3jeMi
|
jutro! zdele sem na tem, da si jajčnike ven potegnem... mater me bolijo, to pa že dolgo ne... neboglasnica, a za to so tudi trebušnjaki dobri... ZOO day... ... sem malemu včeraj rekla, da greva danes v ZOO in je že vpil: Avtom!... ja, sonce z avtom... rebeca in njeni mucki pridejo že dopoldan joj, pa že ta drug večer sva imela isto sceno... zelo rad gleda Malo kraljično, še posebaj risanko Hočem dudo!, kjer kraljično odvajajo od dudke... in je prizor, kjer gre ona zvečer spat, pa dudko pomoči v vodo (da je bolj sočna), vtakne v usta in zaspi... v spanju ji jo mama vzame in skrije, zjutraj jo pa mala išče vsepovsod... skratka, Lovro meni zdaj zvečer reče: Duda. Duda. ... in začne kazat s prstom na usta... ej, sine, 2 leti je nisi imel, zdaj je pa tudi ne rabiš... pa me čukasto gleda... itak pa nimam nobene dude IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa GR, bravooooooooooooooooooooooooo Staš! Jaz sem si rekla, da ga do vrtca odvadim, pa zgleda ni nič od mene odvisno... poba... umpa... jaz tudi ne bom silila... v vrtcu že dobre pol leta hodijo na kahlico, naš je po besedah vzgojiteljice prvi pri kahlicah, ko se reče, da se gre... ampak nikoli nič... sedi, vstane, pogleda in reče: Ni, ni. ... plenička je ponoči še tako polna, da včasih uide ven... silila ga ne bo, ker vem, da ko se bo odločil za ta, pa tudi kapljice ne bo hlačkah...
|