Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 20:07:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm kok so mi znane želje po sprehodku v dvoje, no pa jaz mam še željo po kakem kosilcu v dvoje sva si obljubila...nobenih drugih daril...samo čas bova podarila drug drugemu...čas u dvoje
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 20:08:25
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Naš dan je bil danes kar poln. Sem prvo tamaledva pobrala v vrtcih in smo šli via Kranj še po mojga v službo. Ker smo ga pol urce mogl čakat smo šli kr na sprehodka. Potem še mal v trgovino in med drugim mamo jogi za našega otročka kupljen . Doma smo se s kavico in piškotki posladkali, potem pa itak igranje, igranje in igranje. Sedaj smo večerjico pojedli - gres, pa seveda tuširanje, pidžamica in sedaj se risanka vrti. Potem pa zobki in dežela sanj. Jutri mava pa z dan zase. Prvo naju čaka zadnji uz - punce dršte pesti da se pokaže al bomo mel al , potem bova šla na kako kavico, tortico, kosilo,... joj sej sam na hrano mislim pa seveda po najina sončka v vrtec. ..jz sm tud firbčna kaj skrivate
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 20:13:03
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas še pestro....Maj že v pižamci...čaka na flaško in greva v mižule smo sami, pa se vidi, da je vse bol pošlihtano ata pride po 10ti...upam, da vse mulčke spravm spat pred 10to...mogoče mi ostane še mau cajta sama s seboj...ne morš verjet prjatlčki so vsi na ready...tud čakajo 10to uro upam, da bo Majči dons kej bolš spal, pa kej lažje zaspal..včeraj sm ga uspavala 45 minut...sej ga rada stiskam zvečer in ujčkam...sam tole je pa mau prek mej no, vsem skupaj lep večer in mirno noč...sej mogoče vas še kej prečekiram
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 21:16:15
|
|
|
|
Ajvy
|
oi punce....kako smo kaj.... Mi smo se potepali...no dopldne mi2....popoldne pa skupno....jutri je zadnji dan dopusta, ne vem kam je šel....uf.... Danes smo se spet potepali po Snoviku...Pupi sta se načofotali......uf kako sta se načofotali...... KOlumbo....tebi sem prišla zaželet srečno pot in čimprejšnje okrevanje komaj čakam ,da vidim vaše dete
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2010 22:30:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 22:35:45
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, ne vem kaj naj ti napišem tako da pošiljam samo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 8:03:42
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 8:06:56
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm urša.....lepo iskoristita dopoldan z možkom in upam da se pupa na UZ pokaže kolumbo.....GO GO GO
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 8:08:00
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy....na polno iskoristite zadnji dan dopusta
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 8:10:07
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana je že v vrtcu......je eni sovrtičkarci kar sama dala svojga kužija in se šla igrat-sem jo mogla 3x poklicat,da mi je sploh lupčka vrgla .......sem mislila it malo v šoping,pa se mi ne da ma sem čudna nič,lepo dopoldne vam želim
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 8:39:30
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro!! hvala k ste vesele z mano...no dons je šla pa u igralnico že brez joka in ves čas ponavljala mami ubo mami ubo.... bravo moja miška....juhejjjj.... kolumbo sjmm...dobr se razvajejta... urša, držim pesti da se pokaže vaš dojenček....pa da s tvojim lepo preživita dan... čebek@ bravo hana...sj eva je tud baje ful kolegialna ratala in tamalim veliko pomaga....tko da sm res vesela...ampak kašlja pa še vedno zeloooooooooooo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 9:05:28
|
|
|
|
sjmm
|
dan! zvečer je Maj na moje veliko presenečenje spal ob 8.40......nism mogla verjet....je bil pa res mir..k atija še ni blo, Miha je šel tud zgodaj spat d bo lahk kontrolko pisal...ostala 2 sta pa gledala en film...tko d sm res mela mau frej večera...moj je prišel skoraj ob 11h v glavnem...tudi noč je bla kar mirna, sam moj kreha, pa nos ma zabasan...joj, jz mam ob takih primerih celo lekarno pr postli, pa liter čaja u termovki..on pa nč noče..pa hrka, smrka in smrči..joj,joj.......sam Maj je kr lepo spal, dost mirno kolumbo....upam, da boš čimhitreje dobila štručko u roke in pa fajn okrevanje čebelc@ in petrušk....super za bejbe k so tko pogumne!!! pa hvala za lepe želje men pa sušilc neki čudne zvoke spušča....glavobol
