dreamhorse -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (26.11.2010 11:05:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi dreamhorse-a pri vas je sonce [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] ...no ljubljana ga še danes ni bila deležna...pa imam filing da ga ne bomo vidl,vsaj tako kaže... Pri nas je bil sonček, pa se je skril. Je pa mrzlo za znoret. Ne maram takega vremena... Sonček me polni z energijo, sivina me dela slabe volje. Sploh zato, ker je moja mala navajena in zelo rada zunaj. In kr joka, ko je treba not. Zdajle sem brala poste nazaj, tako da vsaj malo vem, za kaj gre. Sem jih sicer enih 100 spustila, pa vendar. Bom poskušala bit na tekočem od zdaj naprej. Me pa zanima nekaj. V sredo imava z Žano cepljenje pri 18 mesecih. Pa me zanima, kako izgleda in kakšna je potem reakcija če je? Vidim, da je nekaj otrok dosti bolanih. Ni prijetno, sploh ker se nam bogi otroci smilijo. Jaz sem bila z Žano, odkar je v vrtcu (3.5.2010) 2x doma, enkrat viroza, enkrat prehlad, da je malo prišla k sebi. Kašlja mi včasih ponoči, pa ji do sedaj najbolj pomagajo Sinecod kapljice. Sem pa zdaj zečela dajat Echinax Bimbi (ameriški slamnik) in pa mažem jo z Fitobalm gelom, ki pomaga proti kašlju.. In morem rečt, da res pomaga. In odkar je ta slamnik, je tudi boljše... Počasi se bliža stric Božiček, pa smo se odločili, da ji bomo kupili cd player, tisti prenosni z mikrofončkom. A ve katera, kje ga lahko dobim... Vse kar najdem je prebikasto ali prekičasto... In na tem koncu imamo le Pikapolonico in BC... pa ne vem, kje iskat... Če pa bom dobila nazaj svoje mesto na seznamu pa : Pdp je bil 3.6.09, rodila sem 26.5.2009 Žana je pri rojstvu imela 3970g in 53 cm... Prvi zobek pri mesecu, shodila pri točno 13. mesecih in moj rd. 5.5.1982
|
|
|
|