tecka -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (25.11.2010 11:57:27)
|
Oj. Srečko je danes mnogo boljši. Brez vročine, le kašlja še občasno (in takrat skoraj do bruhanja). Tako da sva bila danes 10 min že zunaj in glej ga zlomka. Luža ni več naredila čof, ko je Srečko metal kamenje, ampak se je kamenje podrsalo po ledu..Sicer je bilo zjutraj pri nas samo -2, ampak danes je pa še mene imelo, da bi nataknila kapo na ušesa. Jaz pa kuham boranjo. Sem sicer mislila, da bodo bržole, potem sem pa ugotovila, da so zrezki svinjski in spremenila načrt. Bo za 2 dni - danes s pirejem, jutri s polento. Darila - pri babici smo naročili bagerja, ker jih najbolj obrajta. Sicer pa sem resno študirala, da bi dobil tudi punčko, pa mi na koncu ni bila nobena všeč. Tako zdaj doma oblačimo kar pametnega kužka. Sicer pa bi jaz kot ideje za darilo predlagala še kakšne risarske pripomočke (blok, barvice, prstne barve), pa kakšen mini set za peko (imajo v Mercatorju dilco, pa kuhalnico,...vse iz lesa). Ker je Srečko ravno bolan, pa mislim, da bi mu prav prišel tudi set za igranja pri zdravniku, da ga malo pripravimo na to, kaj gleda zdravnik. Čisto resno. Ker ga toliko vlačimo okrog zdravnikov, začne jokat takoj ko zagleda belo haljo. Piškoti - ne vem še katere bom pekla, verjetno kakšne, ki se dajo na pekač z žlico, da je najhitreje. Jih pa pečem sproti in ne vnaprej. Potica bo ali kokosova ali lešnikova. Za potratno si pa tudi letos ne bom vzela časa.
|
|
|
|