Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 17:18:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ helouuu.... naute verjele za južno za evo in mojga nardim govejo juhco...zame pa marelčne knedlčke...k onadva kao ne jesta bl trde hrane.... in na koncu sm mogla dat knedlčke še kuhat, k sta mi vse pojedla...eva enga celga...brez sadeža...moj pa s sadeži vred...je reku, da gre tko fino po grlu da mu fulll paše..... no vročina pa dons že cel dan med 38,2 in 38,5..pa kr dobre volje je, tko da ji nič ne zbijam..naj se telešček kar sam bori z virusi.... zvečer lahko da bo vročina še mal narastla tak da ji pol komot še daš kej za zbijanje..... super, da gre na boljše in da bolančka jesta pa magari tvoje knedle
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 17:29:06
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ helouuu.... naute verjele za južno za evo in mojga nardim govejo juhco...zame pa marelčne knedlčke...k onadva kao ne jesta bl trde hrane.... in na koncu sm mogla dat knedlčke še kuhat, k sta mi vse pojedla...eva enga celga...brez sadeža...moj pa s sadeži vred...je reku, da gre tko fino po grlu da mu fulll paše..... no vročina pa dons že cel dan med 38,2 in 38,5..pa kr dobre volje je, tko da ji nič ne zbijam..naj se telešček kar sam bori z virusi.... zvečer lahko da bo vročina še mal narastla tak da ji pol komot še daš kej za zbijanje..... super, da gre na boljše in da bolančka jesta pa magari tvoje knedle itaaakkk...sj nebi blo slabo da b jst včasih kakšno požrtijo zgrešila - preskočila
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 18:51:45
|
|
|
|
sjmm
|
hej hoj! mi smo popoldne kr med risankam..no, med risanko...CARSI...seveda in duploti prežvel...zdej bo pa kmal mau večerjice....mojga še ni..upam, da kmau pride naloge smo spedenal...mau sm celo cot zložila..bo prec čez vikend manj dela kva kej počenjate k je tkoooo lep vreme???
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 19:13:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm hej hoj! mi smo popoldne kr med risankam..no, med risanko...CARSI...seveda in duploti prežvel...zdej bo pa kmal mau večerjice....mojga še ni..upam, da kmau pride naloge smo spedenal...mau sm celo cot zložila..bo prec čez vikend manj dela kva kej počenjate k je tkoooo lep vreme??? mi se igramo z baloni in smo videosmešnica zraven gledal........
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 19:41:30
|
|
|
|
Urša08
|
čer Jaz sem zmatrana. POpoldan smo se igrali z duploti, traktorji in sestavljankami. Men je pa ratalo clo juhco skuhat, pa kuhinjo pospravit, ful velik . Tamaledva sta že v pidžamicah, pojedla sta večerjo - smo meli gres, sedaj še uhca pogledata, zobke umit, pravljica in spat. Potem grem pa jaz pod tuš in na kavč - komi čakam. Petrušk mislim, da je Eva iz ta hudga vn. Katjuša pridna si res. Sedaj ste pa res že skoraj v novem domeku Sjmm super da je šel tvoj na govorilne
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 19:43:02
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk teb sem še en odgovor dolžna glede Bleda. Nč nimamo na Bledu, smo samo dokaj blizu doma in gremo rada tja na sprehodka okol jezera, pa na tortico in kavico
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 19:43:59
|
|
|
|
Čebel@
|
čer sva bila na sestanku v vrtcu .....Hana je bila vmes pri tašči in se je mende vmes spomnila na naju in je začela jokat .....pol ko je bil pa čas za spanje,je bil pa nekaj časa mir,pol pa jok in ko sem jo ven vzela se je privila k meni in jo je samo zmanjkalo ....koker sem jo dala v posteljo,je bilo spet jok....zgleda da je res vse skupaj prišlo za njo .....upam da ji ne bo postal vrtec mučenje oz. kazen ....zdej pančka-upam da bo mirno spala ....jaz imam pa itak čist zabasan nos in ne diham sploh komentirala vas ne bom-brez zamere prosim,ampak grem le en lekadol vzeti in v posteljo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 19:44:20
|
|
|
|
Urša08
|
Baki kako je sedaj s tabo? Preizkušnja uspela? Kako je uvajanje z NIkom? Dej se mal javi - te pogrešamo ko se nič ne javiš. Upam, da ste vsi ok
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 19:46:27
|
|
|
|
Urša08
|
