lino -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (20.11.2010 17:35:00)
|
Lepo vas je mal prebrat, za kaj več pa na žalost nimam časa... O službi...v Mandlingu mi je bilo zelooo dolg čas, pogrešala svoja dva sončka in celo dragega...delala, se zabavala s sodelavkami...je fajn, ko si tk nekje, se navežejo tesne vezi in je pol na delu kar malo bolj domače...celo prijateljstva se sklenejo...sicer pa še ne delamo to, za kar smo se šle učit, ta teden (koker sem ga bila v službi) sem čistila palice...to je delo, ki ga naaajbolj sovražim, saj sem ga opravljala že kot študentka in ravno takrat mi je mami umrla ob 6 zjutraj, ko sem jst drgnila palice...sam zdej me je pa to took zabediralo, ker je bil ravno isti datum (mami je na 19.11. umrla) in jst spet palice ribam, pa če pozabim, da te nooro bolijo roke in prsti, sprašujem se, zakaj [sm=hudicek1.gif]sem hodila v šolo in na višjo šolo in imam določene izkušnje iz komerciale in priporočila (od prejšnjega šefa in od poslovnih-tujih partnerjih) in sedaj se bo vršila ravno ta prodaja, ki sem jo jst in ravno teh izdelkov k istim poslovnim partnerjem, jst pa gulim palce[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] Ma jezi me, ker bi lahk od mene dobili toook več, zdej bom pa v proizvodnji gnila in vsak dan v mislih vršila prodajo...ma sej bo...sem pa podpisala novo pogodbo v petek, vsaj delo je, če že služba, ki si jo želim ni...za kruh je treba imeti an... Mi je pa Maksi zbolel, kašlju, ki naju je že kar nekaj časa spremljal se je pridružila še vročina...bila sva pri zdravniku in ima vneto grlo, imava antibiotike Hiconcil in svečke, ker zvečer vročina naraste tudi do 40 stopinj...je grozno in upam, da bo čim prej bolje...sedaj spi, kar veliko počiva tudi čez dan in držim pesti, da bo ju3 bolje, ker grem zvečer v nočno izmeno, da ne rabim imet bolniške (vsaj moram priznat, da imam super nadrejenega in razume bolezen otroka in je dovolj fleksibilen, da brez problema menjam izmene) Nč, grem zdaj k njemu malo pogledat...lepo se imejte in se oglaim, takoj, ko utegnem...
|
|
|
|