|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
9.7.2010 9:10:08   
Katjusa
kolumbo jst imam telefon drgač čist na tih sploh domačega..... sem ga dala na ful tak da pomoje če bi kdo klical bi se še k sosedom slišaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (pa imamo najbližje ene 30m stran pa še mal hribčka je vmes)user posted image user posted image user posted image user posted image so rekl, da pokliče k se zbudi pa še ni nič klical in razmišljam, če čem spet poklicatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bi dala benjamina bi pomoje jst tud tam ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aja včeraj popoldne oz proti večeru sma ga klicala nama je sam reku nimam časa grem na pudinguser posted image user posted image user posted image user posted image pol sma ga klicala ob pol 9 da mu rečema lahko noč.... se sploh oglasit ni hotu je kr oma rekla da je reku, da nima časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem bla ful žalostna sam njemu ful dogalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 276
9.7.2010 9:19:08   
Katjusa
Moncy83 vidim, da nas že kr lepo bereš dej še napiši kej.......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 10:19:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
9.7.2010 10:38:19   
Ajvy
jutro....naša noč..user posted image
Tisa je na 15 minut jokala, se zvirala, se zbujala....sem jo popokala ob dveh zjutraj sva šli na Metelkovo....jo je celo prešlatala....ne ve.....P je rekla viroza in da jih je polno po vrtccih.....je še to...bruhalno-driskalne viroze....
HB je bila enkrat kul na Metelkovi....res....celo je pregledala, pretipala....Tisa pa mirna...res je en potrpežljiv otroček...je rekla ,da ma mal rdeče grlo...nič pretresljivega....tko da res ne vem....
Zbudila se je ob 6 tih...zdej pa že od 8 spi....HB vsaj malo manj cvili med spanjem....res je tole noro vse skupaj...me tolk mori, k ji ne morem pomagat...čist sem fuč..
Upam,da bo danes kaj jedla in pila...resnično upam......

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 279
9.7.2010 10:49:38   
Urša08
Ajvy naj tale virozica čim prej neha matrati Tisouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa izkoristi priložnost in ko Tisa spi še ti spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša in kolumbo super da Florjan in Maj uživatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo dobr opravta z Rokom

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 280
9.7.2010 10:52:16   
Urša08
Mi smo šli pa danaes na malce daljši sprehod in je ful pasalo, no zadnje pol urce je bilo že fino vroče.Sedaj mam pol urce pavze potem bom šla pa eno rundo cunj obest , eno v sušilca vršt (ma se mi ne da štumfov in gatk obešat), pa kuhinja vabi tko da bo treba mal migatuser posted image user posted image user posted image

Sem pozabla povedat da sem včerej zvečer pol urce uživala ob brcikahuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 11:28:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
9.7.2010 12:15:50   
birdy
Evo, mi mamo končno pomit. Je tast obe napoku in so šli na sprehod, jst pa sesalc pa cunja. Se kr boljš počutmuser posted image
Urša, vidš da so brcikeuser posted image Sam čas si je treba vzet pa jih ujetuser posted image Mene je pa tale otrok včer med peglanjem tok butu direkt v mehuruser posted image Pa se nisem dala, sem najprej do konca speglala, če ne spet ne bi. No, ko sem bla konc je bil pa tud bebi konc. Jst tud mislm da bo punčka pri tebiuser posted image Pa ne zarad tega kaj ješ, ampak ker mi daješ take znake k da se kaže punčka. No, lahko se pa motimuser posted image
Ajvy, ah tele tvoje punce, res nimata sreče z zdravjemuser posted image Naj se Tisa čimhitreje pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
U, sam kva sem jst zdej opazila, če bo punčka bi bila lohk tud Tisa, je ful lepo imeuser posted image Jah, še vedno nimava pojma o imenih. Sploh ne prideva skupuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 283
9.7.2010 12:18:25   
birdy
Aja, Kolumbo, a ni zbiljska noč že bila? A veš da ne vem, moram prov mojga vprašat če kej ve...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 284
9.7.2010 12:27:08   
Katjusa
evo z Benijem sma se potepala, zdej sem pa Florija klicala pa ni hotel nič govorit..... tak da sme se z Omo zmenle, da pridem tja pol se pa nej odloči a gre domov al bo še ostal..... ga grem mal pogledat mogoče ima pa mal domotožja..... za prvič je tak super, da je sploh prespaluser posted image user posted image user posted image user posted image sem ponosna nanj in upam, da bo še kdaj hotel it.....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 285
9.7.2010 12:35:20   
Urša08
Birdy medve ma vama pa očitno zmenjeno kdaj likaveuser posted image user posted image user posted image user posted image sem jaz tud včeraj zvečer likala, no sej bom dons tud. Mam pa že 4 stroje oprane, še en me čaka pa smo za ta teden finitouser posted image

