Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 9:10:08
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo jst imam telefon drgač čist na tih sploh domačega..... sem ga dala na ful tak da pomoje če bi kdo klical bi se še k sosedom slišal (pa imamo najbližje ene 30m stran pa še mal hribčka je vmes) so rekl, da pokliče k se zbudi pa še ni nič klical in razmišljam, če čem spet poklicat če bi dala benjamina bi pomoje jst tud tam ostala aja včeraj popoldne oz proti večeru sma ga klicala nama je sam reku nimam časa grem na puding pol sma ga klicala ob pol 9 da mu rečema lahko noč.... se sploh oglasit ni hotu je kr oma rekla da je reku, da nima časa sem bla ful žalostna sam njemu ful dogala
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 9:19:08
|
|
|
|
Katjusa
|
Moncy83 vidim, da nas že kr lepo bereš dej še napiši kej.......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2010 10:19:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 10:38:19
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro....naša noč.. Tisa je na 15 minut jokala, se zvirala, se zbujala....sem jo popokala ob dveh zjutraj sva šli na Metelkovo....jo je celo prešlatala....ne ve.....P je rekla viroza in da jih je polno po vrtccih.....je še to...bruhalno-driskalne viroze.... HB je bila enkrat kul na Metelkovi....res....celo je pregledala, pretipala....Tisa pa mirna...res je en potrpežljiv otroček...je rekla ,da ma mal rdeče grlo...nič pretresljivega....tko da res ne vem.... Zbudila se je ob 6 tih...zdej pa že od 8 spi....HB vsaj malo manj cvili med spanjem....res je tole noro vse skupaj...me tolk mori, k ji ne morem pomagat...čist sem fuč.. Upam,da bo danes kaj jedla in pila...resnično upam......
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 10:49:38
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy naj tale virozica čim prej neha matrati Tiso ti pa izkoristi priložnost in ko Tisa spi še ti spi Katjuša in kolumbo super da Florjan in Maj uživata kolumbo dobr opravta z Rokom
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 10:52:16
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo šli pa danaes na malce daljši sprehod in je ful pasalo, no zadnje pol urce je bilo že fino vroče.Sedaj mam pol urce pavze potem bom šla pa eno rundo cunj obest , eno v sušilca vršt (ma se mi ne da štumfov in gatk obešat), pa kuhinja vabi tko da bo treba mal migat Sem pozabla povedat da sem včerej zvečer pol urce uživala ob brcikah
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2010 11:28:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 12:15:50
|
|
|
|
birdy
|
Evo, mi mamo končno pomit. Je tast obe napoku in so šli na sprehod, jst pa sesalc pa cunja. Se kr boljš počutm Urša, vidš da so brcike Sam čas si je treba vzet pa jih ujet Mene je pa tale otrok včer med peglanjem tok butu direkt v mehur Pa se nisem dala, sem najprej do konca speglala, če ne spet ne bi. No, ko sem bla konc je bil pa tud bebi konc. Jst tud mislm da bo punčka pri tebi Pa ne zarad tega kaj ješ, ampak ker mi daješ take znake k da se kaže punčka. No, lahko se pa motim Ajvy, ah tele tvoje punce, res nimata sreče z zdravjem Naj se Tisa čimhitreje pozdravi U, sam kva sem jst zdej opazila, če bo punčka bi bila lohk tud Tisa, je ful lepo ime Jah, še vedno nimava pojma o imenih. Sploh ne prideva skup
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 12:18:25
|
|
|
|
birdy
|
Aja, Kolumbo, a ni zbiljska noč že bila? A veš da ne vem, moram prov mojga vprašat če kej ve...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 12:27:08
|
|
|
|
Katjusa
|
evo z Benijem sma se potepala, zdej sem pa Florija klicala pa ni hotel nič govorit..... tak da sme se z Omo zmenle, da pridem tja pol se pa nej odloči a gre domov al bo še ostal..... ga grem mal pogledat mogoče ima pa mal domotožja..... za prvič je tak super, da je sploh prespal sem ponosna nanj in upam, da bo še kdaj hotel it.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 12:35:20
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy medve ma vama pa očitno zmenjeno kdaj likave sem jaz tud včeraj zvečer likala, no sej bom dons tud. Mam pa že 4 stroje oprane, še en me čaka pa smo za ta teden finito Katjuša super, mogoče pa tok uživa da nima časa, a veš men je to čist poznano pr Nejcu in se sedaj sam še nasmehnem in si mislim da uživa Na začetku sem bla pa čist žalostna da moj otrok nima časa zame Pri nas se kosilček kuha, kuhinja na pol zrihtana, sedaj dam še Žigca spat in bom mela eno coffee pavzo ker sem čist lena ratala.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 12:37:51
|
|
|
|
Urša08
|
Aja Birdy glede spola si me pogruntala mal ane no sej itak ne znam bit tiho in sem že mojim namignila tko da bom še vam povedala, ginekologinja lulčka ni vidla se je še hecala ko ve da mam dva fanta doma da je to dobr ane da ne najde lulčka , ni pa 100% zato sva še tiho in ne govoriva naokoli. Tud ve vzemte z rezervo. Jaz sem itak že preveč happy in me moj mal bremza.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 12:42:07
|
|
|
|
birdy
|
Urša, a ti si tud likala včer? Kaj sva mal telepatsko povezane? Jst pa dons ne bom mela česa likat, moram ene cunje obest, pol še enezalaufam, jutr to speglam in sem fertik!!! Juhu, sam kaj k bo pol že posteljnina za oprat, sam te pa ne likam Se je men zdel da je punčka, že skoz en filing da bo bejbika!!! Čestitke, se ti kr smeje a ne? No, jst bom pa še ene slaba dva tedna v nevednosti Firbca me pa za ponoret!!! Mislm pa da bo za ostale ostala skrivnost, no, bomo vidl... Če bo fantek me skrbi da ne bom mogla bit tih