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 9:06:46
|
|
|
|
sjmm
|
urša...lepo pregled..pa upam, da se razkrije spol in greš pol štacune oropat vsega kar je roza
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 9:35:40
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša...lepo pregled..pa upam, da se razkrije spol in greš pol štacune oropat vsega kar je roza
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 9:48:32
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! No jest sm preživela včerajšnji dan čeprav sm mislila da bom znorela enkrat med ambulanto - trkanje, telefoni, pripravljat pacientke, ctg posnet pa za vse sam! Da se ti zrola! No zdej pa dost jamranja! Kolumbo - VSO SREČO PA SPOROČ KAKO JE ŠLO, KO BOŠ PRIŠA K SEB!! Pa komu jest zdej to pišem če je že šla Čebela - fajn da čutiš brcike! Kateri teden si že? No šibam delat! se tipkamo
< Sporočilo je popravil simonakr -- 1.10.2010 9:49:52 >
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 9:54:24
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk........bravo Eva sjmm..... za uspešno nočko.....jaz mojga desca ko je prehlajen odobravam kot -operil v nos in materino dušico po podplatih pol pa lepo brez smrčanja spi simona......sem šla včeraj po bolniški list-ti povem,da se mi sestra prav smili .....prav zbombandirali so jo,ko je odprla vrata .......naj ti hitro mine služba ......sem v 16t-imam ticker danes ne delam NIČ
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 9:55:31
|
|
|
|
Čebel@
|
aha še to:ne čutim brcik ampak premike oz. kako se upre vame
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 10:00:48
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ aha še to:ne čutim brcik ampak premike oz. kako se upre vame čaki ti maš konc marca rok ane...sm mislla da si zanč napisala 24 aprila pa mi zj ni blo jasn k si napisala da si že 16 t nosečka
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 10:15:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
OJ se niso izklopli net...se je kaj KOLUMBO javila???Ob kateri uri pa ima???Mislim na njo...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 10:26:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ aha še to:ne čutim brcik ampak premike oz. kako se upre vame čaki ti maš konc marca rok ane...sm mislla da si zanč napisala 24 aprila pa mi zj ni blo jasn k si napisala da si že 16 t nosečka 24.marec
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 10:27:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ aha še to:ne čutim brcik ampak premike oz. kako se upre vame čaki ti maš konc marca rok ane...sm mislla da si zanč napisala 24 aprila pa mi zj ni blo jasn k si napisala da si že 16 t nosečka 24.marec aaaaa zdej mi je pa vse že mal bolj jasno en mesec pred mano...no dons teden mam nuhalno....me že mal stiska....pa komi čakam :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 10:27:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO OJ se niso izklopli net...se je kaj KOLUMBO javila???Ob kateri uri pa ima???Mislim na njo... ni se še nič javila oz. lahko da se je kateri ki trenutno ni tukaj....mislim da je bila ob 7.00 v P
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 10:28:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ aha še to:ne čutim brcik ampak premike oz. kako se upre vame čaki ti maš konc marca rok ane...sm mislla da si zanč napisala 24 aprila pa mi zj ni blo jasn k si napisala da si že 16 t nosečka 24.marec aaaaa zdej mi je pa vse že mal bolj jasno en mesec pred mano...no dons teden mam nuhalno....me že mal stiska....pa komi čakam :) ......sej bo hitro minil 1 teden jaz imam pa v torek pregled
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 10:29:32
|
|
|
|
Čebel@
|
greva s sodelovko ki ima 1 teden pred mano rok,na
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 1.10.2010 10:42:37
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ greva s sodelovko ki ima 1 teden pred mano rok,na fajn čvekajta....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
carski rezv3sn4Za kateri carski rez bi se ve odlocile, oz. ali ste se ze odlocile!?spinalni blok (
36%)
splosna anestezija (
64%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!