čebela prvo en milijon verjetno je res prišlo vse skup za njo ampak je tole le fazica in boš kmalu videla da uživa v vrtcu med svojimi vrstniki. Ta čas jo pa cartaj pa še da se pozdraviš.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 19:47:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čer sva bila na sestanku v vrtcu .....Hana je bila vmes pri tašči in se je mende vmes spomnila na naju in je začela jokat .....pol ko je bil pa čas za spanje,je bil pa nekaj časa mir,pol pa jok in ko sem jo ven vzela se je privila k meni in jo je samo zmanjkalo ....koker sem jo dala v posteljo,je bilo spet jok....zgleda da je res vse skupaj prišlo za njo .....upam da ji ne bo postal vrtec mučenje oz. kazen ....zdej pančka-upam da bo mirno spala ....jaz imam pa itak čist zabasan nos in ne diham sploh komentirala vas ne bom-brez zamere prosim,ampak grem le en lekadol vzeti in v posteljo ...sej bo, boš vidla k je taka pogumna bejbika...mau crkljanja, pa bo!!! pa še za mamico in njen prehlad...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 19:47:58
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk sej moj mi pomaga, sam trenutno je bolan tko da sem bolj kot ne sama za vse. Ampak računam da kmalu primejo antibiotiki, da se pozdravi in da si jaz mal spočijem.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 19:48:51
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj pa pravljica kliče. Grem prebrat pravljico, se mal stisnit z mojima sončkoma, potem mam pa čas zase nočka
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 19:49:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Jaz sem zmatrana. POpoldan smo se igrali z duploti, traktorji in sestavljankami. Men je pa ratalo clo juhco skuhat, pa kuhinjo pospravit, ful velik . Tamaledva sta že v pidžamicah, pojedla sta večerjo - smo meli gres, sedaj še uhca pogledata, zobke umit, pravljica in spat. Potem grem pa jaz pod tuš in na kavč - komi čakam. Petrušk mislim, da je Eva iz ta hudga vn. Katjuša pridna si res. Sedaj ste pa res že skoraj v novem domeku Sjmm super da je šel tvoj na govorilne ..LEPO SE SPOČIJ!!!!! PA ŠE 1X HVALA ZA MKVINČKA!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 19:55:49
|
|
|
|
sjmm
|
Moj doma... Maj je zdele eno celo žemljo z maslom in marmelado pohamsal, pa en navaden jogurt stanku zravn...tok papca zadnje dni...moj sonček!!! evo zdej še podrobnosti s sestanka mal pokomeniramo..pol pa kr ..šlafanje otroci so kr izmučeni...še fajn d je petek ju3 no, mi2 bova ju3 Saško kr po šoli pobrala in bova šle mau po Ljubljani, da še kako fajn torbo ubodeva k zdej kr z eno boršo hodi ...pol se bove pa kr z busom dam pršvercale ...fantje pa bodo mau skupi uživali
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 19:56:14
|
|
|
|
sjmm
|
mama kolumbo...a si ke lepga kupla????
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 20:48:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čer sva bila na sestanku v vrtcu .....Hana je bila vmes pri tašči in se je mende vmes spomnila na naju in je začela jokat .....pol ko je bil pa čas za spanje,je bil pa nekaj časa mir,pol pa jok in ko sem jo ven vzela se je privila k meni in jo je samo zmanjkalo ....koker sem jo dala v posteljo,je bilo spet jok....zgleda da je res vse skupaj prišlo za njo .....upam da ji ne bo postal vrtec mučenje oz. kazen ....zdej pančka-upam da bo mirno spala ....jaz imam pa itak čist zabasan nos in ne diham sploh komentirala vas ne bom-brez zamere prosim,ampak grem le en lekadol vzeti in v posteljo čebela boš vidla to bo hitro za vami mal potrpite in se cartajte in 1,2,3 bo Hana taka, kot je bila.... Hitro se pozdravi
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 20:52:05
|
|
|
|
Katjusa
|
sem k moj je bul 3 ure v stanovanju zato da je šaltre montiral k sem mu rekla da bom jst in da nej dela pač to kar jst ne morem..... sej ne morem verjet da če me ni zraven se nč ne nardi kao da jst nebi znala menjalnih šaltrov montirat ne vem če je kaka stvar k je jst nebi znala sam da jo rpobam pa gre sem pač od malega veliko z očetom delala in se s fanti družla bom zdej mojga na lep način okregala ker se mi ne da kregat lepo ajajte in lepe sanje
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 21:21:07
