|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
4.9.2010 9:03:13   
Katjusa
pri nas se že obmetavamo s hrano po 1 samostojnem dnevu vrtcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
4.9.2010 9:16:11   
Ajvy
sjmm..ko boš imela čas ,bi te lepo prosila za recept, za kruhove cmoke....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
4.9.2010 9:16:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

pri nas se že obmetavamo s hrano po 1 samostojnem dnevu vrtcauser posted image user posted image user posted image user posted image

TArja je pa enkrat pljuvala po tleh...sem samo debelo gledala....
Svašta lepih user posted image stvari privlečejouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
4.9.2010 9:18:12   
Ajvy
Urša..krasna si....zares......

Sjmm
... super za prihod domov..to bo veselo.....

Claud....uf...to si se morala vstrašit....ojej...samo da se je dobro končalo..si pa trezno odreagirala....bravo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes sem popoldanska....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
4.9.2010 11:37:25   
Čebel@
Hana počiva,ati je šel ciprese okrog bajte posrišt,jaz si grem pa čaj skuhat,pa en lekadol vršt v rituser posted image ....vreme je itak nikakvo,tko da bomo popoldan kar domauser posted image

ajvy......naj ti delovno popoldne hitro mineuser posted image

evo pa še za vas enega,da ga ne bom pila sama:

user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 4.9.2010 11:39:09 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
4.9.2010 11:59:10   
Ajvy
Čebela...hvala...pa hvala za čajček...naj gre prehlad čimprej mimo......

tko..spakirala še zadnji dve škatli iz starega stanovanja......spomini so privreli na plano...ne morem verjet, da bodo drugi ljudje sedaj tu ustvarjali svojo zgodovino.....28 let spominov.....waw...ne bo lahko.....ah ja,,,spremembe...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
4.9.2010 12:11:00   
Katjusa
ajvy kam se pa selite..... mene tudi kmalu caka selitev.... če štejem se mamino nosečnst je že 30 let kar sem tu...... to bodo tekle solze v potokih.... tko da ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
4.9.2010 12:12:09   
Katjusa
čebela hvala za čajček pa naj prehlad hitro mine.... moje 2 sta tud včeraj kihala sem jima dala kr operil v noseka in je danes že boljše do sedaj je sam beni enkrat kihnil...... 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
4.9.2010 12:50:15   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

sjmm..ko boš imela čas ,bi te lepo prosila za recept, za kruhove cmoke....

NI BLEMA...EVO...KRUHOVI CMOKI

ena bela štruca od 80dag..al...5 žemelj.....zrežeš na kockice

zžvkljaš 3 jajca, dobro žličko soli...dodaš ene 3-4 dcl mleka

poliješ po kruhu in pustiš ene 15 minut

2 čebulci prepražiš na olju...malo ohladiš...vmešaš v maso, dodaš žlico moke, mogoče še malo soli, nekaj žlic drobtin...5-6.....na koncu pa še sesekljan peteršiljček...pustiš 5 minut....potem pa:

ali zmočiš kuhinjsko krpo, raztegneš, potreseš z drobtinami...kar izdatno....potem narediš kačo in mase in kar trdno zaviješ, pa s sukancem obviješ....kuhaš v vreli osoljeni vodi...20 minut

ali vzameš alu folijo...jo raztegneš....namažeš malo z oljem, potreseš z drobtinami...zaviješ v kačo ali v več malih in kuhaš enako

ali pa oblikuješ poljubne cmoke, če imaš posodo, kjer se kuha nad paro...kuhaš ravno tko ene 20-25 minut

paše pa zravn prav vseh vrst omake, po želji ko so skuhani jih zabeliš z drobtincami popraženimi na maslu...sam mi to kr spustimo k nas je že tko kr dost skupi ( razn Majčija, seveda k je presticauser posted image )

