|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
11.7.2010 8:48:20   
Urša08
Mi smo včeraj turbo uživali. Je bil res en super izletek. Štartali ob 9 iz Jesenic, na postali Bled sta se priključila še dva animatorja in muskontar. Potem smo pot nadaljevali do kanala. Tam na avtobus in na en razgledni stolp, potem je sledilo kosilo v gradu Dobrovo - zelo okusno in prilagojeno otrokomuser posted image user posted image user posted image potem smo šli še v vinsko klet - vina goriška brda, je kar pasalo se mal v kleti ohladiti in potem pot do nove gorice kjer smo se spet vkrcali na vlak. Je kar eno doživetje vožnja s parno lokomotivo, itak se je pa Nejcu čist dogajalo, ker je itak nor na vlakceuser posted image . Bom danes kako slikico prpopala.

Kolumbo tale izlet organizira www.abc-tourism.si (mi smo kar v merkatorju pri m holidays organizirali, če si v lumpi klubi je še 10% popusta). Vse skupa pa traja od 8.50 - 19.30

Sedaj bomo šli pa najbrž na eno kavico in čvekec.

lepo nedeljo vsem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 326
11.7.2010 13:56:54   
sjmm
dan!

mi smo kr počitniški dons...končn po 1 tednuuser posted image

Maj ima še zmer tečnitis in trmatitis...sam k je naspan je kr ok

zdej imamo ene 36 stopinj...vroče k hudič...smo bli do pol1h na plaž...je pekl k u pečic...sam vosa kr lepo ohlaja...zdej pa radlerček

dons ne kuham...pica bo kraljica, sam župco za Maja

smo kr u senčki...okol 5h ...pa plaža vabi še 1x

naš Maj k mu kej ni prov cvili k ranjen kuža...al se pa na tla uleže in pa se čez uči pokrijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa plava sam z mano...brez kakega obročka...sam d mami okol vratu drži

neki cajta je sam ata ata bil aktualen...zdej sam mamiuser posted image

ta velki kr uživajo....sam fajtajo se pa non stop...pol mamo pa utapljalne vaje u vodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy
.....sam d ste bolje...naj se ušeski hitr pocajtajo

kolumbo
...ma vi ste pa s ta velko lopato zastavl...najs...upam, da kej u živo vidmo vaše umetnineuser posted image user posted image user posted image user posted image ----pa.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..za smrkavčka in kašljavčka....KAKO PA KEJ BUŠI?????

urša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....za tak izletek!!!!!!

ajde...grem še mau kofetkat z mojimuser posted image !!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 327
11.7.2010 14:37:27   
birdy
Jst pa šakam da se moji otroc zbudijouser posted image Smo bili dopoldne na starmu gradu, in so zaspal k ubiti, že dve urišlafajo. K se zbudijo pa pičimo še na mengeško kočo z mojim fotrom, pol pa k našim na večerjo. Dons je en tak lušten dan da mi je prov fino.
Včer sem ugotovila da sem alergična na une liste od kumar. Sem jih pobirala in me je začel ful srbet, pol pa pogledam roke pa pikasta k bog pomagi. No, sej čez dve uri je šlo vse nazaj. Kumar pol ne bom jst več pobirala očitno.
Moj je včer naši želvi uzun nareduen ful luškan plac. Tko da ma zdej en tak bazenček pa še mal peska pa trave okol in ful uživa. Je bla prov vesela, pa še zvečer je ok zmatrana da nič ne galamiuser posted image
Jah, tok od nas, ostalim pa želim eno lepo nedeljo še naprejuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 328
   [Brisano sporočilo]
12.7.2010 6:17:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
12.7.2010 7:24:36   
Urša08
jutro

Pijem jutranjo kavico, tamaledva se igrata, možek šel delat. Včeraj smo bili pa čisto lenobno razpoloženi. Dopoldan sta se tamaledva igrala pred hišo z igračkami v lavorju, jaz sem zraven eno revijo brala, potem sta oba spala in popoldan smo spet preživeli zunaj pred hišo. Me tok noge bolijo da nisem za nikamoruser posted image

Kolumbo vidva sta pa zgodnja donsuser posted image user posted image user posted image a je Maj boljši? Joj upam, da ga nehajo ušeska bolet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čestitke Šimetu za roj. dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si mu kej kupila? Ma moj ma v četrtek roj. dan in sem brez ideje.

