|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2010
28.7.2010 9:12:35   
witch
lidik daj ne govori... sem prav vesela končno interneta in civizlizacije user posted image user posted image user posted image pa čeprav samo za par minutk user posted image joooooooj a trebušček je že tako velik? user posted image to pa pač spada zraven user posted image in si te prav predstavljam kakšen lep trebušček imaš user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaa jaz bi tudi.... user posted image user posted image zavidam ti... saj bom tudi jaz (upam, da kmalu) nosečka user posted image
Lepo bodi, pa čuvaj pikico in ji povej da jo tetka witch lepo pozdravlja user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 151
28.7.2010 9:15:16   
lidik
ja sej sem vesela trebuščka - se nič ne pritožujem. Ko vidim da trebušček lepo raste, vem da tudi pikica pridno raste. In ja seveda bosta tudi ti in mladika kmalu na vrsti za večanje trebuščka. Moja pikica še vedno čaka na družbo za igranje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 152
28.7.2010 10:01:17   
lily32
MEGi20,

ne obupuj prehitro. Slabost lahko pomeni, da si user posted image , a za testek je bilo verjetno še prekmalu, če user posted image ne pričakuješ šele 4.8. Držim pesti, da se bodo uresničile besede sestre tvoje G. user posted image user posted image Počakaj še malo in lahko da boš zagledala user posted image .

Mi pridno user posted image user posted image , upam, da tudi ostale.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 153
28.7.2010 13:51:32   
Anonimen
Punce sem na julijkah vprašala pa ni bilo nikakršnega mnenja,zato prosim,če bi mi katera znala odgovorit ali pa je že slišala za to

Ta mesec sem spet poskušala z O testi in je bil ful poziitven 16 .7.......danes sem poskusila za foro še enega in testna črtica je tako močno  obarvana ,da še ni bila nikoli(bolj kot kontrolna!!!!).Zdaj pa nimam pojma....od takrat je minilo 11 dni......kaj je možno ,da bi ta test kazal morebitno user posted image ??????

Hvala punce

Sem pa danes še en test O ponucala in je situacija enaka kot včeraj,torej že drugi dan testna črtica bolj obarvana kot kontrolna......ja saj vem kaj boste napisala,naj grem po testuser posted image user posted image ......saj bom šla ,ampak popoldan

(odgovor članu lily32)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
28.7.2010 13:54:40   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ja sej sem vesela trebuščka - se nič ne pritožujem. Ko vidim da trebušček lepo raste, vem da tudi pikica pridno raste. In ja seveda bosta tudi ti in mladika kmalu na vrsti za večanje trebuščka. Moja pikica še vedno čaka na družbo za igranje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojla LIDIK!!!!!!! ti pišem na zs, pa ne odgovoriš user posted image  sem kar žalostna. upam, da nisi jezna ker se toiko časa nisem javljala na forum?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 155
28.7.2010 13:55:26   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ojla LIDIK!!!!!!! ti pišem na zs, pa ne odgovoriš user posted image  sem kar žalostna. upam, da nisi jezna ker se toiko časa nisem javljala na forum?

o sarika moja veš kako sem te vesela. Samo jaz nisem dobila nobenega ZS. user posted image Veš da če bi ga dobila bi ti takoj odgovorila.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 156
28.7.2010 14:21:36   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ta mesec sem spet poskušala z O testi in je bil ful poziitven 16 .7.......danes sem poskusila za foro še enega in testna črtica je tako močno  obarvana ,da še ni bila nikoli(bolj kot kontrolna!!!!).Zdaj pa nimam pojma....od takrat je minilo 11 dni......kaj je možno ,da bi ta test kazal morebitno user posted image ??????

Skoraj sigurno si user posted image , saj že na testu piše, da je lažno pozitiven, če je ženska noseča. Čestitam!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
28.7.2010 15:00:39   
Anonimen
Daaaaaan...

