Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:14:45
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ja sj se strinjam da kupi kužata, AMPAK samo v primeru da ji ga ti neseš ko grete na obisk..če ne bote šli je đabe pošilat po enih drugih darilo in če se ne poznate ne vem kok je vprašanje če bo zoja sploh vedla od koga je pa tud če je ona taka bič kaj veš loh ji ga da kokr da ga je ona kupla-dons maš svašta bačko - al se pa naredi "neumno" in pojdite s puncama na obisk in naj ji tavelika da darilo vidli se boste, če pa bo odziv čuden pa jst ne bi nikoli več "rinila" v mamo od Zoje, v Zojo....Zoja bo zrasla in sama prišla do punc in bodo v stikih verjemi......otroci rastejo
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:16:07
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ja sj se strinjam da kupi kužata, AMPAK samo v primeru da ji ga ti neseš ko grete na obisk..če ne bote šli je đabe pošilat po enih drugih darilo in če se ne poznate ne vem kok je vprašanje če bo zoja sploh vedla od koga je pa tud če je ona taka bič kaj veš loh ji ga da kokr da ga je ona kupla-dons maš svašta Pomoje ne bomo šli tja. Potem pa ne pošiljaj preko bratovega dvojčka...boh si ga vedi,če ji bo on sploh upal pokazat kaj ste poslali tamali...Čim prej odmisli vse, smo ti rekle že ko je imela rojstni dan pa niste bili povabljeni...bo ti težko neglede na to ,da si ti dober človek...žal je tako v lajfu ,da si sami ne zbiramo sorodnikov ...zato dvigni glavo in pejd naprej...bolj boš mlela vse po svoji glavi,bolj kot ti bo težko, slabše bo-zate bačko...bo že prišel pravi čas ,ko vam bo bolj naklonjena njihova pozornost...nikoli ni prepozno...žal pa ta trenutek ni tako kot bi si ti to najbolj želela... se podpišem in bačko le poslušaj nas
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:17:08
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 dons pa dh kr neki štrajka in je tiho si me prehitela...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:18:01
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej na forumu teče ena debata pa se sploh ne morm odločt.. a bote ve kej kuple vzgojiteljicam za novo leto/božič..sj ne vem Ne vem še! Vrjetn ja...mersi in čestitko to je to... razmišljam o kakšni čokoladici za vzgojiteljice, kakšna mala pozornost... Ker če gremo na učitelje in vzgojitelje - Nina ima v šoli 3, Manca v vrtcu 2 in pol počas bankrotiraš razmišljam recimo na risbico, voščilnico - pa kak verz gor + kaka res mala čokoladica....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:18:18
|
|
|
|
tecka
|
Uf, ste pa zgovorne danes... Darila za tastare: našmu sem kupila kapo, ker jo je potreboval (jaz pa sem dobila mašinco za piškote, žal pa ne tudi časa, da bi te piškote delala). Vsem ostalim v žlahti pa ne nosimo daril posebej, ampak kar celim družinam. So pa Srečkovi bratranci/sestrične že večji in s starostjo se darila manjšajo . Če samo povem, da je bilo na Srečkovem roj. dnevu povabljenih 36 oseb moje ožje žlahte, povem vse o naši širini. Naša darila so pa bolj taka - za pojest ali popit. Darila za vzgojiteljici: Sem zadnjič pomislila na njiju v Mullerju, ko sem videla lepe lindt čokoladke in kmalu pozabila nanju. Načeloma bosta dobili kaj čokoladnega, če sploh. Vem pa, da nekateri starši nosijo, nekateri pač ne. Mini - kje pa je ta ustvarjalna trgovinica v Supernovi? A je to butlers (ali nekaj takega). Jaz pa se vse bolj odločam, da tudi novoletne čestitke kupim, ker jih enostavno nimam časa delat, Srečko pa ni preveč mahnjen na barvice ipd in se mi zdi brezveze nekaj težit. Mogoče čez leto ali dve, ko ga bo bolj zanimalo...Mogoče pa tudi letos damo razvit Srečkove slike in jih obdelamo v tistem programu, ki je krožil lani (imam doma link). Itak pa nam bo na koncu zmanjkalo časa...