Birdy vi ste imeli pa super dan, potepanje in še večerjica pri tvojihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm to smo čakale vaše dopustniško razpoloženjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha no jaz sem se včerej odločla da Nejcu ne dam ponoči pleničke gor in je bil že ob pol polnoči alarm, pa takrat sem mu še rekla da greva lulat sam ne in ne . Ma je tak sitko ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image in čez 15 minut pride k nama polulan in potem se še preoblečt ni hoteluser posted image no in namesto da bi ga samo preoblekla sem mu kr pleničko dala gor. Jaz sploh ne vem a mogoče še ni pripravljen? A moram vztrajat? Kaka ideja?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 330
12.7.2010 8:29:23   
petrušk_
dobro jutro punce moje zlate....
upam, da me še niste odpisale, k se nism nč javla z dopusta....no ja če temu lohk rečemo dopust...heheh....
morje je blo super....pol pa še en teden švicanja v stanovanju doma....
spalnica pobarvana in preseljena,
pisarna po tavelkem zrihtana (tko da bo zj po pol leta spet stalni prostor za računalnik in se bom tud zvečer lohk kej javila :))))
zj mam delovce za napo montirat doma....
jutr alpa u sredo pa verjetn kuhna.....
jeaaaaaaaaaaa.....
čvekale ste čist preveč, tko da vas tekom tedna enkrat preberem - upam da mi rata....če ma pa kera voljo za kratko obnovo pa plizzzzzzzz

kolumbo....upam, da ste boljš....
urša....super za umirjeno nedeljo
sjmm...uživejte še naprej....
birdy....bravo za kotiček....kar se kumar tiče pa pomoje nis alergična, k to tud men vedno rata...kumare majo res ful ostre liste in jst jih vedno v dolgih rokavih obiramuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 331
12.7.2010 9:17:04   
Ajvy
Urša....jst Tarji odštevam dneve do njenega rojstnega dneva in do konca pleničevanja ponoči..zaenkrat je navdušena...ker ona bo pa zdej velika velika punca....kaj bo v petek ti povem.....

Tako ,pojem zajtrk ..grem pogledkat v eno trgovino za kopalke....upam,da imajo mojo številko....

pol pa delat...čist nič se mi ne da...samo , kar se mora ni težko.....

Ta vikend bomo praznovali Tarjin rojstni dan, ker je majhno stanovanje so praznovanja razdelena....tko da me čaka veliko dela in priprav....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 332
   [Brisano sporočilo]
12.7.2010 9:45:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
12.7.2010 9:52:37   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image user posted image user posted image

Majkl ma skor vse kar je možno- razn vročineuser posted image user posted image user posted image .......angina plus vnetje ušes.....naše P ni blo, je bla šolska, sicer ful fajn dohtarca, ampak mi je blo ful smešn k me je uprašala: "KATER AB nej mu dam?".....sva ble na konc složni da bo Ospenuser posted image ...Hiconcila in Amoksiklava smo se že čez zimo "nažrli".....za us put še ena flaška Calpolčka, pol litra fiziološke, operil in sva šla ven iz Lekarne.
Ful upam, da Rokso ostane zdrav, čeprav mi tut njegovo smrkanje in kašlanje ni glih najbolj všeč, po eni strani mi je žal, da ga nism preventivno sabo vzela, da bi še njega pogledala.....kaj pa vem.....bomo šli, če bo pač treba k smo itak non stop u ZD.

Grem zdej pod tuš, d si glavo ohladim, pol morva še na Letališče po mojga brudija.......pa spet bo vroče za znoret.

Urša hvala za link, mogoče bomo šli 24., ker sta oba nora na vlake. Kako ti je Žiga kaj spal med potjo.....a si mela s sabo Zappa al ta velik voziček?

KATJUŠA KAKO FLORI, JE ŽE DOMA?

