birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (6.7.2010 14:33:07)
|
Urša, nič bat sem tud jst nazaj rekla... Da ne vem kaj delajo da more vsak dan pucat. No, pol se je pa začel... Pol je pa še moja mat rekla, da ona to tud vsak dan puca kadar sta tamali pri njej[sm=zmeden.gif] Sem rekla, kaj a kr vse, in je rekla da ja... Sem povedala da mi umijemo roke in da ni nč umazan k kej prijemata, kar pa se umaže pa se sprot pobriše, ne šele zvečer. Pol se je pa še začel da bi mogla vsak dan pomivat... Never ending story. Moja mat je itak prsmojena, kadar ma tamale pri seb pomiva tud trikrat na dan. S tem da ma stanovanje v treh štukih, pomiva samo spodaj, kjer je dnevna in kuhinja. Skratka pomiva tok velko površino kot da bi jst vsak dan svojo dnevno in kuhinjo pomivala. Pa je tega zih ene 50 kvadratov, če ne več (to moj bolj ve). Če česa ne jejo, morjo jest vseen[sm=smiley36.gif] Ma pri nas ni tko da prov ne vem celga kosila ne bi jedl. Neli ne mara precej zelenjave in iz kake rižote pol ven pobira, kaj čem. Vse ji pa rečem da nej proba. In če ji ni všeč pol ne je. Druzga kosila pa jst ne kuham, al pa posebi. Verjetn zato ker pri mojem kuharskem znanju in želji po kuhanju[sm=smiley36.gif] še tisto prvo kosilo komi skuham[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|