|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
2.9.2010 11:56:02   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Ta ideja za jutri je še boljša, čeprav ne vem, kaj pomeni za tebe zjutro.user posted image

Ammm, Gaja ustane tam nekje med 9h in 10h, tolko da se h sebi spravim pa sm ready! user posted image
Drugače je pa pr meni zjutro vse do 12h...user posted image user posted image user posted image

ajvy, hvala za pikepoke...Jih bomo oba fullllllllllll rabla!!! user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 2.9.2010 11:57:09 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
2.9.2010 11:56:34   
Ajvy

Ajvy - super za fraj dan. Verjamem, da je obupno, če na šihtu nimaš delaš na ful. Pa dopust boš šele sedaj imela. No, zdej že lahko odštevaš dneve do takrat. user posted image

ja...jst grem vedno septembra na dopust.....ker imam takrat rojstni dan....pa še vedno je bil vsak september lep..kamorkoli greš ni gužve....
SAm letos je pa mraz.....bomo šli pa v kak bazen

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
2.9.2010 11:56:57   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ta ideja za jutri je še boljša, čeprav ne vem, kaj pomeni za tebe zjutro.user posted image

Ammm, Gaja ustane tam nekje med 9h in 10h, tolko da se h sebi spravim pa sm ready! user posted image
Drugače je pa pr meni zjutro vse do 12h...user posted image user posted image user posted image

črnogorka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
2.9.2010 11:58:12   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

črnogorka user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak! Če ne druzga pa vsaj po duši! user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
2.9.2010 12:01:40   
Maksi1
No pol se pa slišimo...če ne pokličeš danes do 15.45, pa jutri. Zdej pa res šibam. Čaučau

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
2.9.2010 12:02:27   
sunny24

No pol se pa slišimo...če ne pokličeš danes do 15.45, pa jutri. Zdej pa res šibam. Čaučau

OKI! Lepo se mej! čawčaw user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
2.9.2010 12:07:36   
Čebel@
ajvy......uživaj v frej dnevuuser posted image user posted image user posted image

sunny......močno,močno,močno držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
2.9.2010 12:16:24   
sunny24
čebela, hvala!!! user posted image

Joj, mi2 smo pa lih zadnjič neki študirala in ugotovila da ima Gaja vse skupi 10 non in nonotov oz 2x nona, 2x nono, 3x pranona, 3x pranono...In vseh kličemo nona al pa nono...Bogi miš moj, se bo še zmedla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
2.9.2010 12:21:21   
sjmm
helov

sva se nasončkalauser posted image user posted image

zdej bo treba mau posodo pošlihtat...smo včer zvečer mau nereda pustiluser posted image

čebel@....vau, kako pogumno mlado damico imašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša......poznam napor celodnevnega pedenanja z 2 , s 3 in s 4 mulčki...brez mojga d kako roko posodi.....nč od tega lušno...pa seveda vmes še kak trebušček, veliko dela...ti nič ne privoščim...in upam, da bo tvoj čim več popoldnevov z vami!!!!!!!!!!

sunny.....upam, da vaju izpustijo na črni listi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...dober tek!!user posted image

jz pa dons neki ne vem kva čm kej skuhat...mam še enolončnico od včeraj....nč...bo treba mau u frižider pokukatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 12:47:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2835
2.9.2010 13:16:42   
birdy
Sunny, držim pesti tud jst da te obdržijo!!!!!!! Bove skupi upaleuser posted image

Sem bila pri G, vse ok, UZ nisem mela, pa sej ga niti nisem pričakovala. Pol smo dam pršli in sva se z Kristi mal igrale, zdej pa Kristi spi, jst sem si pa dala dela z kosilom. Bomo mel teletino na košče narezaNO pa mal zelenjave kar v ta globoki ponvi popečeno. Bolj azijska kuhinjauser posted image Pomoje bi moglo bit ful dobro. Pred tem pa seveda juha, pa za naju še solata iz kumar. Jah, sem mela že eno mal bogo kumaro pa papriko v hladilnik pa je blo treba znucat.
Kar se tiče službe pa... Mislm da je že odpisana, samo vprašanje časa je še... A bo še poleg septembra še kak mesec al samo še september... Ni nobenih naročil. Ma ja, bo že...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
2.9.2010 13:25:13   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak! Če ne druzga pa vsaj po duši! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
2.9.2010 13:25:34   
Ajvy
oh  Birdy...zares mi je žal ,da se vam to dogaja.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
2.9.2010 14:02:04   
petrušk_
helouuu...

bravo čebel@ za hano...super punca....

urša kako pri vas??

sunny user posted image user posted image user posted image

pri nas vrtec dons bolj tko tko....pol urce je blo cool pol je pa norooooo jokala....tko da nism več pred vrati zdržala in sm šla notr user posted image user posted image user posted image user posted image
pa vzgojitelcam ni blo všeč....k je sploh niso mele za mar....stala je ko kup nesreče sredi igralnice..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi je zasmilla noroooo...pa nič dela nista mele....ena je izgrače zlagala, druga pa flaške pomivalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajej....težko,težko.....ne vem kaj bo jutr.....rabm vzpodbudo punce!!!!

