|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 11:15:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2651
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 11:19:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2652
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 11:20:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2653
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
11.8.2010 11:21:05   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

3jeMi - a veš kaj mene zdej kulira? sej je čist iz konteksta in glupa muzika, samo mene spidirauser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=AXMs47m0Jz0&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=Ey4f5umfHdg&feature=related

daj si duška, zimska user posted image

jaz sem si to privoščila, ko sem se včeraj po srečanju peljala domov ... moja preljuba muzika na ful, šipa na drugi strani dol, da mi je kuštralo lase - paaaaaašeeeeee! user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2654
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 11:21:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2655
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 11:23:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2656
11.8.2010 11:23:34   
tims
Zimska, te čist zastopim da te skrbi. Saj nas vse, če naši ne jejo kot je treba. Me pa nekaj zanima. Napisala si, da ne moreš več napumpat. Kaj to pomeni, da gre zelo težko ven? Na kakšen način si pa pumpaš? Ampak če je Vid zadovoljen, ne joka in na splošno je z njim vse ok, potem mislim, da ni razloga za skrb (seveda boš videla tudi kaj bojo pokazal izvidi). Naša dva sta se ful velika rodila in po vsej logiki bi mogla bit tud zdaj med večjimi, pa je daleč od tega. Za Nino je P rekla pri 6ih mesecih, da premalo pridobiva , ampak ko sva se potem pogovarjali kako je, na koliko časa se dojiva, na splošno kakšen otroček je, mi je rekla, da naj jo samo opazujem. Da zgleda je prišla v fazo, ko enostavno potrebuje manj. Upam, da je samo prehodno obdobje in da je tvoja skrb odvečuser posted image user posted image .

Umpa, če hočeš odvajat, je verjetno bolje, da daš pleničko stran, pa ima samo gatke na sebi.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
11.8.2010 11:27:06   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

3x se je že polulal v gatke, pa je bil vmes dvakrat na wcju (kjer ni nardil ničuser posted image user posted image ).. imam polulano posteljo in stolček...
dobr, gremo naprej... se pa sploh ne sekira

A pa ko se polula sploh ve zakaj se gre? Če še nima tega razvitega kaj se dogaja, bo verjetno dlje  časa trajalo da bo ostal suh.

Neposredna povezava do sporočila: 2658
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 11:30:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2659
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 11:32:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2660
11.8.2010 11:39:40   
ilatic
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Zdele grem na malco - v mercator šiška kupit torbe za ta veliki dve :). Je katera za kavo?

Hm verjetn ne boš tam do ene 12 30 ??

Neuser posted image  - sem že nazaj.

Zimska - sem šla po nakupeee (šolske torbe) - raje bi k tebi prišla. Mogoče pridem k tebi v petek, če še ne bo direktorja. Te pokličem OK? Rada te imam! Si že z dopusta??? Gresta vidva s Frenkom v Arboretum 29.08.? Se lahko zmenmo da gremo skup!

Glede malega te pa čisto štekam. Tudi jaz bi bila zaskrbljena. Mislim, da bi bilo fino da dobiš 2. mnenje! Res! In izpostaviš samo to da noče jest in piti, kar sigurno ni ok!!!!! Bi ti pa svetovala, da začneš z GH. Meni je tudi Larisa mleko odstavila pri 4. mesecih - banano pa je z užitkom pojedla. Pa ji zdaj nič ne manjka.

Umpa lumpa - vsak otrok je posameznik in tudi tu so čisto različni. Moj Tarik je sam začel mi govort (ko je bila plenica še na riti) lulat. Takrat sem vedela da je čas.  Prenehal je čez noč. Polula se še takrat ko se zaigra ali ko trmari. Tako da čisto suh ti nikoli ne bo takoj.
Moje mnenje je da ga imaš brez plenice in ga na vsako uro pelješ na kahlico. In če mu uspe se polulat moraš biti full vesela, kaj lepega mu zapet ga full pohvalit. Boš videla da bo hitro dojel. Pač malo boste imeli prelulano, mislim da imamo vseuser posted image
Evi nanki se pridržujem. Ona ima izkušnje :)

Neboglasnicaaaaa - ŠKODAAAAA - full bi z veseljem s tabo spila kavico!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2661
11.8.2010 12:00:26   
Netta
živjo,

se spet mal javlamuser posted image

smo danes ostal kar doma, ker je vročeeeeee..in mam celo čas za netuser posted image smo fajn, lepo praznovali anin drugi rojstni dan (na morjuuser posted image ), naš osemmesečnik pa že veselo raca ob opori okrog. trenutno se tako lepo igrata, da moram mal pokomentirat

zimska - ne vem če ti bo kaj pomagalo...pri jakobu je blo isto kot ti sedaj opisuješ...do 5. meseca se je redil z nadzemno hitrostjo...imel že skor 8 kg...in danes jih ima še vedno 8user posted image je pa res začel plazit vmes in se postavljat na noge...ter seveda jest GH...to ga sploh ne nasiti...se mi zdi da cel dan samo za mizo sediva in jeva...kile pa ne gredo nikamor. kaka, lula normalno...le spat se mora še naučit ponočiuser posted image

sem začela z GH tudi pr 5.m, ma ne vem kaj naj ti še rečem...kaj pa če so zobje že...naš ni hotu jest ko so mu rasli?

