|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 14:22:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
25.8.2010 14:26:49   
boma2
Pozdravljene.... :)

Že dolgo se nisem spravial na forum... :) Me pa zanima par stvari.. in res prosim za odgovor.. :)user posted image

Zanima me kako vi otrokom čistite zobe?
Jaz sem nekaj zafrknila in to kr fajn... Baje s sirupom... Ker  mu nisem umila zobkov po tem.. in sem full user posted image user posted image user posted image , skoraj nič ne spim, ker mi gre kr na jokuser posted image ....

prva dva zobka so smu odlomila čist na začetku (padu je, pa so se mu š**** na enkah kr odlomile, zgoraj, in sem zdaj full žalostna.....:)... in sta taka čist k bi bila oblogica... :(
a mi lahko katera pove kako čisti zobke.. ker pri nas tako jokamo, da je to kr hudo.. Zdaj pa nevem, če se bo dalo kej rešit.. upam, da mu bom vsaj ostale lahko rešila.. :) sem zelo user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
25.8.2010 14:28:52   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela ma je sploh ne štekam user posted image user posted image user posted image a veš jaz sem zdele vse cunce posodla moji prijateljici ki ma čez 10 dni rok, mave ravno 11 tednov razlike tko da bodo prišle cunce pravi čas nazaj za našega user posted image . Ma sej če je taka do tebe bot pa še ti do nje. 
me je izučilouser posted image .......rajš katerikoli od vas posodim,kot pa njej!!!!

a ni to čudno... mi bi mogli vsem posojat, ko pa mi rabimo pa ni nikogar blizu... :(

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
25.8.2010 14:29:28   
boma2
user posted image user posted image user posted image moram vsem user posted image , Bravo mamice ..... :)

bom držala pesti.. :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
25.8.2010 14:34:22   
Urša08
boma glede umivanja zobkov je pri nas tako, da mu pustiva da sam prvo "umiva" pa mal pastice mu dava gor, potem se pa moj skloni dol , Žiga mu da ščetko in mu še on umije zobke. Pri nas ma zobke moj čez, tko da si vsi trije istočasno zobke umivajo. Boma samo če je padu pa sta se odlomila sej to nisi ti nč zafrknila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
25.8.2010 14:36:47   
Urša08
No men je pa ratalo kuhinjo pospravt, pa Nejca sem naštimala da pospravlja vse igračke po dnevni, da nas ne bo kap k bomo zvečer domov prišli. Sedaj grem počasi sebe zrihtat, pa Nejca, potem še Žiga in šibnemo po mojga in potem naprej.

Kolumbo user posted image user posted image user posted image da ti je ratalouser posted image , popoldan pa počivaj

Kolumbo in Birdy kako za jutri? Kje? Kdaj?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
25.8.2010 14:39:29   
birdy
Urša, men je vseeno... Ura bi mi nekje okol 10ih ustrezala, kej dost prej ne morem.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
25.8.2010 14:44:21   
boma2
v glavnem... sem pa dobila vrtec,.... :)

in imamo prvošolko.. :)

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
25.8.2010 14:48:17   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

boma glede umivanja zobkov je pri nas tako, da mu pustiva da sam prvo "umiva" pa mal pastice mu dava gor, potem se pa moj skloni dol , Žiga mu da ščetko in mu še on umije zobke. Pri nas ma zobke moj čez, tko da si vsi trije istočasno zobke umivajo. Boma samo če je padu pa sta se odlomila sej to nisi ti nč zafrknila user posted image user posted image user posted image user posted image

ja če bi imel bolj trdne zobke, brez kariesa in teh "oblogic" se mogoče ne bi.. :( Sam veš kako bo

ja pa tvoj Žiga... kr odprta usta drži?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
25.8.2010 14:50:34   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ni še pomituser posted image ...še 5 minut....ej sm samo sesala pa wc spucala in sm prešvicana ko slon........grem zdej po tisto mokro coto in štil d se rešim dnevne moreuser posted image

jooojjj kolumbo....boga noooooo....držim pesti da ti je že uspelo....pol pa hop na kavč.....

se podpišem... :) upam, da si že konc.. :)

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
25.8.2010 14:51:01   
Maksi1
Živijo, bejbe?

