3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alanis No, moram povedat, da je meni moja priženjena žlahta čedalje bolj . Recimo tamali bo že 5 mesecev star, pa ga nobena od mojih svakinj (z družinami) še ni prišla pogledat. Njihovi otroci so starostno že 2. triada in srednja šola, tako da to ni izgovor zakaj ne morejo prit. Še po tel se nič ne slišimo, no mene ne pokličejo. Zdej, ko je imel starejši RD spet ni bilo nobenega odziva. Babica, dedi nič, niti poklicala ga nista, mene tudi nobeden, niti sms-ja... Zvečer povem mojmu in me nakuri da sej so njegovi (starši) klicali njega dopoldan v službo in mu voščli za sinov RD, da kaj bi še rada. In da vse jemljem preveč osebno. Ok, malo sem res še nafilana s hormoni, samo kako pa naj človek jemlje to vse skupaj kot OSEBNO?? ej, jaz sem jih pa lepo skenslala, boli me k***, če je njim vseeno za nas, zakaj bi se jaz morala sekirat zaradi njih... tašča je nora na malega, mu pošlje kartico, denarja nima in ga tudi od nje nerada vzameva... svak in svakinja... dokler je moj mož lepo financiral njuna mulca za vsak RD (po 50 € jima je dajal) in rihtal vse okoli računalnikov, so bili odnosi super, potem ko pa si je moj možek omislil svojo familijo in za njih rahlo zaprl, kasneje pa čisto zaprl mošnjiček, pa nismo več zanimivi... skratka, bejba... brezveze... vem, da boli, vsako leto te bo... samo manj se boš s tem obremenjevala, boljše se boš počutila... važno, da ste vi 4 skupaj, da ste zdravi, se imate radi... ste družina zase... možu pa niti ne omenjaj, povej nam ali komu drugemu, da ti bo lažje...
|