manna -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (22.11.2010 10:32:58)
|
živjo vam morm sporočit da mi je crknu računalnik, tko da se oglašam iz službe in morm bit zelo ekspresno hitra. Kar se tiče srečanja, sem ZAAAAA in bi prosila če je lahko sobota, če se da. Za datum mi je vseeno. Možek bo prišel zraven, ker bomo pač vsi prišl v LJ, pol pa če drugih možekov ne bo, se bo že kam pobral[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Drugač pa meni je 16.30h precej pozno, mi bomo zagotovo šli v LJ že prej, ker moramo potem zvečer še nazaj pridet in Manca v avtu ni glih pridna, če se milo izrazim... No ja, ampak kokrkoli se boste zmenle, pridemo, če le ne bo kaj nepredvivljivega prišlo vmes. mk8, če se prav prebrala, ima tvoja tamalčica 8800? To pa pomeni da jo je naša Manči prehitela, saj ima skoraj 9300g. V zadnjem času je res ful pridobila ker vsak dan normalno papa, nič več ne protestira. Bodije ima pa 80 clarove, tudi kakšen 86 od H&M ali Spara se najde vmes. Majčke, hlače, pa večinoma 80, kakšen vmes 74, bunda obvezno 74 drugač ji ful ostaja. Je pa tako da se mi vse v sušilcu malo skrči. Morm letet, upam da mi bo dragi dans uštimal računalnik.
|
|
|
|