Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 9:12:17
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy u super spanje A potem tamali kasneje dostaviš v vrtec? direkt smo padle na zajtrk....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 9:15:32
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy.....drži se.....mislim nate
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 9:32:00
|
|
|
|
sjmm
|
dan! pri nas smo dons zgodnji...no, jz..pa Saška...je mogla že ob 6h na Bus...kva čmo...razkošje srednje šole...sej ju3 jo bo pa moj dostavu..pa bo lahk mau poležala....sej k smo mi hodil...to ni blo nč tacga...dons je pa to kr zgodi pijem 2 kafe Majči mau risanke gleda, pa Lino kroglice gloda....je ob 7h mlekca stankal...tko d bo treba zdele kak zajtrk pojest al pa pozno malco birdy....ojoj....držim pesti, da so le lažni popadki in se čim prej umirijo urša in čebel@.....za prehlad.... ...in za vrtičkarje drgač pa se pri nas tale viroza al prehlad...karkol že...ploh ne neha...jz sm sicer že bolš...sam včas se tko pokraham d se kr šipe tresejo....Maj pa tud še kr nos zabasan....naš se tud zdej tok joka in upira, čemu hočem nos ščistit...ga morava kr oba držat...pa od vsega vpitja dostkrat pol še bruha kak vreme je dons urša in kolumbo...upam, danam uspe se vidt...moj je na vašem konc še ju3 in v sredo .....mogoče ju3....je reku d je nekak najbolš dan...glede na delo, da se zna u sredo k bo zaklučval kej zavlečt....sporočite, če bo tebi...urša...prehlad sploh dovolil kake obiske
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 9:47:40
|
|
|
|
claud
|
Morgen! Vidm da je dons neki v zraku.... BIRDY ...........upam da je vse skupaj lažno....... V glavnem...delovno vikend za mano.....pa še delovni teden pred mano.... Larissa se je ponoč neki zbudila je hotla h nama spat in itak je plezala sam po men,,.... ob 6h se je odločla da je dost spanja in evo....ob 7h ustat in spet na šiht.... Šef mi neki skos teži če sm noseča......pa prav sj vem jst na delč zavoham take.....k je pogodba pa zanosjo..... Pa me še enkrat vpraša če sm že....pa sm mu rekla da ne ker čakam na pogodbo ............nč mu ni blo jasn Sjjm ti si z brezovce ne? A kdaj prideš v tuš v notranje gorice? No če kdaj hodiš tja se oglasi.....v salonu....da greva na kako kavico .... Upam da ta teden pripeljejo kuhinjo, ker so klicali da je že fertik narejena Še mal pa gremo Šolarčkom in ............hm....vrtičkarjem (pomanjševalnica za tiste k grejo v vrtec......nism najdla druge.... )........naj jim bo vsem lepo in naj hitro mine..... Nosečke počivajte in uživajte.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 10:14:51
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Morgen! Vidm da je dons neki v zraku.... BIRDY ...........upam da je vse skupaj lažno....... V glavnem...delovno vikend za mano.....pa še delovni teden pred mano.... Larissa se je ponoč neki zbudila je hotla h nama spat in itak je plezala sam po men,,.... ob 6h se je odločla da je dost spanja in evo....ob 7h ustat in spet na šiht.... Šef mi neki skos teži če sm noseča......pa prav sj vem jst na delč zavoham take.....k je pogodba pa zanosjo..... Pa me še enkrat vpraša če sm že....pa sm mu rekla da ne ker čakam na pogodbo ............nč mu ni blo jasn Sjjm ti si z brezovce ne? A kdaj prideš v tuš v notranje gorice? No če kdaj hodiš tja se oglasi.....v salonu....da greva na kako kavico .... zmenjen!!! Upam da ta teden pripeljejo kuhinjo, ker so klicali da je že fertik narejena Še mal pa gremo Šolarčkom in ............hm....vrtičkarjem (pomanjševalnica za tiste k grejo v vrtec......nism najdla druge.... )........naj jim bo vsem lepo in naj hitro mine..... Nosečke počivajte in uživajte.....
