|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
21.8.2010 7:34:02   
Ajvy
jutro......seveda sta punci zgodaj vstali, kaj pa drugegauser posted image user posted image ...ni panike , sej je jutr moj spalni dan user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam......

Kaj bomo delali danes....ne vem še....bomo že kaj....

Sjmm
...lepo se imejte..na čofotajte se user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
21.8.2010 7:44:15   
simonakr
Dan! Evo mene doma user posted image user posted image user posted image Konc dopusta!

Vidim da ste kar pridno čvekale, brala nism za nazaj se mi ne da user posted image

grem pospravlat, imamo rno goro cunjic in brisač za oprat user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
21.8.2010 7:46:14   
Urša08
jutro

Vidim da nisem edina pokonci user posted image user posted image user posted image . Pri nas je ob sedmih že jutro in je treba vstatuser posted image . Sedaj pijem kavico, mal sem na rr potem pa zajtrk in via vikend. Bomo mel en piknik.

Ajvy lepo izkoristite današnji danuser posted image

Sjmm uživajte na morčiju user posted image

se tipkamo zvečeruser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
21.8.2010 7:47:03   
Urša08
Simonakr welcom backuser posted image Ste uživali? Kako slikico prosimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
21.8.2010 7:48:00   
baki
jutro....uršika vidim da misliš name.sem kar vredu.delavsko knjigo sem dobila včeraj,na zavod se moram javit 2.9..drgač pa smo doma kr živčni,z dedcem imava vsak dan kakšen mali fajt,ker sva oba živčna.pa kaj saj bo boljše.uglavnem da sonček sijeuser posted image user posted image user posted image user posted image .pa saj ni fajn tega ne privošim nobeni.zdaj intenzivno iščem novo službo.rada bi prišla na johnson kontrols ntu v slovenj gradcu kjer tudi šivajo tk da če ima katera kakšne veze se priporočamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
21.8.2010 7:58:19   
Ajvy
PUnce ,da se ne boste pozabile prijavit na ČArobni dan 

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
21.8.2010 8:01:23   
Ajvy
BAKI ....user posted image Suser posted image R user posted image E user posted image Čuser posted image N user posted imageuser posted image pa da bo fejst služba------

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
21.8.2010 8:01:32   
simonakr
Urša - užival smo full, blo je absolutno prekratko - vsaj zame! user posted image

Evo par slikic
Kamenčki!!
user posted image

Voooddddaaaa!
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pa še malo romantike
user posted image

< Sporočilo je popravil simonakr -- 21.8.2010 8:06:19 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
21.8.2010 8:53:07   
Ajvy
Urša...jutro....kaj boste pa vi kaj počeli ?

Simonakr...krasno ste se imeli...vsaj sodeč po slikicah...plaža je bila pa tut fenomenalna...waw...

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
   [Brisano sporočilo]
21.8.2010 11:42:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2010
21.8.2010 16:37:16   
birdy
Hej, hoj!
Jst sem se pa dons naspala, včer sem bla že ob desetih v pojstelji, pol sva pa vstala ob pol devetih. Ubistvu sva se zbudila ob pol devetih, vstala pa ob pol desetih šeleuser posted image Pol pa ena kavica, pa mal sva šla dol k tašči, pol pa gor in smo začel pucatuser posted image Najprej balkon, sem ga u nulo, ograjo celo zbrisala, pa mizo odmaknila pa vse pobrisala, pA prt tam zadi (se je kr na ograjo prijeluser posted image ) pa pomit valda. Voda je bla 2x čist črna, joj, me je blo kr sram k sem mizo odmaknila pa vidla kaj vse je zadiuser posted image . Pol pa spalnico in otroško sobo pospravla, vmes mal cote prat dala, obesla, posodo pomila... Ma mi je bla muka k sem pod pojstlo prah sesala, pa pol še pomila k moraš it na kolena pa to... Jao me, na konc sem se kr ulegla pod pojstlouser posted image
Zdej je pa dec reku da mava mal pavze tko da on spi, jst pa tuki gor. Pa verjetno bom šla vseen pomit posodo, čeprov se je on javu.
Ajaaaaaa, včer sva najdla popolno sobico in rešitev za naše user posted image . Od malega princa, ful lepa, upam da bo še naša mati za to. Bomo vidl, gledala sva sicer tud mavrico pa start ampak od Malega princa za isto ceno največ dobiš. Kar mal čudno glede na to da je MP drugač drag kokr vemuser posted image So nama pa teli izrisi včer ful cajta vzel, okol pol štirih sva prve dva izrisa delala v Medvodah, no, v Kranju sva bla konc mal čez sedemuser posted image Tko da sva dam prišla pol šele mal pred deveto, ker sva mogla it v trgovino. In pri tem sem jst nazadnje jedla ob enajstih in se mi je že kr mal mešal od lakoteuser posted image
Pa seveda, če niste vedle ali ste pozabile in ste študirala kje za vraga so otroc... Tamalidve sta šle včer v Domžaleuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
21.8.2010 20:49:39   
Ajvy
čer...
Dan je bil poln....skoraj skoz smo bili zunaj....dopoldne same punce...popoldne pa še z atijem pa obiskom...super je bilo....