Katjuša super, mogoče pa tok uživa da nima časa, a veš men je to čist poznano pr Nejcu in se sedaj sam še nasmehnem in si mislim da uživauser posted image Na začetku sem bla pa čist žalostna da moj otrok nima časa zameuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas se kosilček kuha, kuhinja na pol zrihtana, sedaj dam še Žigca spat in bom mela eno coffee pavzo ker sem čist lena ratala.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 286
9.7.2010 12:37:51   
Urša08
Aja Birdy glede spola si me pogruntala mal ane user posted image user posted image user posted image no sej itak ne znam bit tiho in sem že mojim namignila tko da bom še vam povedala, ginekologinja lulčka ni vidlauser posted image user posted image user posted image se je še hecala ko ve da mam dva fanta doma da je to dobr ane da ne najde lulčka user posted image user posted image user posted image user posted image , ni pa 100% zato sva še tiho in ne govoriva naokoli. Tud ve vzemte z rezervo. Jaz sem itak že preveč happy in me moj mal bremza.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 287
9.7.2010 12:42:07   
birdy
Urša, a ti si tud likala včer? Kaj sva mal telepatsko povezane?user posted image Jst pa dons ne bom mela česa likat, moram ene cunje obest, pol še enezalaufam, jutr to speglam in sem fertik!!! Juhu, sam kaj k bo pol že posteljnina za oprat, sam te pa ne likamuser posted image
Se je men zdel da je punčka, že skoz en filing da bo bejbika!!! Čestitke, se ti kr smeje a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, jst bom pa še ene slaba dva tedna v nevednostiuser posted image Firbca me pa za ponoret!!!user posted image Mislm pa da bo za ostale ostala skrivnost, no, bomo vidl... Če bo fantek me skrbi da ne bom mogla bit tihuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 288
9.7.2010 12:49:54   
Urša08
Birdy jaz mam zate filing da bo fant. No sej bomo vidli, če ne prej decembrauser posted image user posted image user posted image user posted image A ti okolica že kej govori kaj bo? Joj k men skor vsi o fantu govorijo, no moj oči je že skoz sigurn da bo ta punčkauser posted image user posted image user posted image . Sem bla pa že parkrat kr mal huda na izjave a bo spet fantek, al pa še en fant ane user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 289
9.7.2010 12:51:23   
Urša08
Birdy  a maš ti pralno kroglo? Kako se obnese? Si zadovolna? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 290
9.7.2010 13:08:43   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Birdy  a maš ti pralno kroglo? Kako se obnese? Si zadovolna? 

Ja, pralna krogla... Lej, za najine cunje prat je dobra, za od tamalihdveh pa še najbolj prašek plus kak ariel profesional ni zadost. Ampak ko bosta mal večje in bo konc teh flekov od hrane (ki je hudič za dol spravt) bom pa tist uporabljala. Na splošno, za malo umazane cunje je okuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 291
9.7.2010 13:15:17   
birdy
Men pa vsi govorijo da bo punčka, jst mam tud en filing, pa ga ne izdamuser posted image Ne upam da ne bom spet kiksnlauser posted image Mah mi gre tud na živce, moja mami je pa tanjbolj pametna. Za Neli je bla ziher da bo punčka (glede na velikost trebuha), za Kristi je bla ziher da bo fant do januarja, ko mi je kr naenkrat ful trebuh zrastu (velik trebuh je kao znak punčke), zdej pa itak prav da bo punčka ker mam ogromen trebuhuser posted image Glih zarad tega bi bla jst tih če bo fantek, da ji zaprem g...user posted image Moj bi pa glih če bo fantek rad povedu da bojo lahko kake cunje kupiluser posted image
ti, če bo pri nas fantek ti lohk jst cunje posodim če boš hotla. Sej jst bi jih že naprej šenkala, pa jih Klemen špara za sestro če bo kej noseča. Tko da če boš hotla, res, kamot, pa tud če kej uničiš, se ne sekiram. Jst če bo fant itak z tričetrt cunj nimam kej počet, ker je vse rozastuser posted image Vem pa da boš ti tud ziher kej roza kuplauser posted image , ampak če boš hotla met pa sam v roza pa ti sam reč... Jst se skoz jezim k moja mami ful oblačil kupuje, ampak vse punčkast v nulouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 292
9.7.2010 14:26:44   
sjmm
dan!

