|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
9.7.2010 8:42:41   
tims
Metuljčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tole bi se verjetno v krajšem času naučila k originaluser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 8:43:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
9.7.2010 8:45:09   
metuljcek321
tims, kake nore cene v H&M, danes grem tja, garant! Bravo za super šoping. Zdaj pa že odštevate do morja, a ne? Jupi.

Pridna taščica, ej. Mene je pa glih prejle klicala, da naj izberem za tamalo nekaj za rd, bosta dala 20 evrov, pa naj kupim, kar rabi. Zdaj ima tarifo 20 & je to touser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 8:47:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 8:48:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 8:52:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 431
9.7.2010 8:55:08   
metuljcek321
ZOO & hubby - ej, maybe pa pride enkrat tudi moj, je že ene parkrat vprašal, pa se mi zdi, da mu je nerodno ... no, morda se kdaj vidimo.

zimska, happy b'day sestrci. Vidim, da je Activity dobr uspel, ste se narežali in narekreirali max. Ouje. Zalimanost bo izpuhtela tekom današnjega dneva s soncem, trebuh pa bo izginil v roku nekaj mesecev, samo šetaj z otročiči, kakšen swim na morju & si na konjuuser posted image

današnji praznovalčki  lepo, lepo praznujte, naj bo krasen & slasten dan za vas in za vaše bližnje (slikce mi pa noče in noče pripopat, se shrani in slikomat nekaj izklapljata)

Almera, a veš, da sem opazila, da imaš še krajše lase kot zadnjič, potem pa nisem bla čist zihr, a si imela že zadnjič tko short ali je to na novo ... ej, premalokrat se vidmo, očitno.

(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 432
9.7.2010 8:57:30   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

tims, kake nore cene v H&M, danes grem tja, garant! Bravo za super šoping. Zdaj pa že odštevate do morja, a ne? Jupi.

Pridna taščica, ej. Mene je pa glih prejle klicala, da naj izberem za tamalo nekaj za rd, bosta dala 20 evrov, pa naj kupim, kar rabi. Zdaj ima tarifo 20 & je to touser posted image

V bistvu lahko zdele odštevam samo še ureuser posted image user posted image .
Tebi tvoja tašča da na razpolago dinarčke, pri nas pa kupi zadevo, ki jo niti najmanj ne rabimo in to samo zato, ker se je pa njej zdela super fajnuser posted image . Pa sem ji že enkrat lepo rekla, da naj raj kakšno majčko kupi, ne pa npr. plišaste igračke, ki jih naša dva niti povohata ne. Letos je že kupila Nini za roj. dan poganjalčka in to samo zato, ker ga je svakinja hotla met za svojga malega, pa se ji je zdel super in ga je potem kupila še Niniuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 433
9.7.2010 8:58:56   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Pr nas pa nič.  

se prav, da sem lahko very, very, very happy, a ne?

ej, sam še tole - men nikakor ne zgledaš, k da si anywhere near PDP

si tako sonce, da ni res

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 434
9.7.2010 9:01:04   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: tims

V bistvu lahko zdele odštevam samo še ureuser posted image user posted image .
Tebi tvoja tašča da na razpolago dinarčke, pri nas pa kupi zadevo, ki jo niti najmanj ne rabimo in to samo zato, ker se je pa njej zdela super fajnuser posted image .

ja, saj to je pa tud res

pa kaj se jaz tukaj nekaj pritožujem za brez veze

smotka jotka

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 9:02:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 436
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 9:03:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 437
9.7.2010 9:09:54   
tims
Zimska, jest sem mela pa čist raven trebuh, ko sem rodila. Nikje nobene odvečne maščobice.....
.
.
.
.
.
.
.
.

