|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
1.10.2010 11:11:34   
sjmm
še nič novic o Juriju???user posted image

Moj je reku d sam otroke u šolo pelje, pa da pride pol domov...no, to je blo okol 8huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ga morm zdej mau poklicat

mi2 z Majčkom pa sva juhco prstavla...velikkkk pisker naše "goveje župce"...upam, da bo še kej za ju3user posted image

pol bom pa al lazanjo al pa ribice z rožmarinom in kuskus s smetanco...se še nism odločila...pa zdej en dan me je tamika z unimi rogljički čist navdušla...tko d testo že vzhaja....zdej pa imava z Majčkom pol urce za na dvorišče se it preluftatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
1.10.2010 11:16:52   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

še nič novic o Juriju???user posted image

Moj je reku d sam otroke u šolo pelje, pa da pride pol domov...no, to je blo okol 8huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ga morm zdej mau poklicat

mi2 z Majčkom pa sva juhco prstavla...velikkkk pisker naše "goveje župce"...upam, da bo še kej za ju3user posted image

pol bom pa al lazanjo al pa ribice z rožmarinom in kuskus s smetanco...se še nism odločila...pa zdej en dan me je tamika z unimi rogljički čist navdušla...tko d testo že vzhaja....zdej pa imava z Majčkom pol urce za na dvorišče se it preluftatuser posted image

ne nič novic o juriju.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ejjj...kako nardiš kus kus s smetanco?

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
1.10.2010 11:21:40   
birdy
Jst tud skoz čakam kdaj bo novica o novem članuuser posted image

Kristi mi je pa včer in danes kakala na kahlico, je rekla kaka, sva dale pleničko dol in je kakalauser posted image Pol pa tko kaže tist drekec, pa kahlo do wc-ja nese, rito nastavi za obrisat, ma tak sonček jeuser posted image Zdej pa pred spanjem gledave telebajske, ona mi sam reče, basi pa že vem kaj misli. user posted image In ona bi itak skoz gledala base, sam sam tist ta uvodni del k pojejo in plešejo, pol pa ni več tok zanimivuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
1.10.2010 11:32:42   
Ajvy
KOlumbo...baje še vedno čaka na vrsto...user posted image revca...tko da še kar pestke za njo pošiljam....

Jutro vsem.....zajtrkujem...sem bla prej na kavi...pol pa mal pospravljanja...popoldne pa šola zaa starše..komaj čakam....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
1.10.2010 11:36:30   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

KOlumbo...baje še vedno čaka na vrsto...user posted image revca...tko da še kar pestke za njo pošiljam....

Jutro vsem.....zajtrkujem...sem bla prej na kavi...pol pa mal pospravljanja...popoldne pa šola zaa starše..komaj čakam....

ajej...to ti pa je neki najhujšga....sj ne morš verjet...od 7h zjutraj že....

dobr se mej na šoli za starše....

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
1.10.2010 11:53:11   
birdy
Tole moram dat mal ven iz sebe...
Mene pa stiska, fejst stiska glede poroda. Ob misli da je taleuser posted image spet večji, da bo verjetno spet težji... Groza me je poroda. Skor bi raj da ostane v medenični vstavi, da bi lahko mela CR. Če bi seveda G lahko prepričala da naj me da na CR. Ob spominu na Nelijin porod in spominu na babičine besede da štirikilskega otroka ne morem sama spravt iz sebe, me prov fejst stiska. Ne bi rada mela še enga vakuma, še enkrat pomožnosti čez vse, kar sva šle z Neli... Na poškodbe... Bolj se približuje porod, bolj je mene strah.
Sej vem da je zdej o tem razmišljat še čist prekmal ampak ne morem si pomagatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
1.10.2010 11:55:19   
birdy

Katastrofa... Men se zdi pa to čist narobe in grdo. Upam da bo čim hitrej na vrsti ker more bit muka čakat, pa še bolj živčna je. Pošiljam misli bodrenja telepatsko do Kolumbouser posted image Pa sej pomoje čuti da vse o njej razmišljamo, se ji verjetno grozno kolca...

