|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
20.9.2010 9:01:17   
sjmm
jutro, dan!

jz sm k zombi...pojma nimam kva je Maja pičl...sva se celo noč štelala, premetavala in uspavalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej kofe s ta velke šale srkam in upam d bo kej prjel..ker utrujenost in neprespanost je huda kombinacija

moj je dons k je pondelk mularijo razvozu, ju3 se bojo kr z buskom razvažal, pa u domžale gremo po ene dilce za ograjo...pa seveda kej za kosil...Jan je naročil krompirjev golaž, Saška palačinke, MIha kompotuser posted image

Majči že mau risanke čekira, po ta velkem pa dnevno razturavauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
20.9.2010 9:53:03   
Čebel@
dan

Hana v vrtcu-je bilo vse ok,dokler ni v igralnici ena user posted image  začela jokat in se je naši pupi preveč smilila in ji je pomagala user posted image ......sem bila že na banki-sem šla plačat en ogromen račun za stiropor......pa usput sem si kupila eno torbico oz. torbo za čez ramo,ker mi vedno prostora primankujeuser posted image

kolumbo......dober opravi v LJuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse prehlajenčke

grem si čaj skuhatuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
20.9.2010 9:54:54   
petrušk_
juto punce...
mi smo glih od P...vročina sicer zaenkrat zginla, sam smo šli vseen jo pokazat, k sm se ustrašla, da ni še kej druzga zraven...pa ni...sam močna slinavka...še en teden sva doma, tko da....zj že clo mal kruhka je in mleko si je zjutraj sama zaželela, brez da bi jo blo treba silit..user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da je zj pa res konc poslabšanj in da gremo na gor....

zj vas pa šibam mal prebrat :)

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
20.9.2010 10:07:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

juto punce...
mi smo glih od P...vročina sicer zaenkrat zginla, sam smo šli vseen jo pokazat, k sm se ustrašla, da ni še kej druzga zraven...pa ni...sam močna slinavka...še en teden sva doma, tko da....zj že clo mal kruhka je in mleko si je zjutraj sama zaželela, brez da bi jo blo treba silit..user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da je zj pa res konc poslabšanj in da gremo na gor....

zj vas pa šibam mal prebrat :)

držim pestke,da bo šlo le še na boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
20.9.2010 10:19:45   
sjmm
mi2 z majčkom sva mau raztur po dnevni ukup spravla

ati razbija v predsobi...bo treba spet pucat

zdej se pa že sonček kaže...tko d bo treba mau vnuser posted image

čebelc@...držim pesti, da se Hanči navadi tud na kake jokice in sama ne bo več točila solzicuser posted image

petrušk...user posted image user posted image user posted image user posted image d gre na bolje, naj hitro mineuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
20.9.2010 10:42:54   
petrušk_
kolumbo...dobr zrihtej, pa upam, da čimprej prideš do kavice....
sjmm...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
urša...dobr pa hitr nej že zrihtajo tole pr vas....

aja...pa hvala vsem za dobre besede in misli...

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
20.9.2010 10:48:00   
Urša08
eto mi smo domauser posted image

Smo mel še mal sprehoda po sončku, sedaj smo mal malice imeli - oba pojesta k ena piškauser posted image Danes je bil Žiga v vrtcu 1,5 ure brez jokcauser posted image , jutri ga pustim 2 uri.  Sedaj si bom vzela mal časa zase in za en kapučin, pa da vas preberem. Potem bom pa turbo zalavfalauser posted image . Sem pa po pravic povedano vesela da mam oba doma in mi ni treba spet študirat kje nej vn pridem z avtom.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
20.9.2010 10:51:01   
Urša08
Birdy ojoj mate eno čudno obdobje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stiskam pesti da tvoj dobi službico čim prej, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Kristi in zate.

Petrušk samo da gre na boljše user posted image user posted image user posted image user posted image vedve se kr crklajta tale tedenuser posted image .

Sjmm ojoj spet slaba nočkauser posted image , upam, da je kavica pomagala.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
20.9.2010 10:53:35   
Urša08
čebel@ se mi zdi da Hana napreduje user posted image user posted image user posted image user posted image sej na kake jokce se bo pa še navadila oz. srčno upam, da se otročki nehajo jokat in začnejo uživati v vrtcu.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
20.9.2010 11:44:59   
Urša08
No pa mi je ratalo do kapučinčka pridtuser posted image . Sem prej še kosilo dala kuhat - bomo meli zrezke v zelenjavni omaki s tamarjem in pire. Sem pa čist neki hin pa sploh ne vem zakajuser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
20.9.2010 11:45:39   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No pa mi je ratalo do kapučinčka pridtuser posted image . Sem prej še kosilo dala kuhat - bomo meli zrezke v zelenjavni omaki s tamarjem in pire. Sem pa čist neki hin pa sploh ne vem zakajuser posted image  

a si pomislila, da si user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
20.9.2010 11:49:15   
Urša08
tamika helovuser posted image A veš da ne morem več pozabit da sem user posted image , me trebuh povsod ovira, pa križ boli, sam dons nč še nisem naredla razen bla taksi, pa zdele kosilo dala kuhatuser posted image user posted image user posted image

Kako so user posted image user posted image user posted image user posted image ? Se je Tristan že čist navadil vrtca? Po kolkem času je tam bil do kosila in prespal?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
20.9.2010 11:49:15   
TAMIKA3
dan user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image na delovnih mestih ... brez solzic, z user posted image na obrazih user posted image user posted image user posted image user posted image ... ko se sparkiram pred vrtcem Tristan pravi AMAM user posted image user posted image
sem bila na kavici pri prijateljici ... pa pomila sem po tleh ... komaj zdaj user posted image ... pa srajce me še tudi čakajo user posted image ... pa s 3 pajkov perilo je treba zložit in popeglat user posted image user posted image user posted image ... se kdo javi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
20.9.2010 11:50:28   
Urša08
Tamika sem ful vesela da se je Tristan navadil vrtca user posted image user posted image user posted image user posted image Ej delo pa počaka veš, sej pr men je podobna situacija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
20.9.2010 11:51:08   
TAMIKA3

tamika helovuser posted image A veš da ne morem več pozabit da sem user posted image , me trebuh povsod ovira, pa križ boli, sam dons nč še nisem naredla razen bla taksi, pa zdele kosilo dala kuhatuser posted image user posted image user posted image

Kako so user posted image user posted image user posted image user posted image ? Se je Tristan že čist navadil vrtca? Po kolkem času je tam bil do kosila in prespal?

