|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
26.11.2010 13:58:19   
mini86
uuuuaaaaauuuuuu...kakšn je zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image suuuper

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
26.11.2010 17:25:24   
mini86
wiiiiii................moja kolegica je rodila...ma punčko JULIJO..

velika je 51, težka 3650g

BRAVO SRCE MOJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
26.11.2010 18:21:24   
Hanuši
o mini, bravo user posted image . Super, da so se še malo punčke rojevat začele. V mojem krogu so bili takrat, kot Bine sami fantje, no sedaj pa same punce. Smo dve novi sosedici dobili. Eno staro že 1 mesec, in eno komaj 14 dni. 

Evo par fotkic iz letošnje prve snežne idile. Toooook je užival, da ga nismo mogli v hišo spravit.

Hana, Bine in prijateljica Lara
user posted image
user posted image
user posted image

evo kok je dober sneg
user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
27.11.2010 8:21:30   
mini86
doooobro jutro...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
27.11.2010 10:33:18   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

doooobro jutro...

Dobro jutro, pijem kavico in berem RR. Moj še spi, veroniko sem pa odpeljala k babici pa dedku, kjer se bo cel dan merkala, da se bo mami lahko učila. Popijem kavo in šibam za knjige. Uživajte!!

Sam men pa tale zima ne diši preveč.. user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
27.11.2010 12:50:42   
bačko
Dan!
Punce rabim kake dobre recepte za piškote.Vem da nekatere rade pečete in bi prosila če mi na ZS pišete.Prosim!
No mi smo bili že v nabavi, Lora spi.Jaz bom počasi kosilo pripravila potem pa gremo ven.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
27.11.2010 13:35:41   
Hanuši
evo bačko, tile so enostavni in enkratni, jaz kar kačo oblikujem in potem krogce režem
http://www.kulinarika.net/recepti/13925/sladice/piskoti-super-/

pa te sem tut že delala in so dobri
http://www.kulinarika.net/recepti/13302/sladice/ovseni-piskoti/

ti so pa nekaj umes med cookiji in browniji, tut njami
http://www.kulinarika.net/recepti/12002/sladice/sanjski-cokoladno-cokoladni-piskoti/

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
27.11.2010 14:14:05   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Jooj, sam svojih smučarskih hlač letos še nisem probalauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  hanuši tudi letos ne grem mimi tega posta user posted image  ...faca...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
27.11.2010 14:25:52   
bjondi
backo-sam za svojo perdo skrbiš user posted image ...zakaj pa recepti na zs user posted image ...a si loh še jz sline cedim mal...sam neki počas dela dans vse skp...

mi-baje smo slabo spal,tako da tati pa tamaučk zdele počivata...ni hotu bit v svoji pojstli celo noč...prej smo šli ven za urco pa pol in se mi je neki topu zdel user posted image  po čelu ko smo not prišli...se pravi,če zdužim eno in drugo se ga neki loteva...ah bomo vidl kaj prinese današnja noč...bova pa pač spet doma ta teden...

hanuši-našmu nč ni bilo jasno kaj je to zdej k pada dol...smo šli takoj po vrtcu kidat ,pa dans sem ga tud komej notr spravla...

Aja sem bila pa zelo presenečena,da ne zbolevajo samo otroci v vrtcih ampak tudi tisti,ki se merkajo po manjših skupincah...moja bivša šefica merka pri njej doma dva pamžeka in pridm prejšn dan tja in nikjer nobenega...sem bila res prepričana ,da otroci ,ki jih je manj tudi manj zbolevajo...pa ni tako zgleda...tako da sem potolažena na nek način...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
27.11.2010 14:32:50   
mini86
backo-sam za svojo perdo skrbiš user posted image ...zakaj pa recepti na zs user posted image ...a si loh še jz sline cedim mal...sam neki počas dela dans vse skp...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
27.11.2010 19:56:48   
tecka
Toooook je užival, da ga nismo mogli v hišo spravit.