PA DOBER TEK!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
4.9.2010 12:56:38   
sjmm
EKOLA...MI2 SVA krneki nabavle...sam ne vem al sm jz tok za cajtam....tale HM...same take mau vrečaste zadeve..pa to pa take....no, ja...sej pol k sm probala je prov kul hipijevsko zgledal...mogoče je pa to moj skriti stiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o,čebelc@...naj hitr mine prehladuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sam ne govor...mene je dons ponoč spet začel po grlu praskat..mislm...šit...bom 1x res mogla neki močnga rukntuser posted image

ajvy...ja, selitve znajo bit sentimentalna reč...naj vaša čim bolj gladko poteka...srečno!!!!

no, grem zdej skončat kosilčke, mali spi...MIha kmau pride...tak d bo kmal ful hauseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama kolumbo....kva dogaja pr vs...menda niste šli že rodit??user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
4.9.2010 12:56:51   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Claud.....samo da je vse ok....če ti bo kdo očital, kaj ji daješ bonobone, mu mirno zabrusi, nej se briga zase......jst sm sicer tut čist proti, sam ko gre za mojga otroka, za druge se pa ne sekiram in mi je neumno pametovat, ker se našim malčkom čist vsaka hrana lahko zatakne, pa če je to najbolj zdravo sadje ala grozdje, jabolko, al pa čist navadn košČek kruha, mesa, al pa solatke.....tko d važn d si reagirala tko k je treba iN JST TI SAM REČEM BRAVOuser posted image user posted image user posted image

Kolumbo hvala za toleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
4.9.2010 12:59:35   
claud
BTW kaj , kdo je pr kolumbo rodil?!
Nism čist na tekočem.....

Dons mam celodneven šiht, pa še ju3 do 13huser posted image ......pa šele naslednji vikend sm frej....

Urša waaaaau huda fotka in ful lep bušiuser posted image user posted image user posted image

evo morm naprej delat

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
4.9.2010 13:05:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

BTW kaj , kdo je pr kolumbo rodil?!
Nism čist na tekočem.....

Dons mam celodneven šiht, pa še ju3 do 13huser posted image ......pa šele naslednji vikend sm frej....

Urša waaaaau huda fotka in ful lep bušiuser posted image user posted image user posted image

evo morm naprej delat

mislim, da od brata ženauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

claud naj ti hitro mine delaven vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst si grem pa kako urco lepotnega spanca privoščit ker moja mišeka tud spita.... dons sem oprala 4 stroje oblačil od tega se en še suši ostalo je pa vse v omarahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dnevno sem si mal v red spravla...... popoldne gremo pa v vitanje babi, dedi, jst in moja user posted image user posted image babi in user posted image user posted image bodo šli mal na sprehodeka mi2 z dedijem boma pa mal delala......

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
4.9.2010 14:06:03   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

črticaa kako si zrihtala z vrtcem? Ti je ratalo v Kranju dobit?

smo na planini v NAjdihojci :)

urša a si žže rodilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
4.9.2010 16:25:42   
sjmm
hej hoj!

mi vsi hepi k smo u polnem številuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ata se ubada s posodo...smo še mau peciva sčaral in je piskrov za izvozuser posted image

zdej se je pa zuni uscal...pa smo si kr u izi popoldne zapisali na urnikuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
4.9.2010 17:14:43   
Čebel@
dan

Hana in ati večerjata....smo meli en rukar popoldan.....smo se glih ven spravlal,pa pride gor tašča in popoka Hano da gresta onidve malo na dvorišče.....pa jaz rečem da ne,ker gremo mi 3je kot familija ven in sem mojga dol naterala po Hano in zabičala da gremo ven.......mislim,čist vsakič ko mala zajoka(trma) ona pride gor in ji neki prigovarja in jo kao tolaži.....no uglavnem so vsi ugotovili,da danes nisem najboljše volje in je boljš da se me izogibajouser posted image

upam da ste ostale imele lepše popoldneuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
4.9.2010 19:34:09   
Katjusa
čebela prav imaš, da si se zbunla.... ja pa kaj folk misli..... a jo je vseeno odnesla dol čeprav si rekla, da greste vi venuser posted image

mi smo zafugiral kuhinjo pa še mal kopalniceuser posted image user posted image user posted image user posted image kej več nam pa ni ratal.... jutri boma pa z mojmu podn v otroški polagala, ker pridejo v četrtek otroško sestavituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam, sem že pozabla kakšno smo kupliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
4.9.2010 19:38:36   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dan