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...kako smo kaj.... Seveda sem se na poti domov zgubila to je bilo smeha.... Hvala vsem za družbo,...lepo je bilo poklepetati...in se nasmejati.....nosečke ste krasne...mati sjmm...sploh ne morem verjet ,da si tako drobcena po 4 mulčkih.... Hvala za kavico in krasno pogostitev...pri vas doma je tako toplo.....kot da bi vstopil v nekakšen objem...waw....thx.... Me smo bile kar doma....gledale smo cicidoje in mal risale in duplote smo sestavljale.pa je bil že čas za nočko..... <čebela....zares mi je žal ,da je prišlo za HAno...ampak tako vsaj spoznaš njen čustveni svet, kako se spopada s spremembami, kar ti pomagalo vnaprej...... petrušk....revčki tvoji...upam,da se čimprej pocajtate Urša..full sem vesela za Žigo ,da mu gre super...le tako naprej..... Katjuša...čist preveč pridna..superca ,da tako lepo napredujete
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 6:45:09
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro danes bo 100% spet jok v vrtcu ....me je hana klicala ob 6.00 in kar k meni okrog vratu zlezla ....sem jo vzela v naročje in se je full cartala-k se drugače sploh ne mara stiskat .....pol sem jo dala pa še malo v posteljico in zdej še pančka....jo pa malo čez 7 zbudim plan za danes(no odvisno od volje):pomit goro posode,ki je še od včeraj ostala,posesat in pobrisat prah se oglasim še kasneje
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 7:49:56
|
|
|
|
Čebel@
|
no moja napoved se je uresničila ......jok je bil že doma,ko se je bilo treba oblečt,pa pol ko sva se pripeljali pred vrtec,v garderobi jo je ena punčka tolažila,no v igralnici pa spet jok .....še dobro da je petek,da bo čez vikend malo k sebi prišla ah sem čist zamorjena ratala,zarad tega
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 7:56:53
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Mislim, da bi bil počasi že čas, da priredimo kakšno srečanje, da se naši malčki mal poigrajo, mamice načvekajo, atiji pa vidijo kako to zgleda. Kaj pravite na to, da bi se dobili nekje v sredini oktobra in tokrat na celjskem oz. okolici. ... Vse tiste, ki ste zainteresirane prosim na dan s predlogom, kdaj v oktobru bi bilo srečanje in če bi prišli, da malo vidimo koliko bi nas bilo, da najdemo ustrezno velik prostor. Lep deževen vikend vam želim.
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 7:58:19
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. sem na hitro prišla mal pogledat. Zdej delam ravno vabila za rojstni dan, ker ima oktobra mami abrahama. Vse ki ste bolani, želim da se čimprej pozdravite.
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 8:38:54
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk....kakšno je stanje pri vas?....sem vesela,da sta tvojedva bolnika lepo jedla trdo hrano katjuša.....dej pol danes bolj na izi delaj urša.....upam,da se uspešno uvajata tamika....full sem vesela,da so Tristanu izginile alergije sjmm.....sem te hotla vprašat:a Maj spi še pri vama,ali ima svojo sobico? ajvy....upam,da na polno uživaš dopust brkn.....kako ste kaj drugače? srečanje....meni je Celje malo daleč,glede na to da težko sedim dolgo časa v avtomobilu jaz tudi pogrešam tanci
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 8:46:27
|
|
|
|
sjmm
|
dan, jutro!! noč neki srednjega...se je pa hotel skoz tiščat...zgleda d sem mu res manjkala včeraj...no, zdej še spi na mojem povštru....se je cel gor zguzil..tko na bušija sem skuhala kavico že en cajz nazaj...moj ima avto na dvoriš..pa sploh ne vem kje je ajvy...ful hvala za lepe besede, pa za vožnjo še 1x, tudi ti si zelo topla in skrbna oseba..pa seveda prava mamica čebel@....Majje še pri naju v sobi...vedno sva jih imela tja do 3tega leta...vendar mislim, da bomo poskušali nekako najti prostor d bo sam v sobici, ker ga vsak mali šum tako zelo zmoti...jz zvečer pridem ko miška, še mehke copate sm si nabavla...pa grem samo mimo posteljice...on že...mamic,mamic...še v snu v bistvu ..............ja, kaj pa je zdej s pogumno hanči....upam da hitro mine in se bosta obe veselili vrtca
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 9:30:55
|
|
|
|
petrušk_
|
jutoooo... zbudil smo se brez vročine....ena flaša čaja ine n monte že v ritki....nosek je pa zarad vseh teh mrzlih stvari spet začel puščat no da se vsaj vročina nebi vrnila.... ej še eno ..a kera ve kolk časa so kužni pri slinavki? kolk časa ne sme v vrtec? se zdaj še zmeraj prenaša??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.