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2010 10:23:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 10:38:31
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem dons itak za nobeno rabo tko da sem samo omakico za makarončke skuhala, pa en stroj cot dala prat. Sedaj pa upam, da mi tri dni ne bo treba prat . Sedaj pride ena kolegica na en kofi, ob pol enih pa že Nejca poberem. Sjmm in kolumbo jutri meni odgovarja Pa ves čas mislim na Birdy in stiskam pesti .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 10:44:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
punce hvala za odgovore glede postelje...ta je res nizka tut ce bi padel ne bi blo nic pa se ograjo ima je sam mal odprtine,tko da jo bomo kr nabavli ko bo denar enkrat do januarja ,dokler ne pride novi clan... BIRDY mislim nate Mamice ,ki uvajate -si kar mislim kako vam je,meni bi tudi bilo zelo hudoooo...Vsaka sprememba je teska ,ampak vsega se clovek navadi in se bojo otrocki tudi vrtca navadli
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 10:48:06
|
|
|
|
Čebel@
|
naša tamala že diha .....so jo obdržali notr,tko da čakamo da rodi
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 10:53:24
|
|
|
|
antonia
|
Po dolgem času se vam javljam. Tudi mi smo na uvajanju - eno privat varstvo smo zamenjali za drugo. V prejšnjem je sicer mali neskončno užival - zjutraj je komaj čakal, da gremo, popoldan pa se mi je skrival, ko sem ga prišla iskat... Je bilo pa kar daleč in za naju velik logistični zalogaj, ker sva pod nujno potrebovala oba avta. Zdaj se bo pazil pri eni gospe, ki je skoraj soseda. Danes je 4. dan po 4h - zjutraj joče, ko se poslovim, ampak baje že čez 3 min ne ve za nič...Mogoče že malce izsiljevanja. Namreč vem, da je zanj zelo lepo poskrbljeno - mogoče mu le ta varuška ni tako simpatična kot prejšnja. Ampak se bo moral navadit. Tudi ostalim polagam na srce, da malo stisnemo zobe ob kakšnih solzicah, če vemo, da se otroku ne godi slabo. Spremembe v življenju bodo in potrbno se je navaditi...Od kolegice hčerka je bila v privat varstvu do šole, zdaj je prvošolka in imajo blazne probleme...cele dneve joče, noče v šolo, ne more se vklopiti med sošolce. Starejši kot so, težje se prilagajajo. Sicer pa čestitke vsem nosečkam. Birdy - držim pesti, da bo šlo srerčno. Meni so tudi v 28 tednu ustavljali popadke - 48h sem bila priklopljena na infuzijo, dobila inekcije za razvoj pljučk. Na srečo se je umirilo...So me kar solze oblile, ko sem ob novici o Birdy podoživela tisti teden. Sunny - držim pesti za službo.... Sicer pa, drage februarčice, prosim držite pesti.... Sem v 6. tednu in glede na to, da se mi je samo 1 od 3 nosečnosti izšla OK in še ta z obilo komplikacijami, me je pošteno strah...Imam hormonsko podporo, buscopan...upajmo na najboljše, glede na to , da sem že veteranka (35)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2010 11:03:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 11:15:41
|
|
|
|
sjmm
|
kolumbo....pojma nima odkje vse vlečeš paketke...zmer se z enim cotkam ubadaš antonia....držimo pesti...seveda!!!!! urša....nč gsm ne dviguješ??? ....glede ju3...mi2 bi pač pršla do tebe...bi naju moj oddal...okol 8h-pol9h....pol pa d nebi do 2h al pa 3h pr tebi težila...a je kje bliz kak bus za LJ...d greva do glavne postaje, pa pol na vrhnčana....k sigurn morš ti pol po Nejčka pa to..pa te nebi rada preveč obremenjevala
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 11:16:42
|
|
|
|
sjmm
|
greva mau na luft...k glih ne ščije sam pr ns kr neki piha ...bljak...hočmo sonce!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 11:17:20
|