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 12:49:54
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy jaz mam zate filing da bo fant. No sej bomo vidli, če ne prej decembra A ti okolica že kej govori kaj bo? Joj k men skor vsi o fantu govorijo, no moj oči je že skoz sigurn da bo ta punčka . Sem bla pa že parkrat kr mal huda na izjave a bo spet fantek, al pa še en fant ane
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 12:51:23
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy a maš ti pralno kroglo? Kako se obnese? Si zadovolna?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 13:08:43
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy a maš ti pralno kroglo? Kako se obnese? Si zadovolna? Ja, pralna krogla... Lej, za najine cunje prat je dobra, za od tamalihdveh pa še najbolj prašek plus kak ariel profesional ni zadost. Ampak ko bosta mal večje in bo konc teh flekov od hrane (ki je hudič za dol spravt) bom pa tist uporabljala. Na splošno, za malo umazane cunje je ok
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 13:15:17
|
|
|
|
birdy
|
Men pa vsi govorijo da bo punčka, jst mam tud en filing, pa ga ne izdam Ne upam da ne bom spet kiksnla Mah mi gre tud na živce, moja mami je pa tanjbolj pametna. Za Neli je bla ziher da bo punčka (glede na velikost trebuha), za Kristi je bla ziher da bo fant do januarja, ko mi je kr naenkrat ful trebuh zrastu (velik trebuh je kao znak punčke), zdej pa itak prav da bo punčka ker mam ogromen trebuh Glih zarad tega bi bla jst tih če bo fantek, da ji zaprem g... Moj bi pa glih če bo fantek rad povedu da bojo lahko kake cunje kupil ti, če bo pri nas fantek ti lohk jst cunje posodim če boš hotla. Sej jst bi jih že naprej šenkala, pa jih Klemen špara za sestro če bo kej noseča. Tko da če boš hotla, res, kamot, pa tud če kej uničiš, se ne sekiram. Jst če bo fant itak z tričetrt cunj nimam kej počet, ker je vse rozast Vem pa da boš ti tud ziher kej roza kupla , ampak če boš hotla met pa sam v roza pa ti sam reč... Jst se skoz jezim k moja mami ful oblačil kupuje, ampak vse punčkast v nulo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 14:26:44
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi smo imeli pestro noč...je Maj tulu k da ga režemo...ene pol urce...pol pa k da bi odseku....mi še spat nismo šli k smo kartal...pol pa se je mali igral ene pol urce...pol pa zaspal...sam mi2 sva bla čist out...k je zdej spal vse noči prov lepo dopoldan kofetkarsko...dons smo šli mi k sosedom...so me napojili z enih šnopcem ...s sadjem...dobr okus...sam jz sm bla od treh požirkov pijana k maura...sm kr dvojn vidla...to je pa tko k ene 2x na let nardim 2 požirka sm direkt u mrzu morje zalutala no, zdej mali spi, mi se pa prpravlamo, d bomo ene oradice spekl popoldan...plaža bodite u cvetju birdy in urša....lepe nosečniške dni in brce...upam, da kmal izveste za željeni spol...pa d vas okolica ne bo preveč ob živce spravlala.....aja...jz sm za Maja kupila skor vse nove cotke...imam hudo zalogo...če bo katera rabila...rade volje dam kolumbo...fajn opravta z Roksijem in veselo snidenje z Majklom
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 17:43:06
|
|
|
|
tanci29
|
hej babuške kako kaj? mi smo danes na trnih..jutri dobimo ključe od naše hiške...dons sploh delat nisem mogla, to je pa čist noro dober filing.... hana je padla u vrtcu in si razbila brado kupla sem ji ene natikačke od Gisele bundchen..kaj so kjut upam da ste vse ok..nisem vas mela cajta prečitat ajvy-kako ste
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 18:22:18
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo prišli domov iz igrišča. Možek dela večerjico, potem sledi banja, risanka, pravljica in spanje Tanci sem prepričana da je to en noro dober filing, jutri je za vse vas velik korak in vi samo UŽIVAJTE Si je Hana hudo razbila brado - je bilo potrebno šivanje? Bogica mala eto da se hitro zaceli.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 18:23:07
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy če boste mel vi fantka, pa mi punčko bova pa mal cunce skombinirali
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 18:24:14
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm vi pa fajn žurate, ma sej je prov, uživajte na dopustu, spočij si, napolni baterije, pa z možekom mal uživajta tud v dvoje
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 18:25:05
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy kako je s Tiso? Je kaj boljša? Pa ti - si se uspela kaj spočiti? Za Tiso in zate
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 18:27:04
|
|
|
|
Urša08
|
Mi gremo jutri na izlet z muzejskim vlakom v goriška brda. Je celodnevni izlet pa sem mal na trnih kako se bo sešlo. Ma sej verjamem da bo super eto večerjica že diši Grem jest pa se zvečer še kej javim.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.7.2010 20:03:54
|
|
|
|
Čebel@
|
čer Hana pančka,ati je pri Vrhniki nekje-je šel sodelavca kropit(22let star,se je obesil ),mene pa gleda en kup cunj sem vas prebrala,ampak več kot pol pozabila sjmm.....upam da boš na koncu vseeno rekla,da ste uživali tanci......vav ključi urša.....nima veze kakšen spol je,samo da je malček/malčica zdrav/a kolumbo......komi čakam slikice ajvy........joj boga Tisa .......en kup zanjo,zate pa kup katjuša.....je bilo kaj nujnega? ....sem bila v službi baki..... za Katjin ušesek no to je vse kar sem si zapomnila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Spomini na božič nekočOblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?