|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
28.11.2010 9:42:04   
Mala_princeska
mini lepo za kolegico user posted image

jap-rokavičke smo pa tudi mi sneli in je z golimi rokicami mrzu sneg pobirala user posted image

drugače pa upam, da ste vsi in vse ok, pa da niste včer popoldne proti Ljubljani se vozili, ker se je zgodila huda nesrečauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
28.11.2010 9:43:10   
mini86
Ljubljani se vozili, ker se je zgodila huda nesreč

JA RES GROZA...zelo žalostno

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
28.11.2010 9:44:15   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

backo-sam za svojo perdo skrbiš ...zakaj pa recepti na zs ...a si loh še jz sline cedim mal...sam neki počas dela dans vse skp...

To pa ne! Nisem taka!

Joj bačko enkrat bom k teb pršla pa ti tele  brisala ven iz tvojega kompa...dej se mal nasmej ,pa ne vzami vsako stvar tako resno,važi ...

pa še js bom z bjondi k teb pršla..čist prou ma

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
28.11.2010 10:01:29   
mini86
ČOKOLADNO-MANDLJEVI POLJUBČKI Za cca. 40 kosov potrebujemo: 150 g moke 100 g mehkega masla 50 g sladkorja v prahu 1 rumenjak 1 naribano lupino neškropljene limone 50 g čokoladnih ostružkov 125 g zmletih mandeljev 2 kapljici ruma 2 beljaka 120 g sladkorja 100 g polgrenke kuverture   Priprava: Moko, maslo, sladkor v prahu, rumenjak in limonino lupino zgnetite v testo. Oblikujte ga v kroglo, zavijte v prozorno folijo in ga dajte v hladilnik za pribljižno 30 minut. Pećico segrejte na 190 (ventilatorsko na 170). Testo ba pomokani površini razvaljajte na pribljižno 3 mm debelo in z modelčkom za piškote (premera 5 cm) izrežtekroge.  Polagajte jih na peka, obložen s papirjem za peko in pecite 8-10 min. Nato jih vzemite ven in ohladite. Temperaturo pečice znižajte na 150 (ventilatorsko na 130). Zmešajte čokoladne ostružke, mandelne in rum. Beljaka in sladkor stepite v čvrst sneg. Odvzemite 2-3 žlice snega in ga prihranite. Preostali sneg vmešajte v čokoladno mešanico. Iz mase oblikuj kroglice in jih polagaj na pekač, obložen s peki papirjem. V vsako kroglico naredi vdolbinico in vanjo vbrizgaj prihranjen beljakov sneg, poljubčke pecite v pečici 15-20 min, nato ohladi. Sesekljano kuverturo raztopi v topli vodi kopeli. Kekse premažite s kuverturo in nanje položite poljubčke in jih narahlo pritisni.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
28.11.2010 10:03:55   
mini86
POMARANČNE ZVEZDE S POLJUBČKI Za cca. 60 kosov potrebujemo: 40 g oranžata 125 g masla 100 g sladkorja 1/2žlički pecilnega praška 2 žlički naribane lupine neškropljene pomaranče 2 žlici mleka 4 žlice kokosove moke 1 beljak 125 g sladkorja v prahu 1 zvrhano žlico jedilnega škroba   Priprava: Oranžat zelo dobro sesekljajte. Zmešajte ga z malom, sladkorjem, 1 jajcem, moko, pecilnim praškom in pomarančno lupino, ter zgnetite v gladko testo. Zavite ga v folijo, postavite ga v hladilnik za cc. 30 min. Testo na pomokani površini razvaljajte na pribljižno 5 mm debelo. Iz testa z modelčkom izrežite zvezdo in jih polagajte na pekač obložen s peki papirjem. Preostalo jajce ločite, beljak prihranite. Rumenjak rzžvekljajte z mlekom, z njim premažite zvezde in jih posujte s kokosovo moko. Pečico segrajte na 160 (ventilatorko na 140). Za poljubčke iz obeh beljakov stepite čvrst sneg in med stepanjem dodajajte sladkor v prahu, pomešan z jedilnim škrobom. Dresirno vrečko z zvezdastim tulcem napolnite s snegom in ga naprizgajte na izrezane zvezde. Pecite jih v pečici 10-12 min in jih pustite da se ohladijo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
28.11.2010 10:04:51   
mini86
SLADKI POMARANČNI PIŠKOTI Za cca. 50 kosov potrebujemo: 40 g oranžata 1 žličko naribane lupine neškropljene pomaranče 175 g masla 100 g sladkorja v prahu 1 jajce 300 g moke 1 ščepec soli 100 g zmletih mandeljev 100 g nugatove čokolade 100 g pomarančne marmelade 2 žlici pomarančnega likerja ali ruma   Priprava: Oranžat z ostrim nožem zelo drobno sesekljajte in zmešajte s pomarančno lupino. Maslo, sladkor v prahu in jajce z električnim mešalnikom penasto umešajte. Dodajte oranžat z lupino, moko, sol ter mandelje  in z mešalnikom zmešajte v gladko testo. Testo, zavito v folijo postavi v hladilnik za 30 min. Pečiso segrej na 180 (ventilatorsko na 160). Testo na pomokani površini razvaljaj na 3 mm debelo. Iz testa z modelčkom izrežite pribljižno 100 ovalov (dolžina cca. 4 cm) in jih polagajte na pekač obložen s peki papirjem. V pečici jih peči 8-10 min, nato jih vzemite ven in pusti da se ohladijo. Čokolado sesekljaj, stresi v kovinsko posodo in jo raztopi nad vodno kopeljo. V raztopljeno čokolado vmešaj pomarančno marmelado in rum. Po 2 piškota z notranje strani premaži s čokolado in jih zloži skupaj. Nato piškote do polovice pomočite v raztopljeno čokolado in jih po želji okrasite s koščki kandiranih pomaranč. Piškote zložite na rešetko za kolače in jih pustite pribljižno 2 uri da se posušijo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
28.11.2010 10:06:01   
mini86
ja bravo--zlo pregledn je pršl

