neboglasnica
|
Čeeeeeer! Najbolje, da grem kar po vrsti. Danes sva bila z dragim skoraj cel dan skupaj, pa še romantičen večer sva si privoščila. Sva šla na večerjo, pa na sladoled v staro LJ... Hm, ne pomnim kdaj sva nazadnje takole šetkala. IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Babe, nočka, komaj gledam, ke rme je nekaj pičilo v desno oko, sem malce zatečena, pa še prst me boli k sam . Pa pa, pičilo GR, kdaj ti bodo prst zrihtali? Jap, sem bila ponoči tako otečena, da desnega očesa skoraj ni bilo videti, pa tudi videla nisem nič. Sem šla do DR in sem dobila kapljice + A. Je že precej, precej bolje. Prst: konec meseca se vrne ena zdravnica, ki to dela samoplačniško, grem do nje, pa bomo videli. Planiram pa dva tedna pred jesenskimi počitnicami. _rebeca_: torej velja. Se vidimo! Kaj pa, če malčka odspita opoldansko spanje v avtu? Sončica: navijamo, da se dete obrne... Itak. Naše navijanje VEDNO pomaga. IZVIRNO SPOROČILO: tims Neboglasnica, včeraj sem neki pospravljala in sem našla tvoje pismo, ki si mi ga poslala v porodnišnico in Sarino slikico. Itak da sem se zjokala ko dež. Sem zdej Sarino slikico pospravila k Nininim stvarem (prvi čeveljčki, kompletek iz porodnišnice, voščila za rojstvo, prva zobna ščetka...), da si bo lahko, ko bo starejša, pogledala prvo slikico, ki je bila narisana zanjo . in ITAk, da si pospravljala. Populis: čestitke za nagrado in za maratonski čvek. Umpa: za Luka Ok, prebrala, za komentiranje pa mi je časa zmanjkalo, saj moram malo žverco spravt spat.
|