|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
19.9.2010 14:18:41   
SURF
Kolumbo-user posted image user posted image user posted image user posted image sj vem da ni se za smejat,samo meni je ušlouser posted image tile moški....no pa sj se vsakmu kej nardi....enkrat ko je tašča čuvala tamalo,pridem js domov sta bile zunaj...in ja..oblečena je bila v pižamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že kar nekaj časa nazaj...ohjejuser posted image user posted image
Datum poroke..............................................................................................hmmmmmmmm....bo kar treba določit...da nebo treba zopet še po kak šopek,da dobiva še kako leto foreuser posted image
Drži se,pazi nase.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
19.9.2010 14:21:35   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Ajvy-hmmm...kje se kupijo te gobice,za koliko stare pa so primerne,kaj pa lohka ustvarjaš...si sploh ne predstavljamuser posted image user posted image

Tarja že lepo ustvarja...Tisa jo pa tolk časa namaka v gnyobico polno vode, da je skoraj nič ne ostane...tko da ....ne vem če je ravno že čas za to....smo se pa nasmejali....sem jih pa videla že v mnogih trgovinah.....
tko maš eno palčko pa jo pomočiš in ko je mokra postane lepljiva...pa jo prilepiš na drguo palčko..in tko naprej...zanimivo...čudo tehnike user posted image user posted image

aha...tnx...zanimivo....bom shranila  memory kartico...ko bo čas za touser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
19.9.2010 14:22:27   
SURF

Ajvy-hmmm...kje se kupijo te gobice,za koliko stare pa so primerne,kaj pa lohka ustvarjaš...si sploh ne predstavljamuser posted image user posted image

Tarja že lepo ustvarja...Tisa jo pa tolk časa namaka v gnyobico polno vode, da je skoraj nič ne ostane...tko da ....ne vem če je ravno že čas za to....smo se pa nasmejali....sem jih pa videla že v mnogih trgovinah.....
tko maš eno palčko pa jo pomočiš in ko je mokra postane lepljiva...pa jo prilepiš na drguo palčko..in tko naprej...zanimivo...čudo tehnike user posted image user posted image

aha...tnx...zanimivo....bom shranila  v memory kartico...ko bo čas za touser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
19.9.2010 14:25:54   
SURF
Našla sem tisto shell varianto jaknic...v BC so pravkar dobili..........mi je pa vseeno nekaj luštnih cotik na nextu,tako da sjmm...če boš kej naročvala se vseeno spomni name...mogoče me kej pikne(beri-premamiuser posted image )
Mmmmmmmmmm,pa zopet diši z vaše kuhinjeuser posted image .

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
19.9.2010 14:39:25   
Urša08
Mi smo se odločioli, da bomo danes kar doma, da se dokonca pozdravijo moji bolančki. Kosilo smo pomljackali, sedaj sem dala pa v pečico pecivo, da se še mal posladkamo.

Vas grem mal prebrat

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
19.9.2010 14:41:42   
Urša08
SURF super da je Patricija spet na starih tirihuser posted image user posted image user posted image user posted image Se je že pozdravila? Kdaj gre v vrtec?

Simonakr samo da je vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo spanec dolg

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
19.9.2010 14:44:08   
Urša08
čebela sem prebrala da Hana tud kašlja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ni kriza no skoz neki, pa nosek, pa kašelj,... user posted image user posted image user posted image user posted image začaran krog. Držim pestke da se kašelj pomiri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk tud vam želim, da se Eva pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
19.9.2010 14:46:00   
Urša08
Claud upam, da je stanovanje ok, sporoči nam ko boš kaj vedela. Dršte se, mislim na vas in stiskam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy ja jupi mal se sonček kaže user posted image user posted image user posted image Si se naspala danes ko si mela spalni dan? Uživajte na prireditviuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
19.9.2010 14:46:58   
Urša08
Grem en kapučinček narest za naju z user posted image , da se mal pocrkljavauser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
19.9.2010 15:40:28   
sjmm

Našla sem tisto shell varianto jaknic...v BC so pravkar dobili..........mi je pa vseeno nekaj luštnih cotik na nextu,tako da sjmm...če boš kej naročvala se vseeno spomni name...mogoče me kej pikne(beri-premamiuser posted image )
Mmmmmmmmmm,pa zopet diši z vaše kuhinjeuser posted image .

user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
19.9.2010 15:43:34   
sjmm
smo vse pojedl....pa še en zdrav posladek...v plasteh naloženo v kozarčke...navadni jogurt z vanili sladkorjem, potem zamrznjene zmiksane maline, pa potreseno s koščki navadnih piškotkov...pol pa še 1x ponoviš...je blo zelo osvežilno in lahkouser posted image user posted image

posodo smo s skupnimi močmi poštimal...zdej si pa jz bučo operem...pa mau pofenam..pol pa mau na luft...bo prov pasaluser posted image

upam, da vas je povsod ujel kak žarek sončka user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
19.9.2010 15:44:32   
sjmm
surf...super da je Patricija spet pri ustaljenih navadahuser posted image user posted image user posted image

urša....upam, da kmalu naženete vse bacile stran od vasuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
19.9.2010 15:48:22   
sjmm
popoldanska nedeljska...

