birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (6.7.2010 13:46:33)
|
Hoj. Men bota tamalidve pobrale zdele vse živce. Obe zaspani pa nobena neče spat. Sem pa mal tud sama kriva, sem ju dalaskup spat, mislm, istočasno. In valda sta mele žur[sm=hudicek1.gif] Po sobi vse mokro, Kristi čist mokra, sem jo mogla slečt, še pojstlo bi mogla ampak to bom pol. Sej pojstla je pri nogah mokra, tko da Kristk ne bo na vodni pojstli ležala[sm=smiley36.gif] Neli je pa zdej kr v spalnici, se mi je očitn že kadil ven iz glave ker ko sem šla je sam enkrat užaljeno zatulila: MAMI in pol utihnla[sm=hudicek1.gif][sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] Urša, midve z Neli sva bile pa dons že zjutri pridne, sva rožce zalile, pa stroj spraznile in mal nafilale, pa dva stroja cunj obesle, enga pobrale, tko da zdej sam mal sprot grabm. Sesala sem pa itak že dvakrat, mah, bom mogla pomit, mi še ni uspel... Sesalc no pa očitno vsak čas pregoru ker tulk k sirena[sm=zmeden.gif], pa ful švoh že vleče. Nočka je bla super, dons prvič od sobote nisva mela nočnega obiskovalca[sm=smiley36.gif] Jst sem res tok hvaležna za moje otroke da pol kasnnej začnejo tako lepo spat. Moram rečt da odtehta vse tiste mesce k se ponoč dojijo. Aja, to sem že dolg hotla vprašat... Ne me čuden gledat ampak kokrat tedensko pomijete vrata na omarcah v kuhinji in dnevni? Mislm, ne tist ko je prov od teh malih rokc umazan k se kdaj zgodi da otrok prime še preden umiješ roke (NEli recimo umiva roke sama in pol včas mal pošlata omarco pod koritom in jo pač obrišem), ampak tist k, ma sej sploh ne vem kaj, ker prvič slišm, k pride tak mal šekast, če ma mal mokre prste pa to no... Upam da veste kaj mislm... Ker sem že en cajt nazaj zvedla da sem ena velka packa da jih umijem samo 1x mesečno, al pa še dalj časa ne...
|
|
|
|