Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.11.2010 12:13:13
|
|
|
|
mk8
|
Evo, zdej pa res grem nazaj za knjige, sem samo prepisala recept za rižev narastek... Mnjami, bo dans okusna večerja.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.11.2010 12:38:17
|
|
|
|
mini86
|
tecka-no sj tak "set" z voščenkami, temperami, čopiči, listi, šilčki....sm naročila kolegici.. no kar se ostalih setov tiče..js sm noro navdušena nad njimi..AMPAK šele čez kake pol leta..ker bi pomoje vse povsod ležal vse..tko da pikico še počakamo z nakupom.. piškoti z žlico so pa nakapljani piškoti oz drop cookies..noro dobri..so na mojem seznamu božične oz novoletne peke.. ej tecka a veš da mam js ene par rož že kr uzuni..pismu nau mi ratal še mal zemle gor posut pred snegom..sploh če bo dons al pa jutr.. jooooj tok iščem še ene pocen hlače za sankat za celija da bo meu ene u vrtcu ne pa doma..ker če se u vrtcu zmoč kaj nj pol z njimi doma..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.11.2010 14:08:04
|
|
|
|
manna
|
živjo Še zmer mi ne dela računalnik tko da mi je prou bedno. Zdej sem pri mami na njenemu ampak to pač ni isto. Srečanje spomladi? Ja prou no, čeprav moram rečt da sem se ful veselila. A bi vsaj kakšno skupno kavo udarile kakšno soboto ? Drgač pa, mene štejte za srečanje, če bo, tud če se ne javljam dosti. Kriv je računalnik! mk8, suuuuper novica za Veronikine nogice!!! Sem vedela da bo zmagovalka! Kar se tiče hrane je pa naša tudi ratala bolj ješča odkar je ona gospodar žlice. Pri nas v vrtcu tudi že vsi samostojno jejo vse obroke in pijejo iz kozarcev. Je skupina 1-3 leta, tako da pač starejši itak že znajo, tamali so se pa tudi zelo hitro naučili, ker flaške niso dovoljene. Glede kahlice -jih tudi že od začetka dajajo - oziroma starejši grejo že na školjko. Darila: v Mančini skupini v vrtcu so tudi otroci, stari 2,5 let in imajo zato igrače in materiale tudi take, ki za enoletnike sicer niso glih še primerni, ampak ravno zaradi mešane skupine vseeno funkcionira. Na primer stojalo za slikanje z vodenkami in čopiči, kad za kopanje dojenčka in dojenček, korito za pomivanje posode, tabla s kredami, plastelin, lesena hiša z vsem pohištvom notri, razna glasbila.. Tko da mogoče kakšno darilo v tej smeri tudi ni slabo.. tecka, za bolančka Srečkota.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.11.2010 14:57:36
|
|
|
|
dreamhorse
|
Pozdravljene punce... a se vam lahko po dooooooooglem času pridružim nazaj? Lep sončen pozdrav...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.11.2010 19:28:47
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Pozdravljene punce... a se vam lahko po dooooooooglem času pridružim nazaj? Lep sončen pozdrav... Dobrodošla nazaj . Ste vsi v redu,zdravi? Mini, šmorn je božanski, tud veronika ga je z veseljem pojedla, čeprav sem ga en mau preveč sladkala.. Tista naribana jabučka pa tooooooook pašejo zravn! Evo, grem še mal za knjigo, pol pa na aerobiko, da mal zašvicnem. Nočko!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.11.2010 19:47:10
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Pozdravljene punce... a se vam lahko po dooooooooglem času pridružim nazaj? Lep sončen pozdrav... Pozdravljena!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.11.2010 21:28:43
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Pozdravljene punce... a se vam lahko po dooooooooglem času pridružim nazaj? Lep sončen pozdrav... Pozdravljena! ooooo dreamhorse pa kje si se pa skrivala toliko časa ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 8:06:24
|
|
|
|
dreamhorse
|