Samo da javim... sem malce pogoljufala in danes ( 4 dni pred user posted image )  delala Baby check in mi je pokazal user posted image ... nooo.. ampak je toliko govorjenja o lažnih BC testih da bom počakala še nekaj dni in ponovila s FS ali CB...
Če pa je ratal je celo v 1 (!!)user posted image krogu (nisem pričakovala), pri prvem sva za pozitiven test potrebovala 3 cikle.... očitno gre po porodu lažje, kaj veš....user posted image user posted image

Lep pozdrav in SREČNO tudi ostalimuser posted image pa javim spet čez nekaj dni če je user posted image resničnauser posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu lily32)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
28.7.2010 15:04:19   
zvezdan
anonimnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
28.7.2010 15:53:26   
ajtak
anonimnauser posted image , ko sem vidla tvoj post sm si misnla- packa pa v 1. krogu...
in sekundo za tem sem bila že vesela zate user posted image user posted image  čestitam!!
Zdaj pa punce, samo tako naprej da bo avgust roza!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 160
28.7.2010 16:11:30   
mojamura
megi20 držim pesti,. da se boš morala naročit zaradi drugih razlogov ki naj bodo = user posted image

jaz sem klicala nekje maja za termin pa sem ga dobila komaj septembrauser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 161
28.7.2010 16:14:16   
mojamura
anonimnaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
28.7.2010 16:37:03   
Norica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Daaaaaan...

Samo da javim... sem malce pogoljufala in danes ( 4 dni pred user posted image )  delala Baby check in mi je pokazal user posted image ... nooo.. ampak je toliko govorjenja o lažnih BC testih da bom počakala še nekaj dni in ponovila s FS ali CB...
Če pa je ratal je celo v 1 (!!)user posted image krogu (nisem pričakovala), pri prvem sva za pozitiven test potrebovala 3 cikle.... očitno gre po porodu lažje, kaj veš....user posted image user posted image

Lep pozdrav in SREČNO tudi ostalimuser posted image pa javim spet čez nekaj dni če je user posted image resničnauser posted image

anonimna user posted image

Anonimana, čestitam!!!user posted image user posted image
Dajmo punce čim več user posted image user posted image user posted image

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
28.7.2010 17:21:37   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: witch

lidik daj ne govori... sem prav vesela končno interneta in civizlizacije user posted image user posted image user posted image pa čeprav samo za par minutk user posted image joooooooj a trebušček je že tako velik? user posted image to pa pač spada zraven user posted image in si te prav predstavljam kakšen lep trebušček imaš user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaa jaz bi tudi.... user posted image user posted image zavidam ti... saj bom tudi jaz (upam, da kmalu) nosečka user posted image
Lepo bodi, pa čuvaj pikico in ji povej da jo tetka witch lepo pozdravlja user posted image

ja ja,naša lidik je že res pravi balonček,ampak tak ljubek balončekuser posted image sej bove midve tut wich kmalu ko dva balončka boš videla!!kar se pa tiče ginekoloških pregledov,sem se pa jaz odločla da če nič ne bo se septembra naročim na pregled!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 164
28.7.2010 18:36:40   
Nitkica11
anonimna user posted image čestitam user posted image user posted image

upam da bo mesec avgust bolj user posted image user posted image dajmo punce pridno lulat in user posted image user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
29.7.2010 8:10:20   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

IZVIRNO SPOROČILO: witch

ja ja,naša lidik je že res pravi balonček,ampak tak ljubek balončekuser posted image sej bove midve tut wich kmalu ko dva balončka boš videla!!kar se pa tiče ginekoloških pregledov,sem se pa jaz odločla da če nič ne bo se septembra naročim na pregled!!

ha ha ha ljubek balonček ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To sem se ti mogla zdaj nasmejati. Ufff veš kako bom vesela, ko bom vaju takšne videla !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 166
29.7.2010 8:10:26   
florecita
anonimnauser posted image   čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa zanima, kako ste si določile te datume v seznamu??

jaz imam sicer redne cikluse na 28. dni - sedaj naj bi user posted image   (ne bi) prišla 1.8., sem pa na seznam navedla raje 5.8., ko bo že kr zamujala...

kaj pa ve??

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 167
29.7.2010 9:47:51   
Anonimen
Pozdravljene,

žal je  user posted image prišla prej, tako,da gremo v naslednji krog. user posted image ne pričakujem 26.08.

