|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
25.11.2010 12:13:13   
mk8
Evo, zdej pa res grem nazaj za knjige, sem samo prepisala recept za rižev narastek... Mnjami, bo dans okusna večerja.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
25.11.2010 12:38:17   
mini86
tecka-no sj tak "set" z voščenkami, temperami, čopiči, listi, šilčki....sm naročila kolegici..

no kar se ostalih setov tiče..js sm noro navdušena nad njimi..AMPAK šele čez kake pol leta..ker bi pomoje vse povsod ležal vse..tko da pikico še počakamo z nakupom..

piškoti z žlico so pa nakapljani piškoti oz drop cookies..noro dobri..so na mojem seznamu božične oz novoletne peke..

ej tecka a veš da mam js ene par rož že kr uzuni..pismu nau mi ratal še mal zemle gor posut pred snegom..sploh če bo dons al pa jutr..

jooooj tok iščem še ene pocen hlače za sankat za celija da bo meu ene u vrtcu ne pa doma..ker če se u vrtcu zmoč kaj nj pol z njimi doma..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
25.11.2010 14:08:04   
manna
živjo
Še zmer mi ne dela računalnik tko da mi je prou bedno. Zdej sem pri mami na njenemu ampak to pač ni isto.
Srečanje spomladi? Ja prou no, čeprav moram rečt da sem se ful veselila. A bi vsaj kakšno skupno kavo udarile kakšno soboto ? Drgač pa, mene štejte za srečanje, če bo, tud če se ne javljam dosti. Kriv je računalnik!
mk8, suuuuper novica za Veronikine nogice!!! user posted image user posted image  Sem vedela da bo zmagovalka!
Kar se tiče hrane je pa naša tudi ratala bolj ješča odkar je ona gospodar žlice. Pri nas v vrtcu tudi že vsi samostojno jejo vse obroke in pijejo iz kozarcev. Je skupina 1-3 leta, tako da pač starejši itak že znajo, tamali so se pa tudi zelo hitro naučili, ker flaške niso dovoljene. Glede kahlice -jih tudi že od začetka dajajo - oziroma starejši grejo že na školjko.

Darila: v Mančini skupini v vrtcu so tudi otroci, stari 2,5 let in imajo zato igrače in materiale tudi take, ki za enoletnike sicer niso glih še primerni, ampak ravno zaradi mešane skupine vseeno funkcionira. Na primer stojalo za slikanje z vodenkami in čopiči, kad za kopanje dojenčka in dojenček, korito za pomivanje posode, tabla s kredami, plastelin, lesena hiša z vsem pohištvom notri, razna glasbila.. Tko da mogoče kakšno darilo v tej smeri tudi ni slabo..

tecka, user posted image user posted image user posted image  za bolančka Srečkota.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
25.11.2010 14:57:36   
dreamhorse
Pozdravljene punce... a se vam lahko po dooooooooglem času pridružim nazaj?
Lep sončen pozdrav...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
25.11.2010 19:28:47   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Lep sončen pozdrav...

Dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image . Ste vsi v redu,zdravi?

Mini, šmorn je božanski, tud veronika ga je z veseljem pojedla, čeprav sem ga en mau preveč sladkala.. Tista naribana jabučka pa tooooooook pašejo zravn!

Evo, grem še mal za knjigo, pol pa na aerobiko, da mal zašvicnem. Nočko!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
25.11.2010 19:47:10   
bačko

Lep sončen pozdrav...

Pozdravljena!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2806
25.11.2010 21:28:43   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Lep sončen pozdrav...

Pozdravljena!user posted image user posted image user posted image user posted image

