Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 20:37:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, kosilo že skor za na krožnike...čakamo Jana in mojga d se domov prmajeta aja...kolumbo....moj je pa glih v petek na vašem konc...no, v komendi....gre tepihe čistit k eni stranki...sm rekla nej pazi na drvečga Šimeta urša...kej si, kako si?? a maš sončke že doma?? sjmm...vidim da tepihe čisti...a sedežne tud mogoče? k mi mamo tko zapacano da je joooojjjj.... da, vse oblazinjeno pohištvo, okna, jogije, tepihe in vse plastične talne obloge..s ponovnim nanosom premaza kolk pa računa za ornk čiščenje sedežne....material: mikrofibra....velika je pa cca....2,5m x 3.5 m kotna...mogoč še celo mal večja.....taka fajn široka z velikimi povštri.....sj je na sliki v albumu za tanci..... dj mi "informativni predračun", da vem al bom kr vašga aktivirala al bom z vanisham po njej skakala cca 15€ po sedežu - 15% za prjatle kakšna rit je pa merilo za sedež ???? hja..kakršna hočeš ...ponavadi pa so sedežne nekak za tok in tok ljudi...3-sed, 2-sed, kotna je ponavadi 3+2+kot
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 20:42:15
|
|
|
|
sjmm
|
helov! po dopoldnevnem napadu pospravljanja se me je popoldne lotil še en napad...sm vse notranja vrata zglancala in vse posesala od tal do stropa in pomila po tleh, fanta sta bla zuni, moj je imel Majčka in sta mau okol pohajkovala...Saška...ma sm upala d se mi bo kej pridružila..pa je kr na kompjuterju visela...mah včas sm ..k jo zgleda nism nč kej dost navadla..pa tok je že stara..mah..zdej so neki čudni cajti...sam bom kr mogla mau vztrajat...je včas zame kr velik vse pošlihtan imet ...1 pospravla...6 jih razmetava...mau čudn razmerje nč..grem jih nagnat u pojstle
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 21:44:35
|
|
|
|
Katjusa
|
Hej, končno dostopam preko računalnika evo mal slikic tole je bilo prva kopanje: pa še naša mala muca:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.9.2010 22:00:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 22:09:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer.....moji tipčki že vsi smrčijo-dobesedno, tko d jih bom najprej zbudila d nehajo in pol jst šla spat . Bajta končno spucana, tko k je treba- no skor ...za okna je cajta zmanjkal, sm mela ene pribliske d bi jih jutr dopoldne poglancala, sam mam druk plan ....mulčka ne bosta šla v vrtec, amapk bomo skupi mel "počitnice", gremo še u en šoping če so slučajno u Sparu še kej Legic dobil, pa jst mam še en zgornji del trenerke ugledan u Championu, pa Šime prav d nej še mal zaloge frutkov nabavm, tko d bomo doplodne bl leteči. Popoldne mam še zmenk s frizerko pa z dohtarco, pol pa čičam pa čakam jutro SJMM zdej te bom za ušesa, k nism vedla d tvoj tut tepihe pa sedežne puca......ZAKVA SM SE JST DONS S TISTIM NIKAKVIM PARNIM ČISTILCEM po tepihih sprehajala, pa po sedežni, če b si loh tvojga za en dan sposodla , no sej zdej vem za drugič. nč, Šibam spat k mi rolete dol vleče oz mi še mal od učeri manjka. ej, bejba...drugič ti gvišno mojga posodim za en dan, če bo tečen lahk tud za dva fajn se nadrnjohaj!!!..JOJ ŠE MAU..SEJ SM NESTRPNA K DA GREM JZ U RIM
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 22:25:13
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Hej, končno dostopam preko računalnika evo mal slikic tole je bilo prva kopanje: pa še naša mala muca:
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 22:28:50
|
|
|
|
sjmm
|
evo še naš Majči vam zaželi lahko noč!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 22:44:07
|
|
|
|
birdy
|
O Sjmm, kak fleten fantek Pa čez učke je čist tebi podoben Ga ne moreš tajit
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2010 5:54:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 7:59:54
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mulčka oddana v vrtec in brez joka oba . Jaz sem se šla že stuširat in zajtrk pojest. Mam pa danes plan mal pospravit, pa cote prat. Nočka je bila solidna, jaz sem pa tko tko me očitno vreme daje. Sedaj grem pa migat da bo kaj narejeno danes. Kolumbo nastiskaj se danes s tvojima sončkoma
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 8:03:08
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša in Sjmm lepe slikic vajinih otročkov Katjuša kdaj začneš delati? S 1.10? Ajvy kje si? Je vse ok? Miss you Birdy a ma tvoj v novi službici tud turnus? Surf kako si? Baki nč ne pišeš Boma jaz perem z arielom, pa s silanom. no sedaj pa res šibam
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 8:19:29