Hvala punce za tako pozitiven sprejem. Kje sem se skrivala.. Nekaj časa sem še sledila, potem pa, ko ste se prestavile na novo temo sem se zgubila. In po tem, ko sem sem vrnila v službo, je tudi manj časa za RR. V glavnem, mi smo v redu. Zdravi bolj pogojno kot karkoli drugega. Prehlad, kot posledica tega neumnega vremena in pa seveda vrtca. Zdaj vas bom bolj redno spremljala, obljubim... bom pa imela kar precej dela, če bom hotela vse za nazaj prebrat. Pa grem kar veselo na delo. Lep sončen petek vam želim, in da ga boste čimlepše preživele z vašimi škrati... A kak seznam še obstaja? Nisem še nič prebrala nazaj.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 9:30:14
|
|
|
|
Mala_princeska
|
cel žur....vročina že od srede popoldne - naraste, pa pade, ponoči se je revica m skor davila - zaradi občasnega piskajočega kašlja in nič grem danek k svoji P, da jutri ne letam kam okrog dežurnih P, imam tako srečo da res pokličem, se pomenim s sestro in me naroči na uro in vedno skoraj točno vzame naprej, tako da s čakanjem pri P ni problema; aja iz nosa skor nič ne teče za nazaj vas nisem še nič prebrala - samo ujela, da se o riževem narastku menite - sem ga že 2 x po svoje naredila (ne čist po receptih) in nimam pojma zakaj mi pride suh? namesto tak bolj sočen? pa dober tek vsem.... srečanje....ja spomladi bo zakon, se strinjam da je bolje da se ne obremenjujemo s tem....
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 26.11.2010 9:31:15 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 9:54:31
|
|
|
|
bjondi
|
dreamhorse-a pri vas je sonce ...no ljubljana ga še danes ni bila deležna...pa imam filing da ga ne bomo vidl,vsaj tako kaže... princeska -pikepoke pa objemčke za vas...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 9:58:02
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska cel žur....vročina že od srede popoldne - naraste, pa pade, ponoči se je revica m skor davila - zaradi občasnega piskajočega kašlja in nič grem danek k svoji P, da jutri ne letam kam okrog dežurnih P, imam tako srečo da res pokličem, se pomenim s sestro in me naroči na uro in vedno skoraj točno vzame naprej, tako da s čakanjem pri P ni problema; aja iz nosa skor nič ne teče To je tako kot pri nas. Neki respiratorni virus. Srečko vročine nima več, kašlja še vedno. Včeraj zvečer sem mu ravno hotela dat sirup proti kašlju, ko njega zagrabi napad in vse skupaj bruhne ven. Na srečo pa ne driska, se pa bojim, da sem ta virus fasala jaz - mi je tako čudno v želodce, pa zaenkrat me samo plini dajejo - res bolje, da niste v moji bližini Princeska, za bolj sočen narastek pa moraš dat več mleka, ko kuhaš riž (glej Minine nasvete )
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 10:01:43
|
|
|
|
bačko
|
No jaz imam danes pa še Žano doma.Je ponoči neki stokala da jo trebušček boli.Bomo videli kaj bo iz tega. Mala princeska pozdravite se čim prej in
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 10:45:19
|
|
|
|
bjondi
|
evo pa imamo prve snežinke....kumi čakam kidanje...če ne drugega me zeblo zagotovo ne bo ob dviganju lopate...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 10:49:27
|
|
|
|
bačko
|
Jaz pa tako ne maram snega ampak sem vseeno vesela zaradi otrok!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 10:57:21
|
|
|
|
mini86
|
WIIIIIIIII..tako drobne male snežinke, prodala 2 oglasa..kaj je še lepše ampak so reees zelo drobne in (zaenkrat) zelo redko padajo.. me je pa včeraj prvič pošteno zeblo-sem od lanskega leta že pozabila kako je to
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 11:05:00
