Netta
|
živjo, se spet mal javlam smo danes ostal kar doma, ker je vročeeeeee..in mam celo čas za net smo fajn, lepo praznovali anin drugi rojstni dan (na morju ), naš osemmesečnik pa že veselo raca ob opori okrog. trenutno se tako lepo igrata, da moram mal pokomentirat zimska - ne vem če ti bo kaj pomagalo...pri jakobu je blo isto kot ti sedaj opisuješ...do 5. meseca se je redil z nadzemno hitrostjo...imel že skor 8 kg...in danes jih ima še vedno 8 je pa res začel plazit vmes in se postavljat na noge...ter seveda jest GH...to ga sploh ne nasiti...se mi zdi da cel dan samo za mizo sediva in jeva...kile pa ne gredo nikamor. kaka, lula normalno...le spat se mora še naučit ponoči sem začela z GH tudi pr 5.m, ma ne vem kaj naj ti še rečem...kaj pa če so zobje že...naš ni hotu jest ko so mu rasli? kar se pitja tiče...je mali pil do tega tedna le pri meni...sedaj pa končno spije tud kakšna dva deci po žlički...ne mara ne dude, ne plaše, ne kozarca...vode seveda ne, tak da mu dajem instant čaj...vem da je cuker not pa kaj...važno da pije ane lumpa - pr nas odvajanje od plenic traja že od junija...najprej smo jo dal v gatke doma...je lulala povsod...sem jo sama spraševala in kar dajala na wc, po kakšen tednu je pa tud sama že povedala da jo lulat, ampak do wcja je ponavadi že teklo. za lulanje smo rabl kakšen mesec in je sedaj suha...le za spanje ima še plenico. imamo pa še probleme s kakanjem...tudi pove, a še ne more zadržat...tak da če smo daleč od wcja, potem je vse v hlačah...je šlo pa pr nas tak počas zato, ker sem ji občasno še vedno dala plenico gor za na sprehod...ker živimo v mestu, je ne morš kar sred pločnika dat lulat...da pa en mesec ne bi šli na sprehod pa tud ne gre...tak da smo na začetku bolj pogosto tu v bližnji park hodili in travnik, da je "zalivala" rožice pa je blo umpa- a tud lukec se upira spat a?? pred kakšnim mesecem smo mel podobno situacijo...tečna za znoret, utrujena, zehala, kar na tla se je ulegala...da si ji omenil spanje, pa tako dretje da je joj. pr nam je delovalo edino to, da sva jo nesla v posteljo, povedala pravljico (še prej dala lulat, ker sicer jo je skoz kao lulat tiščalo ) in dala nekaj za spit...potem pa božala dokler ni zaspala. seveda je vmes vstajala in hotla dol iz postelje, pa sva jo le nazaj polegala...drla se je prva dva dni ajojoj, in trajalo je tud da za spi uro in več...no zdaj pa spet sama zaspi...se mi zdi da je le preizkušala mejo in končno ugotovila da ne bo nič iz tega...in ana tud spi od 2-3 ure še čez dan tak da res rabi...ko sva jo par dni pustila brez opoldanskega spanca, nama je pa ob 17h zaspala kdaj je naslednje jutro vstala pa rajš ne omenjam rebeca - ojej, kakšen odnos v vrtcu...sem povedla mojmu ki dela v vrtcu je bil čist zgrožen. upam da niso vse takšne. mojcek - mi imamo pralno-sušilnega...pa skor nč ne suhimo...mi je žal da sva ga kupla
|