|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
9.7.2010 9:28:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

VITA, TEJA, TILEN - VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN! CMOK - CMOK!

user posted image  
NAJLEPŠE ŽELJE TUDI MAMICAM!

user posted image

se bom kar tule pridružila voščilu! Vse najboljše vsem!!! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 451
9.7.2010 9:28:53   
Alanis
No in naj mi še kdo reče da NISEM noseča. Halo! Poglejte moj tiker!! user posted image

ps - nisem ga nič dirala, sam se je tako nastaviluser posted image

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 452
9.7.2010 9:31:35   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Alanis

No in naj mi še kdo reče da NISEM noseča. Halo! Poglejte moj tiker!! user posted image

ps - nisem ga nič dirala, sam se je tako nastaviluser posted image

Hmmmmmmmmm, tle je pa mal za razmislituser posted image

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 453
9.7.2010 9:34:16   
tims
Almera, men je vaš sistem ful dober. In pri vas so tega že ful navajeni. Ampak pri nas so nekateri tko "narejeni", da morjo pokazat, da so to pa oni kupil in prinesl.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 454
9.7.2010 9:35:00   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

mojemu pa sploh ni panike ... če ima na voljo senčko in kak ležalnik, bo celo z veseljem šel. ženske družbe je pa itak vajen user posted image

pa on se tudi fajn v debato vklopi... itak je bil pa revež včeraj, ko smo ga komandirale kako mora slikat... user posted image

ma midva sva oba bolj na easy ... sicer zna biti tudi moj zapečkar, ampak če povem, da smo se zmenili, mu ni problema pridet zraven, saj ve, da rada počvekam in potlej on bolj na malega gleda user posted image

zimska mož se je pa kar distanciral od nas

po mojem se je malo ustrašil tropa babnic  ...  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 9:39:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
9.7.2010 9:39:32   
3jeMi

No, moram povedat, da je meni moja priženjena žlahta čedalje bolj user posted image .

Recimo tamali bo že 5 mesecev star, pa ga nobena od mojih svakinj (z družinami) še ni prišla pogledat. Njihovi otroci so starostno že 2. triada in srednja šola, tako da to ni izgovor zakaj ne morejo prit. Še po tel se nič ne slišimo, no mene ne pokličejo.

Zdej, ko je imel starejši RD spet ni bilo nobenega odziva. Babica, dedi nič, niti poklicala ga nista, mene tudi nobeden, niti sms-ja... Zvečer povem mojmu in me nakuri da sej so njegovi (starši) klicali njega dopoldan v službo in mu voščli za sinov RD, da kaj bi še rada. In da vse jemljem preveč osebno. Ok, malo sem res še nafilana s hormoni, samo kako pa naj človek jemlje to vse skupaj kot OSEBNO??

user posted image user posted image user posted image

ej, jaz sem jih pa lepo skenslala, boli me k***, če je njim vseeno za nas, zakaj bi se jaz morala sekirat zaradi njih... tašča je nora na malega, mu pošlje kartico, denarja nima in ga tudi od nje nerada vzameva...
svak in svakinja... dokler je moj mož lepo financiral njuna mulca za vsak RD (po 50 € jima je dajal) in rihtal vse okoli računalnikov, so bili odnosi super, potem ko pa si je moj možek omislil svojo familijo in za njih rahlo zaprl, kasneje pa čisto zaprl mošnjiček, pa nismo več zanimivi... user posted image

skratka, bejba... brezveze... vem, da boli, vsako leto te bo... samo manj se boš s tem obremenjevala, boljše se boš počutila... važno, da ste vi 4 skupaj, da ste zdravi, se imate radi... ste družina zase... možu pa niti ne omenjaj, povej nam ali komu drugemu, da ti bo lažje... user posted image

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 457
9.7.2010 9:40:08   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Sem šla včeri v šoping. Sem ogromno stvari dobila za tamala dva, edin navadnih bombažnih kratkih hlač niuser posted image .  Kopalke za Tima pa tud glih tok da mi je ratal najdt. Drugač majo pa v HM ful akcijskih artiklov. Npr: pajkice za Nino so imel po 1€, določene majčke po 2€, kratke platnene hlače za Tima, z žepi pri strani iz 14,95€ znižane na 7€.... Skratka, sem kar zadovoljna z nakupom. 