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi dreamhorse-a pri vas je sonce ...no ljubljana ga še danes ni bila deležna...pa imam filing da ga ne bomo vidl,vsaj tako kaže... Pri nas je bil sonček, pa se je skril. Je pa mrzlo za znoret. Ne maram takega vremena... Sonček me polni z energijo, sivina me dela slabe volje. Sploh zato, ker je moja mala navajena in zelo rada zunaj. In kr joka, ko je treba not. Zdajle sem brala poste nazaj, tako da vsaj malo vem, za kaj gre. Sem jih sicer enih 100 spustila, pa vendar. Bom poskušala bit na tekočem od zdaj naprej. Me pa zanima nekaj. V sredo imava z Žano cepljenje pri 18 mesecih. Pa me zanima, kako izgleda in kakšna je potem reakcija če je? Vidim, da je nekaj otrok dosti bolanih. Ni prijetno, sploh ker se nam bogi otroci smilijo. Jaz sem bila z Žano, odkar je v vrtcu (3.5.2010) 2x doma, enkrat viroza, enkrat prehlad, da je malo prišla k sebi. Kašlja mi včasih ponoči, pa ji do sedaj najbolj pomagajo Sinecod kapljice. Sem pa zdaj zečela dajat Echinax Bimbi (ameriški slamnik) in pa mažem jo z Fitobalm gelom, ki pomaga proti kašlju.. In morem rečt, da res pomaga. In odkar je ta slamnik, je tudi boljše... Počasi se bliža stric Božiček, pa smo se odločili, da ji bomo kupili cd player, tisti prenosni z mikrofončkom. A ve katera, kje ga lahko dobim... Vse kar najdem je prebikasto ali prekičasto... In na tem koncu imamo le Pikapolonico in BC... pa ne vem, kje iskat... Če pa bom dobila nazaj svoje mesto na seznamu pa : Pdp je bil 3.6.09, rodila sem 26.5.2009 Žana je pri rojstvu imela 3970g in 53 cm... Prvi zobek pri mesecu, shodila pri točno 13. mesecih in moj rd. 5.5.1982
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 11:06:34
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Jaz pa tako ne maram snega ampak sem vseeno vesela zaradi otrok! Jaz tudi ne maram snega, bom pa vesela, če bova z Žano lahko vzganjali zimske norčije, od snežakov, do sankanja, da se bom še jaz lahko spomnila, zakaj sem kot otrok imela rada sneg.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 11:10:16
|
|
|
|
dreamhorse
|
A je katera od vas iz mojih koncev... Slov. Bistrica?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 11:33:30
|
|
|
|
dreamhorse
|
Joj, zdaj sem vidla... Prvi zobek pri 7 mesecu
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 12:13:38
|
|
|
|
bačko
|
Jaz imam pa prvo punco Žano!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 12:15:42
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 WIIIIIIIII..tako drobne male snežinke, prodala 2 oglasa..kaj je še lepše ampak so reees zelo drobne in (zaenkrat) zelo redko padajo.. me je pa včeraj prvič pošteno zeblo-sem od lanskega leta že pozabila kako je to Pridna pa si prodala dva oglasa!Čestitam!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 12:17:26
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Jaz imam pa prvo punco Žano! Sem zasledila eno Žano tu ja... lepo ime, a ne?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 13:12:18
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: bačko Jaz imam pa prvo punco Žano! Sem zasledila eno Žano tu ja... lepo ime, a ne? To itak! Pri nas je mož izbral ime pri njej.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 13:44:45
|
|
|
|
Hanuši
|
En lep snežni pozdrav iz Kamnika. Pri nas mede. JEEEEEJJJ. Mk8 super za nogice. Joj sem vesela. za vse bolančkane. dreamhorse welcome back. Evo jaz pa sedaj podvarak kuham in pa kuhano vino. Se mi zdi tak ta prav jedilnik za prvi snežni dan. Pa zjutraj sem že kombinezonček oprala, tko, da po moje gremo po kosilu že malo snežinke lizat. Jooj, sam svojih smučarskih hlač letos še nisem probala .
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 26.11.2010 13:50:19
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši dreamhorse welcome back. Hvala Jooj, sam svojih smučarskih hlač letos še nisem probala . Jaz jih sploh še nimam... letos jih bom pa menda potrebovala, če se bomo sankali...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.