ooooo dreamhorse pa kje si se pa skrivala toliko časauser posted image ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
26.11.2010 8:06:24   
dreamhorse
Hvala punce za tako pozitiven sprejem. Kje sem se skrivala.. Nekaj časa sem še sledila, potem pa, ko ste se prestavile na novo temo sem se zgubila. In po tem, ko sem sem vrnila v službo, je tudi manj časa za RR.
V glavnem, mi smo v redu. Zdravi bolj pogojno kot karkoli drugega. Prehlad, kot posledica tega neumnega vremena in pa seveda vrtca.
Zdaj vas bom bolj redno spremljala, obljubim... bom pa imela kar precej dela, če bom hotela vse za nazaj prebrat.
Pa grem kar veselo na delo.
Lep sončen petek vam želim, in da ga boste čimlepše preživele z vašimi škrati...
A kak seznam še obstaja? Nisem še nič prebrala nazaj.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
26.11.2010 9:30:14   
Mala_princeska
cel žur....vročina že od srede popoldne - naraste, pa pade, ponoči se je revica m skor davila - zaradi občasnega piskajočega kašlja in nič grem danek k svoji P, da jutri ne letam kam okrog dežurnih P, imam tako srečo da res pokličem, se pomenim s sestro in me naroči na uro in vedno skoraj točno vzame naprej, tako da s čakanjem pri P ni problema; aja iz nosa skor nič ne teče user posted image user posted image

za nazaj vas nisem še nič prebrala - samo ujela, da se o riževem narastku menite - sem ga že 2 x po svoje naredila (ne čist po receptih) in nimam pojma zakaj mi pride suh? namesto tak bolj sočen?
pa dober tek vsem....
srečanje....ja spomladi bo zakon, se strinjam da je bolje da se ne obremenjujemo s tem....

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 26.11.2010 9:31:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 2809
26.11.2010 9:54:31   
bjondi
dreamhorse-a pri vas je sonce user posted image  ...no ljubljana ga še danes ni bila deležna...pa imam filing da ga ne bomo vidl,vsaj tako kaže...

princeska -pikepoke pa objemčke za vas...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
26.11.2010 9:58:02   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

cel žur....vročina že od srede popoldne - naraste, pa pade, ponoči se je revica m skor davila - zaradi občasnega piskajočega kašlja in nič grem danek k svoji P, da jutri ne letam kam okrog dežurnih P, imam tako srečo da res pokličem, se pomenim s sestro in me naroči na uro in vedno skoraj točno vzame naprej, tako da s čakanjem pri P ni problema; aja iz nosa skor nič ne teče user posted image user posted image

To je tako kot pri nas. Neki respiratorni virus. Srečko vročine nima več, kašlja še vedno. Včeraj zvečer sem mu ravno hotela dat sirup proti kašlju, ko njega zagrabi napad in vse skupaj bruhne ven.
Na srečo pa ne driska, se pa bojim, da sem ta virus fasala jaz - mi je tako čudno v želodce, pa zaenkrat me samo plini dajejo - res bolje, da niste v moji bližiniuser posted image user posted image user posted image

Princeska, za bolj sočen narastek pa moraš dat več mleka, ko kuhaš riž (glej Minine nasveteuser posted image )

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
26.11.2010 10:01:43   
bačko
No jaz imam danes pa še Žano doma.Je ponoči neki stokala da jo trebušček boli.Bomo videli kaj bo iz tega.
Mala princeska pozdravite se čim prej in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
26.11.2010 10:45:19   
bjondi
user posted image   evo pa imamo prve snežinke....kumi čakam kidanje...če ne drugega me zeblo zagotovo ne bo ob dviganju lopate...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
26.11.2010 10:49:27   
bačko
Jaz pa tako ne maram snega ampak sem vseeno vesela zaradi otrok!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
26.11.2010 10:57:21   
mini86
WIIIIIIIII..tako drobne male snežinke, prodala 2 oglasa..kaj je še lepšeuser posted image user posted image user posted image

ampak so reees zelo drobne in (zaenkrat) zelo redko padajo..
me je pa včeraj prvič pošteno zeblo-sem od lanskega leta že pozabila kako je touser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
26.11.2010 11:05:00   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

dreamhorse-a pri vas je sonce user posted image  ...no ljubljana ga še danes ni bila deležna...pa imam filing da ga ne bomo vidl,vsaj tako kaže...