|
|
|
sjmm
|
birdy...MISLIMO NATE IN NA TVOJGA BEJBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2010 11:55:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 11:59:08
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm se slišve, sm mela ravno obiske - sedaj se morm pa zrihtat in po Nejca. Sem sam hotla povedat da je moja prijateljica rodila in sem čist solzna šibam
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 12:06:49
|
|
|
|
petrušk_
|
dober dan punce... 2 dni špricam pa je že tolk, da bom komi vse prebrala... v vrtcu problemčki...joka k norc in zavrača vzgojiteljice, tko da bo še kar dolgo trajal pomoje, da bomo ok.... zj greva pa kar obe skupaj počivat, k je bla nočka tud kr zvečer upam, da najdem čas, da vas preberem in pokomentiram.... upam da ste ok....sploh pri urši in čebel v vrtcu :)
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2010 12:16:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 12:23:41
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm se slišve, sm mela ravno obiske - sedaj se morm pa zrihtat in po Nejca. ...ni panike...se bove že zmenle ...ti kar počasi Sem sam hotla povedat da je moja prijateljica rodila in sem čist solzna šibam................ .čestitke!!pa še zate...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 12:24:41
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SJMM jutr po kavici te loh jst pol zapelem do 25ke k jo mamo u Medvodah, pa greš loh še direkt po Saško .....oz tle iz Medvod maš do glavne na vsakih 15 minut une medkrajevne buse iz cele Gorenjske, pa vlak tut pele, ta je sploh brzinski, je u 5h minutah na štacjonu gre pa 13 37 iz Medvod ...se zmenmo!!
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2010 12:26:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 12:27:04
|
|
|
|
Čebel@
|
midve sva doma-Hana pančka.....sem prišla je še jedla-sama ...je rekla vzojiteljica,da sploh noče da ji kdo pomaga .....pa me neki časa sploh opazila ni,ker mi je hrbet kazala,pol sem pa k njej stopila pa me je bila full vesela ......lepo je jedla zajterk,nobenih solzic,edino:KO JE BILO TREBA IT DOMOV jutri tam tudi prespijo-sem se zmenila da me bojo poklicale ko se bo zbudila
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 12:27:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ dober dan punce... 2 dni špricam pa je že tolk, da bom komi vse prebrala... v vrtcu problemčki...joka k norc in zavrača vzgojiteljice, tko da bo še kar dolgo trajal pomoje, da bomo ok.... zj greva pa kar obe skupaj počivat, k je bla nočka tud kr zvečer upam, da najdem čas, da vas preberem in pokomentiram.... upam da ste ok....sploh pri urši in čebel v vrtcu :) za mamico in Evo......naj se solzice hitro posušijo in se Eva lepo navadi na nov ritem!!! pa mami tudi.....sej nočm bit brihtna....sam mogoče tud evica čuti d je tebi hudo....morš bit tud ti pogumna
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 12:30:36
|
|
|
|
sjmm
|
mi2 sva bla zuni...mrazzzzz...sva po pol urce sprehoda kr not ušla. ..zdej pa spet Carse vrtimo....Maj je znoru od te risanke...pa največji štos...on prov not pade...sedi in gleda...k je pa muska pa ustane in pleše tle po dnevni k norc...joj, tile naši miškolini... ..jz se vsak dan naslajam nad novimi dogodivščinami tegale miškota...joj nekatere pa že naslednjega čakate....in sitno brojite...kr ne morm belivat
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 12:31:34
|
|
|
|
sjmm
|
no, zdej pa šibava po Mihca na bus...dons prvič pride sam s šolskim busom...pa ga greva na postajo počakat...pol pa Maj u mižule
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.