< Sporočilo je popravil tecka -- 9.12.2010 12:20:20 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:18:52
|
|
|
|
tecka
|
Evo, Manna, vaša Manca je pa dokaz, da niti ni važno koliko otrok je, pa je lahko zdrav. A n?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:21:39
|
|
|
|
Mala_princeska
|
dreamhorse dežuje, treska, grmi - sem bila že vsa premočena iskreno sožalje....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:22:39
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ja sj se strinjam da kupi kužata, AMPAK samo v primeru da ji ga ti neseš ko grete na obisk..če ne bote šli je đabe pošilat po enih drugih darilo in če se ne poznate ne vem kok je vprašanje če bo zoja sploh vedla od koga je pa tud če je ona taka bič kaj veš loh ji ga da kokr da ga je ona kupla-dons maš svašta bačko - al se pa naredi "neumno" in pojdite s puncama na obisk in naj ji tavelika da darilo vidli se boste, če pa bo odziv čuden pa jst ne bi nikoli več "rinila" v mamo od Zoje, v Zojo....Zoja bo zrasla in sama prišla do punc in bodo v stikih verjemi......otroci rastejo se strinjam.... A mene danes tako pogrešate? Letam naokrog, ko zamenjujem sodelavca... a je še katera na dh?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:23:37
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej na forumu teče ena debata pa se sploh ne morm odločt.. a bote ve kej kuple vzgojiteljicam za novo leto/božič..sj ne vem Ne vem še! Vrjetn ja...mersi in čestitko to je to... razmišljam o kakšni čokoladici za vzgojiteljice, kakšna mala pozornost... Ker če gremo na učitelje in vzgojitelje - Nina ima v šoli 3, Manca v vrtcu 2 in pol počas bankrotiraš razmišljam recimo na risbico, voščilnico - pa kak verz gor + kaka res mala čokoladica.... Sej jih je povsod več kot dve...pa se znajdeš pa daš na sobico en mersi za obe in dve voščilnici...že to da se spomnimo tudi na njih je veliko,kaj šele ena majhna pozornost je veliko...No jaz sem do sedaj prakticirala samo voščilnice...so bile tudi zelo vesele...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:24:30
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ja sj se strinjam da kupi kužata, AMPAK samo v primeru da ji ga ti neseš ko grete na obisk..če ne bote šli je đabe pošilat po enih drugih darilo in če se ne poznate ne vem kok je vprašanje če bo zoja sploh vedla od koga je pa tud če je ona taka bič kaj veš loh ji ga da kokr da ga je ona kupla-dons maš svašta bačko - al se pa naredi "neumno" in pojdite s puncama na obisk in naj ji tavelika da darilo vidli se boste, če pa bo odziv čuden pa jst ne bi nikoli več "rinila" v mamo od Zoje, v Zojo....Zoja bo zrasla in sama prišla do punc in bodo v stikih verjemi......otroci rastejo se strinjam.... A mene danes tako pogrešate? Letam naokrog, ko zamenjujem sodelavca... a je še katera na dh? si se dobro našla med inicialkami...smo kar tebe mislile...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:25:16
|
|
|
|
Mala_princeska
|
darilčka: možek je dobil - od mene spodnjice in sp. majčke (sej vem oguljeno full ampak to moj najbolj rabi in znuca ) jaz sem dobila kapo, najbrž mi bo kupil še škornje za v sneg - ups...Božiček hm..tašči in tastu sploh ne vem kaj naj podarim, pa družinski prijateljici ki skoz nosi darila,....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:32:49
|
|
|
|
mini86
|
tecka-neee, butlers je trgovina z dekorativnim programom..v zgornjem štuku nasprot nju jorkerja al p zraven la senze je ena trgovinica z veliko luštnimi stvarmi.. ma tok je teh-art, prometej, levček pa pol res ne vem kje je kera no mi imamo samo dve vzgojiteljici..ker ga hodim iskat samo takrat ko sta njegove.. dreamhorse-js sm te preimenovala v dh ker mi je tvoj nick predolg..tko da..zdj veš
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:37:53
|
|
|
|
dreamhorse
|
joooooooooooooooo pa spet ta WE ARE SORRY no... Saj ne vem več, kaj sem napisala... Da bom obdarovala samo otroke, da je potrebno počasi začet kupovat, da ne bo potem preveč naenkrat, za mojo miš darilo že imava, za dragega morem pa še nekaj unikatnega nagruntat... In da sem počaščena, da me pogrešate.... :)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:41:46
|
|
|
|
bjondi
|
A morm jaz kje nastavitve popravt ,ker če mi računalnik zaspi al pa če kej drugega delam in ne četam po rr se morm po par minutah ponovno prijavt...kje to zrihtaš...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:44:15
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse joooooooooooooooo pa spet ta WE ARE SORRY no... Pa dej kar si napisala označ dej ctrl c in imaš bek up če te ven vrže...pol daš pa samo še ctrl v...pol pa nauš več slabe volje k te bo vn metalo ...ampak boš heppy k si ti errorju dala kontro...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:45:13
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bjondi, a maš odklukano zapomni si me, ko se greš prijavit?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:47:53