O tem sem že parkrat pisala, ko sem se jezila... Nazadnje sem jih slučajno našla v Iani, po 7 €, kupiš tri, plačaš dva.

Ok, podprli sva se z Lidlovimi svežimi rogljički in zavitki, zdaj pa proti LJ. Sva v Nadji kupili dve rjuhi 200x120 za Saro, ok, ni čisto roza, bledo roza, ampak po ceni 7,90 € za eno. user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 9:40:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alanis)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
9.7.2010 9:40:57   
Alanis
Ta vikend naj bi šli končno dol k njim tamalega pokazat... in ker še nismo bili letos nič pri njegovih. Ga vprašam kaj mu bolj odgovarjat za vozit tja in nazaj - sobota ali nedelja. In pol je slabe volje, ker on se ne bi isti dan v obe smeri vozil, ampak bi prespal dol. In kje naj vsi spimo? Spet moja krivda, ker se ne znam zorganizirat. No, naj povem, da so v 2 sob. stanovanju v bbloku in mi naj bi prespali v tamanjši sobici v kateri je 1 zakonska postelja (140x200) in ena baby posteljica, v kateri pa Lan noče spat, Vida pa itak ponoči še dojim na 2 uri. Turbo maximusa ni kam dat, niti na hodnik.
Predlagala sem (njemu) naj gredo starši prespat k njegovi sestri (obe sta v hišah), ima čez 200 kvadratov bivalnega placa in nevem kolk sob, pol se mi pač lepo porazporedili in bi bilo super. In potem - kako lahko kaj takega pomislim! To pa ne! Kje mi je pamet, on ne more tega svojim rečt... Prespimo pa itak 2x na leto dol.
No, v glavnem krivda je moja nezorganiziranost. Kar je tudi razlog, da moja tašča meni nič ne pomaga (ko je tu) - ker jaz ne znam stvari zorganizirat...

Evo, pa sem se zbudila! Matr, pritisk na 200! Grem ven spidirat vozu! Ajde...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 9:42:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 461
9.7.2010 9:42:18   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Almera, men je vaš sistem ful dober. In pri vas so tega že ful navajeni. Ampak pri nas so nekateri tko "narejeni", da morjo pokazat, da so to pa oni kupil in prinesl.user posted image user posted image user posted image

moja dva sta pa k sreči res bolj namontirana tako, da lepo kar kuverto dasta...

drugače pa moja mati kupuje igrače za pri njima doma... ampak zato, ker ima rada dnevno sobo polno igrač... in sama pravi, da ji gre včasih malo na otročje, pa ji je tako fajn... je full srečna, da ima lahko po 8 letih spet take mulčke pri sebi in okoli sebe cel kup igrač... user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 9:44:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 9:44:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
9.7.2010 9:44:48   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera
mi je 2x na teden za eno uro zginit od odma. Ene imamo srečo da nas dojenje požre, druge morate žal delat na tem. Ti pa svoje dvojne izkušnje povem čez par mesecev.

Mene je po Sari izpilo na minus kilažo, po drugem in tretjem pa ne. Jedla sem pa enako.

Neposredna povezava do sporočila: 465
9.7.2010 9:44:55   
neboglasnica

Helou! Remeber me?user posted image

No. 3???

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 466
9.7.2010 9:45:47   
Alanis
Distanciral se je namenoma, ker so njemu ta druženja in forum čisto brezveze, samo če me ne bi peljal, ne bi mogla prit. In sem težila že dolgoooo za tale ZOO z vami.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 467
9.7.2010 9:46:58   
Alanis
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Helou! Remeber me?user posted image

No. 3???

