Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 12:22:53
|
|
|
|
metuljcek321
|
ga lajkam, aha - Jude Law: KLIK KLIK
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 12:24:40
|
|
|
|
metuljcek321
|
Kako si, flower? Kak ose počutiš? Imaš še kakšen pregled kmalu? Ma, dobro za potni list. hruška, a ti si dala za malo delat novega pol, a ne? Se ni našel nikjer ta prvi ...
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 12:28:22
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis tims: za statistiko, padla je že druga pollitrca ;)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 12:28:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 12:30:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 12:37:50
|
|
|
|
tims
|
Populis, sej gre, a ne? Evo, še včeraj si popila 3 dc, dons pa že do enih en liter. Metuljčica, ponovi vajo s KLIKI 3jeMi, GR - kako pomarančni sok? Kaj pa tortice? A sta se kar zdej odločili za hujšanje? Umpa, čisto nič ni nenavadno, da si malo sita vsega. Ampak tako kot so ti že punce napisale: ko bo šel mali v vrec, ga boš pa pogrešala . Mislim, da se nam vsem to dogaja. Ko je zadnjič Tim šel k dediju za vikend, mi je bilo ful hudo. Ko pa je prišel domov, je bil pa tako tečen, da me je prov mikal da bi mu rekla, naj gre nazaj k dediju. Sem se prov v jezik mogla ugriznit. Včeraj npr. je bil pa tako priden, da je bilo nekaj neverjetnega.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 12:38:27
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Z imava danes 3. obletnico poroke in me pelje na kosilo. Čestitke in uživajta
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 12:56:53
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Z imava danes 3. obletnico poroke in me pelje na kosilo. ... čestitam...
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 13:01:32
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims 3jeMi, GR - kako pomarančni sok? Kaj pa tortice? A sta se kar zdej odločili za hujšanje? Umpa, čisto nič ni nenavadno, da si malo sita vsega. Ampak tako kot so ti že punce napisale: ko bo šel mali v vrec, ga boš pa pogrešala . Mislim, da se nam vsem to dogaja. Ko je zadnjič Tim šel k dediju za vikend, mi je bilo ful hudo. Ko pa je prišel domov, je bil pa tako tečen, da me je prov mikal da bi mu rekla, naj gre nazaj k dediju. Sem se prov v jezik mogla ugriznit. Včeraj npr. je bil pa tako priden, da je bilo nekaj neverjetnega. ad1... jah, kaj čmo... ad2... tako to pride... včasih se mi zdi, da grem v službo na počitek... sploh zadnje 4 tedne, ko imam pisarno čisto zase... pa mali ni tako siten, samo včasih se mi zdi, da imam v glavi vsega preveč... in bi rada mir... roko na srce... zdele bi šla za en teden v samostan (kao na duhovne vaje), da bi imela mir, da ne vidim nikogar, samo zjutraj in zvečer pri obedu... drugače, pa sama s sabo... to mi manjka... da si nafilam baterije....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 13:01:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 13:02:33
|
|
|
|
3jeMi
|
... nič grem... doma me čaka moj prjatu sesalec, pa kopalnica kriči, ker jo krpa že dolgo ni obiskala... aaaaaaaaa...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 13:03:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 15:15:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 17:02:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Punce, za katero uro se sploh menite za jutrišnji ZOO? Staš vabi ob 17.15.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 17:02:18
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Aja, Julke moje drage. Mi tud nameravamo v bližnji prihodnosti prit en dan čez teden, dopoldan v ZOO. Bom točno javila kdaj, pa če bo katera utegnila priletet z mačkom, bi blo krasno! A lahko s tremi zverinami? Mačka nimam . Rade volje, samo kak dan prej mi povej, da se zoorganiziram.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 17:02:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: flower Z imava danes 3. obletnico poroke in me pelje na kosilo. Čestitke in uživajta
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 18:57:24
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ad1... jah, kaj čmo... ad2... tako to pride... včasih se mi zdi, da grem v službo na počitek... sploh zadnje 4 tedne, ko imam pisarno čisto zase... pa mali ni tako siten, samo včasih se mi zdi, da imam v glavi vsega preveč... in bi rada mir... roko na srce... zdele bi šla za en teden v samostan (kao na duhovne vaje), da bi imela mir, da ne vidim nikogar, samo zjutraj in zvečer pri obedu... drugače, pa sama s sabo... to mi manjka... da si nafilam baterije.... 3jemi a me vzameš s sabo? Meni se bo skeglalo, naši dve samo tulita, kregata, vzemata igrače, ma noro ti rečem. Zdaj samo še tulim in vpijem, ampak sta res zoprni. Še dobro da gre tamala spat ob 19.30. Pa samo očkata kličeta...Duhovne vaje, to mi mi manjka, pa en bazenček zraven. Bi se morale babnice za kakšen vikend toplice al pa morje zmenit, mater bi uživale. Malo mi manjka spet babji večer. Flower čestke za obletnico, pa lepo preživita večer.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 19:02:07
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka em. Zdaj samo še tulim in vpijem, ampak sta res zoprni. Še dobro da gre tamala spat ob 19.30. Pa samo očkata kličeta...Duhovne vaje, to mi mi manjka, pa en bazenček zraven. Bi se morale babnice za kakšen vikend toplice al pa morje zmenit, mater bi uživale. Malo mi manjka spet babji večer. To se da hitro urediti.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 19:17:22
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ad1... jah, kaj čmo... ad2... tako to pride... včasih se mi zdi, da grem v službo na počitek... sploh zadnje 4 tedne, ko imam pisarno čisto zase... pa mali ni tako siten, samo včasih se mi zdi, da imam v glavi vsega preveč... in bi rada mir... roko na srce... zdele bi šla za en teden v samostan (kao na duhovne vaje), da bi imela mir, da ne vidim nikogar, samo zjutraj in zvečer pri obedu... drugače, pa sama s sabo... to mi manjka... da si nafilam baterije.... 3jemi a me vzameš s sabo? Meni se bo skeglalo, naši dve samo tulita, kregata, vzemata igrače, ma noro ti rečem. Zdaj samo še tulim in vpijem, ampak sta res zoprni. Še dobro da gre tamala spat ob 19.30. Pa samo očkata kličeta...Duhovne vaje, to mi mi manjka, pa en bazenček zraven. Bi se morale babnice za kakšen vikend toplice al pa morje zmenit, mater bi uživale. Malo mi manjka spet babji večer. Flower čestke za obletnico, pa lepo preživita večer. Jst sem zraven . Kdaj, kdaj? Sicer loh tud sam babji večer, ampak vikend mi pa bolj sede Grem Nino dat počas u pojstlo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 19:37:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 19:38:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 19:56:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 19:57:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 20:00:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 20:01:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: nanka em. Zdaj samo še tulim in vpijem, ampak sta res zoprni. Še dobro da gre tamala spat ob 19.30. Pa samo očkata kličeta...Duhovne vaje, to mi mi manjka, pa en bazenček zraven. Bi se morale babnice za kakšen vikend toplice al pa morje zmenit, mater bi uživale. Malo mi manjka spet babji večer. To se da hitro urediti. se strinjam z GR
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?