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Bjondi, a maš odklukano zapomni si me, ko se greš prijavit? ne...da nebi kdo po službenem kompu kdaj šaru...gor imam pa klukco pa mi to nkol ne nardi...vrjetn bo treba dat klukco
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:54:10
|
|
|
|
vitae
|
No, pa se po dolgem času javljam... Sem na bolniški, ker že dva tedna prebolevam v stoje in sem si rekla, da je dovolj. Tako, da sem si danes privoščila malo daljši spanec, vmes malo berem, pospravljam, počivam... Jakob se čuva pri sosedih, popoldan pa gresta z M na Dedka Mraza. Obdarovanje - mi imamo deljeno - Miklavž je pri M starših, tako da smo tam že konec z darili. Mi2 sva njegovima staršema kupila DVD player, njegovi sestri pa likalnik za lase. Jakob je dobil http://www.eigrace.com/product_info.php/info/p3018_Poganjalcek-John-Deere-mini-trac.html/XTCsid/16f od tete in garažo, žabice, eno sestavljanko od mame in ata. Mi2 pa veliko škatlo domačih piškotov in denar. Od naju pa je J za miklavža dobil TU TU - Tomažka in knjigico. Je čisto nor na traktorje in vlake!!! Jaz sem dobila denarnico, ki sem si jo želela, M pa nogavice in parfum... Božiček je pri nama doma. M bo dobil smučarske palice LEKI in Salamon zimske športne čevlje, Jakob pa kuhinjo. Dedek Mraz je pri nas doma. Nama je že prinesel vlažilnik zraka, J pa bo dobil legice. Z bratom pa smo se zmenili, da kupujemo samo otrokom. Nečakinja je tako že za Miklavža od nas dobila spodnje majice in hlačke Pujsa Pepa in knjigico, bo pa v soboto za RD dobila še kuhinjo in didaktično tablo. To, je to. Vmes pa ima J še dva Dedka Mraza - pri meni v službi bo dobil kmetijo, pri M pa 3 knjigice!!! Sva pa včeraj z J v njegovi igralnici postavila smrekico in napisala pismo Božičku. Itak, če ga vprašaš kaj si želi, dobiš odgovor TU TU ali Trator :))) Se pa mi zelo radi obdarujemo, kot se vidi :))) Bačko - tudi jaz bi Zoji kupila darilo, pa tudi odnesla bi ga. Saj, ga lahko dasta tvoji hčerkici, ki sta pa nazadnje njeni sestrični!!! Mini - daj mi hitro en super recept za kakšno fino sočno pecivo. Sploh, ne vem več, kaj naj spečem!!! Sem se pa v soboto potepala na Dunaju. Ogledati sem si šla razstavo Fride Kahlo. Bilo je super! Še sonček smo imeli!!! Zdaj bom pa še malo prebrala in kaj pokomentirala!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 12:59:57
|
|
|
|
bjondi
|
Vitae dobr da veste kam kej spada od daril in obdarovanja ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 13:02:54
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Vitae dobr da veste kam kej spada od daril in obdarovanja ... sam res sm zdele kr mal zmedena..in to js k sploh nimam nč pr tem
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 13:03:50
|
|
|
|
mini86
|
ej men od sočnih zadev še zmeraj zmaga pijana nevesta.. PIJANA NEVESTA Biskvit: 9 žlic moke 9 žlic sladkorja 9 žlic mleka 3 jajca 1 pecilni prašek 5 žlic olja 4 žlice kakava 1 vanilin sladkor Preliv: 4 dl toplega mleka 5 žlic sladkorja rum po okusu Biskvit: Vse sestavine zmešamo in vlijemo v pekač. Pečemo 30 - 35 minut pri 180 stopinjah. Ko je pečeno, ga polijemo s 4 dl toplega mleka, v katerem raztopimo 5 žlic sladkorja in dodamo rum po okusu (cca. 1 dl). Skuhamo puding (3 vanilijeve in 2 čokoladna). Po biskvitu polijemo najprej vanilijev puding. Počakamo 10 minut, da se malo ohladi in po njem še čokoladnega. S smetano premažemo tik preden postrežemo. Postrežemo hladno.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 13:05:03
|
|
|
|
vitae
|
Ni panike Bjondi - sem se že navadila in veliko prej začnem nakupovati, ker v nasprotnem primeru bi dec. bankrotirala. Tako počasi v sobi za goste kupčkam darila za bližnje in prijatelje. To je veliko bolj prijazno za mojo, našo denarnico. Si pa res z M obdarujeva dražja darila, konec koncev je pa čisto vseeno, ker gre iz družinskega proračuna in bi si itak te stvari privoščila. Sem bila pa blazno vesela darila mojih - vlažilca zraka, ki sva ga Mi2 kupovala, kupovala in ne kupila :))) Drugače pa Bjondi - a si ti enkrat zapisala, da delaš tudi astrološke karte. Nekaj bi te zelo rada vprašala!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 13:10:39
|
|
|
|
vitae
|
Mini - hvala, ampak Pijane neveste ne bi...Mi nekako ne paše. Sem pa pogledala v hladilnik in imam 2x po 250g mascerponeja. A veš, kakšen dober recept, da bi ga ponucala in da ni tiramisu. Kaj bolj s sadjem!! Vas pa res zadnje čase malo zanemarjam, a ima toliko dela s testi, popravami, sestavljanjem.... A katera ve, kakšno super lokacijo za družinsko smučanje? Pa da so po možnosti kakšne terme blizu? In da ni Rogla!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 13:13:42
|
|
|
|
dreamhorse
|
Sneeeeeg!!!!! Jupiiiiiii
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.12.2010 13:18:11
|
|
|
|
dreamhorse
|
No, pa že spet dež... pri nas je grozno vreme.. full lije, potem pogledam ven, padajo kepe snega, zdaj pa spet full lije... Ajajajaj...
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......