Hehe, ticker pravi da ja in to kar kmalu. V resnici na ne. Samo UNDERCOVER šimfam žlahto.user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 468
9.7.2010 9:48:42   
neboglasnica

Distanciral se je namenoma, ker so njemu ta druženja in forum čisto brezveze, samo če me ne bi peljal, ne bi mogla prit. In sem težila že dolgoooo za tale ZOO z vami.

No, potem pa še niti ni bil tako slabe volje.

Bejbe, user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 9:50:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alanis)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 9:51:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 9:53:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 472
9.7.2010 9:58:15   
metuljcek321

o, groza, no!

saj so pa tebi pomembna & on je tvoj mož & mu je mar zate & si želi, da uživaš in si sproščena in srečna in bla, bla, bla

no, saj te je pripeljal - oh yeahuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 473
9.7.2010 9:58:28   
tims

Ta vikend naj bi šli končno dol k njim tamalega pokazat... in ker še nismo bili letos nič pri njegovih. Ga vprašam kaj mu bolj odgovarjat za vozit tja in nazaj - sobota ali nedelja. In pol je slabe volje, ker on se ne bi isti dan v obe smeri vozil, ampak bi prespal dol. In kje naj vsi spimo? Spet moja krivda, ker se ne znam zorganizirat. No, naj povem, da so v 2 sob. stanovanju v bbloku in mi naj bi prespali v tamanjši sobici v kateri je 1 zakonska postelja (140x200) in ena baby posteljica, v kateri pa Lan noče spat, Vida pa itak ponoči še dojim na 2 uri. Turbo maximusa ni kam dat, niti na hodnik.
Predlagala sem (njemu) naj gredo starši prespat k njegovi sestri (obe sta v hišah), ima čez 200 kvadratov bivalnega placa in nevem kolk sob, pol se mi pač lepo porazporedili in bi bilo super. In potem - kako lahko kaj takega pomislim! To pa ne! Kje mi je pamet, on ne more tega svojim rečt... Prespimo pa itak 2x na leto dol.
No, v glavnem krivda je moja nezorganiziranost. Kar je tudi razlog, da moja tašča meni nič ne pomaga (ko je tu) - ker jaz ne znam stvari zorganizirat...

Evo, pa sem se zbudila! Matr, pritisk na 200! Grem ven spidirat vozu! Ajde...

Jaz na tvojem mestu bi tko naredila: Na tla bi vrgla dve deki, povšter in spavaj, dragi možek. Sama bi bila pa z otroci na pojstli. In potem ti ne bi mogu težit, da se ne znaš zorganizirat.

No, resno. A pa misliš, da če bi Lana dala v posteljico, ko bi že zaspal, bi se tud zbudil?

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 474
9.7.2010 9:58:37   
metuljcek321
Almera, to je pa čist res - evo, od naju dobi kolo-poganjalčka - itak ga moram še 1x s prozornim lakom preštrihnt, pa mi bo očitno glih te dni ratalo. Zdaj sem ga štrihnla na močno rdečo in zeleno - je spicy hot.

Oooo, Alanis, kje se pa skrivaš, bejba? Holy **** za takšen odziv na rd, no ... to me razkuri - gre za en stavek, za osebni odnos, za pozornost, za občutek, da malček nekaj pomeni in velja. Mene to čist ven vrže, če nekdo nima tega čuta. Meni je to neznano in IZJEMNO težko sprejmem nekoga, ki je tak. No, vsaj spomnili so se, pa čeprav preko moža. Bolje išta nego ništa. Pri takih ljudeh moraš biti že z majhnim zadovoljen, ni druge.

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

skratka, bejba... brezveze... vem, da boli, vsako leto te bo... samo manj se boš s tem obremenjevala, boljše se boš počutila... važno, da ste vi 4 skupaj, da ste zdravi, se imate radi... ste družina zase... možu pa niti ne omenjaj, povej nam ali komu drugemu, da ti bo lažje... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

izredno lepo napisano!

podpišem

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......