PETRUŠK welcome back

bogi majkl user posted image user posted image user posted image user posted image
same user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image njemu in mamici....pa upam, da vas ne bo predolgo matralo

kakšen link? za kaj? kam šibate 24....hehehehe....sm firbčna....mrbit bi pa tud mi šli :)

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 334
   [Brisano sporočilo]
12.7.2010 9:53:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 335
   [Brisano sporočilo]
12.7.2010 9:55:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 336
12.7.2010 9:57:50   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Petrušk MUZEJSKI VLAK od Jesenic do Nove Gorice:

CITIRANO OD URŠE

Kolumbo tale izlet organizira www.abc-tourism.si (mi smo kar v merkatorju pri m holidays organizirali, če si v lumpi klubi je še 10% popusta). Vse skupa pa traja od 8.50 - 19.30

PA HVALA ZA user posted image user posted image

hvala za info....bomo en dan sprobal :)

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 337
12.7.2010 10:02:52   
birdy
Urša, kar se nas tiče ma Neli tud še ponoči plenico gor, za popoldansko spanje pa ne. Mislm da ponoč še ni pripravljena bit brez plenice ker tud po pop. spanju najprej leti lulat, pa to traja sam ene dve uri. Včas reče da bo spala brez plenice tud ponoč, pol ji pa jst razložim kaj bi to pomenilo pa se premisli in jo da gor. Se mi pa zdi poletje za nočno odvajanje od plenic malo smotano. Polet namreč otroci (vsaj moja otroka) ogromno pijejo in jih velikrat lulat. Nisem pa jst tip mame ki bi lahko omejevala pitje zvečer. Se mi zdi preveč vroče da bi rekla da ma sam eno malo količino za spit po recimo sedmi uri. Tud ponoči ma še flašo, no, ni glih flaša, bolj isostar varjanta, ki jo ima poleg postelje. Tko da če je žejna sam mal rukne, da na tla in spi dalje. Mislm pa da bo Neli kmalu dokončno rekla da noče več plenice ponoč. Pa mislm da bomo kr še kdaj polulani.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 338
12.7.2010 10:05:07   
Urša08
Punce jaz sem dons čist adijo, sploh ne vem kaj mi je, no razen bolečih noguser posted image , sem čist brez energije, ma za nikamor. Dobr da sta vsaj tamaledva dokaj pridna.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 339
12.7.2010 10:07:40   
Urša08
Kolumbo bogi Majuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čim prej naj se pozdravi, pa držim pestke da Rok ne pokasira. Na izletu sem mela sabo kar ta velik vozek, je nazajgrede pol poti kr Nejc not prespaluser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 340
12.7.2010 10:12:06   
Urša08
Ajvy, Kolumbo in Birdy hvala za odgovore glede pleničkuser posted image Prejšnji teden sem malce spremljala zjutraj pleničko in po večini je bila suha in sem ga včerej zvečer vprašala če bi bil brez pleničke in je bil koj za. Sedaj pa mal tuhtam in gre čez 14 dni na morje z babi in dedijem in sploh ne vem če ma smisel, če ga ne bom samo zbegala. Joj pojma nimam. Se mi zdi da sem kar malce utrujena od vsegauser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 341
12.7.2010 10:14:44   
Urša08
Petrušk super za stanovanje, pri vas se pa kar hitro odvija user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy držim pestke za kopalke in pa da vam rata Tarji izpolnit željo in jo peljat na morčijauser posted image +

Katjuša kako je bilo s Florjanom na počitnicah?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 342
12.7.2010 10:24:42   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk super za stanovanje, pri vas se pa kar hitro odvija user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy držim pestke za kopalke in pa da vam rata Tarji izpolnit željo in jo peljat na morčijauser posted image +

ja urša...10 avgusta bo točno eno leto odkar sva začela zidat, tko da bo res v 1 letu končano.....sam se kr vleče že, pa pol porodniške sm sam delovce pedenala...tko da že res komaaaajjjjj čakava, da končava in se lahko 1000% posvetiva samo najinemu malemu sončku.....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 343
12.7.2010 10:34:47   
Katjusa

punce dober dan......

brala vas nisem sem pa zasledila tole...... Florjan je še kr na počitnicahjutri sma se zmenla da pridem ponj ker ima logopedino..... Ni kej mali uživa 100/h men je mal težko ampak mi je že lažje smo ga včeraj obiskal in sme ga polupčkala postiskala.... tak da nekako bom do jutri zdržala......

