Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 8:42:41
|
|
|
|
tims
|
Metuljčica Tole bi se verjetno v krajšem času naučila k original
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2010 8:43:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 8:45:09
|
|
|
|
metuljcek321
|
tims, kake nore cene v H&M, danes grem tja, garant! Bravo za super šoping. Zdaj pa že odštevate do morja, a ne? Jupi. Pridna taščica, ej. Mene je pa glih prejle klicala, da naj izberem za tamalo nekaj za rd, bosta dala 20 evrov, pa naj kupim, kar rabi. Zdaj ima tarifo 20 & je to to
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2010 8:47:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2010 8:48:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2010 8:52:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 8:55:08
|
|
|
|
metuljcek321
|
ZOO & hubby - ej, maybe pa pride enkrat tudi moj, je že ene parkrat vprašal, pa se mi zdi, da mu je nerodno ... no, morda se kdaj vidimo. zimska, happy b'day sestrci. Vidim, da je Activity dobr uspel, ste se narežali in narekreirali max. Ouje. Zalimanost bo izpuhtela tekom današnjega dneva s soncem, trebuh pa bo izginil v roku nekaj mesecev, samo šetaj z otročiči, kakšen swim na morju & si na konju današnji praznovalčki lepo, lepo praznujte, naj bo krasen & slasten dan za vas in za vaše bližnje (slikce mi pa noče in noče pripopat, se shrani in slikomat nekaj izklapljata) Almera, a veš, da sem opazila, da imaš še krajše lase kot zadnjič, potem pa nisem bla čist zihr, a si imela že zadnjič tko short ali je to na novo ... ej, premalokrat se vidmo, očitno.
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 8:57:30
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 tims, kake nore cene v H&M, danes grem tja, garant! Bravo za super šoping. Zdaj pa že odštevate do morja, a ne? Jupi. Pridna taščica, ej. Mene je pa glih prejle klicala, da naj izberem za tamalo nekaj za rd, bosta dala 20 evrov, pa naj kupim, kar rabi. Zdaj ima tarifo 20 & je to to V bistvu lahko zdele odštevam samo še ure . Tebi tvoja tašča da na razpolago dinarčke, pri nas pa kupi zadevo, ki jo niti najmanj ne rabimo in to samo zato, ker se je pa njej zdela super fajn . Pa sem ji že enkrat lepo rekla, da naj raj kakšno majčko kupi, ne pa npr. plišaste igračke, ki jih naša dva niti povohata ne. Letos je že kupila Nini za roj. dan poganjalčka in to samo zato, ker ga je svakinja hotla met za svojga malega, pa se ji je zdel super in ga je potem kupila še Nini .
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 8:58:56
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Pridna taščica, ej. Mene je pa glih prejle klicala, da naj izberem za tamalo nekaj za rd, bosta dala 20 evrov, pa naj kupim, kar rabi. Zdaj ima tarifo 20 & je to to Pr nas pa nič. se prav, da sem lahko very, very, very happy, a ne? ej, sam še tole - men nikakor ne zgledaš, k da si anywhere near PDP si tako sonce, da ni res
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 9:01:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 tims, kake nore cene v H&M, danes grem tja, garant! Bravo za super šoping. Zdaj pa že odštevate do morja, a ne? Jupi. Pridna taščica, ej. Mene je pa glih prejle klicala, da naj izberem za tamalo nekaj za rd, bosta dala 20 evrov, pa naj kupim, kar rabi. Zdaj ima tarifo 20 & je to to V bistvu lahko zdele odštevam samo še ure . Tebi tvoja tašča da na razpolago dinarčke, pri nas pa kupi zadevo, ki jo niti najmanj ne rabimo in to samo zato, ker se je pa njej zdela super fajn . ja, saj to je pa tud res pa kaj se jaz tukaj nekaj pritožujem za brez veze smotka jotka
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2010 9:02:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2010 9:03:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 9:09:54
|
|
|
|
tims
|
Zimska, jest sem mela pa čist raven trebuh, ko sem rodila. Nikje nobene odvečne maščobice..... . . . . . . . . Če verjameš. Draga moja, a se ti mal hecaš? Pa sej si šele dober rodila. Sej bo šlo dol, boš vidla. Veliko pit, sprehodki, pa bo šlo. Sam nikar se ne sekiraj. Tipi pa itak k tipi . Oni imajo v glav, da če si že rodila, morš bit pa spet k Naomi Campbell. Marsikdo se ne zaveda, da se je telo spreminjalo celih 9 mesecev in ne more bit potem v dveh tednih tako kot prej. Ok, nekatere so že, ampak takih je bol mal.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 9:13:28
