![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 13:58:19
|
|
|
|
mini86
|
uuuuaaaaauuuuuu...kakšn je zunaj suuuper
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 17:25:24
|
|
|
|
mini86
|
wiiiiii................moja kolegica je rodila...ma punčko JULIJO.. velika je 51, težka 3650g BRAVO SRCE MOJE
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 18:21:24
|
|
|
|
Hanuši
|
o mini, bravo . Super, da so se še malo punčke rojevat začele. V mojem krogu so bili takrat, kot Bine sami fantje, no sedaj pa same punce. Smo dve novi sosedici dobili. Eno staro že 1 mesec, in eno komaj 14 dni. Evo par fotkic iz letošnje prve snežne idile. Toooook je užival, da ga nismo mogli v hišo spravit. Hana, Bine in prijateljica Lara evo kok je dober sneg
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.11.2010 8:21:30
|
|
|
|
mini86
|
doooobro jutro...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.11.2010 10:33:18
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 doooobro jutro... Dobro jutro, pijem kavico in berem RR. Moj še spi, veroniko sem pa odpeljala k babici pa dedku, kjer se bo cel dan merkala, da se bo mami lahko učila. Popijem kavo in šibam za knjige. Uživajte!! Sam men pa tale zima ne diši preveč..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.11.2010 12:50:42
|
|
|
|
bačko
|
Dan! Punce rabim kake dobre recepte za piškote.Vem da nekatere rade pečete in bi prosila če mi na ZS pišete.Prosim! No mi smo bili že v nabavi, Lora spi.Jaz bom počasi kosilo pripravila potem pa gremo ven.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.11.2010 14:14:05
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Jooj, sam svojih smučarskih hlač letos še nisem probala . hanuši tudi letos ne grem mimi tega posta ...faca...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.11.2010 14:25:52
|
|
|
|
bjondi
|
backo-sam za svojo perdo skrbiš ...zakaj pa recepti na zs ...a si loh še jz sline cedim mal...sam neki počas dela dans vse skp... mi-baje smo slabo spal,tako da tati pa tamaučk zdele počivata...ni hotu bit v svoji pojstli celo noč...prej smo šli ven za urco pa pol in se mi je neki topu zdel po čelu ko smo not prišli...se pravi,če zdužim eno in drugo se ga neki loteva...ah bomo vidl kaj prinese današnja noč...bova pa pač spet doma ta teden... hanuši-našmu nč ni bilo jasno kaj je to zdej k pada dol...smo šli takoj po vrtcu kidat ,pa dans sem ga tud komej notr spravla... Aja sem bila pa zelo presenečena,da ne zbolevajo samo otroci v vrtcih ampak tudi tisti,ki se merkajo po manjših skupincah...moja bivša šefica merka pri njej doma dva pamžeka in pridm prejšn dan tja in nikjer nobenega...sem bila res prepričana ,da otroci ,ki jih je manj tudi manj zbolevajo...pa ni tako zgleda...tako da sem potolažena na nek način...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.11.2010 14:32:50
|
|
|
|
mini86
|
backo-sam za svojo perdo skrbiš user posted image ...zakaj pa recepti na zs user posted image ...a si loh še jz sline cedim mal...sam neki počas dela dans vse skp...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.11.2010 19:56:48
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Toooook je užival, da ga nismo mogli v hišo spravit. He, he, he. kaj pa naj jaz rečem za našga? Najprej je bil jok, ko smo ga oblačili kombinezon. Kaj hujšega! Zimski čevelji - no go. Rokavice - še manj. Stopit v sneg? Pa kdo je še to videl? Tako smo bili včeraj zunaj ene 10 min in šli notri ker je imel ledene roke. Ponoči pa spet 39 vročine, ampak jaz mislim, da bolj zaradi tega, ker mu je spet klokotalo po črevesju. Meni pa tudi in vsakič ko ga je zašraufalo, ga je bilo treba vzet v naročje in sploh nisem več ločila, komu bolj kruli. Jaz sem čist švoh in upam, da bom v pon. šla lahko v službo. Pa saj si v bistvu sploh ne želim, ker bo treba prej odkidat še ne-vem-koliko snega, ki ga obljubljajo. Mini - koliko je snega v LJ?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.11.2010 21:17:41
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi backo-sam za svojo perdo skrbiš ...zakaj pa recepti na zs ...a si loh še jz sline cedim mal...sam neki počas dela dans vse skp... To pa ne! Nisem taka!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.11.2010 22:13:08
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: bjondi backo-sam za svojo perdo skrbiš ...zakaj pa recepti na zs ...a si loh še jz sline cedim mal...sam neki počas dela dans vse skp... To pa ne! Nisem taka! Joj bačko enkrat bom k teb pršla pa ti tele brisala ven iz tvojega kompa...dej se mal nasmej ,pa ne vzami vsako stvar tako resno,važi ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.11.2010 22:21:31
|
|
|
|
bjondi
|