He, he, he. kaj pa naj jaz rečem za našga?
Najprej je bil jok, ko smo ga oblačili kombinezon. Kaj hujšega! Zimski čevelji - no go. Rokavice - še manj. Stopit v sneg? Pa kdo je še to videl? Tako smo bili včeraj zunaj ene 10 min in šli notri ker je imel ledene roke.
Ponoči pa spet 39 vročine, ampak jaz mislim, da bolj zaradi tega, ker mu je spet klokotalo po črevesju. Meni pa tudi in vsakič ko ga je zašraufalo, ga je bilo treba vzet v naročje in sploh nisem več ločila, komu bolj kruli. Jaz sem čist švoh in upam, da bom v pon. šla lahko v službo. Pa saj si v bistvu sploh ne želim, ker bo treba prej odkidat še ne-vem-koliko snega, ki ga obljubljajo.

Mini - koliko je snega v LJ?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
27.11.2010 20:19:28   
tecka
Še piškoti. Meni se zdi najpomembnejše, da pravilno zamešaš sestavine
-         najprej v moko in pecilni dodaš zmehčano maslo in dobro premešaš z rokami, da moka vpije maslo
-         potem dodaš sladko, sol (če je v receptu)
-         jajca
-         ostali dodatki  

Enostavni piškoti:
http://www.kulinarika.net/recepti/4372/sladice/bananino-cokoladni-mehki-keksi/  
http://www.kulinarika.net/recepti/5771/sladice/svedski-piskoti/  
http://www.kulinarika.net/recepti/3401/sladice/cokoladni-cookiji/  
http://www.kulinarika.net/recepti/4702/sladice/hitri-kokosovi-piskoti/      

BOŽIČNE ZVEZDICE  
36 dag gladke moke
24 dag masla Ščepec soli
10 dag sladkorja v prahu
Noževa konica pecilnega praška
2 jedilni žlici kakava v prahu
Pol vrečke vanilijevega sladkorja
1 rumenjak  

15 dag pretlačene marmelade
Kozarček ruma
Svetla čokoladna glazura za okras

Iz testa oblikuješ zvezdice v 2 velikostih, pečeš pri 180 stopinj, 10 – 12 min. Piškote ohladiš, zavreš marmelado z rumom in zlepiš veliko in malo zvezdico ter okrasiš s čokoladno glazuro.  
Moja opomba: testo je precej krhko in ga je težko razvaljat, končni rezultat pa zelo okusen.

< Sporočilo je popravil tecka -- 27.11.2010 20:21:06 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
27.11.2010 21:17:41   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

To pa ne! Nisem taka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
27.11.2010 22:13:08   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Joj bačko enkrat bom k teb pršla pa ti tele user posted image  brisala ven iz tvojega kompa...dej se mal nasmej ,pa ne vzami vsako stvar tako resno,važi user posted image ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
27.11.2010 22:21:31   
bjondi
tecka-pri nas snega 2cm,ceste total suhe-mislim ni nič gor brozge user posted image ...ampak megla pa taka da...ah...drgač pa za kakršnekoli prebavne težave res priporočam tole
http://www.farmedica.si/si/drugiizdelki/molkosan.html
Meni je zakon...še nazadnje sem možeku rekla da nej vzame,ker je res ugaben za pit ,ker ga je šraufal in šraufal...res vzameš že samo enkrat in si gud...no je fajn še kak dan naknadno popit,škodi itak ne...ga pa prakticiram že kar nekaj let...

Tud našega je potem kuhnlo na 38,sem ga dala v kopel od materine dušice...zdej pa spet ugotavljat od česa je vročina user posted image ...zaenkrat je bil ješč in pil je in razpoložen je bil...opoldanski spanec pa je bil spet dolg 3,5 ure-je zgleda noč not prinašal...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
27.11.2010 22:21:42   
mk8

Sej je bla samo šala, bačko, hec.. user posted image

Dans morm rečt, da sem se kr neki naučila, ostaneta mi še dva dni. Jutri dopoldne bo moj vzel tamalo in bosta šla ne-vem-kam-že, da se bom jst spet lahko učila. Sem pa ugotovila, da sem najbolj dojemljiva tam nekje od 12ih pa do treh, pol gre pa počas navzdol. Škoda, ker izpit mam ravn v ponedeljek ob treh user posted image

Vsem želim mirno nočko, jst grem še zapiske predelat.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
27.11.2010 22:23:05   
mk8

ti so pa nekaj umes med cookiji in browniji, tut njami
http://www.kulinarika.net/recepti/12002/sladice/sanjski-cokoladno-cokoladni-piskoti/

Tole zgleda pa božansko, ob prvi priliki nardim...

