|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
13.7.2010 11:12:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebel@ zakaj vidva kupujeta avtosedež 9-36, če smem vprašat? Pa še sem mal firbčka, a še vedno user posted image zamuja?

moja user posted image  je tko poberklana da je jojuser posted image user posted image ......kupujeva ga pa ker se bo treba šihtat za vrtec......zdele imajo v BC na avtosedeže -20%......kater sedež imaste vi 9-36kg????-to je za vse vprašanjeuser posted image

Ups sem spregledalauser posted image user posted image user posted image 9-36 mislim da mava enga od nanie. pa hvala za informacijo da majo 20% popusta na avtosedeže. Bo treba pokukat, pa kej pametnega izbrat.

tenxuser posted image ....nisem ziher a so do 14.7. ali pa do konca mesecauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 376
13.7.2010 11:14:45   
Čebel@
urša.......kako pa se vam obnese ta od nanie?sem včeraj se v BC zanimala za ta sedeže,pa je rekla prodajalka da testi za varnost so sicer ok,ampak da se pozna na slabšem materialuuser posted image

Hana je bila tooook zmatrana,da je kar jokat začela,sem jo samo v posteljico dala(v sami plenički k je tok vroče) in jo je v sekundi zmanjkalouser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 377
13.7.2010 11:17:01   
petrušk_

Jaz mam pred sabo kapučin in zabušavam. Nisem še dobla neke volje za delat - ma sej v tej vročini sploh ne vem kdo jo ma. user posted image user posted image user posted image se tolažim ane user posted image user posted image user posted image

http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?classListType=1&ClassID=679&classOrderDir=0&classOrderBy=Title&classOrderByPrevious=Title&GetArticlesTotal=56&GetArticlesPage=1&isPageSwitch=true&ParentClassID=

ROMER -20%----GASAAAAA U BC

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 378
13.7.2010 11:17:31   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ooo groza...kaj pa je blo...prometka??
ne-obesil se jeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

zaljubljen v poročeno.ki ga je baje full izkoriščalauser posted image

GROZA da bi jo njo nekam ....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 379
13.7.2010 11:18:44   
Čebel@

ooo groza...kaj pa je blo...prometka??
ne-obesil se jeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

zaljubljen v poročeno.ki ga je baje full izkoriščalauser posted image

GROZA da bi jo njo nekam ....

nimaš kej-je kar je

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 380
13.7.2010 11:19:59   
Čebel@
jaz sem hotla še enga romerja kupit(9-36) pa ima romer le 15-36 kar mi pa ni okuser posted image .......maxi cosi baje tudi nima 9-36......moram še za recarota it pogledatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 381
13.7.2010 11:20:02   
Urša08
čebel@ zaenkrat je kot nov, ga mamo pa že vsaj eno leto. Je pa res da ga ne uporabljamo vsak dan, ampak občasno. Ja testi so baje dobri zato sva ga pa vzela. A mata vidva namen ga potem ko bi bil drug otrok ta avtosedež ves čas uporabljati al je ta bolj za občasno. Če je samo za občasno potem bi ga jaz vzela. Meni je bilo rečeno da niso tako udobni sploh takrat ko ga spremeniš v večjiga. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 382
13.7.2010 11:21:13   
Ajvy

Ajvy super za kopalke user posted image user posted image user posted image user posted image A muller ima pa popust? A na igrače tudi? A kej veš do kdaj traja popust?

Popust je na končni znesek na računu, ker praznuje 20. letnico..popust je pa do 17.07...torej ta teden.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 383
13.7.2010 11:21:23   
Čebel@

čebel@ zaenkrat je kot nov, ga mamo pa že vsaj eno leto. Je pa res da ga ne uporabljamo vsak dan, ampak občasno. Ja testi so baje dobri zato sva ga pa vzela. A mata vidva namen ga potem ko bi bil drug otrok ta avtosedež ves čas uporabljati al je ta bolj za občasno. Če je samo za občasno potem bi ga jaz vzela. Meni je bilo rečeno da niso tako udobni sploh takrat ko ga spremeniš v večjiga. 
mi bi ga pol skos uporabljali-mlajši bi šel zdej v tega romerja(9-18),Hana pa v večjega

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 384
13.7.2010 11:22:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ajvy super za kopalke user posted image user posted image user posted image user posted image A muller ima pa popust? A na igrače tudi? A kej veš do kdaj traja popust?