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro joj kok je lepo svojga otroka videt,ko z veseljem in nasmeškom na ustih leti v igralnico ....ob ene 3.00 zjutraj me je mala klicala-sem šla k njej in ji je plenička spustila tko da je bila čist mokra(je full pila popoldan)-pol je pa spala naprej ko polhek ......zjutraj,ko sem ležala na hrbtu,sem začutila premike našga .....sem jih že par dni nazaj,zdej sem pa ziher zdele si grem zajterk naštimat,pol pa na gradbišče,ker naj bi bilo danes fertik(ja malomorgen ) se še pol kej oglasim
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 8:31:28
|
|
|
|
birdy
|
Jutro! Jst že iz vrtca, grem napast cote, posoda je bla pa že napadena ob pol šestih zjutri. Kolumbo, nacrklejte se, naj bo danes lep dan za vas tri, popoldne verjetno štiri, ker jutri bo že eden več. Urša, spet ma turnus ja. Mah, sej jst sem se že navadila, odkar Nelči več ne spi popoldne pa tud spat hodi že ob pol osmih tko da sem najkasnej ob osmih že frej. To je pa, če jo grem iskat ob ene pol treh glih tok da mal pojemo, gremo mal ven, pol je pa itak že večerna rutina. Pa kadar sem sama mam sistem, mal dalj traja ampak lepo pojemo, se stuširamo, umijemo zobke, se oblečemo, dam Kristi spat, pol pa Nweli pravljica in še ona v pančevo. Kadar pa je moj... Sem mu nazadnje rekla če lahko on zrihta tamale k sem bla ful utrujena pa hrbet me je bolel.... Veš kaj je naredu??? Kristi je dal mlek, jo previl, sleku do bodija in dal spat. Neli je sleku do nazga in ji začel brat pravljico. Pa pridm pa pravm a že kr pravljico bereta, kaj pa zobke umit pa to... In pol je bil ves užaljen. Ma sem ga naterala da sta vsaj zobe umila, ker umivanje zob pa res mora bit. Mal sem se spizdila Včas je treba dat ven iz sebe, mi gre na živce da sama vse uštimam vsaj približno tko kot naj bi se, kadar sva pa oba pa je kr neki na hojladri, če je pa moj sam pa sploh.
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 9:20:10
|
|
|
|
sjmm
|
dan! uf, kaka noč...Maj se je odloču d bo 2 uri vmes bedel...ja super...sej ni nč joku...sam se je premetaval, debatiral, smejal, mene za ušesa vlekel...ni in ni zaspal...sm mela ob pol6h dost in sem šla po mleko...spil in pol je u ene 15minutah le zaspal....zdej je k rožca...jz pa ne tok...sm bla kr zmatrana od včeraj, pa pol do polnoči buljim tv...sam itak nism zaspana..k se odločm spat it...je pa štala ...pa še moj s tistim svojim piskanjem, hripanjem in smrčanjam...zdele k je prehlajen hudeee zvoke spuša no, v glavnem...pijem kavico, Majči ima en čajček...zdej bo pa še kej pohamsal...dons je na probramu navaden jogurt in žemljica z maslom in marmelado birdy....poznam take štorje...če smo mi vsi doma je katastrofa...če sm sama z mulčki so velik bol pridni, moj jih zna včasih prov razdražit ...pa še ritma ne pozna....jz mam več frej če smo sami kolumbo.....lep dan s tvojima princema...evo od ju3 boš imela že 3 prinčke...kok lepo urša....lepo počasi delaj....sej tko se daleč pride ..kako se kaj počutiš??? te je prehlad že zapustil?? čebelc@...super za hanči!!!!!!pa za brce..kok lepo..iiii!!!!! v glavnem...zdej grem pa študirat kva bom za ju3 vse dobrega pripravla...k mava z mojim 16 let od poroke...kok je bil to lep jesenski dan, sončen, topel...v zraku in v srcih.....me kar spominčki preplavijo..si želim, da bi bilo večkrat tko lepo in toplo in samoumevno v življenju ...pa kok sva bla malinova...20, 23 let...ah, ja love is in the air...no, drugo soboto pa napokava mulčke u Litijo in imava dan zase...komaj čakam
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 9:21:06
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce!!! eva šla mal lažje v vrtec...še vedno jok, vendar sam pol od vrat igralnce pa do vzgojiteljce...ji je v joku govorila...mami ubo mami ubo...to pomeni...mami v službo.. drgač je pa na fulll prehlajena, tko da sploh nism vedla a nej jo peljem v vrtec al ne....noroo...sam dons prvič spi, pa sm rekla, če bo dons doma, bo šlo spet vse od začetka...tko da dons je še šla, če bo pa jutr še bolana bo pa doma....sj nau pogruntala da ma podaljšan vikend sjmm...bravo za čistko...ja saško boš pa sama mogla uprežt....brez pardona...pr nas doma, k sm bla jest tolk stara se je točn vedl, da morm ob sobotah kuhno, pa kopalnco pa dnevno zglancat u nulo, brat je mogu pa vse posesat.....in to mi je pršlo u kri in ni blo panike....vsakmu dej eno zadolžitev pa boste lažje peljal...tud ti, oziroma predvsem ti...maš pa res že velike otroke, k bi ti lahko kej pomagal...no sama zrihti kukr je teb prav....nočm pamet solit, sam povem kako je blo pri nas.... kolumbo....joj jutr boš že v rokah držala...sm ti kar mal fovš.....no želim ti vse ok in po planu...pa bravo za počitnice..... urša...super za fanta in nič joka v vrtcu... birdy...to pa poznam....da se vse pozabi, ko jo on rihta za spat...pa ma sam eno čebel@ že čutiš brcike al kaj...to je pa ful zgodej....no sj men se tud včasih že zdi da čutim, da se neki premika notr, sam itak še ni razpoznavno.... katjuša super slikce....zj pa lohk še mal stanvanček poslikaš, kako izgleda končna verzija, da nam potešiš firbca
