Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.9.2010 22:50:38
|
|
|
|
Ajvy
|
čer... dan ni šel nikamor....prav bedno,,ampak je minilo...jes....jutri pa frej , ker ima moj možek 30 rojstni dan...jjjeee--- KAtjuša....nosila sem škatla iz starega v to stanovanje.... Te pa čist razumem glede selitve...ko se nečesa navajen...uf... sjmm...hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa KAj pa veš...mogoče si pa hipijevka po duši Super da se je imel MIha the best Claud..upam,da ti delo čimprej mine...pa da se najde frej vikend ČEbela
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 7:06:16
|
|
|
|
Urša08
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 7:11:03
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz in mojedva sončka smo vstali, možek še spi. Kuham pisker čaja in pa kavico. Včeraj sta tamaledva uživala 100 na uro s stricem in njegovo, no sej sta se res posvetila 100%, pa še vsak eno igračko sta dobila. Midva sva se pa tudi imela super. Je kar luštno bit na ladjici in it po ljubljanci, malce drugače. Danes bomo pa čist na izi, bomo bolj zabušavali in se crkljali. Aja pa prehlad je tud mene na žalost ujel . Ajvy tvojemu možeku želim vse najboljše, naj vaša družinska sreča traja in seveda veliko zdravja. Uživajte danes čebela naj prehlad gre stran
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 7:14:49
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm super za uspešen šoping Si za Majčija tudi kaj dobila? Katjuša me veseli da ti je ratalo v stanovanje it mal podelat čebela ojej tvoja tašča bo pa mogla mal mejo spoznat v kaj se vtikat in v kaj ne Ti dam prav da sta ji povedala in upam, da se bo sedaj držala tega. claud naj ti delovni vikend čim prej mine Ajvy če imaš danes spalni dan ga izkoristi
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 8:04:10
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro thx
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 8:06:08
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro... Urša....waw...to je morala bit relaksacija...krasno... Hvala za čestitke ...res za prehlad...da gre stran Spalni dan..sem oddala..slavljencu
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 8:07:09
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Ena ta hitra kavica Midva sva tud uspela včerej letet v šoping - se je najina garderoba mal opomogla Sjmm za šoping. Ajvy - naspi se! Claud naj čimprej mine! šibam kofetkat
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 9:40:22
|
|
|
|
Čebel@
|
dan spala sem še kar ok-je pomagalo da sem si operil zlila v nos ......za danes nimamo posebih planov ajvy.......vse naj naj tvojmu možku-lepo praznujte grem skuhat čaj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2010 11:44:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2010 11:54:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 11:56:54
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz in mojedva sončka smo vstali, možek še spi. Kuham pisker čaja in pa kavico. Včeraj sta tamaledva uživala 100 na uro s stricem in njegovo, no sej sta se res posvetila 100%, pa še vsak eno igračko sta dobila. Midva sva se pa tudi imela super. Je kar luštno bit na ladjici in it po ljubljanci, malce drugače. Danes bomo pa čist na izi, bomo bolj zabušavali in se crkljali. Aja pa prehlad je tud mene na žalost ujel . Ajvy tvojemu možeku želim vse najboljše, naj vaša družinska sreča traja in seveda veliko zdravja. Uživajte danes čebela naj prehlad gre stran da ste vsi uživali, čeprav niste bili skupaj!!!!!!! ojoj, mene tud prehlad sploh ne spusti...evo še tebi mau posodim Ajvy tvojemu možeku želim vse najboljše, naj vaša družinska sreča traja in seveda veliko zdravja. Uživajte danes .....SE PRIDRUŽUJEMO ČESTITKAM!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 11:57:52
