|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2010
26.7.2010 11:01:35   
Nitkica11
zvezdan če si z ljubljane ga dobiš na tržnici drugače se ga pa dobi saj v našem koncu v domači lekarni oz sanolabor.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 126
26.7.2010 11:07:14   
zvezdan
aha bom šla pogledat v sanolabor, hvala. Kaj pa je ta maco? Sem tudi zasledila nekje na forumu.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 127
26.7.2010 11:17:26   
Nitkica11
Za maco sem tudi jaz včeraj brska. To so tablete ki vsebujejo izvlečke mace, vendar se jo baje dobi samo v italiji oz. avstriji in je nasplošno dobra za rodila in tudi pomaga pri plodnosti, urejanje ciklov podobno kot krvomočnica. Men je krvomočnica tudi pomagala pri ureditivi cikla saj sem imela tiste dva mesca ko sem jo pila točno kot urca pred pitjem je pa prisla nekje med 30 in 40 dnevom.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 128
26.7.2010 11:24:17   
coris
Jaz sem jih kupila na Lj tržnici pod arkadami pri gospe Terezijiuser posted image  zelo prijazna gospa.

Neposredna povezava do sporočila: 129
26.7.2010 14:35:03   
MEGi20
Živjo punce!

Kako ste preživele vikend? Moj je bil obupen ker sem imela relacijo kuhinja-wc na momente. Jedla sem zelo malo skoraj nič pila pa ogromno. Da ne govorim o spancu, ki je bil če seštejem dremanje vsega skupaj 4 ure.

Včeraj zvečer pa strašen glavobol,ki se vleče še malce danes. Čeprav me tut križ zajeb**auser posted image  pa slabost kar ne mineva. Če je to moja psiha jo mam že povn piskr in razmišljam da bi poskusila z testkom kaj prej...Kaj menite se splača?

Nočem biti zopet razočarana, ampak te slabosti z glavoboli me delajo živčno user posted image

No počasi se odpravljam domov ... sproti se bom ustavila še v lekarni in probala če bo test kej pokazal (beri: pričakujem ogromen MINUS)

LP,megi

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 130
26.7.2010 14:42:09   
coris
user posted image megi20 user posted image ....jz močno držim pesti....sporoči čim prej a boš takoj lulala?

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 131
26.7.2010 20:01:42   
mojamura
megi meni se pa zdi da si user posted image poročaj....sicer pa držim pestiuser posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 132
26.7.2010 20:31:43   
ajtak
Kaj je zdej, kej user posted image ?
Danes sem počasi opazila malo kremastega izcedka, tako da se očitno pripravlja O, MV je še trd in dokaj spuščen, pa BT tudi normalna. Mi bi radi user posted image  tko da smo sedaj v dneh pred O tudi zelo pridni user posted image .

Megi, si že lulala? Hitro sporoči, držim pesti!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 133
26.7.2010 21:03:11   
Nitkica11
MEGi20 upam da bo user posted image držimo pesti.

ajatak upam da bosta fejs pridna da zagledata user posted image

Pri meni se pa pocasi poslavlja user posted image in upam da bova pocasi sla spet v boje upam da bova dost pridna da se nama pokaze user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 134
26.7.2010 21:23:19   
*viva*
Hello punce!

Evo mene nazaj.
Sem se malo oddaljila, ker sem malo pretirano spet se ubadala z zanositvijo.

Se pa ponovno pridružujem pričakovanju user posted image v avgust. Pričakujem ju kar nekje 2.8..

Glede na to, da sva se malo prej vrnila iz morja, kjer smo bili super dejavni brez razmišljanja če bo ali ne bo bi pa mgoče tokrat lahko uspelo user posted image

Lepo bodite in se beremo.

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

Neposredna povezava do sporočila: 135
27.7.2010 7:49:28   
MEGi20
No punce snoč sem lulala ampak je pokazalo velikanski minus user posted image user posted image user posted image user posted image

Zjutraj pa spet slabost, sedaj me tudi zelo tišči v želodcu. Nevem kaj naj si mislim ampak več kot to da počakam do zamude (če bo zamudila sploh) user posted image  in nato še enkrat poskusim.