Lep dan in čimveč ugledanih user posted image aliuser posted image . Anonimnauser posted image

(odgovor članu florecita)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
29.7.2010 10:28:03   
Rina2
Pozdravljena drage moje dame!

Po dolgem času se spet oglašam na temle forumu. Vidim, da vas je večina tukaj "novih" (spomnim se samo Arual in latke). Do letošnjega januarja sem z vami pridno delila upanje, potem pa so se začeli pregledi, operacije.... tako da sem obisk foruma malo opustila. Sem pa vsekakor navijala za vse vas! Pri nase se trudimo zdaj že skoraj dve leti in smo trenutno na seznamu da enkrat jeseni opravimo prvi IUI.

Bi pa vas prosila ze vaše mnenje, če vam ni odveč. na kratko: moj ciklus je ponavadi (na podlagi dvoletnega natančnega beleženja) dolg med 24 in 26 dni. Ta mesec bi naj M dobila 27.8. Danes je 29. in je to že 28 dan mojega ciklusa. A bi ve v mojem primeru že naredile test? čist sem nervozna, zdi se mi skoraj nemogoče, da bi bilo to to, ves čas čutim, da bi morala M priti vsak čas...in ne upam narediti testa... Ne vem, kaj naj. Nja počakam do jutri zjutraj? Ali bo to še zmeraj prezgodaj? Nekak mi je razum med tem čakanjem na M odpovedal... :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 169
29.7.2010 10:56:05   
ToTally
Sem se odločila,da se vam tudi sama pridružim v pričakovanju na user posted image .
user posted image  ne pričakujem 23.8.. Sploh ker smo takrat na morju...

Gremo pa s tem ciklusom že v 4.krog.

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 170
29.7.2010 11:13:22   
RAKICA2007

no nič ne bo, je prišla v vsej svoji veličini in kakovosti user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
mene prosim na seznamček, če lahko in v nove boje naprej...

RAKICA2007 (4.krog)

Hvala...
pa čimveč lulanja, ampak tistega taparvega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ToTally)
Neposredna povezava do sporočila: 171
29.7.2010 11:34:03   
mojamura
Rakica2007 mi zaupaš datum za seznam?

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 172
29.7.2010 11:41:08   
mojamura

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.8. latka (37. krog)

user posted image 1.8. anonimna user posted image (1. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image X.8. RAKICA2007 (4. krog)
user posted image 1.8. Meba (1. krog)
user posted image 2.8. Arual (34. krog)
user posted image 2.8. Norica (x. krog)
user posted image 2.8. didi82 (x. krog)
user posted image 2.8. anonimnaD (x. krog)
user posted image 4.8. mojamura (10. krog)
user posted image 4.8. MEGi20(8. krog)
user posted image  5.8. Florecita (3. krog)
user posted image 5.8. bučkabb (1. krog)
user posted image 6.8. jacki (5. krog)
user posted image 9.8. twetka ( x.krog)
user posted image  12.8. ajtak (3. krog)
user posted image  12.8. Ula33 (x. krog)
user posted image 12.8. pikicaa25 (2. krog)
user posted image 14.8. coris (2. krog klomifena)
user posted image 15.8. lily32 (4. krog)
user posted image 18.8. witch (7. krog)
user posted image 20.8. mladika (10. krog)
user posted image 23.8. ToTally (4. krog)
user posted image 26.8. anonimnauser posted image (5. krog)
user posted image 29.8. Meba (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 24

user posted image

NOSEČK: ____1____

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

witch, AniR, jacki, lananai
zaljubljena23, twetka
mag3, S*, zvezdan,

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 173
29.7.2010 12:07:55   
jacki
BRAVO Anonimna user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prov fletno smo odprle nov mesec. JEEEEE!!!! I LIKE IT!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 174
29.7.2010 12:49:08   
Klaraklara30
Tudi jaz bi z vami tekla avgustovski krog. Doma imam že enega nagajivčka, zaželeli pa smo si še enega. To bo po nosečnosti moj prvi krog. Sicer smo prvega delali malo dlje, morda pa zdej rata v prvo. user posted image user posted image user posted image
user posted image pričakujem okoli 20. avgusta. Držim pesti za vse nas!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?