|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
20.9.2010 13:54:21   
Urša08
Mihailo vidim da ste čist v delu user posted image user posted image user posted image user posted image super, ste vsak dan bližje selitviuser posted image user posted image user posted image user posted image Kako se pa ti kej počutiš?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
20.9.2010 13:55:35   
Urša08
Sjmm super za sprehod po sončku user posted image user posted image user posted image

Simonakr pa bo larisa spet nova user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
20.9.2010 14:02:23   
claud
Dan!

Mi smo ok, stanovanje tud.....smo sele dons uspel pridt....sam ena pot gre do sem.....seveda najdaljsa....
Danes sm doma. do sluzbe nism prsla k so vse ceste ble zaprte....
Jutri pa v zagreb na en seminar........

Upam da ste vse ok!

Mejte se lepo!

Cao!!!!!!!!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
20.9.2010 14:44:37   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Mi smo ok, stanovanje tud.....smo sele dons uspel pridt....sam ena pot gre do sem.....seveda najdaljsa....
Danes sm doma. do sluzbe nism prsla k so vse ceste ble zaprte....
Jutri pa v zagreb na en seminar........

Upam da ste vse ok!

Mejte se lepo!

Cao!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image super, sam da ni poplave....

petrušk_

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
20.9.2010 15:18:06   
Onasiss
Na hitro...
kolumbo... fulll si lepauser posted image user posted image user posted image

Ker naš Tyson spi že u ta veliki postelji in eno viška in jo prodajam...user posted image

je bele barve, dimenzije 70*140, jogi je star cca 3 leta..... zgornji dve stranici sta celi. Jogi je nastavljiv  po višini. je pa masivna, sam malo je obdrajsana...
Če ima kera kako vprašanje na zs....

Zdej pa šibam dam... lepo se imejte....

papa

So what....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
20.9.2010 18:19:08   
MIHAILO
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo vidim da ste čist v delu user posted image user posted image user posted image user posted image super, ste vsak dan bližje selitviuser posted image user posted image user posted image user posted image Kako se pa ti kej počutiš?

Ja ze komaj cakam to selitev ,da se to ze enkrat konca...Se mozem kr prickava ze okrog tega,ker on bi vseeeee naenkrat ,jaz pa drugace razmisljam in bi samo nujne stvari tok da se uselimo ostalo bova pa pocasi zaradi financnosti,nocem se zaletat in pol...sam on pa kr vse sanja in bi vse pol bi se pa preselil,tko da komaj cakam da pride moj stric naredi to keramiko pol se mojster da ta vrata in laminat,poklicemo da kuhinjo postavijo in gremo v stanovanje...in pocasi se dorobnarije dokupujemo...Tko da pocutje je enkratno sam nervozna sem pa zaradi tega ZELOOO in zvecer ne morem zaspati ,ker me mucijo taksne stvari...pol se pa morem skoz pogovarjat z njim ,da naj vse pocasi itd...ah saj bo...

< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 20.9.2010 18:20:30 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
20.9.2010 18:32:57   
sjmm
no, zdej smo mau not uletel...se je treba prštimat za nov delovni dan

pa en velik kruh pečemo...d bo za malco za ene 2 dniuser posted image ..za naše pobče

ata še zmer s tisto ograjo čara...je pa nabavu grozn grde dile ...sm mu kr na direkt povedala...upam, d ne bo fajt k bosta starša pršla z vikenduser posted image user posted image

no, zdej bo Majči mau povečerjal, pa še mau mkvina pa dajsija pogledamo...pol pa bo že skor temca

vsem pogumnim vrtičkarjem....le tko naprej...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ta bolančkanim pošiljamo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...fajn d so te še domou spustiluser posted image user posted image user posted image

mihailo...pr vs se pa tud dogaja okol stanvanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..upam, da se kmau selite...kako si ti kaj???

no,vs morm še mau prečekirat za nazaj...me dons neki spomin zapušča...slaba noč..pa še emšouser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
20.9.2010 18:43:57   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

no, zdej smo mau not uletel...se je treba prštimat za nov delovni dan

pa en velik kruh pečemo...d bo za malco za ene 2 dniuser posted image ..za naše pobče

ata še zmer s tisto ograjo čara...je pa nabavu grozn grde dile ...sm mu kr na direkt povedala...upam, d ne bo fajt k bosta starša pršla z vikenduser posted image user posted image

no, zdej bo Majči mau povečerjal, pa še mau mkvina pa dajsija pogledamo...pol pa bo že skor temca

vsem pogumnim vrtičkarjem....le tko naprej...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ta bolančkanim pošiljamo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...fajn d so te še domou spustiluser posted image user posted image user posted image

mihailo...pr vs se pa tud dogaja okol stanvanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..upam, da se kmau selite...kako si ti kaj???

no,vs morm še mau prečekirat za nazaj...me dons neki spomin zapušča...slaba noč..pa še emšouser posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za kruh mati sjmm....to more bit pa res ogromen če ga bo za vse fante za 2 dni....kakšno pečico pa maš ?!?!?

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
20.9.2010 19:00:17   
Čebel@
pri nas je škrat že v postelji,atek še po dvorišču šeta,jaz grem pa direkt na kavč,ker mi bi križ stran padel.....danes sem šla v lov za gumijastimi škorni-v pikapolonici samo fantovskeuser posted image ....moram malo po netu pošnofatuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
20.9.2010 19:55:38   
petrušk_
čer punce...