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Darila za RD - pa dajte jim že kak mesec naprej povedat kaj boste kupili - pri nas to deluje, ampak mene ima tašča itak za diktatorja k bi se jaz nekak odločila, kaj, pol ne bi blo problema za naša 2 sem to že povedala & nabavla, zdaj ostaneva še midva in tast + tašča ah, nekaj bomo skombinirali smo pa itak at the seaside naslednji teden, tko da maybe pa tam kaj ubodemo, k bo praznovala rd
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 9:13:58
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro bejbe, kako ste? Jaz sem prav vesela, da je petek. Malo prej grem danes ven, po opravkih, mogoče se zvečer dobim še s kolegico... bomo videli! Pa prvič v tej sezoni sem kiklo oblekla evo, danes si zaslužimo kaloričen zajtrk ...
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 9:14:57
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Darila za RD - pa dajte jim že kak mesec naprej povedat kaj boste kupili - pri nas to deluje, ampak mene ima tašča itak za diktatorja Pri nas je to zaleglo za 1x mogoče 2x, pol pa konc. Lansko leto je tašča govorila, da bo Timu kupila kolo, pa sva ji rekla, da ni treba, ker je stari še ok in da bomo letos kupili novga. "No, bom pa jest dala denar, ko ga bosta šla kupovat", se je sama ponudla. In letos povem - omenim, da bo treba Timu kupit kolo, ker zdaj je pa starega že prerasel in......... tišina . Ne morem ji pa rečt: "Ej, dej dnar, sej si rekla, da boš dala...."
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 9:15:06
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ne vem no, če ne kaka tule... ni kakal, preverjeno ful lepe slikce ... jaz jih bom danes enkrat poskusila gor dat, včeraj me je Picasa zezala
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 9:16:34
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Kakšne lepe fotke . Ful mi je žal, da nisem mogla zraven . Majuska, kapo dol tvojmu možeku. Res. Faca, da mu ni para. Moj ne bi šel tkole zraven za noben denar . mojemu pa sploh ni panike ... če ima na voljo senčko in kak ležalnik, bo celo z veseljem šel. ženske družbe je pa itak vajen
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 9:17:19
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Mnjamsi.... Me spominja na zajtrk v nosečnosti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2010 9:19:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 9:22:00
|
|
|
|
Alanis
|
Helou! Remeber me?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2010 9:24:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 9:24:36
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alanis Helou! Remeber me?
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 9:27:35
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska mojemu pa sploh ni panike ... če ima na voljo senčko in kak ležalnik, bo celo z veseljem šel. ženske družbe je pa itak vajen pa on se tudi fajn v debato vklopi... itak je bil pa revež včeraj, ko smo ga komandirale kako mora slikat... zimska mož se je pa kar distanciral od nas
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 9.7.2010 9:27:37
|
|
|
|
Alanis
|
No, moram povedat, da je meni moja priženjena žlahta čedalje bolj . Recimo tamali bo že 5 mesecev star, pa ga nobena od mojih svakinj (z družinami) še ni prišla pogledat. Njihovi otroci so starostno že 2. triada in srednja šola, tako da to ni izgovor zakaj ne morejo prit. Še po tel se nič ne slišimo, no mene ne pokličejo. Zdej, ko je imel starejši RD spet ni bilo nobenega odziva. Babica, dedi nič, niti poklicala ga nista, mene tudi nobeden, niti sms-ja... Zvečer povem mojmu in me nakuri da sej so njegovi (starši) klicali njega dopoldan v službo in mu voščli za sinov RD, da kaj bi še rada. In da vse jemljem preveč osebno. Ok, malo sem res še nafilana s hormoni, samo kako pa naj človek jemlje to vse skupaj kot OSEBNO??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......