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
28.11.2010 11:51:53   
manna
živjo
Še zmer sm brez računalnikauser posted image
Sneg.. pr nas ga valda ni. Ampak še dobro, ker Manca nima še snežk. Kakšna mama sem, tok napovedujejo sneg, jaz pa ji še kar nisem kupla snežk.. tko kot so uni plugi vsako leto "nepripravljeni" na zimo ane. Tko da je še kar v čeveljčkih.A mislite da jo bo ful zeblo? Bom šla jutri po snežke oz.nekaj zelo toplega ala snežke. Je pa naša Manči en tak model kot Srečko - ni navdušena nad radostmi zime kot kaže. Ona ima rajši udobno toplo dnevno sobo pa lego kocke al pa babytv...je bolj po mamiuser posted image

piškotki...ste mi nardile sline in sem si vse recepte napisala lepo v mojo knjižico receptov. Mislim da bojo tisti sanjski čokoladno čokoladni ta prvi na vrsti.

Mk8
, pridna si da se učiš, res. Evo preko misli ti pošiljam dobro koncentracijo telepatsko al kako se rečeuser posted image Saj ko bo izpit, se boš sigurno bolj zbrala zaradi treme pa vsega, tako da bo v redu, tudi če bo tri ura. Pa preden greš pojej kakšno banano. No, jaz nisem tok zdrav človek pa sm ponavadi kar kavo ruknila al pa celo redbull.

bjondi, glede bolezni po mojem sploh ni pravila, res. Od moje sestrične sinček ima privat varstvo - varuško, ki čuva samo njega in njegovo sestrico. Pa je imel lani dvakrat pljučnico in n-krat prehlad, revež. Pa tud dojenje nima nekega ful vpliva, po mojem. Ker eni namreč govorijo, da dojeni otroci so bolj zdravi. Ta od sestrične je bil dojen skoraj do 2.let. Nič ne morš, tko je. Ampak bo boljšuser posted image user posted image user posted image

Kar se tiče sadja moram pojamrat - Manca ga sploh ne mara. Odkar ni več breskev, ji je samo banana zanimiva. Pomaranče pa so kul dokler jih ne olupim, potem jih pozabi..Še dobro da vsaj zelenjavo poje.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
28.11.2010 12:00:07   
Janci F
Evo, zdaj me je že tretjič vrglo ven, ko sem se ornk spisala. Grrrrrrrrrrrrr
Osel gre enkrat na led, jaz pa še vedno pogosto pozabim napisani post skopirati. Škoda, ker nisem osel. user posted image