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm super za uspešen šoping Si za Majčija tudi kaj dobila? Katjuša me veseli da ti je ratalo v stanovanje it mal podelat čebela ojej tvoja tašča bo pa mogla mal mejo spoznat v kaj se vtikat in v kaj ne Ti dam prav da sta ji povedala in upam, da se bo sedaj držala tega. claud naj ti delovni vikend čim prej mine Ajvy če imaš danes spalni dan ga izkoristi MOJ MU JE ENE SAME TRENIRKNE HLAČKE NAJDU PR SOSEDU...UNE ZA 6 EVROV..K JE ČEBELC@ POVEDALA..ups črke....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 13:12:06
|
|
|
|
sjmm
|
hej! mi smo kr zgodi ustal..za spremembo...smo vse risanke vidl, pa kužata sprehodil, Jan, Miha in Maj so šli pol mau na igrišče...moj je medtem posesal, jz pa sm se zapodila v kuhinjsko shrambeno omaro in nardila red, vse lepo zložila in pomila...zdej kr kulturno in pregledno zgleda...pol sm še na brzake ostalo po kuhni mau popucala potlej smo še mau knjige ovijali in nalepke z imeni gor popali pred pol urce smo mel sadno malco, pa vsak en mafinček zdej je šel majči u mižule...mi2 bova pa en kofetek spila...nama je obema ful zapasal pol pa kosilček....dons bo korenčkova juhca z ajdovo kašo, makarončki u paradižnikovi omakci z baziliko in sirom, vegi hrenovke na žaru in pesa.....nič posebej nedeljsko ...sam pač dons jemo po Mihčevih željah drgač pa imam v planu dons še mau cote poštimat...pa jedilnike za očije za v njegovo kuhno morm spet sestavt, tak d bom hkrati še za nas mal jih nardila, da bo med tednom lažje kuhanje, pripravljanje malic in seveda d bo nakupovanje bol organizirano kolumbo...lepo d si se javla....smo hotl že v porodnišnco čestitke pošiljat ...upam d se vidmo kej drug teden...k bo moj še na uršinem konc...d ti še obljubljeno dekco dostavm uživajte nedeljsko popoldne v dobri družbi!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 15:14:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
OJ punce,rabim en nasvet...Sem v Dipotu vidla posteljo v obliki kamiona in ima stranice okrog in okrog samo majhna odprtina je ,da lahko gre ven otrok...Sem razmisljala da bi Mihailu kupla to posteljo in bi jo imel dolgo, bi dobil pa Mihailovo posteljico...A mislite da mora bit Mihailo se v tamajhni posteljici????Jaz mislim da ne more padit z one postelje ker ima obrobo odprto je pa cist tak mal kolker je mihailo sirok in se potem vsede in zleze al pa kr stopi z nogo dol ,ker je tok nizka ni visoka...Mihailo jo je itak sprobal in lepo sel z nje dol,itak ce je pa to bil tovornjak na katere je nor...Nimam pa slike nikjer da bi vam pokazala kaksna je,bom ob priliki slikala...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 20:22:50
|
|
|
|
Urša08
|
čer Jaz sem čist morto - komi čakam kavč. Danes sem jaz kuhala kosilo za nas in za moje. Sem kar musako naredila pa solatko, za sladico smo imeli pa še tortico . Par strojev cot sem oprala tako da sedaj kup čaka na likalni . Me je pa očitno prehlad ujel tko da se že ves dan nalivam s čajem, upam, da tamaledva kej ne pokasirata. Sedaj še risanko pogledata, pa zobki, pravljica in dežela sanj. Mihailo jaz sem Nejca premaknila v ta veliko postlo kake dva meseca pred 2 roj. dnevom in je bil ves navdušen, padel pa tudi ni nikoli (ma ograjco). Sjmm super da maš spet vse svoje otročke na enem mestu Kolumbo super za lep dan Šibam prebrat pravljico. nočka
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 20:45:52
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO OJ punce,rabim en nasvet...Sem v Dipotu vidla posteljo v obliki kamiona in ima stranice okrog in okrog samo majhna odprtina je ,da lahko gre ven otrok...Sem razmisljala da bi Mihailu kupla to posteljo in bi jo imel dolgo, bi dobil pa Mihailovo posteljico...A mislite da mora bit Mihailo se v tamajhni posteljici????Jaz mislim da ne more padit z one postelje ker ima obrobo odprto je pa cist tak mal kolker je mihailo sirok in se potem vsede in zleze al pa kr stopi z nogo dol ,ker je tok nizka ni visoka...Mihailo jo je itak sprobal in lepo sel z nje dol,itak ce je pa to bil tovornjak na katere je nor...Nimam pa slike nikjer da bi vam pokazala kaksna je,bom ob priliki slikala... po moje, če je taka kot si napisala...bo čist ok!