metuljcek321
|
Hojla od vrtičkarice - kolk je blo pa dons luštno zunaj - nič vroče, prav enkraten dan - ouje. Raste vse kot konoplja, k tko dobr zalije every now and then. Mam vse živo - če bo šlo tko naprej, bom šla še na tržnico prodajat Sem se pa mal polepšala zadnje čase - imam 2 novi oblekici - 1 je dolga, sexy, črna, 1 pa turkizno-rjava kombinacija, precej kratka, super kul, sem si prav všeč - to bom zašajnala v šoli še ta 2 dneva ... mater, se vleče teden, če se človek le preklada iz enega stola na drugega ... vse ima svoje meje ... tud čvekanje lahko doseže višek, prav zares ... Malečka je tko pridna, da je kičasto, danes se je družila z bratrancema in sestrično, nora je na bratrančka-dojenčka Petra - ga boža, govori: "Jenček, jenček, iiiii," pa ga mazi in skrbi zanj, da je veselje. Tko al tko se ji strga vsakič, ko zagleda kakšnega malčka - zimska, če pridete tomorrow, bo planila na Vida pronto, you'll see ... ve pa, da: "Ne po glavici božat," to je že strenirana, pupa naša mala. NA morju je prav zaspidirala za eno mamico z vozičkom, da bi vidla malega - to smo se ji režali. Hja, srčno upam, da kdaj to okusimo tudi pri nas, zdaj sem itak glih zamudila vse skupaj, pa moram čakat do druge polovice avgusta - menda se bo takrat poklopilo kot se mora ... me pa stisne, k se spomnim naše sodelavke-vedeželke in njene napovedi ... hm ... flower, congratulations, uživajta v pizzi, privoščita si jo maksimalno, naj se topi v ustih - yummy, yummy. Smejta se, čvekajta, izkazujta si nežnosti, naužijta se skupnih trenutkov. Umpa, to so čist normalni občutki - vse mame imamo kdaj preprosto too much vsega, življenje se zdi monotono, rabimo odklop/spremembo/izziv ... not to worry, še prekmalu bo tu september (kar zvila me je številka malo čez 50 - ajme, glih zdaj bo tu jesen - fuj in fej). Zdaj je tu dopustniški čas, izkoristi ga, šibajta z malim na kakčen čvekec, da razbijeta monotonost, kmalu boste šli na morje (Umag maybe? Se vidmo, če boste dol, OK?). tims, tale šolski komp je beda, ne štekam, kaj ima proti KLIKoma, k sem ju nalepila - mogoče je pa Jude law preveč hot. Čakaj, bom dala enga druzga, ta bo zihr potegnu - pa da vidim, če tud vam potegne mladenič: KLIK populis, pssst ... smo šli na pizzo, pa smo se morali ohladit, saj veš. za uspešen šoping - tko se dela, lepo brat, da si se opremila. Kje si pa nabavla ipanemke, bajdmorček? 3jemi, saj priletita tomorrow tudi vidva z malečkom, a ne? Se čist predolg že nismo vidli ... bomo kakšno rekli & se sprostili - kva bo fajn, ej. rebeca jaz sem pa vidla DOpoldne, pa mi je blo še hudo, k se bomo falil ... no, potem pa vidim, da je šlo za typo - no, ekola, zdaj se bomo pa res lahko vidli - če le ne bomo at the seaside.