z mojmu sma bla pridna sma delala cel vikend dons pa naprej..... čez kako urco grem v Vitanje..... sma se odločle da boma izolirala vse zunenje stene tak da grem lepit stiropor..... ko se vidiš že v finalnih delih pa vedno neki vmes prideuser posted image user posted image user posted image user posted image bo pa pol tok bolj luštno.... moj je zračunal da lahko mesečno privarčujemo nekje 30€ pri kurjaviuser posted image user posted image user posted image user posted image za izolacijo boma pa dala 130€ pa nekaj svojega delauser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte, bodite mi zdravi in uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 344
12.7.2010 10:45:21   
MIHAILO
POZDRAVLJENEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Seze kar nekaj casa nisem oglasila...smo bili v Zrecah ,prisli domov oprali cote in sli v Bosno ,vceraj smo pa prisli nazaj domov...jaz imam spet probleme z ledvicami kot v prvi nosecnosti,sam upam,da ne bom imela napada ledvic...so mi dali spazmex tko ,da zdaj lahko hodim,vceraj pa sem samo lezala,komaj do wc-ja prisla..jutri imam nuhalno,komaj cakam...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 345
12.7.2010 10:48:42   
Urša08
Katjuša super da Florjan tako uživa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo res smo te pogrešale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa boga zaradi problemčkov z ledvicami, naj bodo čim manjši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bosta na nuhalni vprašala za spol al bo presenečenje?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 346
12.7.2010 10:50:47   
MIHAILO

Katjuša super da Florjan tako uživa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo res smo te pogrešale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa boga zaradi problemčkov z ledvicami, naj bodo čim manjši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bosta na nuhalni vprašala za spol al bo presenečenje?

ja bova vprasala-sporocim...user posted image hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 347
12.7.2010 10:52:49   
Urša08
Jaz sem si šla en kapučin n arest da mal k seb pridem. Za kosilo sem pa kr golaž iz skrinje vzela, pa zraven bo al pire al pa polenta.

Mal po netu brskam in se odločam o postelninci za naše dete, odločitev je padla da bo od aljaža sedaj pa samo še katerauser posted image user posted image user posted image
http://www.aljaz.si/catalog/2008-09/index.html
eto al bo moder oz. roza medvedek al pa tiste žirafice modre oz rozauser posted image Bova pa dobila postelco od ene prijateljice 140 x 70 tako da bo en strošek manjuser posted image Bo pa treba pred septembrom še v akcijo za avtosedež 9-18 kg - kaka ideja, akcija?

No vidte s čim se jaz ubadam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 348
12.7.2010 11:28:14   
petrušk_

Jaz sem si šla en kapučin n arest da mal k seb pridem. Za kosilo sem pa kr golaž iz skrinje vzela, pa zraven bo al pire al pa polenta.

Mal po netu brskam in se odločam o postelninci za naše dete, odločitev je padla da bo od aljaža sedaj pa samo še katerauser posted image user posted image user posted image
http://www.aljaz.si/catalog/2008-09/index.html
eto al bo moder oz. roza medvedek al pa tiste žirafice modre oz rozauser posted image Bova pa dobila postelco od ene prijateljice 140 x 70 tako da bo en strošek manjuser posted image Bo pa treba pred septembrom še v akcijo za avtosedež 9-18 kg - kaka ideja, akcija?

No vidte s čim se jaz ubadam user posted image user posted image user posted image user posted image

posteljnince od aljaža so zakon....jst jo mam za evo...rumeno.....res super

za avtosedež ti pa priporočam tega
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=206393

tega mamo mi, poa ga ne dam nazaj za noben dnar
ful se lepo poleže...spi k angelček v njem....res super zadeva....je isofix.....če ga pa ne rabiš je pa še ena zadeva na isti stil sam neki cenej....
sam eno user posted image user posted image user posted image
zakaj pa zdej kupuješ 9-18 sedežek? kje ti pa sedaj nejc sedi?

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 349
12.7.2010 12:10:03   
Čebel@
dan

urša.....sem še jaz malo napasla učke na aljaževi straniuser posted image user posted image user posted image ......se ne moreš upreti roza ,ne?user posted image user posted image user posted image user posted image ......mi imamo istega Romerja kot petrušk,samo brez isofiksauser posted image user posted image user posted image .....je pa pri nas zdele nasledni nakup avtosedež 9-36kg,tko da če katera kje vidi kakšno akcijo se priporočamuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?