|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
24.8.2010 9:44:22   
sjmm
evo...sm glih pr spisku za v štacuno..morva dons nujn nafilat zaloge, pa zravn še delo od včeraj prištet...nabava zvezkov...morm pa mau v knjigarno poklicat...kva si zdej mislijo...a bojo že končno pokupčkal une delovne zvezke al ne...d začnemo kej zavijat

danes za kosilo.....ribji fileji po pariško, pire krompirček, korenčkova omakca...zdele so se pa ravno mafinsi spekli

dons je moj zju3 naredu aptamil Majčiju...in ful čudn ...ga je spil sam polovico...no, je pa zdej ruknu en vanilijev jogurt s podloženim sadjem...upam, da bo za prvo silo...dons ga morm še mau zredit k mava ju3 pregled pri Puser posted image user posted image

ajde...bodite u cvetjeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
24.8.2010 12:42:37   
birdy
Helov, kako gre?
Pri nas smo kr vredu. Zjutri sem se čist napičena zbudla. Je blo pa koristno, tok hitr kokr je bla pa dons posoda iz stroja pa v stroj pospravljena pa cunje pobrane in obešene pa še neuser posted image Mislm da sem postavila osebni rekorduser posted image Pol smo šli pa na stari grad, sva še kužka vzela in sta naredla ene kilometrine, skup z njima pa še Neli ker je letela za njima naprej pa za njima nazajuser posted image Zdej pa vsaj dva od otrok spita, to sta Kristi in moj, za Neli pa upam da tud spiuser posted image Pospravt bi blo treba posodo od kosila pa se mi je neki ne dauser posted image Ah bo žeuser posted image
Mi pa ni všeč ker se vreme neki kisauser posted image
Lepo bodite pa se beremo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
24.8.2010 12:46:39   
petrušk_
ojla punce...
jutro....gužva gužva gužva....sj vidm, da je tud tle gor mal zatišje.....
sj,mm...tnx za recept.....

drgač pa morm povedat, da bo moja miška POLŽEK !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
24.8.2010 13:39:09   
rebeka84
pozdravljene! v nedeljo smo se vrnili iz dopusta, ki je prehitro minil. bili smo v Bosni in na Pagu. Zelo smo uživali. Uroš je morje raje gledal kot pa se v njem igral, ker je bilo hladno.
Danes je dobil vročino, mislim, da je zobek. Tudi sam pokaže, da ga buba zobek.
Meni trebuh raste z neverjetno hitrostjo, v prvi nosečnosti ob tem času se mi še skoraj nič ni poznalo. Ne vem še a bo user posted image ali user posted image . V službi mi napovedujejo da bo fantek. Upam, da se bo na naslednjem pregledu že videlo.
Ne vem še kdaj me bo doletela sreča, da se preselimo v Mb. Upam, da kmalu.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
24.8.2010 13:41:49   
birdy
Rebeka, kok tednov si pa noseča ti že? Se mi ne da računatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
24.8.2010 13:42:50   
birdy
Pa tale tvoj fantiček je ful velik pa luškanuser posted image user posted image Kok pa ma višine?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
24.8.2010 13:46:58   
Urša08
helov

Mi smo se ravnokar vrnili iz čofotanja na bazenuuser posted image . tamaledva sta uživala sto na uro, čofala po vodi, se igrala, pa seveda smo še na sladoled šli tko da mislim da sta mela kar čudovit dopoldanuser posted image . Žiga je že v avtu zaspal, Nejc pa tud upam, da omaga. Sem pa kr mal zmatrana tko da sem vesela da sem včerej preveč skuhala in imamo še danes kosilo narejeno.

Birdy super za izletekuser posted image user posted image user posted image user posted image

rebeka kakšen cukrček user posted image user posted image user posted image

Sjmm se jaz dons z mojim mal pogovorim kdaj ima kaj viška časa da pridemo k vam na eno kavico in seveda po vozičekuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
24.8.2010 13:55:45   
Urša08
Rebeka kako nosečnost? Kdaj pa mate plan selitev v Maribor? Kaj vas ovira?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
24.8.2010 13:55:58   
Čebel@
rebeka.......vav kok je Uroš že zrasteluser posted image

urša......user posted image user posted image user posted image  za uživanje na bazenu......ste bili sami?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
24.8.2010 13:57:09   
Čebel@
Hana že 3 urce pančkauser posted image user posted image user posted image .....za kosilo bo pa mesna lazanja-jo že dolgo nismo imeliuser posted image

vreme se je pa skisalouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
24.8.2010 13:57:39   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

rebeka.......vav kok je Uroš že zrasteluser posted image

urša......user posted image user posted image user posted image  za uživanje na bazenu......ste bili sami?