Zelo sem razočarana ker če je to psiha ... jo mam že poln kufr.

LP;Megi

mamica in očka...

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 136
27.7.2010 8:08:56   
ajtak
Megi, dokler se ne ulije upanje vedno ostaja.  user posted image user posted image

Sem bila pa tudi jaz pred dvema mesecema taka, da so me že sodelavke spraševale če sem noseča... Prsi full povečane, cel teden jutranje slabosti, kovinski okus v ustih, glavobol in vrtoglavica. Sem naredila 4 teste, vsi -, potem je pa  prišla user posted image .

Sej vem, da vsi pravijo, ne se sekirat, prepusti se, ko bo bo... ne vem, no. Jaz sem pač človek, ki tega ne zna.
Zaenkrat imam občutek da se ne obremenjujem preveč (da bi se spraševala če je z nama kaj narobe, da bi seksala na uro itd.), delam pa vse da bi ugotovila O in čimveč user posted image v tistih 3h dneh user posted image .

En lep torek želim vsem!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 137
27.7.2010 8:16:17   
lidik
mladika jaz ti povem, da midve bova imele 20.8. obe srečen dan !!!! Sem se jaz odločila da mora toko biti. Ti boš dočakala user posted image /user posted image jaz bom pa končno zvedela kaj najina pikica skriva med nogicami. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 138
27.7.2010 9:40:44   
florecita
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.8. latka (37. krog)
user posted image 1.8. anonimna user posted image (1. krog)
user posted image 1.8. anonimnauser posted image (4. krog)
user posted image 1.8. Meba (1. krog)
user posted image 2.8. Arual (34. krog)
user posted image 2.8. Norica (x. krog)
user posted image 2.8. didi82 (x. krog)
user posted image 2.8. anonimnaD (x. krog)
user posted image 4.8. mojamura (10. krog)
user posted image 4.8. MEGi20(8. krog)
user posted image  5.8. Florecita (3. krog)
user posted image 5.8. bučkabb (1. krog)
user posted image 6.8. jacki (5. krog)
user posted image 9.8. twetka ( x.krog)
user posted image  12.8. ajtak (3. krog)
user posted image  12.8. Ula33 (x. krog)
user posted image 12.8. pikicaa25 (2. krog)
user posted image 14.8. coris (2. krog klomifena)
user posted image 15.8. lily32 (4. krog)
user posted image 18.8. witch (7. krog)
user posted image 20.8. mladika (10. krog)
user posted image 29.8. Meba (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 21

user posted image

NOSEČK: ________

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

witch, AniR, jacki, lananai
zaljubljena23, twetka
mag3, S*, zvezdan,

< Sporočilo je popravil mojamura -- 24.7.2010 13:11:08 >

kaj delaš v prostem času? je*bem radoznale!

__________________________________________________________________________________

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 139
27.7.2010 9:46:34   
florecita
Sem še enkrat kopirala seznam, ker me je nekdo iz njega zbrisal,..oziroma je nekdo kopiral starega,kjer še nisem bila gor...

5.8. bo 32.dan sicer mojega dokaj rednega 28.dnevnega ciklusa, ko bom poskusila naredit test in seveda upam na user posted image

To je po dolgem času prvi mesec, ko sploh ne razmišljam o morebitni nosečnosti, ne premlevam morebitnih nosečniških znakih,.. in kr naenkrat postajam nespeča (kar je čist kontra meni), ponoči me zbudi glavobol,..perej nikoli,...včeraj in pa ravnokar se mi je že malo zavrtelo v glavi,...

Kaj bo bo, navijam pa še za vse ostale, ki tudi upate.

Mi že imamo doma 4,5 letnega sončka, lani sem imela ss v 9.tednu,.. od takrat nisva preveč user posted image  na plodne dni, ravno zato, da si psiha (podzavest) malo opomore od ss.

