manna -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (22.11.2010 18:12:37)
|
živjo Jaz nisem kaj preveč za srečanje v nedeljo, no sej, če bo v nedeljo bomo vseeno prišli, ampak če se le da, bi proooosim proooosim rajši v soboto. Drugač pa se mi zdi fajn ideja za srečanje v telovadnici, pa prnesem lahko tudi kaj, se bom potrudla mogoče s kakšnimi piškotki. Al pa če nardim tiramisu - tak s kavo, samo za starše. Aja, pa pice se mi zdijo tud super ideja. Kaj češ boljšga, midva z mojim sva itak picomanijaka. Drgač pa mene ne moti če bo srečanje v drugi polovici decembra, hočem rečt, me nič ne moti če je že vse "praznično" ker itak bomo doma in bomo vsaj med vikendi malo naokoli hodili... Glede babjega žuranja moram rečt da me tko srbijo prsti da je joj. Tok mi manjka en pošten babji večer da vam ne morm povedat.. Kok bi jaz tuuuuudiiiii! Ampak da bi se eno uro vozila v LJ zvečer, pa potem še nazaj, pa vseeno ne gre...žal... Ampak se vam bo pa vsem kolcalo ko se boste dobile ker bom jaz na vas mislila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mala princeska, želim ti čimveč takih lepih družinskih vikendov! Hanuši, Bine je pa res korenjak! Ful zgleda velik in srčkan je totalno ! Pa super da se oglasiš..a boste prišli na srečanje? Hvala vsem za odgovore glede prijateljice. Saj se mi je zdelo da je boljš da jo pač pustim pri miru. Sam nisem vedla al imam prou al ne, kr moj dragi namreč pravi da naj že neham komplicirat, češ saj ni važno kdo pokliče. Saj res ni tok pomembno, ampak če se pa redno, mesece in mesece, in leta in leta, zmeeeeraj dogaja da morm jaz poklicat, ona pa madam lepo čaka da jo bom prosila za obisk, pol pa res začneš že študirat a je to v redu....Bjondi, lepo si povedala glede prijateljstva; se strinjam- pride čas ko pač projateljstvo tudi mine, zaradi vseh sort razlogov.. Pri tej moji prijateljici je blo še to vmes, da ko sem jaz ravno uživala prve radostne mesece mojega materinstva, je ona doživela SS in enostavno ni mogla biti zraven mene in sva za eno obdobje čist prekinile stike, saj jo po eni strani razumem, hudo ji je bilo gledat mene kako lupčkam svojo štručko ona pa tko...to mi je kasneje tudi povedala ko sva se končno spet dobile.No ampak zdej pa spet ne pokliče že tretji teden.. ma kokr hoče. Rok ima pa začetek decembra. Letim zdej kr nisem na svojem računalniku in me preganjajo.
|
|
|
|