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
27.11.2010 22:24:39   
bjondi
tecka-snega je toliko kot pri hanuši na fotkah user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
27.11.2010 22:26:40   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Sej je bla samo šala, bačko, hec.. user posted image

user posted image  ...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
27.11.2010 22:28:07   
bjondi
mk8-bom začela jutri okol treh nate mislt,da ti storilnost oz. miselnost povečam...važi...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
28.11.2010 9:31:27   
mk8

mk8-bom začela jutri okol treh nate mislt,da ti storilnost oz. miselnost povečam...važi...

To bi blo super fajn user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
28.11.2010 9:32:35   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image Mini za Julijo....a to je una tetka rodila, ko je bila zadnjič na srečanju v Koloseju s tabo? user posted image
user posted image  vsem za snežne norčije, včeraj je bila tudi M v snegu in se ga je sprva malo bala, potem se je pa tud ona želela kepati, pa rokavičke na rokici so tudi deveto čudo, ker jih še ni navajena nosit user posted image  - vročine ni več, samo še smrkelj in kašelj....bo jutri in v torek še doma pri meni razgrajala, pol bomo pa videli....1.12. letim na gosp.raztavišče na sejem moja kariera-jasno službo iskat....

sem jezna na zavod za zaposlovanje, ko so mi v zadnjem hipu poslali neko bedno napotnico za delo akviziterke-prevajalkeuser posted image user posted image (itak da nisem za neko bv delo na terenu, prevajat pa ne znam) kr...neki......za tisto delo, ki bi ga pa lahko opravljala pa nič....user posted image če se pa ne javiš na napotnico in ne greš na razgovor ti pa denarno nadomestilo vzamejouser posted image -sej nič ne rečem, samo imajo take bedne fore....le kdo bi jih zastopu.....po moje majo te uslužbenke "foro" da morjo nam brezposelnim vsaj eno napotnico na mesec poslat, pa tud če je ta brezveze...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
28.11.2010 9:33:57   
mini86
tecka-snega je danes samo še za vzorec..sm pa tja je še neki ampak nič resnega..
jah upam da se oba pocajtata no..tole je pa verjetno zeeelo smotan..

midva sva tud kidala, delala snežaka in šla en tak lep sprehod-sva oba gazla pa brcala sneg med tem ko je močno snežilo..zelo lepo je blo..
potem je pa ko sva pršla not pojedu 3 mandarine..tko da ga morm pohvalt da je mandarine..no pa bo meu od dobrot od miklavža le kej..

bjondi-tele mejhni loh dobivajo virozo na virozo-vsaj tako tanč pravi..zato pol pride na vsake dva tri dni vročina..ker je okužen spet znova in znova..jooooj kje je šele maj pa 3 letauser posted image user posted image user posted image

mk8-jaaa vse bomo držale pesti..pa sj veš da znaš ane..to si skos ponavli..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
28.11.2010 9:35:31   
Mala_princeska
recepte za piškotke bom z veseljem obdelala - delala bom pa vanilijeve rogljičke (če ne bodo kar veliki  rogli rataluser posted image ) in kake kotke z modelčkov - brez hudih okrasij.......sem za manj kompliciraj varijanto, pa včas rata, včas pa cel pleh zažgemo user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
28.11.2010 9:38:18   
mini86
princeska-ja tista kolegica je rodila..

skratka..učeri smo bli tm na žurki, marcela je pa od mojga sestra merkala k je že spal..nisva neki zlooo pozn pršla dam ampak dovolj da sm dons povožena in moj še spi..no naj omenim da je bil buden od 4.30-5.45..pač mal se je premetavu iz moje na svojo pojstlo pa take..zbudu se je pa seveda ob8h..

rokavičke-so mi kr neki..sm mu jih pol tud dol uzela..mal je prjemu sneg sam ga pa tud nau pobral če ma mau mrzle rokice..k z njimi je pol čist zgublen..

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.