KOlumbo....super za maratonsko spanje ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti se kar skašljaj..pa da nauš slučajno šla kej tja rihtat....

Birdy...super da imaš tako poln dan......in kolk sta bila pridna bravo user posted image user posted image user posted image

Tamika....joj...revček mali....naj se čimprej poceli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2012
   [Brisano sporočilo]
21.8.2010 21:48:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2013
21.8.2010 22:27:22   
sjmm
čer!

mi smo glih z morčija prletel...kok je blo lušno..nostalgija našega kampa je tud Majčiju dobr dela...se je počutu k domauser posted image ....sej na parceli mal gužve....4 ta stari in 9 otrok, pa en mali pes...sam je blo super...res...se nam sploh ni luštl dam it...če bi imel kak šotor s seboj bi se gvišn utaboril do pondelka...edini minus...voda...blek...res ...ni primerjave z morjem našega dopusta na Pagu...sam kva čmo...vsega na 1x se pa tud ne da u nulo popolno nardituser posted image

mirno nočko!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2014
22.8.2010 7:27:58   
Katjusa
Dobro jutro.....
user posted image

včeraj sma prišla ob pol 8 zvečer domov smo Florija k Omi na počitnice peljal ker babi ne more iomet dva cel dan jo še ful roka boli in še kolk jo nekaj matra tak da bo zdej mal lažje vsaj kak dan, ker mi2 sma res cele dneve v Vitanju.... dela napredujejo lepo ampak počasi in čez ene 15 minut odhajama spet v akcijo, dons bomo probal kopalnico pripravit do ploščic, ki jih bomo najbrž montiral v torekuser posted image user posted image user posted image (ata od mojga bo prišel)....
sma mogla v petek vrnt žirafo tako da čakama da jo še dobima da zbrusimo še hodnik in kuhinjo.... potem pa samo še beljenje in podni no do takrat še imamo pa par kotov za popravit, pa doz zmontirat.... tko da ja delamo na polno in imam upanje, da bodo do septambra podni not pol pa sam še pohištvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte pa ne me preveč pogrešat, sej bom kmal imala spet več časa....

Upam, da se vse nosečke dobro držite in da pazite na bušije in zakledeke v njihuser posted image user posted image user posted image ....

lep štajerski pozdrav vsem skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
   [Brisano sporočilo]
22.8.2010 9:44:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2016
22.8.2010 10:51:51   
Ajvy
jutro......

AH ja...lepo je bilo.....

ČE gre katera danes v Tivoli, naj me pocuka za rokav.....la pa poklečie na telefon user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2017
22.8.2010 11:29:59   
Čebel@
dan še od meneuser posted image

Hani pančka,jaz grem pa tudi malo na kavč ker me vse neki tišči v trebuhu

simona........lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm.....user posted image user posted image user posted image  za uživanje na morčitu

katjuša......sej bo...počasi,ampak bo-ste pa res full pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo......očkotov piknik uspel?.......uf ste imeli kar pestro ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy.......lepo se imejte v Tivolijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

tamika......kako je Mai-eva glavica?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
22.8.2010 11:53:13   
Urša08
helov

En pozdravček od mene. Mi smo čist na iziuser posted image

Včeraj smo bili ves dan na vikendu, jaz po večini kar na ležalnem stolu in je pasalo ful. Nejc zvečer ni hotel iti domov tko da je ostal z babi in dedijem. Ga danes pripeljeta. Mi smo pa spali do 8.20 , potem počasi kavica in zajtrk. Potem smo šli pa še s prijatli na eno kavicov apolota, je blo tok luštno. Ma sej pravim da smo na izi. Mava pa plan mal stanovanje pospravit, pa mal cune oprat.

Sjmm super za uživanje na morčijuuser posted image user posted image user posted image

Kolumbo vi pa mate pestre noči, no pa dneve tuduser posted image user posted image user posted image danes pa čim bolj na izi

Tamika kako je Mai?

