|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
25.8.2010 11:43:49   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

slabo slabo slabo...za znort slabo....zj včeri pa dons....tko da še kak dan počakam pol bom pa mojo osebno zd prosila za 4 urce bolniške....ker je res noro...mogoč bi blo boljš če bi bruhala...bi šlo vsaj ven....kaj ti meniš čebel@????

so se že začele radostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......če veš da ne boš 8 ur zdržala,brez slabe vesti reci za 4 ure......upam da imaš pa šanso še med službo malo sprehodit in it na zrak(jaz te šanse nimam)user posted image

ma mal dolga je 8 ur pa še vožnja v lj in nazaj...pa škoda se mi zdi da bi se matrala....ja se lahko sprehodim mal sam sej veš kako je....5 minut se sprehodiš prideš z liftom do pisarne je pa spet isto.....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
25.8.2010 11:45:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jaz sem pa spet ena velika piz.da izpadlauser posted image user posted image user posted image user posted image

ČEBELCA izjoči se na moji primitivni ramiuser posted image user posted image user posted image .........sm glih mislna d bi šli popoldne do naših, pa vidm d ni dan za OVNEuser posted image
user posted image user posted image user posted image .....danes JE dan za ovne,ker povemo vse kar si mislimouser posted image user posted image user posted image ......uglavnem:me je mati klicala da tamalo že nekaj špika in da je že nuja za zibko-sem rekla ok,pridte ponjo.....pol pa prbije če bom lahko posodla še komplet posteljnino(ki mi jo je BTW mati kupila za božička) in sem rekla da NE,ker je MOJA!.......uglavnem surla do taluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
25.8.2010 11:47:17   
Urša08

Jst sm še kr na OFFuser posted image , sploh se ne morm prklopt ne na sesalec, ne na peglo, ne na kej druzgauser posted image user posted image user posted image  HELPPPuser posted image

Ej pa edin prov da si na off, dej uživi še teh par tednov preden greš rodit. Malk pa Šimeta ponuci za glancanje, sej rad glancauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2278
25.8.2010 11:47:47   
Čebel@

slabo slabo slabo...za znort slabo....zj včeri pa dons....tko da še kak dan počakam pol bom pa mojo osebno zd prosila za 4 urce bolniške....ker je res noro...mogoč bi blo boljš če bi bruhala...bi šlo vsaj ven....kaj ti meniš čebel@????

so se že začele radostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......če veš da ne boš 8 ur zdržala,brez slabe vesti reci za 4 ure......upam da imaš pa šanso še med službo malo sprehodit in it na zrak(jaz te šanse nimam)user posted image

ma mal dolga je 8 ur pa še vožnja v lj in nazaj...pa škoda se mi zdi da bi se matrala....ja se lahko sprehodim mal sam sej veš kako je....5 minut se sprehodiš prideš z liftom do pisarne je pa spet isto.....

jaz bi se na tvojem mestu prve 3 mesece kar lepo čuvala,ker tale user posted image  ti je že malo nakravžlal živčkeuser posted image .....zmeni se za 4 ure,pol pa ko se umi stanje pa lahko 6 ur ali pa nazaj 8.......meni je tudi vožnja ubitačna-mi je slabo ko pri norcihuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
25.8.2010 11:49:18   
Urša08

jaz sem pa spet ena velika piz.da izpadlauser posted image user posted image user posted image user posted image

ČEBELCA izjoči se na moji primitivni ramiuser posted image user posted image user posted image .........sm glih mislna d bi šli popoldne do naših, pa vidm d ni dan za OVNEuser posted image
user posted image user posted image user posted image .....danes JE dan za ovne,ker povemo vse kar si mislimouser posted image user posted image user posted image ......uglavnem:me je mati klicala da tamalo že nekaj špika in da je že nuja za zibko-sem rekla ok,pridte ponjo.....pol pa prbije če bom lahko posodla še komplet posteljnino(ki mi jo je BTW mati kupila za božička) in sem rekla da NE,ker je MOJA!.......uglavnem surla do taluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš kaj če ti ona noče nč posodit , zakaj bi pa ti njej user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
25.8.2010 11:51:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

A veš kaj če ti ona noče nč posodit , zakaj bi pa ti njej user posted image

tamala je meni že ko sem bila s Hano noseča,kerla da nebi slučajno kaj računala na njihove cunjiceuser posted image ......pa imam jaz doma 4 velike kartone samo za fanta,pa ji ne dam NIČ.....a veš da bom jaz pol marca prosila za SVOJE stvari-ne hvala......pa oni ne čuvajo nič-tko da se mi prav fajn zdi da sem jih zavrnilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
25.8.2010 11:53:50   
Urša08
čebela ma je sploh ne štekam user posted image user posted image user posted image a veš jaz sem zdele vse cunce posodla moji prijateljici ki ma čez 10 dni rok, mave ravno 11 tednov razlike tko da bodo prišle cunce pravi čas nazaj za našega user posted image . Ma sej če je taka do tebe bot pa še ti do nje. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
25.8.2010 11:55:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela ma je sploh ne štekam user posted image user posted image user posted image a veš jaz sem zdele vse cunce posodla moji prijateljici ki ma čez 10 dni rok, mave ravno 11 tednov razlike tko da bodo prišle cunce pravi čas nazaj za našega user posted image . Ma sej če je taka do tebe bot pa še ti do nje. 
me je izučilouser posted image .......rajš katerikoli od vas posodim,kot pa njej!!!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
25.8.2010 11:59:01   
Čebel@
a se katera kaj sliši s piškot?me zanima kako so kej-se že dolgo ni nič oglasilauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:01:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2285
25.8.2010 12:04:55   
sjmm

men se tko k si ti nardila ZDI ČIST PROV, GLEDE NA TO, KAKO SE OBNAŠAJO DO TEBE SKOR VES CAJT...TO JE BLA TOČKA ZATE, NE PA TKO K SI TI REKLA...user posted image user posted image user posted image user posted image ČEBEL@!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
25.8.2010 12:12:59   
Čebel@