Kako ste? Vidim, da še vedno čvekate na turbo. Ma sej to je lepo. Sej brala vas nisem le skoraj 100. številko od III. dela sem opazila.

No,...če se še nas spomnete...pred dolgim časom sem bila v vaši družbi, a mi zadnje čase nikakor ne uspe sodelovat v teh razpravah. Sem pa ulovila, da boste nekatere prav kmalu ujčkale nove ptičke in čebelice. Čestitke!

Pri nas ni v bistvu nč kej novega, če odšetejmo tiste tamale vsakodnevne napredke. Hočem rečt, res je moj cukr lepo gledat, ko vsak dan pove kakšno novo besedo. Včeraj je svoje besedilo (pa močno podobno originalnemu) pela na barčica po morju plava. Sej veste, da smo se vsi topili od sreče. Je pa res, da bo jutri že kaj drugega novega in bo barčica že pozabljena.

Sama pa moram priznat deli življenja: starševstvo, služba, gospodinjstvo, partnerstvo, družabno življenje,...imajo do mene velike zahteve - pa sj ne da so kakšni pretresi, ampak da jih na momente res ne sfolgam. Sploh ne vem, zakaj dan nima enih 35 ur, pol bi blo sigurno boljše. user posted image

Kakorkoli občudujem vse, ki imate več otrok in vam uspe uskladit, tako službo kot gospodinjstvo. Dobro dosti je javkanja. Grem še mal prebrat, kaj kej počnete.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 15:21:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2312
25.8.2010 15:32:53   
Čebel@
kolumbo......v pikapolonici sem pogledala za dekice.....imajo eno belo,mehko,ovčkasto z 2 medvedkoma ki sta v modro oblečena.....od puja imajo pa le modro s oslom

sjmm,urša.......uživajta v druženjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma......Hana drži usta lepo odprta,tko da s tem nimamo problemov....če je mali padel na zobke,to nisi kriva ti....bi ga pa jaz peljala pokazat zobarci,ker mu še vedno lahko reši zobekuser posted image

maksi.......lepo da si se javilauser posted image user posted image user posted image user posted image ........več kot folgat ne moreš,zato daj bolj na izi in bo šlouser posted image

sem mogla v laboratorij,ker voda ni bila čist okuser posted image .......pa sem mislila,da bi šli malo za trenirkice pogledat,pa sta šla tašča in tast po gobe in nam odpeljala sedež-bomo pa prišparaliuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
25.8.2010 15:50:02   
Maksi1
boma - pr nas je tudi jok za čiščenje zobkov, ma sem pogruntala, da sem jaz falila. Namreč ni je zdraven, ko si jaz perem zobe - tako da po novem me bo malček gledala. pa željo imam še kako knjigco nabavit, da ji malo o zobeh povem - ALI KATERA VE ZA KAKO FAJNO?

kolumbo - mi imamo eno fajn fehn dekco krem barve. Priporočam. Dobiš jo v njihovi trgovini, pa še na pošti (se da poslat kot darilo) in v pikapolonici.

čebela - upam, da bo v laboratoriju čimprej ok, glede šparanja pa...če ne boš nabavla danes, boš pa jutri. user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 17:06:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maksi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2315
25.8.2010 19:51:22   
Čebel@
maksi..imaš prav-bom pa ker drug dan notr prneslauser posted image

kolumbo......upam da najdeš dekico da bo zbirka popolnauser posted image user posted image

sem prejle zlikala en kup cunj,eden me še čaka....se mi je začelo vrteti zaradi sopare,tko da sem raje za danes končala......mož čaka enga kolega da pride še na eno pivo,Hana že 1 urco pančka,mene pa tudi že postelja kličeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
25.8.2010 21:41:51   
sjmm
čer!