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2010 9:24:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 9:28:45
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo evo jst še kofi spijem, pa smo na ready za šoping. Majkl čist navdušen nad "počitnicami", Rokso z mano na compu, desna stran ekrana je njegova ....trenutno Tanja Žagar- Mini ....se je že začel Urša a si se že navadla, d maš frej dopoldneve? Paše mal ne? Glede Kube se ne sekeri, men b pomoje ful pasal d bi bil čisti mir u bajti. Sej bo tvoja mami mal večkrat uletela pa bo. Pa še ena Majkova za lepši dan : Smo jedl zajtrk, pa spije mleko in se mu je na konc mal RIGNL.....on pa men: Mami oprosti k mal REGAM ........sm sam rekla: Ti moja mala žaba hehhehehehehhehe.....ja sam je res faconar ta tvoj majkl
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 9:29:59
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk.....Hano sem tudi grodaj čutila-v 16t kolumbo.....čimlepši dan ti želim ostale bom pa pol pokomentirala grem na gradbišče
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 9:34:59
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....Hano sem tudi grodaj čutila-v 16t kolumbo.....čimlepši dan ti želim ostale bom pa pol pokomentirala grem na gradbišče ja sj k si taka suhica...jst pa ne vem al se mi pijača pretaka al je to res to heheheh
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 9:35:38
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Boma, kaj maš pa za en mehčalec? Običajno so alergije bolj na mehčalec kot pa na prašek. Sploh če praviš da praška nisi menjala, a si slučajno mehčalec? mogoče sem res imela lenor, ta beli... zdaj imam pa silan.. :( full je bogi, zdaj se tolk praska po rokicah, da ima že kr hraste.. :( tolk je bogi... :(
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 9:36:30
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo a veš da kr pašejo tile frej dopoldnevi, itak jih mam zapolnjene kr precej s kavicami , no dons ne sem se odločla da dons vse popedenam, jutri ma pa moj dopust in bova mal izkoristla čas zase . Sej sem se že mal pomirila glede Kube sam mi je tok zoprno študirat kako varstvo zrihtat k bojo popadki , pa pr men se ponavad ponoč začnejo no sej sem z mojima zmenjena da prletita k ju pokličem. Ma pa moj naj ju bi peljal pa pršu iskat, pa sm mu kr rekla da takrat bo on na očetovsekm zarad mene in ne zato da bo staršem taksist in nej kr njegov brat pelje. Itak bom spet ta grda . Mah... Dej povej kako si? te že kej stiska? Kakšni so občutki k veš da greš jutri rodit? Men je to čist nepoznano
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 9:37:27
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Boma, kaj maš pa za en mehčalec? Običajno so alergije bolj na mehčalec kot pa na prašek. Sploh če praviš da praška nisi menjala, a si slučajno mehčalec? mogoče sem res imela lenor, ta beli... zdaj imam pa silan.. :( full je bogi, zdaj se tolk praska po rokicah, da ima že kr hraste.. :( tolk je bogi... :( namaži ga z bepanthol losionom....takoj pejt kupit...ful pomaga...res....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 9:37:36
|
|
|
|
Urša08
|
boma poskusi samo s praškom prati, pa dvojno izpiranje, če bo kaj boljše. Drugač pa do p, da vidijo od kje alergija? Mislim da že mal na uč vejo al gre za kak prašek, hrano,... vsaj okvirno.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 9:37:56
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Hej, končno dostopam preko računalnika evo mal slikic tole je bilo prva kopanje: pa še naša mala muca: lušten mucek.. :) še lepša sta pa dva mornarčka.. .) v banji.. :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.9.2010 9:39:37
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm moje počutje je bistveno boljše, še parkrat mal posmrkam in mal še kašljam. Gre na boljše A bosta jutri kam šla s tvojim? Jao spet slaba nočka, mogoče bodo res boljše k bo MAj v svoji sobici
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
ZajtrkMichonne RRAli vaši malčki zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?Da (
53%)
Ne (
29%)
Občasno (
18%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!