Baki drži se, mislimo nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti za službico, če pa karkoli potrebujete povej.

Simonakr lepe slikice, se vidi da ste uživali user posted image user posted image user posted image

čebela ti kar počivaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy si izkoristila spalni dan? Pa seveda se lepo imejte v Tivolijuuser posted image

grem kej narest, čeprav bi šla najraje kar na kavčka maluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
22.8.2010 11:55:08   
Urša08
se mi je zdelo da sem še mal pozabla user posted image user posted image user posted image

Birdy ti si čist preveč pridna, uvau kako generalko si delala. Dej kako slikico sobice kako sta si zamislilauser posted image A ne bi bilo boljše da bo ta dva dni ko si brez ta malih počivala in uživala s tvojimuser posted image

Katjuša pridni, pridni, jaz verjamem da vam bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
22.8.2010 17:18:06   
sjmm
dan!

mi smo imeli mirno noč...sm maja iz avta zanesla v pojtlo in je spal do 5h, ko je hotu mlekkkkuser posted image

dan....kar naporen...na kosilu prijatelji iz anglije, ki se jim izteka dopust v Sloveniji..tko  d mi del in piskrov ni zmankaluser posted image ...sam k je družba ok..ni blema

zdej se je pa moj skorajžu in sta šla z Majem na igrišče, ostala fanta tke okol nekje z bicikli, Saška s ta čokoladnim možem klepeta...mene pa čaka en zmenk s pegleznom, ker je kup ratu večji od mene...sm včeri tok cot in brišac prvlekla usranih...k d smo bli cel teden na morju

no, komentiram pa zvečeruser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
22.8.2010 19:12:26   
BarbaraGS
Ojla dekleta :) Najprej full hvala za vse skrbi, zelje in cestitke!!!!!!! Zlate ste!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi smo ze nekaj dni doma, ampak se se privajam na to, da sta zdaj dva otrocka doma. Na sreco je Irenej zelo priden in vecinoma spi. Spet nimam mleka in se mucimo, ampak upam, da se kmalu vse uredi.
Jah obljubila sem, da bom javila ko bo kaj novega, pa je slo vse tako hitro, da nisem imela casa. V bolnici sem si izprosila prost izhod za cez vikend, ko se v soboto zjutraj zbudim v luzi vode. Vsaka sestra ni mogla mimo brez opazke, da zdaj pa ne bo nic z odhodom domov in namesto pri hcerki sem pristala v porodni. Sam porod je trajal le 2 uri, ceprav se ni nikamor premaknilo dokler nisem dobila umetnih popadkov. Tudi rezana nisem bila, sem se pa malo raztrgala, ker so na koncu morali pazit na Irenejcka bolj kot name - imel je popkovnico okrog vratu in mu je utrip naglo padal. Drugace smo vsi ok, srecni, da smo doma in pocasi se vsi navajamo en na drugega.

Lepe pozdravcke vsem in se se kaj javim! Vsem noseckam pa veliko srece!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2022
   [Brisano sporočilo]
22.8.2010 20:26:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu BarbaraGS)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
22.8.2010 20:51:03   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Ojla dekleta :) Najprej full hvala za vse skrbi, zelje in cestitke!!!!!!! Zlate ste!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi smo ze nekaj dni doma, ampak se se privajam na to, da sta zdaj dva otrocka doma. Na sreco je Irenej zelo priden in vecinoma spi. Spet nimam mleka in se mucimo, ampak upam, da se kmalu vse uredi.
Jah obljubila sem, da bom javila ko bo kaj novega, pa je slo vse tako hitro, da nisem imela casa. V bolnici sem si izprosila prost izhod za cez vikend, ko se v soboto zjutraj zbudim v luzi vode. Vsaka sestra ni mogla mimo brez opazke, da zdaj pa ne bo nic z odhodom domov in namesto pri hcerki sem pristala v porodni. Sam porod je trajal le 2 uri, ceprav se ni nikamor premaknilo dokler nisem dobila umetnih popadkov. Tudi rezana nisem bila, sem se pa malo raztrgala, ker so na koncu morali pazit na Irenejcka bolj kot name - imel je popkovnico okrog vratu in mu je utrip naglo padal. Drugace smo vsi ok, srecni, da smo doma in pocasi se vsi navajamo en na drugega.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....čestitke in veliko crkljanja!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2024
22.8.2010 21:08:46   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super Barbara.....le tako naprej....lepo se imejte in cartajte......user posted image user posted image user posted image user posted image

Še enkrat čestitke ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.