Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 9:12:35
|
|
|
|
witch
|
lidik daj ne govori... sem prav vesela končno interneta in civizlizacije pa čeprav samo za par minutk joooooooj a trebušček je že tako velik? to pa pač spada zraven in si te prav predstavljam kakšen lep trebušček imaš aaaaa jaz bi tudi.... zavidam ti... saj bom tudi jaz (upam, da kmalu) nosečka Lepo bodi, pa čuvaj pikico in ji povej da jo tetka witch lepo pozdravlja
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 9:15:16
|
|
|
|
lidik
|
ja sej sem vesela trebuščka - se nič ne pritožujem. Ko vidim da trebušček lepo raste, vem da tudi pikica pridno raste. In ja seveda bosta tudi ti in mladika kmalu na vrsti za večanje trebuščka. Moja pikica še vedno čaka na družbo za igranje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 10:01:17
|
|
|
|
lily32
|
MEGi20, ne obupuj prehitro. Slabost lahko pomeni, da si , a za testek je bilo verjetno še prekmalu, če ne pričakuješ šele 4.8. Držim pesti, da se bodo uresničile besede sestre tvoje G. Počakaj še malo in lahko da boš zagledala . Mi pridno , upam, da tudi ostale.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 13:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce sem na julijkah vprašala pa ni bilo nikakršnega mnenja,zato prosim,če bi mi katera znala odgovorit ali pa je že slišala za to Ta mesec sem spet poskušala z O testi in je bil ful poziitven 16 .7.......danes sem poskusila za foro še enega in testna črtica je tako močno obarvana ,da še ni bila nikoli(bolj kot kontrolna!!!!).Zdaj pa nimam pojma....od takrat je minilo 11 dni......kaj je možno ,da bi ta test kazal morebitno ?????? Hvala punce Sem pa danes še en test O ponucala in je situacija enaka kot včeraj,torej že drugi dan testna črtica bolj obarvana kot kontrolna......ja saj vem kaj boste napisala,naj grem po test ......saj bom šla ,ampak popoldan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 13:54:40
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ja sej sem vesela trebuščka - se nič ne pritožujem. Ko vidim da trebušček lepo raste, vem da tudi pikica pridno raste. In ja seveda bosta tudi ti in mladika kmalu na vrsti za večanje trebuščka. Moja pikica še vedno čaka na družbo za igranje. ojla LIDIK!!!!!!! ti pišem na zs, pa ne odgovoriš sem kar žalostna. upam, da nisi jezna ker se toiko časa nisem javljala na forum?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 13:55:26
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar IZVIRNO SPOROČILO: lidik ja sej sem vesela trebuščka - se nič ne pritožujem. Ko vidim da trebušček lepo raste, vem da tudi pikica pridno raste. In ja seveda bosta tudi ti in mladika kmalu na vrsti za večanje trebuščka. Moja pikica še vedno čaka na družbo za igranje. ojla LIDIK!!!!!!! ti pišem na zs, pa ne odgovoriš sem kar žalostna. upam, da nisi jezna ker se toiko časa nisem javljala na forum? o sarika moja veš kako sem te vesela. Samo jaz nisem dobila nobenega ZS. Veš da če bi ga dobila bi ti takoj odgovorila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 14:21:36
|
|
|
|
lily32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ta mesec sem spet poskušala z O testi in je bil ful poziitven 16 .7.......danes sem poskusila za foro še enega in testna črtica je tako močno obarvana ,da še ni bila nikoli(bolj kot kontrolna!!!!).Zdaj pa nimam pojma....od takrat je minilo 11 dni......kaj je možno ,da bi ta test kazal morebitno ?????? Skoraj sigurno si , saj že na testu piše, da je lažno pozitiven, če je ženska noseča. Čestitam!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 15:00:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Daaaaaan... Samo da javim... sem malce pogoljufala in danes ( 4 dni pred ) delala Baby check in mi je pokazal ... nooo.. ampak je toliko govorjenja o lažnih BC testih da bom počakala še nekaj dni in ponovila s FS ali CB... Če pa je ratal je celo v 1 (!!) krogu (nisem pričakovala), pri prvem sva za pozitiven test potrebovala 3 cikle.... očitno gre po porodu lažje, kaj veš.... Lep pozdrav in SREČNO tudi ostalim pa javim spet čez nekaj dni če je resnična anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 15:04:19
|
|
|
|
zvezdan
|
anonimna
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 15:53:26
|
|
|
|
ajtak
|
anonimna , ko sem vidla tvoj post sm si misnla- packa pa v 1. krogu... in sekundo za tem sem bila že vesela zate čestitam!! Zdaj pa punce, samo tako naprej da bo avgust roza!!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 16:11:30
|
|
|
|
mojamura
|
megi20 držim pesti,. da se boš morala naročit zaradi drugih razlogov ki naj bodo = jaz sem klicala nekje maja za termin pa sem ga dobila komaj septembra
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 16:14:16
|
|
|
|
mojamura
|
anonimnaaaaaaaaa
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 16:37:03
|
|
|
|
