Reby
|
Dobro jutro. Jaz šibam danes na beto, upam na najbolje, ker sem predvčerajšnjim zvečer krvavela. noki - a vi boste šli še po zamrznjenčke? Super, dobra si bitka - kakšnega cukerčka imate. Čakam na klic mojškra - super, da mali tako pridno je. Glede krvavitve pa je čisto možno, da je že M, dojenje ni nobeno zagotovilo, da M ne bo. Moja sestra je vedno ful dolgo dojila, pa je M dobila že po 1 mesecu (in to vsakič - ma pa 4 otročke) Urshy - kako sem se nasmejala temu nespanju. Ja mamica, takle mamo zdej. Mi še po 16 mesecih ne prespimo cele noči - enkrat je zamašen nosek, drugič zobki, tretjič krneki. Še če mali spi celo noč, se jaz ziher zbudim in grem gledat, če je kaj narobe. Se spomnim, ko mi je moja mami rekla, ko sem rodila - nikoli več ne boš mirno spala - in res je. Je pa takšen fletko tale vaš fantek. In HB za psičko, lepo, da si je opomogla bogica. jona klara - jaz se na TV 1 leto niti spomnila nisem Drgač pa mislim, ko je sonček najvišje, da lahko greš malo ven. Sej ga fino oblečeš, šalček na rahlo čez usta in nosek in če imaš dežno prevleko, je fajn, če jo daš gor. ajsi - super, da gre prehlad počasi nazaj, mene je včeraj napadel v najhujši obliki Kako je M? Ste zdravi? lana08 - naša nosečkica, kako ste? Kako je K? Kje pa je lana70? kimsy - helou. Lupčka K! sonček - kako je naš lepotko L? sayuri - oooo, hvala, lepo, da si nas prišla malo pokukat. Upam, da se nama rata drugo leto kaj videt in it v miru na kavico. Se* - kdaj boste šli pa vi po družbo za Z? Nč, spijem še kavico, pod tuš in grem. Rezultati bojo najbrž okrog 12.
|