mi smo imeli pestro noč...je Maj tulu k da ga režemo...ene pol urce...pol pa k da bi odseku....mi še spat nismo šli k smo kartal...pol pa se je mali igral ene pol urce...pol pa zaspal...sam mi2 sva bla čist out...k je zdej spal vse noči prov lepo

dopoldan kofetkarsko...dons smo šli mi k sosedom...so me napojili z enih šnopcem ...s sadjem...dobr okus...sam jz sm bla od treh požirkov pijana k maura...sm kr dvojn vidla...to je pa tko k ene 2x na let nardim 2 požirkauser posted image user posted image user posted image

sm direkt u mrzu morje zalutala

no, zdej mali spi, mi se pa prpravlamo, d bomo ene oradice spekl

popoldan...plaža

bodite u cvetju

birdy in urša....lepe nosečniške dni in brce...upam, da kmal izveste za željeni spol...pa d vas okolica ne bo preveč ob živce spravlala.....aja...jz sm za Maja kupila skor vse nove cotke...imam hudo zalogo...če bo katera rabila...rade volje dam

kolumbo...fajn opravta z Roksijem in veselo snidenje z Majklom

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 293
9.7.2010 17:43:06   
tanci29
hej babuške

kako kaj?

mi smo danes na trnih..jutri dobimo ključe od naše hiške...dons sploh delat nisem mogla, to je pa čist noro dober filing....

hana je padla u vrtcu in si razbila brado

kupla sem ji ene natikačke od Gisele bundchen..kaj so kjut

upam da ste vse ok..nisem vas mela cajta prečitat

ajvy-kako ste

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.7.2010 18:22:18   
Urša08
Mi smo prišli domov iz igrišča. Možek dela večerjico, potem sledi banja, risanka, pravljica in spanjeuser posted image

Tanci sem prepričana da je to en noro dober filing, jutri je za vse vas velik korak in vi samo UŽIVAJTE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si je Hana hudo razbila brado - je bilo potrebno šivanje? Bogica mala eto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro zaceli.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.7.2010 18:23:07   
Urša08
Birdy če boste mel vi fantka, pa mi punčko bova pa mal cunce skombiniraliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 296
9.7.2010 18:24:14   
Urša08
Sjmm vi pa fajn žurate, ma sej je prov, uživajte na dopustu, spočij si, napolni baterije, pa z možekom mal uživajta tud v dvoje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 297
9.7.2010 18:25:05   
Urša08
Ajvy kako je s Tiso? Je kaj boljša? Pa ti - si se uspela kaj spočiti? Za Tiso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 298
9.7.2010 18:27:04   
Urša08
Mi gremo jutri na izlet z muzejskim vlakom v goriška brda. Je celodnevni izlet pa sem mal na trnih kako se bo sešlo. Ma sej verjamem da bo superuser posted image user posted image user posted image

eto večerjica že diši

Grem jest pa se zvečer še kej javim.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 299
9.7.2010 20:03:54   
Čebel@
čer

Hana pančka,ati je pri Vrhniki nekje-je šel sodelavca kropit(22let star,se je obesiluser posted image ),mene pa gleda en kup cunjuser posted image

sem vas prebrala,ampak več kot pol pozabilauser posted image

sjmm.....upam da boš na koncu vseeno rekla,da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

tanci......vav ključiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša.....nima veze kakšen spol je,samo da je malček/malčica zdrav/auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo......komi čakam slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy........joj boga Tisauser posted image user posted image user posted image .......en kup user posted image user posted image user posted image user posted image zanjo,zate pa kup user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša.....je bilo kaj nujnega?user posted image ....sem bila v službiuser posted image

baki.....user posted image user posted image user posted image user posted image za Katjin ušesek

no to je vse kar sem si zapomnilauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...
Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?