In ta mesec po daljšem predahu sva res sexsala na plodne dni,... ampak ne razmišljam več o tem.

Mislim, da je res potreben čas za žensko psiho, sploh po ss... ker se drugače enostavno ne prime...

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 140
27.7.2010 12:53:05   
MEGi20
user posted image Slabost ne popušča....čakala bom če mi bo zamudila do takrat pa trpela user posted image

Se slišimo.Grem spet na relacijo WCuser posted image

Megi

mamica in očka...

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 141
27.7.2010 16:05:59   
mojamura
Megi20 tebi je slabo, mene pa joški bolijo za znoret....izgleda bove kar naenkrat ugotovile ali sve user posted image ....vidim naju namreč na istem datumu na seznamu....držim pesti za vse nas

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 142
27.7.2010 18:54:12   
mladika

mladika jaz ti povem, da midve bova imele 20.8. obe srečen dan !!!! Sem se jaz odločila da mora toko biti. Ti boš dočakala user posted image /user posted image jaz bom pa končno zvedela kaj najina pikica skriva med nogicami. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lidik iz tvojih ust(tipk) v Božja ušesa,upam da bo res tako!!!!!!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 143
28.7.2010 8:01:01   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Lidik iz tvojih ust(tipk) v Božja ušesa,upam da bo res tako!!!!!!!!

ja ja sej tistemu zgoraj vsak dan povem, da mora tako narediti !!!!!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 144
28.7.2010 8:25:06   
MEGi20
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

Megi20 tebi je slabo, mene pa joški bolijo za znoret....izgleda bove kar naenkrat ugotovile ali sve user posted image ....vidim naju namreč na istem datumu na seznamu....držim pesti za vse nas

Jaz sem čisto obupala ... nevem kako uspevajo tite ki se trudijo več let (svaka čast) ampak vsak mesec je huje .... Včasih razmišljam da bi G vprašala za klomiflen ...bom probala ji omeniti ker če zdaj nebo test + se bm naročila in prosila naj me pregleda.

mamica in očka...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 145
28.7.2010 8:34:20   
mojamura
MEGi20 ja to pa definitivno...jaz sem naročena septembra

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 146
28.7.2010 8:39:05   
MEGi20
mojamura ravno gledam sedajda bo kmalu moja G na dopustu in razmišljam da bi se že kar zdaj naročila da dobim termin septembra ali oktobra...sam kaj naj rečem, ker vem kako čudna je medicinska sestra tam??user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 147
28.7.2010 8:57:09   
witch
Hej hoj user posted image Sem vas prišla na hitro pozdravit, ker sem še vedno na počitnicah in brez neta user posted image
Kako ste? Vidim da ene pa že kar lulate user posted image user posted image user posted image jaz sem pa glih v plodnih dneh, tak da kar lepo slončkava in upava, da pa zdaj kaj bo user posted image user posted image

lidik, mladika kako sta? Oh, kako vaju pogrešam.... user posted image

Punce za vse ki lulate držim pesti, da bo več rozik kot julija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 148
28.7.2010 9:03:27   
lidik

tetka witch. Pa kje mi hodiš????? Veš kako šele jaz tebe pogrešam. Ni ni več moje čvekice nič tu. No vidva le pridno user posted image , sej počitnice so naravnost za to narejene. user posted image user posted image user posted image

aja drugače pa vprašaj mladiko - mene že pošteno razganja - sem kot balonček. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lidik -- 28.7.2010 9:04:06 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 149
28.7.2010 9:10:33   
MEGi20
mojamura evo klicala sem in ker gre dohtarca na dopust moram šele septembra poklicati za termin user posted image  mi je pa rekla da naj odmislim user posted image  in uživam dopust mogoče pa se po dopustu naročim iz drugih razlogov user posted image   mal upanja pa mi je le ulila =)

mamica in očka...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?