user posted image

user posted image

pa za vse bubančke
user posted image

pa za vse ta sladke

user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
19.9.2010 15:59:50   
MIHAILO
AJVY bOG ne daj ,da je to moja g.bi znorela...Mi je rekla:a danes imate uz?Sm rekla :ja ,morfologijo..Pa je vzdahnila in rekla :ja vedno ga ni ,ko je kak vazn pregled ...tko da je bla taka mulava pol zaradtega,sam pa jaz nisem kriva za to...moj g je fulllllllllll vredu in okt.mu bom rekla kako mi je snemala morfo in bila tiho,za spol da nism zvedla ,ker je rekla -lahko je puncka cez cas pa al pa ce bo fantek -tko da ...bom mu rekla kaksen odnos ima do njegovih pacientov ,ker ga more menjat...nemaram takih ljudi,ker sem prijazen clovek do vseh,tudi njej sem kr tih bla pa si mislila ,sej mi bo moj g naslednjic uz posnel...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
19.9.2010 16:01:35   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

popoldanska nedeljska...

user posted image

user posted image

pa za vse bubančke
user posted image

pa za vse ta sladke

user posted image

user posted image

mmmmmmmmmmmmmmmmm ta teden sem zacela met napade o sladkih stvareh...in ravno zdaj razmisljam o necemu sladkemuuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
19.9.2010 18:36:22   
petrušk_

jutro.....končno je malo nehalo deževati, da si lahko ljudje malo odpošijejo...punce...kakšno je stanje..upam,da ste vse vodi ušle...

Urša..ustvarjanje je bilo fino.....smo se nasmejali..itak da je možek en umetnik...jst pa komaj rožico skup sestavim user posted image
joj..bogi Žigec..ja ,zdej se je začela sezona....upam,da jo vsi dokaj mirno odnesemo....

birdy.. ni panike...z veseljem se oglasim...hvala za ponudbo....

Petrušk.
...TArja je enkrat mela 5 dni visoko vročino..skoz 39.5 in na gor....vem kako si izčrpana.....še malo pa bo konec te grde čine...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Claud...joj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image milion njih samo da boste ok....držim pesti....pošiljam ti virtualne objeme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn....super pridna si ....waw...pravp ogrešam tvoje poste.....
Super ,da ste vsi ok.....

sjmm....po mojem je res čas, da rahlospanec dobi svojo sobo, da bo bolje spal...vi pa tudi....
SUper za včerajšje pospravljanje ...zares ste bili pridni....
TO mi je pa zanimiva kombinacija..buške pa ovseni kosmiči....waw.....

MIhailo.
.ojeje....kakšna pa je to G ...upam,da boš imela lepši pregled naslednjič......
Glede Evrčkov pa ne govor...se mi zdi ,da bolj šparam..več jih gre....

ooo ajvy...res sm zanč...hvala za spodbudne besede in pikapoke...

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
19.9.2010 18:51:59   
Čebel@
čer

smo bili zunaj-ampak je tako pihalouser posted image ........Hana že pančka-sem ji spucala nosek in ji operilp nakaplala,ampak jo vseeno slišim kako smrčiuser posted image ......še vedno malo pokašluje,iz noska pa itak skos tečeuser posted image

danes smo na veliko prali,tko da me spet čakata 2 kupa cunjuser posted image .....ju bom čez teden počasi zmanjševalauser posted image

malo me hrbet boliuser posted image .....grem nama še večerjo naredit,pol me bo pa itak počasi zmanjkalouser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
19.9.2010 19:05:22   
sjmm
čer!

smo bli na dolgem sprehodu...sprva je Majči lepo hodil...pol sm ga pa mogla nest..jz in samo jzuser posted image user posted image

zdej sm nardila iz skute en domač liptavrski namazek....bomo mau povečerjal...Maj je že..pol pa kolona za kopalnicouser posted image user posted image ...no, Majči se je včeraj namakal..tko d bo dons bol na hitr...pa po moje bo tud kmal omagal...k popoldanski spanec glih ni bil dolguser posted image

sm mislila še na zmenk z vročim loverjem...sem se premislila...tko d dons ga ma lahk kera čeuser posted image user posted image

sem pa oprala 5 strojev, 1 še čaka za sušenje...ostali so že al zloženi al prštimani za peglanje

no, dan je bil kr delaven....zdej še torbe prštimamo, pa za oblečt za zju3...pol pa še mal nedeljskega družinskega večera...evo...pa bo že skor nov teden se začeluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
19.9.2010 19:50:05   
Urša08
Mihailo res si mela smolo pri tem g., upam da tvoj naredi tako kot je treba.

