Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 9:44:22
|
|
|
|
sjmm
|
evo...sm glih pr spisku za v štacuno..morva dons nujn nafilat zaloge, pa zravn še delo od včeraj prištet...nabava zvezkov...morm pa mau v knjigarno poklicat...kva si zdej mislijo...a bojo že končno pokupčkal une delovne zvezke al ne...d začnemo kej zavijat danes za kosilo.....ribji fileji po pariško, pire krompirček, korenčkova omakca...zdele so se pa ravno mafinsi spekli dons je moj zju3 naredu aptamil Majčiju...in ful čudn ...ga je spil sam polovico...no, je pa zdej ruknu en vanilijev jogurt s podloženim sadjem...upam, da bo za prvo silo...dons ga morm še mau zredit k mava ju3 pregled pri P ajde...bodite u cvetje
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 12:42:37
|
|
|
|
birdy
|
Helov, kako gre? Pri nas smo kr vredu. Zjutri sem se čist napičena zbudla. Je blo pa koristno, tok hitr kokr je bla pa dons posoda iz stroja pa v stroj pospravljena pa cunje pobrane in obešene pa še ne Mislm da sem postavila osebni rekord Pol smo šli pa na stari grad, sva še kužka vzela in sta naredla ene kilometrine, skup z njima pa še Neli ker je letela za njima naprej pa za njima nazaj Zdej pa vsaj dva od otrok spita, to sta Kristi in moj, za Neli pa upam da tud spi Pospravt bi blo treba posodo od kosila pa se mi je neki ne da Ah bo že Mi pa ni všeč ker se vreme neki kisa Lepo bodite pa se beremo...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 12:46:39
|
|
|
|
petrušk_
|
ojla punce... jutro....gužva gužva gužva....sj vidm, da je tud tle gor mal zatišje..... sj,mm...tnx za recept..... drgač pa morm povedat, da bo moja miška POLŽEK !
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 13:39:09
|
|
|
|
rebeka84
|
pozdravljene! v nedeljo smo se vrnili iz dopusta, ki je prehitro minil. bili smo v Bosni in na Pagu. Zelo smo uživali. Uroš je morje raje gledal kot pa se v njem igral, ker je bilo hladno. Danes je dobil vročino, mislim, da je zobek. Tudi sam pokaže, da ga buba zobek. Meni trebuh raste z neverjetno hitrostjo, v prvi nosečnosti ob tem času se mi še skoraj nič ni poznalo. Ne vem še a bo ali . V službi mi napovedujejo da bo fantek. Upam, da se bo na naslednjem pregledu že videlo. Ne vem še kdaj me bo doletela sreča, da se preselimo v Mb. Upam, da kmalu.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 13:41:49
|
|
|
|
birdy
|
Rebeka, kok tednov si pa noseča ti že? Se mi ne da računat
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 13:42:50
|
|
|
|
birdy
|
Pa tale tvoj fantiček je ful velik pa luškan Kok pa ma višine?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 13:46:58
|
|
|
|
Urša08
|
helov Mi smo se ravnokar vrnili iz čofotanja na bazenu . tamaledva sta uživala sto na uro, čofala po vodi, se igrala, pa seveda smo še na sladoled šli tko da mislim da sta mela kar čudovit dopoldan . Žiga je že v avtu zaspal, Nejc pa tud upam, da omaga. Sem pa kr mal zmatrana tko da sem vesela da sem včerej preveč skuhala in imamo še danes kosilo narejeno. Birdy super za izletek rebeka kakšen cukrček Sjmm se jaz dons z mojim mal pogovorim kdaj ima kaj viška časa da pridemo k vam na eno kavico in seveda po voziček
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 13:55:45
|
|
|
|
Urša08
|
Rebeka kako nosečnost? Kdaj pa mate plan selitev v Maribor? Kaj vas ovira?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 13:55:58
|
|
|
|
Čebel@
|
rebeka.......vav kok je Uroš že zrastel urša...... za uživanje na bazenu......ste bili sami?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 13:57:09
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana že 3 urce pančka .....za kosilo bo pa mesna lazanja-jo že dolgo nismo imeli vreme se je pa skisalo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 13:57:39
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ rebeka.......vav kok je Uroš že zrastel urša...... za uživanje na bazenu......ste bili sami? čebela še tašča je šla z nami. Sama si ne upam it. A Hana pančka?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 13:59:04
|
|
|
|
Urša08
|
čebela mjami lazanja zadnje čase mi same lušte delaš s hrano, včeraj pizza danes lazanja Vreme se je pa res skisalo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 14:00:16
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.......a Maj še pije aptamil?......fajn šopingirajte ......upam da dobite vse,po kar boste šli ......sem še hotla napisat,da naša večrat kaka če ima recimo za malico kakšno tako mešanico da jo požene(npr. slive in jabolčni sok) birdy.....vav ti pa še v breg hodiš .....kako je Medi?.......pa meni tudi zraven Neli in Kristi paše Leon(ali pa npr.maks,Bor,...)-zate imam imena,zase pa ne
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 14:02:11
|
|
|
|
Čebel@
|
urša....... za taščo,res-mojo ne spravim na bazen za noben € .....bom mogla nehat o hrani pisat .....jap,Hana pa že od 11.00 spančka-sva šli peš do "centra" Domžal in je skos hodila in to jo full zmatra