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 20:46:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Jaz sem čist morto - komi čakam kavč. Danes sem jaz kuhala kosilo za nas in za moje. Sem kar musako naredila pa solatko, za sladico smo imeli pa še tortico . Par strojev cot sem oprala tako da sedaj kup čaka na likalni . Me je pa očitno prehlad ujel tko da se že ves dan nalivam s čajem, upam, da tamaledva kej ne pokasirata. Sedaj še risanko pogledata, pa zobki, pravljica in dežela sanj. Mihailo jaz sem Nejca premaknila v ta veliko postlo kake dva meseca pred 2 roj. dnevom in je bil ves navdušen, padel pa tudi ni nikoli (ma ograjco). Sjmm super da maš spet vse svoje otročke na enem mestu Kolumbo super za lep dan Šibam prebrat pravljico. nočka ..naj hitro mine prehlad! lepo se spočij!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 20:51:05
|
|
|
|
sjmm
|
naše popoldne...ko smo končno vso posodo pošlihtali...so šli fantje mal na sončka z očijem jz pa sem imela super zmenek z našim vročim ljubimcem...se je dons res izkazal...vse cunje lepo pokupčkane ...sam jz sm pa zdej mau zmatrana...je popoldne kar zmanjkalo časa za na kavč pol smo večerjico prpravli ene fajn tople kruhke s sirčkom v pečici, pa zravn belo kavico....spet posoda pol smo pa torbe prštimali za ju3 tuširanje mulčov...no, Saška je še v kopalnici evo...mi2 z majčijem pa greva zdele z mlekcom...via postelja NOČKO VSEM !!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 20:51:18
|
|
|
|
Urša08
|
Pravljica prebrana, Nejc že spančka, Žiga pa še dozo crklanja dobi in bo tudi . Sem pozabila povedati da me je danes okol 12 klicala prijateljica in povedala da ma od 5 zjutraj že popadke tko da čakamo . Sem se čist raznežila, točno postavila v njeno kožo in še kako solzico potočila . Mislim da bomo jutri pili Sedaj grem pa res z dozo čaja na kavč. Sjmm hvala ti sej kr ne morem verjet da smo komi začetek septembra pa mam že s prehladom probleme, kaj šele bo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 21:07:51
|
|
|
|
Ajvy
|
oi....praznovanje uspelo....v ožjem družinskem krogu.....fino je kadar veliko otrok..pa glasno tudi,,,,obesla ta drug stroj perila...zdej pa še malo likat... sjmm...ojej...a tebe je tut ujelo...revčka.....poceli se hitro... waw..kolk si ibla pridna..... čebela...the best, da je malo popustilo...le tako naprej... Kolumbo.....a boš šla ti kmal rodit?k te nekaj daje....srečno.... mihailo...zakaj pa ne .....mislim da bo enkratno zadovoljen urša...a ti tudi...ojej.....poceli se čimprej ....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 21:09:13
|
|
|
|
Ajvy
|
za vse prehlajenčke.....
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2010 21:19:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.9.2010 21:28:51
|
|
|
|
Katjusa
|
čer prišla sem se sam pohvalit da je naša otroška soba dobila poden lepe sanje in lep dan jutri al v šoli al pa v vrtcu sam da bo čim manj solz......
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 6:35:04
|
|
|
|
birdy
|
JUtro punce. Kako ste? mIHAILO, Kristi ma že ene dva meseca pojstlo raztavljeno. Ma tole pojstlo 140x70 sam da se spremeni v mladinsko in je čist brez ograje. Kjub njenemu običajnemu oplezanju ni še nikol padla pa nič. Za popoldansko spanje sva imela SICER NA ZAČETKU MAL PROBLEME, KER JE LAHKO SAMA vstala, pol swe je pa čist lepo vnesla. Kadar pa jo prekmal dam spat pa jo dobim na Nelijini pojstli, pa v predalih,... Nimava pa nobene ograjce. Kok je pa to visok? Naša je sicer čist pri tleh, ampak tud če bi mela tako višjo pojstlo me ne bi bilo strah da dol pade. Neli je šla tud en takle čas spat v taveliko pojstlo. Sam ker je Nelijina pojstla višja sva dala tisto ogajco in tud ni nikol dol padla. Je pa padla pol k sva ograjco odstranila ene parkrrat, tko da če ne bi imel prov visoke pojstle jst ne bi dajala ograje. bolj k se jo navadijo, težje sprejmejo k jim vzameš. Moja nočka je bla pa švoh. Ne vem kva mi je, ampak prov krči me dajejo v križu. Me je že kr mal strah ratal da bom mogla kam it. Upam da mine, sploh glede na to da so kot blagi popadki na ene pet minut Bom dons mal boklj počivala
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 7:02:58
|
|
|
|
Urša08
|
jutro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.