čebela še tašča je šla z nami. Sama si ne upam it. A Hana pančka?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
24.8.2010 13:59:04   
Urša08
čebela mjami lazanja user posted image user posted image user posted image zadnje čase mi same lušte delaš s hrano, včeraj pizza danes lazanja user posted image user posted image user posted image user posted image Vreme se je pa res skisalouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
24.8.2010 14:00:16   
Čebel@
sjmm.......a Maj še pije aptamil?......fajn šopingirajteuser posted image user posted image user posted image ......upam da dobite vse,po kar boste šliuser posted image ......sem še hotla napisat,da naša večrat kaka če ima recimo za malico kakšno tako mešanico da jo požene(npr. slive in jabolčni sok)user posted image

birdy.....vav ti pa še v breg hodišuser posted image user posted image user posted image .....kako je Medi?.......pa meni tudi zraven Neli in Kristi paše Leon(ali pa npr.maks,Bor,...)-zate imam imena,zase pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
24.8.2010 14:02:11   
Čebel@
urša.......user posted image user posted image user posted image  za taščo,res-mojo ne spravim na bazen za noben €user posted image user posted image user posted image .....bom mogla nehat o hrani pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image .....jap,Hana pa že od 11.00 spančka-sva šli peš do "centra" Domžal in je skos hodila in to jo full zmatrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
24.8.2010 14:02:15   
rebeka84
noseča sem 17 tednov, ja Uroš je že velik fantič, ne vem koliko je visok, ga nismo meriliuser posted image . V Mb se bomo odselili takoj ko Boris konča šolo, to je edina ovira.

a imate v planu kakšno srečanje?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
24.8.2010 14:03:47   
Urša08
rebeka aha šola je ovira, kaj pa tvoja služba - boš drugo iskala v Mariboru?

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
24.8.2010 14:06:38   
Urša08
Čudeži se dogajajo ker men oba spita in to istočasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj bom šla pa lahko pod tuš, pa en kapučinček bom v miru spila, pa kavč peglalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
24.8.2010 14:08:22   
Urša08

urša.......user posted image user posted image user posted image  za taščo,res-mojo ne spravim na bazen za noben €user posted image user posted image user posted image .....bom mogla nehat o hrani pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image .....jap,Hana pa že od 11.00 spančka-sva šli peš do "centra" Domžal in je skos hodila in to jo full zmatrauser posted image user posted image user posted image

Mene je pa tašča sama včeraj naštimala da pejmo na bazen. Lepo da Hana pridno hodi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
24.8.2010 14:08:35   
rebeka84
ja, jaz si bom iskala drugo službo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
24.8.2010 14:40:49   
SURF
Oj....prosim za nasvet,ker imam sedaj tok slabo vest,moja čmrlika ni mogla zaspati,zaspana pa da je komaj gledala,ležala sem zraven celo večnost,ona pa bi kar skakala...sita,previta,žejna ni bila,tudi cartali sva se...js z mislijo kaj vse še moram narediti...in so mi živčki malo popustili in sem jo malo bolj glasno okregala in bolj glasno rekla pšššššššš...pa se me je revček vstrašla....no potem pa je zaspala....joj...zdej imam pa najslabši občutek na tem svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
24.8.2010 14:55:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Oj....prosim za nasvet,ker imam sedaj tok slabo vest,moja čmrlika ni mogla zaspati,zaspana pa da je komaj gledala,ležala sem zraven celo večnost,ona pa bi kar skakala...sita,previta,žejna ni bila,tudi cartali sva se...js z mislijo kaj vse še moram narediti...in so mi živčki malo popustili in sem jo malo bolj glasno okregala in bolj glasno rekla pšššššššš...pa se me je revček vstrašla....no potem pa je zaspala....joj...zdej imam pa najslabši občutek na tem svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ne sikeraj se,otroci rabijo in tudi zahtevajo meje.....več škode ji boš naredila,če ji boš vedno popuščala,kot pa da ji boš postavila meje in ji dopovedala da si ti glavna in da imaš ti avtoriteto nad njo in ne obratno

moje mnenjeuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
24.8.2010 15:01:43   
SURF
sj vem Majchy,to absolutno,nekako se zmeraj dogovorima lepo,pride kdaj da potrma,a jo pustim,da se ohladi....ampak takole pred spanjem se mi je zazdelo,da bi lohka šlo z nižjim tonom....eh,ja..

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
24.8.2010 15:05:40   
Čebel@

sj vem Majchy,to absolutno,nekako se zmeraj dogovorima lepo,pride kdaj da potrma,a jo pustim,da se ohladi....ampak takole pred spanjem se mi je zazdelo,da bi lohka šlo z nižjim tonom....eh,ja..
ona ne bo imela nobenih negativnih posledic,če si ti povišala ton....ustrašila se je,ker tega pri tebi ni vajena...je pa vedela,da misliš resno in prav je tako...teli naši malčki nas bojo vedno preiskušali in včasih je treba tudi povišat glas,da nas resno jemljejo....ti nisi slaba mamica-si super mami in prosim,ne sikeraj se zaradi enga pššššuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
24.8.2010 15:10:42   
SURF
Drugače pa takole...čmrlika gre septembra in to že kar 1. v vrtec,sprejeta je v čisto novi del,kjer bodo same bibe do 2.let starosti,pa še ceste ni zraven kot v ostalih vrtcih,sem zelo veselauser posted image .Se že pogovarjava kako je tam,ta teden greva še po eno knjigico,ki sem jo enkrat zasledila,taka slikanica o vrtcu,da bova še malo debatirale in ji ne bo vse čisto na horukuser posted image .
Pa tudi copatke morva še nabavit,sem se tudi jaz odločla za super fitke,ampak tu pri nas ni nobene izbire,ni številk...bom šla malo v Katjušine in Brdine konce pokukat,tam gotovo imajo kej na zalogo.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
24.8.2010 15:12:30   
SURF

ona ne bo imela nobenih negativnih posledic,če si ti povišala ton....ustrašila se je,ker tega pri tebi ni vajena...je pa vedela,da misliš resno in prav je tako...teli naši malčki nas bojo vedno preiskušali in včasih je treba tudi povišat glas,da nas resno jemljejo....ti nisi slaba mamica-si super mami in prosim,ne sikeraj se zaradi enga pššššuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala Majchyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.