birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (7.7.2010 9:10:51)
|
Hoj, mi smo pokonc od sedmih. Se me je Neli usmilila. Mal sem mogla najprej pospravt ker je bila bomba še od včer k nisem niti igrač mal skup dala. Posoda je seveda tud ostala na pultu[sm=smiley36.gif] Ja, kadar se men nč ne da, se mi res nič ne da[sm=smiley36.gif] Včer smo šli v Merkur pa v bauhaus mal gledat za kamping zadeve, pa za igrala. In v Merkurju majo tako čist mini igralnico in sva komi tamalidve ven spravla. Kristi je tulila k da bi jo najmanj klala[sm=zmeden.gif]. No, pol je pa včer moj bebi prvič tok močno brcu da je tud Klemen čutu, pa se mi zdi ful zgodi[sm=zmeden.gif] Pri Neli takle čas še jst nisem nič čutla, zdej so pa res ful močne brce. In seveda zdej me pa že mal daje če je to normalno, še niti na polovici nosečnosti pa se že čut brce čez trebuh? Pa mal me je strah da bo na konc tko brcu tale otrok da bom jokala od bolečin. Kristi je mela take boleče brce, ampak da se je pa tok čutlo je bilo pa velik kasnej. No, sej, nikol mi ni prov[sm=smiley36.gif] Nelči uživa svoje počitnice, zdele gleda telebajske, evo, že celo 10 minut jih gleda, Kristi pa upam da spi, al pa se po pojstli premetava[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|