tecka-pri nas snega 2cm,ceste total suhe-mislim ni nič gor brozge ...ampak megla pa taka da...ah...drgač pa za kakršnekoli prebavne težave res priporočam tole http://www.farmedica.si/si/drugiizdelki/molkosan.html Meni je zakon...še nazadnje sem možeku rekla da nej vzame,ker je res ugaben za pit ,ker ga je šraufal in šraufal...res vzameš že samo enkrat in si gud...no je fajn še kak dan naknadno popit,škodi itak ne...ga pa prakticiram že kar nekaj let... Tud našega je potem kuhnlo na 38,sem ga dala v kopel od materine dušice...zdej pa spet ugotavljat od česa je vročina ...zaenkrat je bil ješč in pil je in razpoložen je bil...opoldanski spanec pa je bil spet dolg 3,5 ure-je zgleda noč not prinašal...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.11.2010 22:21:42
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: bjondi backo-sam za svojo perdo skrbiš ...zakaj pa recepti na zs ...a si loh še jz sline cedim mal...sam neki počas dela dans vse skp... To pa ne! Nisem taka! Sej je bla samo šala, bačko, hec.. Dans morm rečt, da sem se kr neki naučila, ostaneta mi še dva dni. Jutri dopoldne bo moj vzel tamalo in bosta šla ne-vem-kam-že, da se bom jst spet lahko učila. Sem pa ugotovila, da sem najbolj dojemljiva tam nekje od 12ih pa do treh, pol gre pa počas navzdol. Škoda, ker izpit mam ravn v ponedeljek ob treh Vsem želim mirno nočko, jst grem še zapiske predelat.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.11.2010 22:24:39
|
|
|
|
bjondi
|
tecka-snega je toliko kot pri hanuši na fotkah ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.11.2010 22:26:40
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: bjondi backo-sam za svojo perdo skrbiš ...zakaj pa recepti na zs ...a si loh še jz sline cedim mal...sam neki počas dela dans vse skp... To pa ne! Nisem taka! Sej je bla samo šala, bačko, hec.. ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.11.2010 22:28:07
|
|
|
|
bjondi
|
mk8-bom začela jutri okol treh nate mislt,da ti storilnost oz. miselnost povečam...važi...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 28.11.2010 9:31:27
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi mk8-bom začela jutri okol treh nate mislt,da ti storilnost oz. miselnost povečam...važi... To bi blo super fajn
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 28.11.2010 9:32:35
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Mini za Julijo....a to je una tetka rodila, ko je bila zadnjič na srečanju v Koloseju s tabo? vsem za snežne norčije, včeraj je bila tudi M v snegu in se ga je sprva malo bala, potem se je pa tud ona želela kepati, pa rokavičke na rokici so tudi deveto čudo, ker jih še ni navajena nosit - vročine ni več, samo še smrkelj in kašelj....bo jutri in v torek še doma pri meni razgrajala, pol bomo pa videli....1.12. letim na gosp.raztavišče na sejem moja kariera-jasno službo iskat.... sem jezna na zavod za zaposlovanje, ko so mi v zadnjem hipu poslali neko bedno napotnico za delo akviziterke-prevajalke (itak da nisem za neko bv delo na terenu, prevajat pa ne znam) kr...neki......za tisto delo, ki bi ga pa lahko opravljala pa nič.... če se pa ne javiš na napotnico in ne greš na razgovor ti pa denarno nadomestilo vzamejo -sej nič ne rečem, samo imajo take bedne fore....le kdo bi jih zastopu.....po moje majo te uslužbenke "foro" da morjo nam brezposelnim vsaj eno napotnico na mesec poslat, pa tud če je ta brezveze...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 28.11.2010 9:33:57
|
|
|
|
mini86
|
tecka-snega je danes samo še za vzorec..sm pa tja je še neki ampak nič resnega.. jah upam da se oba pocajtata no..tole je pa verjetno zeeelo smotan.. midva sva tud kidala, delala snežaka in šla en tak lep sprehod-sva oba gazla pa brcala sneg med tem ko je močno snežilo..zelo lepo je blo.. potem je pa ko sva pršla not pojedu 3 mandarine..tko da ga morm pohvalt da je mandarine..no pa bo meu od dobrot od miklavža le kej.. bjondi-tele mejhni loh dobivajo virozo na virozo-vsaj tako tanč pravi..zato pol pride na vsake dva tri dni vročina..ker je okužen spet znova in znova..jooooj kje je šele maj pa 3 leta mk8-jaaa vse bomo držale pesti..pa sj veš da znaš ane..to si skos ponavli..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 28.11.2010 9:35:31
|
|
|
|
Mala_princeska
|
recepte za piškotke bom z veseljem obdelala - delala bom pa vanilijeve rogljičke (če ne bodo kar veliki rogli ratal ) in kake kotke z modelčkov - brez hudih okrasij.......sem za manj kompliciraj varijanto, pa včas rata, včas pa cel pleh zažgemo
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 28.11.2010 9:38:18
|
|
|
|
mini86
|
princeska-ja tista kolegica je rodila.. skratka..učeri smo bli tm na žurki, marcela je pa od mojga sestra merkala k je že spal..nisva neki zlooo pozn pršla dam ampak dovolj da sm dons povožena in moj še spi..no naj omenim da je bil buden od 4.30-5.45..pač mal se je premetavu iz moje na svojo pojstlo pa take..zbudu se je pa seveda ob8h.. rokavičke-so mi kr neki..sm mu jih pol tud dol uzela..mal je prjemu sneg sam ga pa tud nau pobral če ma mau mrzle rokice..k z njimi je pol čist zgublen..
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.