Norica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Daaaaaan... Samo da javim... sem malce pogoljufala in danes ( 4 dni pred ) delala Baby check in mi je pokazal ... nooo.. ampak je toliko govorjenja o lažnih BC testih da bom počakala še nekaj dni in ponovila s FS ali CB... Če pa je ratal je celo v 1 (!!) krogu (nisem pričakovala), pri prvem sva za pozitiven test potrebovala 3 cikle.... očitno gre po porodu lažje, kaj veš.... Lep pozdrav in SREČNO tudi ostalim pa javim spet čez nekaj dni če je resnična anonimna Anonimana, čestitam!!! Dajmo punce čim več
Otroci niso naša last... So majhna bitja, ki se prikradejo v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last. Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so. - Ruth Nuneviller Steinman
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 17:21:37
|
|
|
|
mladika
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch lidik daj ne govori... sem prav vesela končno interneta in civizlizacije pa čeprav samo za par minutk joooooooj a trebušček je že tako velik? to pa pač spada zraven in si te prav predstavljam kakšen lep trebušček imaš aaaaa jaz bi tudi.... zavidam ti... saj bom tudi jaz (upam, da kmalu) nosečka Lepo bodi, pa čuvaj pikico in ji povej da jo tetka witch lepo pozdravlja ja ja,naša lidik je že res pravi balonček,ampak tak ljubek balonček sej bove midve tut wich kmalu ko dva balončka boš videla!!kar se pa tiče ginekoloških pregledov,sem se pa jaz odločla da če nič ne bo se septembra naročim na pregled!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 18:36:40
|
|
|
|
Nitkica11
|
anonimna čestitam upam da bo mesec avgust bolj dajmo punce pridno lulat in
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 29.7.2010 8:10:20
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika IZVIRNO SPOROČILO: witch lidik daj ne govori... sem prav vesela končno interneta in civizlizacije pa čeprav samo za par minutk joooooooj a trebušček je že tako velik? to pa pač spada zraven in si te prav predstavljam kakšen lep trebušček imaš aaaaa jaz bi tudi.... zavidam ti... saj bom tudi jaz (upam, da kmalu) nosečka Lepo bodi, pa čuvaj pikico in ji povej da jo tetka witch lepo pozdravlja ja ja,naša lidik je že res pravi balonček,ampak tak ljubek balonček sej bove midve tut wich kmalu ko dva balončka boš videla!!kar se pa tiče ginekoloških pregledov,sem se pa jaz odločla da če nič ne bo se septembra naročim na pregled!! ha ha ha ljubek balonček ja. To sem se ti mogla zdaj nasmejati. Ufff veš kako bom vesela, ko bom vaju takšne videla !!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 29.7.2010 8:10:26
|
|
|
|
florecita
|
anonimna čestitke mene pa zanima, kako ste si določile te datume v seznamu?? jaz imam sicer redne cikluse na 28. dni - sedaj naj bi (ne bi) prišla 1.8., sem pa na seznam navedla raje 5.8., ko bo že kr zamujala... kaj pa ve??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 29.7.2010 9:47:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, žal je prišla prej, tako,da gremo v naslednji krog. ne pričakujem 26.08. Lep dan in čimveč ugledanih ali . Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 29.7.2010 10:28:03
|
|
|
|
Rina2
|
Pozdravljena drage moje dame! Po dolgem času se spet oglašam na temle forumu. Vidim, da vas je večina tukaj "novih" (spomnim se samo Arual in latke). Do letošnjega januarja sem z vami pridno delila upanje, potem pa so se začeli pregledi, operacije.... tako da sem obisk foruma malo opustila. Sem pa vsekakor navijala za vse vas! Pri nase se trudimo zdaj že skoraj dve leti in smo trenutno na seznamu da enkrat jeseni opravimo prvi IUI. Bi pa vas prosila ze vaše mnenje, če vam ni odveč. na kratko: moj ciklus je ponavadi (na podlagi dvoletnega natančnega beleženja) dolg med 24 in 26 dni. Ta mesec bi naj M dobila 27.8. Danes je 29. in je to že 28 dan mojega ciklusa. A bi ve v mojem primeru že naredile test? čist sem nervozna, zdi se mi skoraj nemogoče, da bi bilo to to, ves čas čutim, da bi morala M priti vsak čas...in ne upam narediti testa... Ne vem, kaj naj. Nja počakam do jutri zjutraj? Ali bo to še zmeraj prezgodaj? Nekak mi je razum med tem čakanjem na M odpovedal... :-)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 29.7.2010 10:56:05
|
|
|
|
ToTally
|
Sem se odločila,da se vam tudi sama pridružim v pričakovanju na . ne pričakujem 23.8.. Sploh ker smo takrat na morju... Gremo pa s tem ciklusom že v 4.krog.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 29.7.2010 11:13:22
|
|
|
|
RAKICA2007
|
no nič ne bo, je prišla v vsej svoji veličini in kakovosti mene prosim na seznamček, če lahko in v nove boje naprej... RAKICA2007 (4.krog) Hvala... pa čimveč lulanja, ampak tistega taparvega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 29.7.2010 11:34:03
|
|
|
|
mojamura
|
Rakica2007 mi zaupaš datum za seznam?
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 29.7.2010 12:07:55
|
|
|
|
jacki
|
BRAVO Anonimna Prov fletno smo odprle nov mesec. JEEEEE!!!! I LIKE IT!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 29.7.2010 12:49:08
|
|
|
|
Klaraklara30
|
Tudi jaz bi z vami tekla avgustovski krog. Doma imam že enega nagajivčka, zaželeli pa smo si še enega. To bo po nosečnosti moj prvi krog. Sicer smo prvega delali malo dlje, morda pa zdej rata v prvo. pričakujem okoli 20. avgusta. Držim pesti za vse nas!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?