mojškra
|
HOJLA No res je glede obrekovanja, s Pettyy sva vse obrali do kosti, vključno z nama dvema , in sem jo jaz zadolžila da nas mal okara, ker sem jaz tako lena, da še to ne zmorem . Drugače, pa smo mi včeraj dobili 3 pikico, veliki smo 69 cm, težki 9400, zredili smo se za 340 g, malce premalo, ampak imamo itak zalogo. Midva se še dojiva, ampak bolj malo, saj naš korenjak vleče kar prazne joškice, sam da so, pa še to ima za cartljanje Meni je vseeno kdaj se dobimo, najraje pa bi vidla nekje v četrtek. Lahko bi se dobile v našem koncu za Bežigradom, tudi tukaj je veliko sprehajalnih poti, sam potem Pettyy ne more, če bi bila sila, bi ji že zrihtali prevoz, kakšnega frajerja najamemo Teta M- jaz mislim da nič ne delaš narobe, pikica se je pač odločila, da ti malo nagaja. Če te kaj potolaži, mi spimo tudi bolj slabo . Je pa zdaj dve noči bolje, ker mu ponoči ponudim čaj namesto mleka, in 100 % je G žejen, zato tako nemirno spi, in zdaj dve noči je bolje. Bomo videli če je to ta razlog. Urshy- ja jaz ga že nekaj časa oblačim v kratke rokave, s tem da mu dam spodaj body brez rokavov čez pa kratko majico, prav tako smo v vozičku brez štunfkov, ker si jih naš kar naprej sezuva in jih izgubljamo po celi LJ
|