Zanima me, če je katera že kdaj naročala kaj za otroke preko Neckermana? Všeč mi je ta komplet http://www.neckermann.si/si/nm2/otroski-svet/mode_fr_jungs/kombinationen/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9zZWNvbmRpZD1zaV81Mjk3MyZmaF9sb2NhdGlvbj0lMmYlMmZuZWNrZXJtYW5uX3NpJTJmc2lfU0klMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdibmVja2VybWFubl9zaV9zaV80MjAlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdibmVja2VybWFubl9zaV9zaV80MjBfc2lfMzA1NiU3ZCZmaF92aWV3PWRldGFpbCZmaF9yZWZ0aGVtZT1wcm9tb18yMiUyY2RldGFpbCUyYyUyZiUyZm5lY2tlcm1hbm5fc2klMmZzaV9TSSUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JuZWNrZXJtYW5uX3NpX3NpXzQyMCU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JuZWNrZXJtYW5uX3NpX3NpXzQyMF9zaV8zMDU2JTdkJmZoX3JlZnZpZXc9ZGV0YWlsJg==/m-52973/index.html in me malo skrbi kako velike so njihove številke? Tom namreč zgoraj nosi 92, hlače pa po večini še 86, določene pa tudi 92.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
28.11.2010 12:45:14   
mini86
janci f-naroči sj če nau ok loh vrneš in ti tud vrnejo denar..škoooda ker nimajo od št.80..

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
28.11.2010 12:46:00   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

janci f-naroči sj če nau ok loh vrneš in ti tud vrnejo denar..škoooda ker nimajo od št.80..

aja pa če te vrže vn samo prtisneš tipko backspace pa te nazaj vrneš in takrat kopiraš

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
28.11.2010 12:59:35   
Janci F

aja pa če te vrže vn samo prtisneš tipko backspace pa te nazaj vrneš in takrat kopiraš

[/quote

Sem probala, pa mi ne dela.
Takrat, ko rečem objavi mi javi da je prišlo do napake. Grrrr
Verjetno bom res kar naročila, pa je.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
28.11.2010 16:12:09   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

[/quote

Sem probala, pa mi ne dela.
Takrat, ko rečem objavi mi javi da je prišlo do napake. Grrrr
Verjetno bom res kar naročila, pa je.

Saj, Janci. Ko ti javi, da je prišlo do napake, pritisneš tipko backspace (to je tista nad tipko enter, podolgovata, s katero brišeš nazaj). Vrže te nazaj v okno, kjer pišeš post. Skopirašl, se odjaviš z rr, še enkrat prijaviš in prilepiš tekst.

Pri nas sneži kot pri norcih. Na 20 cm podlage že imamo ene 15 cm novega snega. Me je kar malo strah vožnje jutri v Lj. Ker kamionarjem ne dovolijo vožnje po AC, grejo dol na lokalno cesto in vsak dan vsaj en zdrsne in naredi večurni zastojuser posted image

Moje črevesje pa - ni bilo tako očiščeno že od poroda. Imam pa doma ene tablete proti driski (s probiotičnimi bakterijami) in zdaj jem pač te in pijem prevretke suhih borovnic. Malo je bolje, dosti pa ne. In glede na ta sneg me prav zanima kdo mi bo v službi verjel, da imam driskouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
28.11.2010 16:28:05   
Tira
Tudi mene zadnje čase ven meče... user posted image

Sem navdušena nad snegom. Na hitro samo dve slikci...
user posted image
Ustvarjam...

user posted image
Prvi koraki...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
28.11.2010 18:41:05   
dreamhorse
Hojla punce.
Danes pa imamo tudi mi sneg. Z malo šle na sprehod, rokavičke, kot da jih nosi že nekaj let,... skibucke tudi, in najbolj je zanimivo gazit po največjem snegu, čeprav ga pri nas še ni toliko. Lani je bilo fino, sem si skos misla, naj pada, ko sem bila doma in mi je bilo vseeno.. Jutri pa v službo, z avtom, ojej...
Lepo zasneženo nedeljo vam želim.
Se beremo.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
28.11.2010 19:17:59   
mini86
no mi mamo vročino in bomo spet jutri domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
28.11.2010 19:19:13   
mini86
Saj, Janci. Ko ti javi, da je prišlo do napake, pritisneš tipko backspace (to je tista nad tipko enter, podolgovata, s katero brišeš nazaj). Vrže te nazaj v okno, kjer pišeš post. Skopirašl, se odjaviš z rr, še enkrat prijaviš in prilepiš tekst.

pa niti se ne rabš odjavt..samo zapreš okni..spet klikneš odgovori, prlepiš in je..