Če verjameš. Draga moja, a se ti mal hecaš? Pa sej si šele dober rodila. Sej bo šlo dol, boš vidla. Veliko pit, sprehodki, pa bo šlo. Sam nikar se ne sekiraj. Tipi pa itak k tipiuser posted image . Oni imajo v glav, da če si že rodila, morš bit pa spet k Naomi Campbell. Marsikdo se ne zaveda, da se je telo spreminjalo celih 9 mesecev in ne more bit potem v dveh tednih tako kot prej. Ok, nekatere so že, ampak takih je bol mal.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 438
9.7.2010 9:13:28   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Darila za RD - pa dajte jim že kak mesec naprej povedat kaj boste kupili - pri nas to deluje, ampak mene ima tašča itak za diktatorja

k bi se jaz nekak odločila, kaj, pol ne bi blo problema

za naša 2 sem to že povedala & nabavla, zdaj ostaneva še midva in tast + tašča

ah, nekaj bomo skombinirali

smo pa itak at the seaside naslednji teden, tko da maybe pa tam kaj ubodemo, k bo praznovala rd

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 439
9.7.2010 9:13:58   
Majuska
Jutro bejbe,

kako ste? Jaz sem prav vesela, da je petek. Malo prej grem danes ven, po opravkih, mogoče se zvečer dobim še s kolegico... bomo videli! Pa prvič v tej sezoni sem kiklo oblekla user posted image

evo, danes si zaslužimo kaloričen zajtrk ...
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 440
9.7.2010 9:14:57   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Darila za RD - pa dajte jim že kak mesec naprej povedat kaj boste kupili - pri nas to deluje, ampak mene ima tašča itak za diktatorjauser posted image user posted image user posted image

Pri nas je to zaleglo za 1x mogoče 2x, pol pa konc. Lansko leto je tašča govorila, da bo Timu kupila kolo, pa sva ji rekla, da ni treba, ker je stari še ok in da bomo letos kupili novga. "No, bom pa jest dala denar, ko ga bosta šla kupovat", se je sama ponudla. In letos povem - omenim, da bo treba Timu kupit kolo, ker zdaj je pa starega že prerasel in......... tišinauser posted image . Ne morem ji pa rečt: "Ej, dej dnar, sej si rekla, da boš dala...."

Neposredna povezava do sporočila: 441
9.7.2010 9:15:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

user posted image

Ne vem no, če ne kaka tule...

ni kakal, preverjeno user posted image

ful lepe slikce ... jaz jih bom danes enkrat poskusila gor dat, včeraj me je Picasa zezala user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 442
9.7.2010 9:16:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Kakšne lepe fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ful mi je žal, da nisem mogla zravenuser posted image . Majuska, kapo dol tvojmu možeku. Res. Faca, da mu ni para. Moj ne bi šel tkole zraven za noben denaruser posted image .

mojemu pa sploh ni panike ... če ima na voljo senčko in kak ležalnik, bo celo z veseljem šel. ženske družbe je pa itak vajen user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 443
9.7.2010 9:17:19   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

user posted image

Mnjamsi.... Me spominja na zajtrk v nosečnosti.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 9:19:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
9.7.2010 9:22:00   
Alanis
Helou! Remeber me?user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 9:24:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 447
9.7.2010 9:24:36   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Alanis

Helou! Remeber me?user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 448
9.7.2010 9:27:35   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

mojemu pa sploh ni panike ... če ima na voljo senčko in kak ležalnik, bo celo z veseljem šel. ženske družbe je pa itak vajen user posted image

pa on se tudi fajn v debato vklopi... itak je bil pa revež včeraj, ko smo ga komandirale kako mora slikat... user posted image
zimska mož se je pa kar distanciral od nas user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 449
9.7.2010 9:27:37   
Alanis
No, moram povedat, da je meni moja priženjena žlahta čedalje bolj user posted image .

Recimo tamali bo že 5 mesecev star, pa ga nobena od mojih svakinj (z družinami) še ni prišla pogledat. Njihovi otroci so starostno že 2. triada in srednja šola, tako da to ni izgovor zakaj ne morejo prit. Še po tel se nič ne slišimo, no mene ne pokličejo.

Zdej, ko je imel starejši RD spet ni bilo nobenega odziva. Babica, dedi nič, niti poklicala ga nista, mene tudi nobeden, niti sms-ja... Zvečer povem mojmu in me nakuri da sej so njegovi (starši) klicali njega dopoldan v službo in mu voščli za sinov RD, da kaj bi še rada. In da vse jemljem preveč osebno. Ok, malo sem res še nafilana s hormoni, samo kako pa naj človek jemlje to vse skupaj kot OSEBNO??

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......