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
2.9.2010 14:14:06   
Čebel@
petrušk.....jaz bi na tvojem mestu rekla vzgojiteljici,naj ji da njeno igračo(jo imejte s  sabo) in naj jo poskusi zamotiti....postavi se za svojega otroka,ker sama se še ne more...boljš da poveš svoje želje,kot pa da se Evi vrtec full zameri......upam da dobro speljeteuser posted image user posted image user posted image

to je pač moje mnenjeuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 14:44:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
2.9.2010 14:52:59   
Urša08
Mi smo bili že mal na sončkuuser posted image

V glavnem sem prišla po Nejca mal prezgodaj ker še ni pojedel in sem mal počakala. Je jedel kosilo kar me je čist presenetilo. Nobenga joka, nobenga vprašanja, je čist zadovoljen raziskovalni otrokuser posted image user posted image . Jaz sem pa happyuser posted image

Petruška ojoj boga Evi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image poskušaj se na lep način pogovort z vzgojiteljico in mogoče malce podaljšat uvajanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy super za day off user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
2.9.2010 14:55:01   
Urša08
kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image za zlikane cunjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vaš popoldan bo kar lušten, uživajte pa naj tvoj res ob 6 neha delat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
2.9.2010 14:56:13   
Urša08
Sunny držim pesti za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy super za uspešen pregled, pa kok dobro kosilce boste meli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
2.9.2010 18:55:38   
sjmm
hej hoj!

sm se glih prtlesla z igriša...mrzlooooo

po kosilu me je zagrabilo d bi posesala in se z mokro coto zapodla po stanvanj...in mi je uspeluser posted image user posted image user posted image user posted image ...Saška je bla 1 urco varuška, Jan je šel skejtat, moj je pa dvorišče in svoje orodje mau popucal...tak d smo bli vsi pridni

zdej pa počas večerja, pa strička pomivalca je treba spraznit

zmenek z našim vročim ljubimcem pa je prestavln na ju3

oooo...še ju3 pa že moj Mihec nazaj prideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo se grem kej fajnga za večerjo zmislituser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 2.9.2010 18:56:06 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
2.9.2010 19:16:57   
Urša08
čer

Mi smo preživeli popoldan zunaj na sončku, nam je vsem pasalouser posted image . Potem ju je moj stuširal, pa skup sva ju v pidžamice dala. Za večerjo smo meli kar vsi margarino in marmelado in mleko /kakav. Sedaj gledata medvedka uhca, potem bomo zobke umili, pravljica in dežela sanjuser posted image .

Sjmm vi ste tudi uživali popoldan pa še delali zravenuser posted image user posted image user posted image Pridna da se ti še za večerjo da kuhat - in kaj bo dobrega?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
2.9.2010 19:19:22   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
2.9.2010 19:37:14   
Čebel@
čer

zmatrana sem fulluser posted image ....sem zrihtala pri dohtarjuuser posted image user posted image user posted image ........pol sem pa še bolniški list nesla v službouser posted image ......no smo se napokali v avto in šli na rudnik....sem prelizala cel C&A in H&M in so imeli le do št.80,pol pa šele od 98 naprejuser posted image .......sem že čist obupala in rekla mojmu da gremo še v spodnji štuk v Mercator....in sem usput zavila tja h cunjicam in evo:spodnji deli trenirk po 5€user posted image user posted image user posted image ........sem kupila 3 spodnje dele,pa še 2 trenirki zraven,pa še 2 bodija k sta bla v kompletu......sem bla čist hepi.....ok,samo cunje so me prišle 40€,ampak važno da je moja punca za prvo silo oblečena za v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa samo še pod kovter,ker me tok v hrbtu  boli da se komaj še premikamuser posted image

se tipkamo jutriuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
2.9.2010 20:14:40   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Mi smo preživeli popoldan zunaj na sončku, nam je vsem pasalouser posted image . Potem ju je moj stuširal, pa skup sva ju v pidžamice dala. Za večerjo smo meli kar vsi margarino in marmelado in mleko /kakav. Sedaj gledata medvedka uhca, potem bomo zobke umili, pravljica in dežela sanjuser posted image .

Sjmm vi ste tudi uživali popoldan pa še delali zravenuser posted image user posted image user posted image Pridna da se ti še za večerjo da kuhat - in kaj bo dobrega?

SUPER za lepo sončno popoldne. Mi smo kar mlečno kašo pojedli in jabolčno čežanco za zravnuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
2.9.2010 20:15:44   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

zmatrana sem fulluser posted image ....sem zrihtala pri dohtarjuuser posted image user posted image user posted image ........pol sem pa še bolniški list nesla v službouser posted image ......no smo se napokali v avto in šli na rudnik....sem prelizala cel C&A in H&M in so imeli le do št.80,pol pa šele od 98 naprejuser posted image .......sem že čist obupala in rekla mojmu da gremo še v spodnji štuk v Mercator....in sem usput zavila tja h cunjicam in evo:spodnji deli trenirk po 5€user posted image user posted image user posted image ........sem kupila 3 spodnje dele,pa še 2 trenirki zraven,pa še 2 bodija k sta bla v kompletu......sem bla čist hepi.....ok,samo cunje so me prišle 40€,ampak važno da je moja punca za prvo silo oblečena za v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa samo še pod kovter,ker me tok v hrbtu  boli da se komaj še premikamuser posted image

se tipkamo jutriuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..mirno in osvežujočo nočko želim!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.