Hana in ati večerjata....smo meli en rukar popoldan.....smo se glih ven spravlal,pa pride gor tašča in popoka Hano da gresta onidve malo na dvorišče.....pa jaz rečem da ne,ker gremo mi 3je kot familija ven in sem mojga dol naterala po Hano in zabičala da gremo ven.......mislim,čist vsakič ko mala zajoka(trma) ona pride gor in ji neki prigovarja in jo kao tolaži.....no uglavnem so vsi ugotovili,da danes nisem najboljše volje in je boljš da se me izogibajouser posted image

upam da ste ostale imele lepše popoldneuser posted image

čebelc@....slab dan gor al dol....važn d vztrajaš pr svojih merilih...BRAVO ZATE!!! tO JE TUD ZA hANO ITAK NAJBOLŠ!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...UPAM, DA SE TI SLABA VOLJA RAZKADI IN EN LEP VEČER!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
4.9.2010 19:43:34   
sjmm
čer!

smo se zdele načokolinal...ne vem kva je dons...že cel popoldne hamsamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...verjetn smo na shujševalniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa počasi tuširanje...in podobno

jz sm zdele popoldne k ena cota....vreme al kva...rabm orning dozo stiskanja...sm čist sestradana  romantike...je tak lušn k se mau shladi...se mau stisntuser posted image

velik stiskanja vsem skupaj želim!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
4.9.2010 19:43:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

hej hoj!

mi vsi hepi k smo u polnem številuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ata se ubada s posodo...smo še mau peciva sčaral in je piskrov za izvozuser posted image

zdej se je pa zuni uscal...pa smo si kr u izi popoldne zapisali na urnikuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako se je imel mali mišek?
bravo atauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
4.9.2010 19:49:18   
sjmm

hej hoj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako se je imel mali mišek?
bravo atauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miha je užival na polno,še hrano je pohvalil, pa skor vse cote je čiste nazaj prinesel...razn gatk in majc...sploh nič blatno...joj, če bi šel Jan bi bla čist druga pesem...itak bi pol stvari tm pozabuuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
4.9.2010 20:09:13   
Čebel@
sjmm,katjuša.....hvalauser posted image user posted image user posted image ....ja,kjub temu da sem dobesedno tulila da jo nima nikamor za odpeljat jo je odpeljalauser posted image user posted image ....zato se mi je pa pokrov dvignil...sej zdej sem že boljše volje,ampak boljš da me tašča nekaj časa pusti čist na miruuser posted image

jaz si grem operil našpricat v nos,ker nič ne duham sploh,pa lekadol bom vzela in via posteljauser posted image

lep večeruser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
4.9.2010 20:59:36   
Katjusa

hej hoj!

miha je užival na polno,še hrano je pohvalil, pa skor vse cote je čiste nazaj prinesel...razn gatk in majc...sploh nič blatno...joj, če bi šel Jan bi bla čist druga pesem...itak bi pol stvari tm pozabuuser posted image user posted image

frajer maliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fino, da se je lepo imel in da je uživaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela pa sej ne morem verjet.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
4.9.2010 21:28:44   
sjmm
čer še 1x!

vam sam lepo in mirno nočko zaželim!!!

pri nas 2 piščeta šlafata....ostala 2 še mau razmetava!user posted image

pa-pa!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
4.9.2010 21:32:52   
Katjusa

čer še 1x!

vam sam lepo in mirno nočko zaželim!!!

pri nas 2 piščeta šlafata....ostala 2 še mau razmetava!user posted image

pa-pa!

hvala lepo nočko tud vam.... moje 2 piščančka tud ajata že skoraj eno uro:)
mojga pa še ni jst si grem pa glavo prat pa tuširat.....

lepe sanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.