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
28.11.2010 21:00:57   
tecka

pa niti se ne rabš odjavt..samo zapreš okni..spet klikneš odgovori, prlepiš in je..

Ja, ampak meni javlja, da "session no longer valid" ali nekaj takega in mi okna za urejanje posta ne odpre. Tako da se odjavim, prijavim in prilepim tekst

C c c c c c c c, Mini, si nekaj pozabila. Namreč omenit, da pri driski pomaga - coca colauser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem jo popoldne spila pol litra in bomo videli kako bo čez noč.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
28.11.2010 21:02:37   
tecka
Tira - kakšen lepotec je vaš fant. Bo imel punc 10 na vsak prst (smo rekli v starih časih). Plavi učki kar sekajouser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
28.11.2010 22:26:21   
bjondi
user posted image  jeee tira je pokazala njenega junaka...kaj je dober...še vedno si je podoben user posted image ,ampak potegnil se pa je...

Evo ravn skidala še ta drugo rundo dans...matr je težek...uf...
Tudi danes smo bili zunaj-itak...kaj je tamaučk uživu smo ga komej not spravl...pa kanglca pa lopatka pa potičke...smo bli za užet k je tako moker sneg...danes vročine ni imel user posted image ...no ampak bo spet kar dva dni preventivno doma...mogoče pa kar cel teden,bo saj zunej...težko verjamem ,da jih bojo v vrtcu kej ven peljali...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
28.11.2010 22:27:33   
bjondi

no mi mamo vročino in bomo spet jutri domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...pikepoke pa objemčki za vaju...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
28.11.2010 22:35:50   
bjondi
manna-a snežke so skibucke user posted image ...nč met slabe vesti,tud mi bi bili brez ,če si nebi naša mini vedno zalogo nardila in po dveh prespanih nočeh le ugotovila,da nima kam s tok robe user posted image ...mini hvala  hvala...

mk8-oprosti sam dans nism nate mislila ob treh,ampak ob dveh user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
28.11.2010 23:12:50   
bjondi
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
1. Alina*                (02.06.)   16.04.      Lara (2040g, 43cm) 
1. mesec: 3000 g, 49 cm
2. mesec: 3770 g, 51,5 cm
3. mesec: 5540 g, 56,5 cm
4. mesec: 6380 g, 62 cm
5. mesec: -
6. mesec: 7210g, 63,5cm     -UVAJANJE GH
7. mesec: 7900g, 66,5cm
9. mesec: 8700g, 69cm
12.mesec:9300g,72,5cm      -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:
2. mesec: 4350 g,   - 
3. mesec: 5050 g, 57 cm
4. mesec: 6000 g, 60 cm
5. mesec: 6700 g, 64 cm      -UVAJANJE GH
6. mesec: 7000 g, 67 cm
8. mesec: 8200 g, 70 cm
11.mesec:                             -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled:
   4700 g, 56 cm 
2. mesec:   5640 g, 60 cm
3. mesec:   6740 g, 63 cm    - UVAJANJE GH
4. mesec:  
7600 g, 66 cm
5. mesec:   7900 g, 68cm
5.5 mesec: 8200g, 69,5cm 
6. mesec:
7.5mesec:     -              -         -PRVI ZOBEK
8. mesec: 
9000g         -
9. mesec:  9620g , 75cm        -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
12.mesec: 10400g,80cm
Naslednji pregled: 
2. mesec: 5900 g, 59 cm
3. mesec:  -
4. mesec:  -
5. mesec:  -
6. mesec:
13.mesec:                                             -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled:
   3910g, 55,5cm
2. mesec:    -            -
3. mesec:   4850g, 62cm
4,5 mesec: 5620g, 65cm     -PRVI ZOBEK
5. mesec:
   -              -
6. mesec:   6050g, 66,5cm  -UVAJANJE GH
7. mesec:   6750g,    -
9. mesec:   7610g, 72cm
Naslednji pregled:
5400 g,   -
2. mesec: 6100 g, 59 cm
3. mesec: 7000 g, 65 cm
4. mesec:    -           -
5. mesec: 8500g, 69cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6.5 mesec:9400g,   -
7.5 mesec:9600g,72cm
Naslednji pregled:

4560 g, 56 cm
2. mesec:  6420 g, 60 cm
3. mesec:  7640 g, 65 cm
4.5 mesec: 9150g,  70cm      -PRVI ZOBEK                     
5. mesec:    -                         -UVAJANJE GH
6.5 mesec: 10.560g, 75cm
9.mesec:    12.500g ,80cm
12.mesec:   15.000g,85cm    -12 zobkov
13,5mesec:                            -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled:

4420 g, 56,5 cm
2. mesec: 5240 g, 58 cm
3. mesec: 5590 g, 60 cm
4. mesec: 6600g, 66cm
5. mesec:  -                            -UVAJANJE GH
6. mesec: 7490g,69cm
9. mesec: 9330g,75,5cm       -PRVI ZOBEK 9m23dni
Naslednji pregled: 
  3540 g, 53 cm
2. mesec:  4560 g, 55 cm
3. mesec:  5590 g, 60 cm
4.5 mesec: 6680 g, 65cm   
5. mesec:    -                          -UVAJANJE GH
6. mesec:  7490g,67cm
9. mesec:  8680g,75cm
10.mesec:                               -PRVI ZOBEK
12.mesec: 9570g,78cm           -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled:
1. mesec:

3600 g, 51 cm
2. mesec: 
4480 g, 53 cm
3. mesec:  4880 g, 58 cm
4.5 mesec: 5750 g, 61cm     
5. mesec:    -                         -UVAJANJE GH
6. mesec:   6500g, 63,5cm
7.5 mesec: 7000g,66cm
9. mesec:   7500g,69,5cm
11.5mesec:   -                        -PRVI ZOBEK
12.mesec:   8460g,72,5cm
14.5mesec:   -                         -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled:
 5600g, 60,5 cm  
2. mesec:    -
3. mesec:   7870g, 67cm
4. mesec:    -                           -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
5. mesec:
    9100g,70,5cm
6. mesec:    9470g,72cm
9. mesec:  10.780g,77cm
12.mesec: 11.790g,82cm        -12 zobkov 
Naslednji pregled:  
  4880g, 58 cm  
2. mesec:      -
3,5 mesec:
  7200g, 67 cm 
4. mesec:     -
5. mesec:    8190g, 71cm       -PRVI ZOBEK
6. mesec:    8980g, 73,5cm
9. mesec:  10.450g,77cm
12.mesec: 11.230g,82,5cm    -8 zobkov
Naslednji pregled: 
1. mesec:
 5575g,56cm 
2. mesec:    -          -

3. mesec: 
7150g,63,5cm 
4. mesec:    -          -                  -UVAJANJE GH  -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:    -          -
6. mesec: 8385Gg,70,5cm
9. mesec: 8730g, 74cm
Naslednji pregled :
        -        
2. mesec:      5670g,  59 cm
3. mesec:      6940g,  64cm
4. mesec:      8190g,  70cm
5. mesec:        -                         -UVAJANJE GH 
6. mesec:      8780g, 72cm        -PRVI ZOBEK 6,5m
9. mesec:      9900g,75cm
11.5 mesec:                               -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI 
12.5 mesec: 11.100g,82,5cm
Naslednji pregled: 

1. mesec:  
3780g , 53cm
2. mesec:   5200g ,57cm 
3. mesec:   
5900g ,60cm
4. mesec:   7000g ,65,5cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:  
7400g, 65,5cm 
6. mesec:

7870g, 68,5cm   -PRVI ZOBEK 6m,29dni
8.5 mesec:  9900g,75cm
9. mesec:    9480g, 75,5cm
12.mesec:  10.920g,78cm    -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled
:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI    
16.manna                (8.06)     08.06      Manca(3580g,56cm) PD
1. mesec:  4070g,56cm
2. mesec:  4690g,58cm
3. mesec:  5420g,60cm 
4.5 mesec: 6150g,64cm
5. mesec:   -                        -UVAJANJE GH
6. mesec:  6780g, 66cm      -PRVI ZOBEK
9. mesec:  7320g,70cm
12.mesec: 7770g,73cm
15.mesec:                            -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled:
  3880 g, 54 cm 
2. mesec:  5000 g, 56 cm
3,5 mesec: 6000g, 61cm
4,5mesec:  7200g, 65,5 cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:        -          -
6. mesec:  8000g, 67,5cm
9. mesec:  9800g,      -
Naslednji pregled: 
4500g, 57 cm
2. mesec: 5440g, 62cm
3. mesec: 5720g,63cm
4. mesec: 6480g,  -
5. mesec:    -         -
6. mesec: 7300g, 66cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
9.mesec:  8250g,74cm
11.mesec:                             -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled:

4725 g, 55 cm
2. mesec:      -
3. mesec:    6540 g, 62,5 cm
4.5 mesec:  7120 g,   - 
5. mesec:    7400 g, 67cm    -UVAJANJE GH
6. mesec:    8100g, 68cm     -PRVI ZOBEK
9. mesec:    9500g,71cm
12.mesec: 10.270g,75cm     -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI , 6 zobkov
Naslednji pregled:  
2. mesec:  4850 g, 56,5 cm
3. mesec:  5630 g, 59,5 cm
4.5 mesec: 6460g, 63cm
5. mesec:      -
6. mesec: 7160g, 66,5cm
9. mesec: 8280g,71,5cm
13,5.mesec:                            -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:  5050 g, 58,7 cm
3. mesec:  5830 g, 61,2 cm
4.5 mesec: 6520 g, 67 cm
5. mesec:    -          -                -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g,71 cm
7. mesec:    -           -                -PRVI ZOBEK 7m7dni
9. mesec:  8430g,75,1cm
11,5m    :  9000g,78cm
Naslednji pregled:
   -          -
2. mesec: 6140g,61cm
3. mesec: 7070g,63cm        
4. mesec:   -          -                 
5. mesec: 7750g,66cm       -UVAJANJE GH
6. mesec:
7930g,69cm
8.5 mesec:                          -PRVI ZOBEK
9. mesec:  8700g,75cm
Naslednji pregled: 
  4425g, 55cm
2. mesec:  5210g, 60 cm
3. mesec:   -            -
4.5 mesec: 6390g,65cm 
5. mesec:   -            -           -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g ,67,5cm
7. mesec:  7440g, 69cm
11,5mesec:                          -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
13,5mesec:                          -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:

2. mesec:   6887g,64cm
3. mesec:   7660g,65,5cm
4. mesec:      -          -
5. mesec:   9005g, 71cm
6.5 mesec:  9675g,74cm
9.5 mesec:10.410g,80cm
Naslednji pregled:
   3940g, 53 cm
2. mesec:      -           -
3. mesec:   5300g,60cm
4.5 mesec: 5870g,62cm      -UVAJANJE GH
5. mesec:
     -           -
6. mesec:   6600g,65cm
7. mesec:     -           -          -PRVI ZOBEK
9. mesec:   7370g,68,5cm
Naslednji pregled: 
   4255g, 54,5cm
2. mesec:   5400g, 60cm
3,5 mesec:  6280g,62cm
4. mesec:     -          -                - UVAJANJE GH
5. mesec:     -          -                -PRVI ZOBEK 5,5m
6. mesec:   7700g, 67,5 cm
7. mesec:   8000g, 68,5cm
Naslednji pregled:
2. mesec:  -
3. mesec: 7300g,63cm
4. mesec:  -
5. mesec:  -
6. mesec:  9270g,70cm      -UVAJANJE GH 6,5m
7. mesec:  -                        -PRVI ZOBEK
9. mesec:  10.420g,75cm
10.mesec:                           -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
12.mesec: 10.620g,78cm
Naslednji pregled:

3920 g, 55 cm 
2. mesec: 5030 g, 60 cm
3. mesec: 5590 g, 64 cm
4. mesec:    -            -
5. mesec: 6530g, 68cm      -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
6. mesec: 7210g, 70cm
9,5mesec:9500g,77,5cm
12.mesec:                           -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled
5405g, 59 cm
2. mesec:  5995g, 62 cm
3. mesec:  6850g, 66cm
4.5 mesec: 7850g, 69cm    -UVAJANJE GH
5. mesec:     -           -
6. mesec:   8470g, 72cm      -PRVI ZOBEK 6m17dni
Naslednji pregled: 
1. mesec:
  4190g, 54,5cm 
2. mesec: 
 4960g, 57,5cm 
3. mesec: 
6190g, 62cm 
4.5 mesec: 7340g, 67cm 
5. mesec:    -            -             -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6. mesec:
8040g ,67,5cm
9. mesec: 9440g,72cm
Naslednji pregled :
2. mesec: 5240g,59 cm
3. mesec: 6180g,62cm
4. mesec: 6860g,  -                -UVAJANJE GH 4,5m
5. mesec:
    -                          -PRVI ZOBEK
6. mesec:
7510g, 67cm
9. mesec: 8100g,73cm 
10. mesec:                              -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI 10,5m
Naslednji pregled:

1. mesec: 
3700g, 53cm
2. mesec:  4900g, 56,5cm 
3. mesec: 

5330g, 59cm
4. mesec: 
6030g, 62,5cm
5. mesec:

6440g,63,5cm
6. mesec:  6730g, 66cm              -UVAJANJE GH
9. mesec:  8020g,69,5cm            -PRVI ZOBEK 9m5dni
12.5mesec:9620g,74cm               -6 zobkov
14.mesec:                                    -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled
:

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI     
33.vitae               
(25.6.)    26.06.       Jakob (3675 g, 53cm) 
1. mesec:
  4920g, 57cm
2. mesec: 
 5330g,59cm
3. mesec: 
 6275g,62,5cm
4. mesec:  7250g,66cm         -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:  7580g                  -UVAJANJE GH 5,5m
6. mesec:  7780g,70cm 
9. mesec:  8675g, 74cm

10,5mesec:                            -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
12mesec:   9645g,77cm
Naslednji pregled :
4800 g, 56 cm
2. mesec:   6400 g, 59,5 cm
3. mesec:   7700 g, 64,5 cm
4. mesec:    -             -
5. mesec:   8670g, 68,5cm
6. mesec:   9430g, 70,5cm       -UVAJANJE GH 
8. mesec:    -              -             -PRVI ZOBEK 8m29dni
9. mesec:   9830g, 73cm
12.mesec: 10600g,79cm           -6 zobkov
14.mesec:                                 -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled: 
1. mesec:
   4400g,56cm
2. mesec:  
 5300g,59cm
3. mesec: 
 6600g,63cm
4. mesec:   6920g,67cm
5. mesec:    -           - 
6. mesec:   8600g,69,5cm
12.mesec: 10500g,82cm
Naslednji pregled :

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
28.11.2010 23:13:49   
bjondi
user posted image

JANUAR
04.01  -kaminek
13.01  -tira
21.01  -meti21   

FEBRUAR    
19.02  -lino
28.02  -mk8

MAREC
04.03  -janciF
09.03  -backo
09.03  -july08

APRIL
08.04  -princ_princeska
09.04  -mojjaka
14.04  -smrketa84
14.04  -mony25

MAJ
05.05.  -dreamhorse
18.05  -natytaja

20.05  -tadejluka
26.05  -mini86
27.05  -manna

JUNIJ
16.06  -kalanteja
20.06  -blu

JULIJ
05.07  -lsica

SEPTEMBER
23.09  -lenika
27.09  -mala_princeska

NOVEMBER
02.11  -hanuši
13.11  -vitae
25.11  -fragola
30.11  -bjondi

DECEMBER
26.12  -deja777

< Sporočilo je popravil bjondi -- 28.11.2010 23:18:15 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
29.11.2010 4:56:34   
lino
Daaan.

Ja, jst vas mal zanemarjam, ker preprosto ne utegnem...
Smo bili bolani, pa služba..., no danes gre Maksi v VVZ in se mi prav smili, ko mora sedaj vstat, ker prejšnji teden je bil bolan in sem bila jst ponoč v službi in sva potem spala, ne boste vrjeli, kar do 13 ure (maksi od 20 zvečer in do 13 popoldan-nooorooo), no danes pa zgodnja...

Sicer pa vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa šibam...se še kej oglasim....lep snežen dan in nič nevšečnosti na cestah...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.