Pri nas je bil sonček, pa se je skril. Je pa mrzlo za znoret. Ne maram takega vremena... Sonček me polni z energijo, sivina me dela slabe volje. Sploh zato, ker je moja mala navajena in zelo rada zunaj. In kr joka, ko je treba not.
Zdajle sem brala poste nazaj, tako da vsaj malo vem, za kaj gre. Sem jih sicer enih 100 spustila, pa vendar. Bom poskušala bit na tekočem od zdaj naprej.
Me pa zanima nekaj. V sredo imava z Žano cepljenje pri 18 mesecih. Pa me zanima, kako izgleda in kakšna je potem reakcija če je?
Vidim, da je nekaj otrok dosti bolanih.  Ni prijetno, sploh ker se nam bogi otroci smilijo. Jaz sem bila z Žano, odkar je v vrtcu (3.5.2010) 2x doma, enkrat viroza, enkrat prehlad, da je malo prišla k sebi. Kašlja mi včasih ponoči, pa ji do sedaj najbolj pomagajo Sinecod kapljice. Sem pa zdaj zečela dajat Echinax Bimbi (ameriški slamnik) in pa mažem jo z Fitobalm gelom, ki pomaga proti kašlju.. In morem rečt, da res pomaga. In odkar je ta slamnik, je tudi boljše...
Počasi se bliža stric Božiček, pa smo se odločili, da ji bomo kupili cd player, tisti prenosni z mikrofončkom. A ve katera, kje ga lahko dobim... Vse kar najdem je prebikasto ali prekičasto... In na tem koncu imamo le Pikapolonico in BC... pa ne vem, kje iskat...
Če pa bom dobila nazaj svoje mesto na seznamu pa :
Pdp je bil 3.6.09, rodila sem 26.5.2009 Žana je pri rojstvu imela 3970g in 53 cm...
Prvi zobek pri mesecu, shodila pri točno 13. mesecih
in moj rd. 5.5.1982

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
26.11.2010 11:06:34   
dreamhorse

Jaz pa tako ne maram snega ampak sem vseeno vesela zaradi otrok!

Jaz tudi ne maram snega, bom pa vesela, če bova z Žano lahko vzganjali zimske norčije, od snežakov, do sankanja, da se bom še jaz lahko spomnila, zakaj sem kot otrok imela rada sneg.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
26.11.2010 11:10:16   
dreamhorse
A je katera od vas iz mojih koncev... Slov. Bistrica?

Neposredna povezava do sporočila: 2818
26.11.2010 11:33:30   
dreamhorse
Joj, zdaj sem vidla... Prvi zobek pri 7 mesecu

Neposredna povezava do sporočila: 2819
26.11.2010 12:13:38   
bačko
Jaz imam pa prvo punco Žano!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2820
26.11.2010 12:15:42   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

WIIIIIIIII..tako drobne male snežinke, prodala 2 oglasa..kaj je še lepšeuser posted image user posted image user posted image

ampak so reees zelo drobne in (zaenkrat) zelo redko padajo..
me je pa včeraj prvič pošteno zeblo-sem od lanskega leta že pozabila kako je touser posted image

Pridna pa si prodala dva oglasa!Čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
26.11.2010 12:17:26   
dreamhorse

Jaz imam pa prvo punco Žano!user posted image user posted image user posted image

Sem zasledila eno Žano tu ja... lepo ime, a ne?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
26.11.2010 13:12:18   
bačko

Sem zasledila eno Žano tu ja... lepo ime, a ne?

To itak! Pri nas je mož izbral ime pri njej.

Neposredna povezava do sporočila: 2823
26.11.2010 13:44:45   
Hanuši
En lep snežni pozdrav iz Kamnika. Pri nas mede. JEEEEEJJJ.

Mk8 super za nogice. Joj sem vesela. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse bolančkane.

dreamhorse welcome back.

Evo jaz pa sedaj podvarak kuham in pa kuhano vino. Se mi zdi tak ta prav jedilnik za prvi snežni dan. Pa zjutraj sem že kombinezonček oprala, tko, da po moje gremo po kosilu že malo snežinke lizat.

Jooj, sam svojih smučarskih hlač letos še nisem probalauser posted image user posted image .

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
26.11.2010 13:50:19   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

dreamhorse welcome back.

Hvala

Jooj, sam svojih smučarskih hlač letos še nisem probalauser posted image user posted image .

Jaz jih sploh še nimam... letos jih bom pa menda potrebovala, če se bomo sankali...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.