želim vam mirno nočko brez motenj in vstajanj in lulanj in kričanjauser posted image user posted image user posted image
mi ššibamo vodoravno s 37,1 vročince...upam, da se stanje res umirja....že 3 dni brez svečk...sj ne morm verjet....je pa pojedla mečico od kruha, pa monte napitek, pa zelenjavno juhco po slamci...druzga pa nismo spravl vanjo...no ja ene 3 flaše čaja še...v glavnem gre na boljš....

juhejjjjjjjjj pa se tipkamo zjutraj!!!

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
   [Brisano sporočilo]
20.9.2010 20:43:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4086
20.9.2010 21:37:51   
sjmm
čer!

jz že izpod tople vode...je pasalo...me dons mau zdeluje utrujenost...k že let pa pol tko dobr spimouser posted image user posted image

mali je rabu več kot ure d se je umiril...je imel še skoz dudico tooook za povedat...zdej skoz sam dajsi gor dajsi dol...popoldne smo 2x mkvina vrtel...kej drugega sploh ne paliuser posted image user posted image

petrušk...sem ful vesela d ste bolje, sploh vajin mladičekuser posted image user posted image

kolumbo...miren počitek želim, pa dobro zrihtaj na uz-ju,menda ni res kak luli ušeluser posted image user posted image ....no, kuhna je papri nas 24 ur open...tak da ti sam ulet!!!!!!!user posted image

zdej še mau pred tv-jem povegetiram...pol pa upam d bo kej cajta za spatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
20.9.2010 21:55:16   
birdy
Hot lover je oddelu svoje, moj je pa pelu Nelči k dežurnemu. Joka da jo ušesek boli. Ja, naš teden se je super začeluser posted image
Kolumbo, glede keša, ma ne se sekirat, midva sva tud v soboto spičla skor ves keš, sva kupla kocke za tamali. Pa je k sreči en nepričakovan priliv prišel tko da bomo ta mesec lepo šli skoz.
Lep večer še naprej pa lepe sanje, jst bom pa pokonc dokler moj ne pride dam.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
21.9.2010 6:37:53   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
   [Brisano sporočilo]
21.9.2010 6:39:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4090
21.9.2010 6:39:57   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
21.9.2010 6:41:35   
Čebel@
jutrouser posted image

še 2 uri do NSuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
21.9.2010 6:43:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA upam d si uredu, ( midve mava ponavad usklajene brejkdauneuser posted image user posted image user posted image )  men je fotr prejle spet mal pritisk dvognu

hvala za skrbuser posted image .......pri nas je itak čist štala v naši familiji(je čist predolga zgodba za tipkatuser posted image )user posted image .......dober opravi na UZ-jaz še vedno navijam za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
21.9.2010 6:46:35   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutrouser posted image

še 2 uri do NSuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da danes boljše opraviš user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
21.9.2010 6:47:26   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA upam d si uredu, ( midve mava ponavad usklajene brejkdauneuser posted image user posted image user posted image )  men je fotr prejle spet mal pritisk dvognu

hvala za skrbuser posted image .......pri nas je itak čist štala v naši familiji(je čist predolga zgodba za tipkatuser posted image )user posted image .......dober opravi na UZ-jaz še vedno navijam za user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... čebel@ pri vas pa za user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
21.9.2010 6:54:05   
Čebel@
tamika......jutrouser posted image ......hvala-upam,da me danes ne bojo klicali,da odpadeuser posted image .....bom pa vprašala za spol,ampak ne bom nobenmu povedalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
21.9.2010 6:55:02   
Čebel@
user posted image  se oblečt,pol pa škratka vršt iz postelje

se tipkamo kasnejeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
21.9.2010 7:00:44   
TAMIKA3

tamika......jutrouser posted image ......hvala-upam,da me danes ne bojo klicali,da odpadeuser posted image .....bom pa vprašala za spol,ampak ne bom nobenmu povedalauser posted image user posted image user posted image

jutro user posted image
samo nam ... čisto potiho user posted image ... na uho user posted image ... dobro opravi user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
21.9.2010 8:06:25   
birdy
Jutro, midve z Neli Že pijeva kavicouser posted image Seveda mamo ušesa vneta in hiconcil. Moram v četrtek mal našo dohtarco vprašat kaj nej z njo in njenimi ušesi...
Čebela, dobro opravi na NS. Ne bom ti rekla da navijam za user posted image , bom ti pa rekla da navijam zato da bo dete zdravo!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
21.9.2010 9:06:23   
Čebel@
i backuser posted image

Hani so spet solzice tekleuser posted image ....ampak je imela svojga kužija s sabo tko da je bilo kmalu boljeuser posted image

pol sem šla pa NS-vse je tko kot je treba...vzela sem še CD,ker tokrat možek ni šel zraven....se je pa user posted image  kolcalo in pa full je mahal z rokicamiuser posted image ...spola se ni vidlo,ker je imel nogice prekrižaneuser posted image user posted image ..sem pomirjena,ker vem,da je vse ok z njimuser posted image

me je pa "nazjala" ,da premalo pijem-tko da si grem takoj liter čaja skuhatuser posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.