Popust je na končni znesek na računu, ker praznuje 20. letnico..popust je pa do 17.07...torej ta teden.....

u tenx za infouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 385
13.7.2010 11:23:30   
Urša08

mi bi ga pol skos uporabljali-mlajši bi šel zdej v tega romerja(9-18),Hana pa v večjega

čebel@ potem bi jaz kaj drugega poiskalauser posted image Kaj pa še en 9-18? Men osebno so ti za otroke do 4 let najbolj zakon.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 386
13.7.2010 11:23:34   
Čebel@
zaljubila sem se v tegale:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 387
13.7.2010 11:24:18   
Čebel@

čebel@ potem bi jaz kaj drugega poiskalauser posted image Kaj pa še en 9-18? Men osebno so ti za otroke do 4 let najbolj zakon.

ma ne bi imela 2 istihuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 388
13.7.2010 11:24:38   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo izkoristiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 389
13.7.2010 11:30:20   
Urša08
Čebela dejta še mal razmislit. Hana je stara 1,5 let kar pomeni da bi ga lahko uporabljala še 2,5 leti. Jaz sem nejca selila pri skoraj 3 letih v tega kombiniranega pa potem v tavelicga  15-36 pa če bi se še enkrat odločala bi takrat raje kupla še enga 9-18, ker otrok vsaj normalno spi notri. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 390
13.7.2010 11:33:57   
Čebel@

Čebela dejta še mal razmislit. Hana je stara 1,5 let kar pomeni da bi ga lahko uporabljala še 2,5 leti. Jaz sem nejca selila pri skoraj 3 letih v tega kombiniranega pa potem v tavelicga  15-36 pa če bi se še enkrat odločala bi takrat raje kupla še enga 9-18, ker otrok vsaj normalno spi notri. 
itak moram v živo vidit tega recarota,samo po fotki zgleda da se tavelik del lahko da dol-sej tok zlo se mi še ne mudi,ampak september bo tik tak tukajuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   [Brisano sporočilo]
13.7.2010 11:55:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
13.7.2010 11:55:33   
petrušk_

itak moram v živo vidit tega recarota,samo po fotki zgleda da se tavelik del lahko da dol-sej tok zlo se mi še ne mudi,ampak september bo tik tak tukajuser posted image

preberi si tole...pa se boš mogoče mal lažje odločla za nakupuser posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_5131196/mpage_1/tm.htm#5141178

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 393
13.7.2010 12:01:59   
Čebel@
kolumbo.....ne maram imeti 15-36,ampak 9-36

petrušk....tenx....itak bom šla v trgovino ga pregledat(od blizuuser posted image )

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 394
13.7.2010 12:07:35   
petrušk_

kolumbo.....ne maram imeti 15-36,ampak 9-36

petrušk....tenx....itak bom šla v trgovino ga pregledat(od blizuuser posted image )

najboljš ja user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 395
13.7.2010 12:41:22   
Čebel@
sem v grozni dilemi:ne vem kaj bi šla študiratuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 396
   [Brisano sporočilo]
13.7.2010 12:48:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
   [Brisano sporočilo]
13.7.2010 12:53:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
13.7.2010 13:33:49   
baki
hajuser posted image user posted image .zuni je že vroče kot v pekluuser posted image .nik še spi.mi smo kosilo že pojedli.sem spet na dietiuser posted image .bi še rada ene deset dala dol,ma upam da mi rata.sem pozabla povedat.sem dobla izvid za bris A-NEGATIVNOuser posted image user posted image user posted image user posted image .SEM POVEDALA DA SEM SHUJŠALA 16 KG pa je reku da tudi to na bris vpliva.PA JE RESSSSSSS.sem čis hepiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 399
13.7.2010 13:36:44   
kayica24
Pozdravljene punce!

Da res ne bom samo brala, si bom tokrat vzela čas in kaj napisala...
Sem bla pa malo bolj pridna s faxom,tako da so mi za avg-sept ostali samo še 3 izpiti in potem diploma.. user posted image
Marinela je super, prava mala navihana nagajivka..Drugače zeeloo priden otrok in pametenuser posted image Nevem, so vsi malčki tako dojemljivi...user posted image user posted image
Drugače imamo 16 zobkov, čakamo še zadnje štiri..
Na dopustu še nismo bli, gremo čez  en mesec..Se bomo babicam in dedkom prištuliliuser posted image user posted image
Marinela sicer sedaj jemlje AB, ker je imela 6 dni vročino in to zmeraj višjo, po prvi dozi AB pa nič-kot bi odrezaluser posted image Baje viroza..Je prva dva dni smrkala, kihala, iz oči ji je teklo....

Drgač sva pa cele dneve zunaj na parceli in se ogromno dogaja..Od peskovnika,do bazena, zalivanja rož, nabiranja kamenčkov, hranjenja ribic v ribniku(hb ograjenem!),zibanja na gugalnici,poležavanja v senčki,igranja s psičko, mucki, itd....Vglavnem, nikoli ne zmanjka "dela"..user posted image

Toliko od nas..Želim vam krasen dan... 

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?