Ajvy, uživaj, kero predavanje pa mate?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
1.10.2010 12:02:28   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mene pa stiska, fejst stiska glede poroda. Ob misli da je taleuser posted image spet večji, da bo verjetno spet težji... Groza me je poroda. Skor bi raj da ostane v medenični vstavi, da bi lahko mela CR. Če bi seveda G lahko prepričala da naj me da na CR. Ob spominu na Nelijin porod in spominu na babičine besede da štirikilskega otroka ne morem sama spravt iz sebe, me prov fejst stiska. Ne bi rada mela še enga vakuma, še enkrat pomožnosti čez vse, kar sva šle z Neli... Na poškodbe... Bolj se približuje porod, bolj je mene strah.
Sej vem da je zdej o tem razmišljat še čist prekmal ampak ne morem si pomagatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image proč s črnimi mislimi .... misli pozitivno user posted image ... če ne gre drugače misli name, ki sem sama, brez velikih bolečin in šivov na svet z veliko volje in moči rodila skoraj 5 kilogramskega zdravega fantka user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
1.10.2010 12:07:08   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image pišuka ... to pa ni lepo ... upam, da bo štručka čimprej privekala na svet user posted image
jutro ... dober tek ... asi ti tudi v pričakovanju user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
1.10.2010 12:11:47   
TAMIKA3
sjmm...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
1.10.2010 12:12:01   
Ajvy
predavanje---hm---seveda natančnega naslova nimam...v glavnem samozavest staršev in čustvena trdnost....to se bomo učili...he he ...komaj čakam...
Ker namreč mi smo ponosno in trdno vstopili v obdobje...ne ne bom, zakaj pa bi...če pa ne morem...to je Tarja ..da nam pa ne bi bilo slučajno dolgčas...pa je Tisa v fazi NE...tko da ..jupijajej...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
1.10.2010 12:12:49   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image pišuka ... to pa ni lepo ... upam, da bo štručka čimprej privekala na svet user posted image
jutro ... dober tek ... asi ti tudi v pričakovanju user posted image

ha ha...ja v prišakovanju predavanja user posted image user posted image user posted image
Šolo za starše organizira vrtec.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
1.10.2010 12:13:13   
Katjusa
dan

Se prisla precekirat kako gre kolumbo sem upala, da ze carta..... Boga revica naj vse skupaj hitro mine in da stisne k sebi malo zabico.....

Birdy kup objemckov in sic grde misli. A G kej pravi da je velik? Cim manj strahov in cim vec sproscenosti vse bo slo. In na koncu bos cartala mali zakladek.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
1.10.2010 12:13:54   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image proč s črnimi mislimi .... misli pozitivno user posted image ... če ne gre drugače misli name, ki sem sama, brez velikih bolečin in šivov na svet z veliko volje in moči rodila skoraj 5 kilogramskega zdravega fantka user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem kako ti je ...jst mela pr Tisi sko ene in iste sanje...grozne....res....pa me je moj bodril in tega sem se držala....drgač bi kar znorela.....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
1.10.2010 12:14:25   
Ajvy

sjmm...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

se kar podpišem......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
1.10.2010 12:19:09   
Onasiss
evo iz prve roke... kolumbo je še u porodni... držim pesti, da bo vse ok...

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
1.10.2010 12:33:23   
sjmm
upam, da je Jurij že privekal

jz sm pri Maju čakala do mal čez 1..pa od 7h zju3...d se ti že vsi živčki skravžlajo

birdy...adijo reč telim težkim mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...ful lepo...ful hvala!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
1.10.2010 12:47:46   
sjmm
2 sva se mau sprehodla...v eno smer je hodil...nazaj...mami...šlep službauser posted image

zdej je oči pršu na malco...smo mau pohamsali

na vrsti so mižule

pol pa kosilčekuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
1.10.2010 12:58:36   
Katjusa

user posted image

user posted image

Vse naj naj in lepo praznujta in seveda se mnogo lepih skupnih let.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
1.10.2010 13:27:22   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image

user posted image

Vse naj naj in lepo praznujta in seveda se mnogo lepih skupnih let.

hvala!...zlate ste!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
1.10.2010 13:28:12   
sjmm
JURIJ...A SI ŽE PRVEKOU?????????????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
1.10.2010 13:32:12   
TAMIKA3
urša... brž domov .... nestrpno čakamo novičko user posted image

danes smo v velikem pričakovanju lepih novičk user posted image user posted image ... ljubljančanke, a ste že slišale Jurijev jok user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
1.10.2010 13:36:39   
Katjusa
jst ne morem nic delat cakam veselo novicko..... A ste preprocane da bo Jurij da ne bo kaka Julija v zacetku oktobra....user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
1.10.2010 13:38:14   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst ne morem nic delat cakam veselo novicko..... A ste preprocane da bo Jurij da ne bo kaka Julija v zacetku oktobra....user posted image

JURKA user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
1.10.2010 13:41:01   
Onasiss
Evo Jurček joka!!! vse je ok!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

sindarin

Koliko evrov približno na leto zapravite za igrače za enega otroka?

pod 50 (31%)

50-100 (18%)

100-150 (17%)

150-200 (12%)

200-250 (5%)

nad 300 (16%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!