naš Majči je na večer zakuhal...sem mu dala svečko...potem pa je popapcal in zadrnjohcal---upajmo na miren in sproščujoč spanec

smo imeli zelo lušne obiske...urša in njen in Žigec...kok je cortkan....na žalost ni bilo Nejca, ki je užival babi in dedi all inclusiv.....urša.....mi mu pošiljamo kup pozdravčkov,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj se glavca hitr pocajta...d bo lahk še kako ušpičil.....smo se imeli lepo v vaši družbi in bušija imaš zelo fajn..tko zares nosečniškegauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa z enim čajkčkom k možku na sedežno, no, pa še neki borcev ta velkih je tud pokonc...bomo kako pametno rekl...dokler še uživamo privilegije počitnicuser posted image

boma....sam glede zobkov....našemu Mihcu sta se odlomili zgornji 2, kmalu po tem ko jih je dobil...so bile čist tanke...pa smo 2x na dan zavzeto čistili zobke, sej res, da je pil kar dosti instant čaja...sam to je pač rad pil...v bistvu pa to ni imelo nobene veze, ker so pri mojmu vsi na slabih 2, sestra od mojga jih celo nima...tko d zdej ima Miha močne stalne zobke in je vse ok z dvojkami vreduser posted image ....drugače pa lepo, da si se oglasilauser posted image user posted image

pa...pa

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
25.8.2010 22:17:50   
Urša08
Mi prišli domovuser posted image .

Obisk pri Sjmm in njeni družinici bil zelo lušten in je res pasal. Sjmm hvala vam za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa res ste čudovita družinica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No sedaj pa še napišem kako mi je Nejc popestril popoldan. Sebe zrihtam, Nejca zrihtam, še Žiga previjam nakar za mojim hrbtom naredi bum in vidim Nejca k je iz posle padel, hočem popihat ajsiko, ga vprašam kje ma , ko zagledam kri na obrazu. Malce boljše pogledam in vidim da si je prebil čez obrvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem samo do konca hitro oblekla Žiga, vzela najnujnejše , poklicala mojga in šibala v zdravstveni dom. Na srečo ni bilo treba šivat in je dobil tiste flajštrčke čez . Uf sem pa še sedaj vsa v šoku, to ni več za moje živčke. Si je pa tako želel it k dediju in babi da smo šli vseeno.

Sedaj pa šibam spat ker sem čist sesuta.

nočka user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 6:17:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2319
26.8.2010 6:59:28   
Urša08
jutrouser posted image

Mi smo že pokonci, Nejc gleda backa Jona, jaz pijem kavico.

Kolumbo povej kje pa kdaj? Birdy paše okol 10. A prideta vedve (jo spotoma pobereš ker nima avta)  na gibija ob 10? Sporočta

Neposredna povezava do sporočila: 2320
26.8.2010 7:00:55   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 7:31:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
26.8.2010 7:58:09   
simonakr
Jutro!
Kaaavvvvaaaaaa! Pa sej to ni res! Larisa se je zbudila ob pol 6 in potem eno uro ni hotla zaspat nazaj in ko sm jo prepričala da greva samo mal ajat, je zaspala in še zdej spi! user posted image user posted image

Kolumbo, Birdy, Urša fajn se mejte v gibiju, še namest mene spijte eno kavico.

Symm user posted image user posted image da gre vročina stran

Maksi, Boma lepo da sta se oglasle.

grem naprej kofetkat pol bom pa miss zbudila iz lepotnrga spanja user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 2323
26.8.2010 9:31:43   
Čebel@
dan

midve že šibava po stanovanju oz. Hana po balkonu....vreme za en drekuser posted image

urša,birdy,kolumbo....lepo se imejte na gibijuuser posted image user posted image user posted image

tudi ostale lep danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
26.8.2010 9:34:00   
petrušk_
tud teb čebel...kaj pa je blo z vodo? je ok?

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.