kar se pitja tiče...je mali pil do tega tedna le pri meni...sedaj pa končno spije tud kakšna dva deci po žlički...ne mara ne dude, ne plaše, ne kozarca...vode seveda ne, tak da mu dajem instant čaj...vem da je cuker not pa kaj...važno da pije ane

lumpa - pr nas odvajanje od plenic traja že od junija...najprej smo jo dal v gatke doma...je lulala povsod...sem jo sama spraševala in kar dajala na wc, po kakšen tednu je pa tud sama že povedala da jo lulat, ampak do wcja je ponavadi že teklo. za lulanje smo rabl kakšen mesec in je sedaj suha...le za spanje ima še plenico. imamo pa še probleme s kakanjem...tudi pove, a še ne more zadržat...tak da če smo daleč od wcja, potem je vse v hlačah...je šlo pa pr nas tak počas zato, ker sem ji občasno še vedno dala plenico gor za na sprehod...ker živimo v mestu, je ne morš kar sred pločnika dat lulat...da pa en mesec ne bi šli na sprehod pa tud ne gre...tak da smo na začetku bolj pogosto tu v bližnji park hodili in travnik, da je "zalivala" rožice pa je blouser posted image

umpa-
a tud lukec se upira spat a?? pred kakšnim mesecem smo mel podobno situacijo...tečna za znoret, utrujena, zehala, kar na tla se je ulegala...da si ji omenil spanje, pa tako dretje da je joj. pr nam je delovalo edino to, da sva jo nesla v posteljo, povedala pravljico (še prej dala lulat, ker sicer jo je skoz kao lulat tiščalouser posted image )user posted image in dala nekaj za spit...potem pa božala dokler ni zaspala. seveda je vmes vstajala in hotla dol iz postelje, pa sva jo le nazaj polegala...drla se je prva dva dni ajojoj, in trajalo je tud da za spi uro in več...no zdaj pa spet sama zaspi...se mi zdi da je le preizkušala mejo in končno ugotovila da ne bo nič iz tega...in ana tud spi od 2-3 ure še čez dan tak da res rabi...ko sva jo par dni pustila brez opoldanskega spanca, nama je pa ob 17h zaspalauser posted image kdaj je naslednje jutro vstala pa rajš ne omenjamuser posted image

rebeca - ojej, kakšen odnos v vrtcu...sem povedla mojmu ki dela v vrtcu je bil čist zgrožen. upam da niso vse takšne.

mojcek - mi imamo pralno-sušilnega...pa skor nč ne suhimo...mi je žal da sva ga kupla

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 12:13:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2663
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 12:16:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2664
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 12:17:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2665
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 12:19:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2666
11.8.2010 12:21:48   
Netta
sem mogla vmes mala dva nahranit...

le to sem še pozabila...

- vsem ki ste praznovale rojstni dan....VSE NAJBOLjŠE!

- vsem julijčem POLNO SONCA IN SMEHA ZA DRUGI ROSTNI DAN!

- IN SEVEDA VSEM LEPE LEPE PRELEPE POČITNICE!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2667
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 12:25:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2668
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 12:26:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2669
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 12:27:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2670
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 12:28:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2671
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 12:29:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2672
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 12:33:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 12:36:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2674
11.8.2010 12:37:00   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Hojla čvekice!

Kako ste? vidim da razpravljate o vrtcih. Ne moreš verjeti kake so razlike. Pri nas - plenice sam prineseš, za oblečt po par kompletov vsega itd.
Flower - obvezno povej, da ga je treba dajti na kahlico (po moje jim ni problem vse na eno uro spomnit za lulat pa je).
Mi smo zdaj cel paket plenic dobili nazaj iz vrtca domov, ker tudi ko spi se ne polulauser posted image user posted image . Pridn. Sam ponoči pa spije cc 0,8dcl soka in je zjuraj plenica POLNA.

Drugače smo vsi OK. Dopust minil en dva tri. Črna gora ZELO lepa!! Vendar dolga pot (:

A mogoče gre kdo od vas na čarobni dan 29.08. v Volčji potok? A katera sploh hodi na te dneve? Meni so full lepi. Nazadnje smo bili v Lipici in je res bilo lepo in poceni user posted image

oj, lepo, da se malo oglasišuser posted image

mi smo bili lansko leto za en krajši postanek v Volčjem potoku in letos v Lipici, letos pa ne vem kdaj prideta ta večja dva iz počitnic tisti vikend, ali v soboto, ali v nedeljo

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......