birdy
|
Hej, hoj! Jst sem se pa dons naspala, včer sem bla že ob desetih v pojstelji, pol sva pa vstala ob pol devetih. Ubistvu sva se zbudila ob pol devetih, vstala pa ob pol desetih šele Pol pa ena kavica, pa mal sva šla dol k tašči, pol pa gor in smo začel pucat Najprej balkon, sem ga u nulo, ograjo celo zbrisala, pa mizo odmaknila pa vse pobrisala, pA prt tam zadi (se je kr na ograjo prijel ) pa pomit valda. Voda je bla 2x čist črna, joj, me je blo kr sram k sem mizo odmaknila pa vidla kaj vse je zadi . Pol pa spalnico in otroško sobo pospravla, vmes mal cote prat dala, obesla, posodo pomila... Ma mi je bla muka k sem pod pojstlo prah sesala, pa pol še pomila k moraš it na kolena pa to... Jao me, na konc sem se kr ulegla pod pojstlo Zdej je pa dec reku da mava mal pavze tko da on spi, jst pa tuki gor. Pa verjetno bom šla vseen pomit posodo, čeprov se je on javu. Ajaaaaaa, včer sva najdla popolno sobico in rešitev za naše . Od malega princa, ful lepa, upam da bo še naša mati za to. Bomo vidl, gledala sva sicer tud mavrico pa start ampak od Malega princa za isto ceno največ dobiš. Kar mal čudno glede na to da je MP drugač drag kokr vem So nama pa teli izrisi včer ful cajta vzel, okol pol štirih sva prve dva izrisa delala v Medvodah, no, v Kranju sva bla konc mal čez sedem Tko da sva dam prišla pol šele mal pred deveto, ker sva mogla it v trgovino. In pri tem sem jst nazadnje jedla ob enajstih in se mi je že kr mal mešal od lakote Pa seveda, če niste vedle ali ste pozabile in ste študirala kje za vraga so otroc... Tamalidve sta šle včer v Domžale