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 14:02:15
|
|
|
|
rebeka84
|
noseča sem 17 tednov, ja Uroš je že velik fantič, ne vem koliko je visok, ga nismo merili . V Mb se bomo odselili takoj ko Boris konča šolo, to je edina ovira. a imate v planu kakšno srečanje?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 14:03:47
|
|
|
|
Urša08
|
rebeka aha šola je ovira, kaj pa tvoja služba - boš drugo iskala v Mariboru?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 14:06:38
|
|
|
|
Urša08
|
Čudeži se dogajajo ker men oba spita in to istočasno Sedaj bom šla pa lahko pod tuš, pa en kapučinček bom v miru spila, pa kavč peglala
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 14:08:22
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša....... za taščo,res-mojo ne spravim na bazen za noben € .....bom mogla nehat o hrani pisat .....jap,Hana pa že od 11.00 spančka-sva šli peš do "centra" Domžal in je skos hodila in to jo full zmatra Mene je pa tašča sama včeraj naštimala da pejmo na bazen. Lepo da Hana pridno hodi
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 14:08:35
|
|
|
|
rebeka84
|
ja, jaz si bom iskala drugo službo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 14:40:49
|
|
|
|
SURF
|
Oj....prosim za nasvet,ker imam sedaj tok slabo vest,moja čmrlika ni mogla zaspati,zaspana pa da je komaj gledala,ležala sem zraven celo večnost,ona pa bi kar skakala...sita,previta,žejna ni bila,tudi cartali sva se...js z mislijo kaj vse še moram narediti...in so mi živčki malo popustili in sem jo malo bolj glasno okregala in bolj glasno rekla pšššššššš...pa se me je revček vstrašla....no potem pa je zaspala....joj...zdej imam pa najslabši občutek na tem svetu
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 14:55:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Oj....prosim za nasvet,ker imam sedaj tok slabo vest,moja čmrlika ni mogla zaspati,zaspana pa da je komaj gledala,ležala sem zraven celo večnost,ona pa bi kar skakala...sita,previta,žejna ni bila,tudi cartali sva se...js z mislijo kaj vse še moram narediti...in so mi živčki malo popustili in sem jo malo bolj glasno okregala in bolj glasno rekla pšššššššš...pa se me je revček vstrašla....no potem pa je zaspala....joj...zdej imam pa najslabši občutek na tem svetu .....ne sikeraj se,otroci rabijo in tudi zahtevajo meje.....več škode ji boš naredila,če ji boš vedno popuščala,kot pa da ji boš postavila meje in ji dopovedala da si ti glavna in da imaš ti avtoriteto nad njo in ne obratno moje mnenje
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 15:01:43
|
|
|
|
SURF
|
sj vem Majchy,to absolutno,nekako se zmeraj dogovorima lepo,pride kdaj da potrma,a jo pustim,da se ohladi....ampak takole pred spanjem se mi je zazdelo,da bi lohka šlo z nižjim tonom....eh,ja..
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 15:05:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF sj vem Majchy,to absolutno,nekako se zmeraj dogovorima lepo,pride kdaj da potrma,a jo pustim,da se ohladi....ampak takole pred spanjem se mi je zazdelo,da bi lohka šlo z nižjim tonom....eh,ja.. ona ne bo imela nobenih negativnih posledic,če si ti povišala ton....ustrašila se je,ker tega pri tebi ni vajena...je pa vedela,da misliš resno in prav je tako...teli naši malčki nas bojo vedno preiskušali in včasih je treba tudi povišat glas,da nas resno jemljejo....ti nisi slaba mamica-si super mami in prosim,ne sikeraj se zaradi enga pšššš
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 15:10:42
|
|
|
|
SURF
|
Drugače pa takole...čmrlika gre septembra in to že kar 1. v vrtec,sprejeta je v čisto novi del,kjer bodo same bibe do 2.let starosti,pa še ceste ni zraven kot v ostalih vrtcih,sem zelo vesela .Se že pogovarjava kako je tam,ta teden greva še po eno knjigico,ki sem jo enkrat zasledila,taka slikanica o vrtcu,da bova še malo debatirale in ji ne bo vse čisto na horuk . Pa tudi copatke morva še nabavit,sem se tudi jaz odločla za super fitke,ampak tu pri nas ni nobene izbire,ni številk...bom šla malo v Katjušine in Brdine konce pokukat,tam gotovo imajo kej na zalogo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.8.2010 15:12:30
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF sj vem Majchy,to absolutno,nekako se zmeraj dogovorima lepo,pride kdaj da potrma,a jo pustim,da se ohladi....ampak takole pred spanjem se mi je zazdelo,da bi lohka šlo z nižjim tonom....eh,ja.. ona ne bo imela nobenih negativnih posledic,če si ti povišala ton....ustrašila se je,ker tega pri tebi ni vajena...je pa vedela,da misliš resno in prav je tako...teli naši malčki nas bojo vedno preiskušali in včasih je treba tudi povišat glas,da nas resno jemljejo....ti nisi slaba mamica-si super mami in prosim,ne sikeraj se zaradi enga pšššš hvala Majchy
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.