3jeMi
|
rebeca... ojej tale vrtec... pri nas je bilo vse ok, k sreči so pazijo, da je vsaj eden od naših dveh vedno prisoten... pa tudi študentka je vedno ista... btw... ime ji je Rebeka, Lovro ji reče Beka , zlata punca, vsak dan je povedala, kaj so počeli, če je kakšno lumparijo ušpičil, se mi zdi taka, da opazuje svoje "mentorje" in se res full trudi... vedno previti in čisti... naš ponavadi gre iz vrtca v istih cotah, kot je prišel... sta se pa naša dva celo leto trudila, da otroci spoznajo cel vrtec tako, da glede menjav vzgojiteljic ni problemov... populis... glede pleničk boš izvedela na sestanku, samo po moje jih bodo kar tam imeli... pri nas uporabljajo lumpijeve ali ba babylove... krem imajo ko boga... ne vem, meni se v našem vrtcu zdi, da ga negujejo tako dobro kot jaz doma, če je vneta ritka, namažejo z bepanthenom... ... joj, cote ja... pri nas naj bi imeli v omarici za 3x preoblačenje... ... kwa naštimat... ma tako, zdaj poleti sem mu notri poknla ene dolge hlače, en bodi kratki rokav, en dolgi, 3 kratke hlače, 3 majce in ene nogavičke... pozimi pa itak večalimanj žabe, ker so okoli dirkali v žabah... stara, boš vidla tik tak boš notri... joj, naš pa full pogreša vrtec... zdaj koristimo rezervacijo in 14 dni pri babici... saj je rad z njima, pa se imajo strašno fajn, samo se vidi, da mu manjka vrtec... vsako jutro pricaplja k nama, pa prva stvar je: Babaji ne? (K Barbari ne?), pa zvečer tudi vpraša, če jutri k Barbari ne? ...
|