Čebela kaj nej ti rečem ISTA SCENA K PR NASuser posted image .....k je bla svakinja prvič noseča je naša mati kr začela moje cote naprej "posojat"....k sm rekla, da mam namen met še kakšnega otroka in dokler bomo otroke delal, tok cajta na gre nč od bajte...sm bla vse ta druk sam jst neuser posted image .....no in en ležalnik, k ga je mati zrihtala, sm pa vseeno POSODILA svakinji(ampak samo zato, ker ga je mati zrihtala od ene NJENE kolegice), ......GA ŠE DO DONS nism nazaj dobila, tko d smo mogl za Roksota novega kupt..............in zdele - svakinja ma rok druk teden....če bo fant bo naša mati spet okol ovinkov prbijala, če mam kakšno coto ipak viška, vsaj une k je ona kupila........
a sta tvoja in moja mat kej v žlahti?meni tudi kar naprej govori:sej to sem jaz kupilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2287
25.8.2010 12:14:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

men se tko k si ti nardila ZDI ČIST PROV, GLEDE NA TO, KAKO SE OBNAŠAJO DO TEBE SKOR VES CAJT...TO JE BLA TOČKA ZATE, NE PA TKO K SI TI REKLA...user posted image user posted image user posted image user posted image ČEBEL@!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko sem poslala sms da ne posodim,sem šla najprej bruhat-zdej sem pa okuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
25.8.2010 12:16:43   
Čebel@
ah punce,le kaj bi jaz brez vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:20:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2290
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:21:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2291
25.8.2010 12:23:42   
Čebel@
neki bo na temuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2292
25.8.2010 12:27:53   
Urša08
čebela in kolumbo kaj sta dobreuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:40:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2294
25.8.2010 12:46:28   
Čebel@
kolumbo......meni so tanajlepši bodiji v pikapolonici,pa v BC tud še kej najdem-druge pa sloh ne dobim bodijevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2295
25.8.2010 13:21:47   
petrušk_
že 5x me je vn vrglo....pa cel spis sm napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem kolumbo in čebel@.....prav je da se ne pustita.....jaz se tudi ne...res pa je da na srečo pri nas taščica nič ne kupi, tko da ne more rečt nej damo kar je ona kupila.....svakinji pa nikol ne rečem za nič....če sama kaj prinese.....vzamem...pa še to ne glih najrajš....

sjmm bravo za pregled

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
25.8.2010 13:25:57   
sjmm

user posted image a se kera javi za pomivanje po tlehuser posted image ......tastar je reku d kuhanje mi oprosti, pomijem pa lohuser posted image ......

EN KVEŠČN, OZ DVA KVAŠČNAuser posted image user posted image user posted image

1. KJE MAJO KAKŠNE LEPE BODYJE OD 92 NAPREJ????? ALA HM. oz tko d zgleda k majčka, da ma kakšno slikco al pa vzorček pa pri strani une dva netka za zapet.......ker HM ma samo do 86user posted image ......v bistvu bi rada d ne zgledajo tko k uni od Clar, k so res k spodnje majce še narebrani zravenuser posted image . V vrtcu je dostikrat fuuul vroče in je men  fajn d ma samo body z dolgimi gor.

MOGOČE BENETON ALI PA MOTHERCARE...NO, SAM NIMA NETKOV, SO PA PISANI,PA VELIKOST TUD MAJO

2.  A MI LOH NELJUBLJANČAKE IN NEGORENJKE POGLEDATE V HM NA DOJENČKASTEM ODDELKU, če je kje še kakšna BELA DEKCA z motivom od Tigra od Medvedek Po, ker zdej ta nova kolekcija je temno modra, grda kuser posted image ........februarja sm za Šimetovega kolega kupla eno toook lušno belo in jo njikjer več ne dobimuser posted image

JZ SM GLIH ZA ENO KOLEGICO GLEDALA V HM...NIČ, CA...NIČ DEKC....SO PA V CHICCOTU...SAM SO KR DOST OJROTOV...ČE NE BOŠ NIČ NAŠLA....ČE PA SI ZA STVAR IMAM JZ ENO BELO...Z ZELENIM KUŽKOM GOR...SM JO ZA MAJČIJA SAM ENE PARKAT UPORABILA..PA JO VAŠMU JURIJU PODARIM, ČE BI USTREZALA TVOJIM ZAHTEVAMuser posted image

TENKJU, GREM POMIT ZDEJ PA RESuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2297
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 13:32:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2298
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 13:52:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2299
25.8.2010 13:56:24   
petrušk_

ni še pomituser posted image ...še 5 minut....ej sm samo sesala pa wc spucala in sm prešvicana ko slon........grem zdej po tisto mokro coto in štil d se rešim dnevne moreuser posted image

jooojjj kolumbo....boga noooooo....držim pesti da ti je že uspelo....pol pa hop na kavč.....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.