Čebela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Hano, da neha nosek puščati in da neha kašljat.

Sjmm uvau super za sprehodek user posted image user posted image user posted image

Pri nas vročine nima noben, Nejc se mi zdi dost boljši, praktično nič ne kašlja in nč iz noska ne teče - bomo videli kakšna bo nočka. Žigu teče iz noska, mal kašlja, upam, da ponoči ne bo slabše. Smo šli popoldan malce vn na sončka. Sta prišla do ene luže in čofala na polnouser posted image user posted image user posted image sva jih samo v banjo dala in potuširala. Jutri peljem Žigca ob 8 v vrtec in je tam do pol desetih. Zjutraj bo tašča počuvala Nejca ta čas, potem bova šla pa skupaj po Žigca. Me pa Nejc sprašuje kdaj bo šel v vrtecv tko da očitno tam uživauser posted image user posted image user posted image .

čebela in sjmm tud moj vikend je bil pralno - sušilen, sem 5 strojev oprala in me čaka likanje čez teden.

Grem neki v želodčka vršt ker sem lačna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
19.9.2010 21:28:42   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy ja jupi mal se sonček kaže user posted image user posted image user posted image Si se naspala danes ko si mela spalni dan? Uživajte na prireditviuser posted image

sem sem.....
Danes nismo šli na prireditev....ker se nam dopoldan ni dalo..pa še parkirišče je bilo polno vode...popoldne pa smo šli v KItajsko....še brat in njegova family...je bilo full luštno....res...

Hvala za skrb....
UPam,da se čimprej pocelite user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
19.9.2010 21:30:47   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro.....končno je malo nehalo deževati, da si lahko ljudje malo odpošijejo...punce...kakšno je stanje..upam,da ste vse vodi ušle...

Urša..ustvarjanje je bilo fino.....smo se nasmejali..itak da je možek en umetnik...jst pa komaj rožico skup sestavim user posted image
joj..bogi Žigec..ja ,zdej se je začela sezona....upam,da jo vsi dokaj mirno odnesemo....

birdy.. ni panike...z veseljem se oglasim...hvala za ponudbo....

Petrušk.
...TArja je enkrat mela 5 dni visoko vročino..skoz 39.5 in na gor....vem kako si izčrpana.....še malo pa bo konec te grde čine...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Claud...joj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image milion njih samo da boste ok....držim pesti....pošiljam ti virtualne objeme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn....super pridna si ....waw...pravp ogrešam tvoje poste.....
Super ,da ste vsi ok.....

sjmm....po mojem je res čas, da rahlospanec dobi svojo sobo, da bo bolje spal...vi pa tudi....
SUper za včerajšje pospravljanje ...zares ste bili pridni....
TO mi je pa zanimiva kombinacija..buške pa ovseni kosmiči....waw.....

MIhailo.
.ojeje....kakšna pa je to G ...upam,da boš imela lepši pregled naslednjič......
Glede Evrčkov pa ne govor...se mi zdi ,da bolj šparam..več jih gre....

ooo ajvy...res sm zanč...hvala za spodbudne besede in pikapoke...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
   [Brisano sporočilo]
19.9.2010 22:09:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4047
   [Brisano sporočilo]
20.9.2010 6:47:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4048
20.9.2010 8:30:26   
Urša08
jutro

Žiga sem že peljala v vrtec. Sedaj bova z Nejcem neki pojedla, pa napravla se potem bova šla pa že po Žiga. Parkirala sem malce stran ker so zopet dela in naj bi kao polagali asfalt, trajalo naj bi tri dni. Ma komi čakam da bo že enkrat konc s tole štalo po vasi.

Grem zajtrk narestuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
20.9.2010 8:57:34   
birdy
Jutrouser posted image
Naša nočka je bila bolj slaba. Kristi je precej prehlajena in je žurala do polnoči v dnevni sobi. Sem mela dost in sem jo odnesla v otroško sobo, ker ma ona dnevno za žur. Dokler sem bila pri njej pri pojtli je dremala, sam da sem vstala pa ona v jok. No, na koncu sem ob pol enih pristala v Nelijini pojtli, pa zraven seveda Kristi. Ob pol treh sem se zbudila, se preselila v spalnico do pol petih k me je nagnal na wc. Slabo mi je blo pa za znortuser posted image user posted image Šla nazaj v pojstlo, mal čez pet z mojim pila kofe in via nazaj v spalnico kjer mi je pa Nelči dons celo mal luksuza dala, sva spale do pol osmih. boli me grlo, slabo mi je pa še mojmu ne bojo podaljšal pogodbe. Mah ja, počas se človek že kar navadiuser posted image
Planov za dons ni, mogoče kak sprehod ker bi mi že res pasal.
Upam da ste vse na suhem!!!!!user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.