3 dan do kosila ... potem pa je v ponedeljek že spal v vrtcu, v torek je pa že ostal doma... prehlajen user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
20.9.2010 11:52:21   
TAMIKA3

Tamika sem ful vesela da se je Tristan navadil vrtca user posted image user posted image user posted image user posted image Ej delo pa počaka veš, sej pr men je podobna situacija user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image ... kako ste vi?
vem, da počaka user posted image ... samo vedno eno in isto osebo user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
20.9.2010 11:58:39   
Urša08
Tamika jaz mam trenutno oba doma, čeprav je Nejc zdrav, mal mu še nosek nagaja, Žigu bolj teče iz noska, pa mal pokašlja. Sem rekla da bom mela Nejca še do srede doma potem gre pa v vrtec. Pri Žigu imam pa bolj postopno uvajanje. Prvi dan sva bila skupaj eno urco, drugi dan je bil sam 1 uro, danes je bil sam 1,5 ure, jutri bo pa dve uri. Bo pa baje ta teden že do kosila tam samo ne vem kdaj. Po eni strani mi je všeč tkole postopno uvajanje, po drugi strani pa se mi zdi da nč ne nardim da samo otroke prevažamuser posted image .

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
20.9.2010 12:01:31   
TAMIKA3

Tamika jaz mam trenutno oba doma, čeprav je Nejc zdrav, mal mu še nosek nagaja, Žigu bolj teče iz noska, pa mal pokašlja. Sem rekla da bom mela Nejca še do srede doma potem gre pa v vrtec. Pri Žigu imam pa bolj postopno uvajanje. Prvi dan sva bila skupaj eno urco, drugi dan je bil sam 1 uro, danes je bil sam 1,5 ure, jutri bo pa dve uri. Bo pa baje ta teden že do kosila tam samo ne vem kdaj. Po eni strani mi je všeč tkole postopno uvajanje, po drugi strani pa se mi zdi da nč ne nardim da samo otroke prevažamuser posted image .

vem, kako je to user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za noske in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mamico

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 20.9.2010 12:02:16 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
20.9.2010 12:19:28   
brkn83
pozdravček vsem.

no zopet mal časa za računalnik.

čebela - naj ti ta čas čimprej mine, vsekakor pa lepo in mirno nosečnost.

ajvy - ja res včasih kr zmanjjka časa za računalnik, ker zdej je kr dovolj dela. Pa skoz neki rihtamo okoi hiše in potem itak veš kako je.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
20.9.2010 13:03:10   
sjmm
hej..hoj!!!

kak sm user posted image ...sva bla 2 uri zuni na sončku z dobro družbo...je bil k bubica pridkan

zdej sva z mojim mal pomalcala...on gre po tiste dile..jz Majčija spat fliknem...pol si bom pa en kapučin naštimala...pol pa itak že Mihc pride

pa lonce bo treba nafilat....ajde...fajn bodite in uživajte u sončke!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
20.9.2010 13:32:47   
MIHAILO
Evo mal slikic iz stanovanja,da vidite do kam smo prisliuser posted image ..

Okenske police so nalimane...
user posted image

pozarne stopnice ,ki so prej bile na balkonu,ker je balkon zdaj zaprt so v otroski sobi in smo jih takole zaprli z rigipsom...na pozarne stopnice pa dali vhod z terase....

user posted image

user posted image

rigips v kuhinji
user posted image

user posted image

rigips v kopalnici
user posted image

wc
user posted image

user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
20.9.2010 13:33:45   
simonakr
Dan! Kako?
No ko že govorimo o delovnih mestih - jest sm tud na svojem delovnem mestu user posted image

Včerej smo se naspali, ponoči se ni noben od nas niti premaknil user posted image
Včerej sm šla še k moji svakinji pomagat cunce zlagat; je dobila od bratranca 5 velikih zmešanih vreč oblek in pol ni vedla kako in kaj naprej. No in ko sva vse zložile, je pa še za Lariso ostal en velik kup oblek 86 in 92, pa 2 bundice, pa prehodne jakne - ni da ni! user posted image  Je to zreduciralo moj šoping skorej v nulo, samo kakšne bodije pa žabice pa čeveljčke še rabim. user posted image

No Punce mejte se, pejte kej na sonce pa se beremo jutr!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
20.9.2010 13:36:45   
MIHAILO
Moz je v soboto koncal elektriko,je treba sam se stekerje dat ampak to bo po beljenju...zdj bo vsak prosti trenutek sel tele rigipse z glet maso poravnat da se potem lahko beli...cakamo da pride moj stric da naredi kopalnico in se nekaj keramike...pa laminat in vrata...to nas se caka..

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
   [Brisano sporočilo]
20.9.2010 13:46:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4074
20.9.2010 13:53:32   
Urša08
Kolumbo dej pofotkaj kaj si nakupla v mothercare, pa tist kompletek za iz porodnišniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.