Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 26.7.2010 11:01:35
|
|
|
|
Nitkica11
|
zvezdan če si z ljubljane ga dobiš na tržnici drugače se ga pa dobi saj v našem koncu v domači lekarni oz sanolabor.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 26.7.2010 11:07:14
|
|
|
|
zvezdan
|
aha bom šla pogledat v sanolabor, hvala. Kaj pa je ta maco? Sem tudi zasledila nekje na forumu.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 26.7.2010 11:17:26
|
|
|
|
Nitkica11
|
Za maco sem tudi jaz včeraj brska. To so tablete ki vsebujejo izvlečke mace, vendar se jo baje dobi samo v italiji oz. avstriji in je nasplošno dobra za rodila in tudi pomaga pri plodnosti, urejanje ciklov podobno kot krvomočnica. Men je krvomočnica tudi pomagala pri ureditivi cikla saj sem imela tiste dva mesca ko sem jo pila točno kot urca pred pitjem je pa prisla nekje med 30 in 40 dnevom.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 26.7.2010 11:24:17
|
|
|
|
coris
|
Jaz sem jih kupila na Lj tržnici pod arkadami pri gospe Tereziji zelo prijazna gospa.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 26.7.2010 14:35:03
|
|
|
|
MEGi20
|
Živjo punce! Kako ste preživele vikend? Moj je bil obupen ker sem imela relacijo kuhinja-wc na momente. Jedla sem zelo malo skoraj nič pila pa ogromno. Da ne govorim o spancu, ki je bil če seštejem dremanje vsega skupaj 4 ure. Včeraj zvečer pa strašen glavobol,ki se vleče še malce danes. Čeprav me tut križ zajeb**a pa slabost kar ne mineva. Če je to moja psiha jo mam že povn piskr in razmišljam da bi poskusila z testkom kaj prej...Kaj menite se splača? Nočem biti zopet razočarana, ampak te slabosti z glavoboli me delajo živčno No počasi se odpravljam domov ... sproti se bom ustavila še v lekarni in probala če bo test kej pokazal (beri: pričakujem ogromen MINUS) LP,megi
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 26.7.2010 14:42:09
|
|
|
|
coris
|
megi20 ....jz močno držim pesti....sporoči čim prej a boš takoj lulala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 26.7.2010 20:01:42
|
|
|
|
mojamura
|
megi meni se pa zdi da si poročaj....sicer pa držim pesti
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 26.7.2010 20:31:43
|
|
|
|
ajtak
|
Kaj je zdej, kej ? Danes sem počasi opazila malo kremastega izcedka, tako da se očitno pripravlja O, MV je še trd in dokaj spuščen, pa BT tudi normalna. Mi bi radi tko da smo sedaj v dneh pred O tudi zelo pridni . Megi, si že lulala? Hitro sporoči, držim pesti!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 26.7.2010 21:03:11
|
|
|
|
Nitkica11
|
MEGi20 upam da bo držimo pesti. ajatak upam da bosta fejs pridna da zagledata Pri meni se pa pocasi poslavlja in upam da bova pocasi sla spet v boje upam da bova dost pridna da se nama pokaze
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 26.7.2010 21:23:19
|
|
|
|
*viva*
|
Hello punce! Evo mene nazaj. Sem se malo oddaljila, ker sem malo pretirano spet se ubadala z zanositvijo. Se pa ponovno pridružujem pričakovanju v avgust. Pričakujem ju kar nekje 2.8.. Glede na to, da sva se malo prej vrnila iz morja, kjer smo bili super dejavni brez razmišljanja če bo ali ne bo bi pa mgoče tokrat lahko uspelo Lepo bodite in se beremo.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 27.7.2010 7:49:28
|
|
|
|
MEGi20
|
No punce snoč sem lulala ampak je pokazalo velikanski minus Zjutraj pa spet slabost, sedaj me tudi zelo tišči v želodcu. Nevem kaj naj si mislim ampak več kot to da počakam do zamude (če bo zamudila sploh) in nato še enkrat poskusim. Zelo sem razočarana ker če je to psiha ... jo mam že poln kufr. LP;Megi
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 27.7.2010 8:08:56
|
|
|
|
ajtak
|
Megi, dokler se ne ulije upanje vedno ostaja. Sem bila pa tudi jaz pred dvema mesecema taka, da so me že sodelavke spraševale če sem noseča... Prsi full povečane, cel teden jutranje slabosti, kovinski okus v ustih, glavobol in vrtoglavica. Sem naredila 4 teste, vsi -, potem je pa prišla . Sej vem, da vsi pravijo, ne se sekirat, prepusti se, ko bo bo... ne vem, no. Jaz sem pač človek, ki tega ne zna. Zaenkrat imam občutek da se ne obremenjujem preveč (da bi se spraševala če je z nama kaj narobe, da bi seksala na uro itd.), delam pa vse da bi ugotovila O in čimveč v tistih 3h dneh . En lep torek želim vsem!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 27.7.2010 8:16:17
|
|
|
|
lidik
|
mladika jaz ti povem, da midve bova imele 20.8. obe srečen dan !!!! Sem se jaz odločila da mora toko biti. Ti boš dočakala / jaz bom pa končno zvedela kaj najina pikica skriva med nogicami.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 27.7.2010 9:46:34
|
|
|
|
florecita
|
Sem še enkrat kopirala seznam, ker me je nekdo iz njega zbrisal,..oziroma je nekdo kopiral starega,kjer še nisem bila gor... 5.8. bo 32.dan sicer mojega dokaj rednega 28.dnevnega ciklusa, ko bom poskusila naredit test in seveda upam na To je po dolgem času prvi mesec, ko sploh ne razmišljam o morebitni nosečnosti, ne premlevam morebitnih nosečniških znakih,.. in kr naenkrat postajam nespeča (kar je čist kontra meni), ponoči me zbudi glavobol,..perej nikoli,...včeraj in pa ravnokar se mi je že malo zavrtelo v glavi,... Kaj bo bo, navijam pa še za vse ostale, ki tudi upate. Mi že imamo doma 4,5 letnega sončka, lani sem imela ss v 9.tednu,.. od takrat nisva preveč na plodne dni, ravno zato, da si psiha (podzavest) malo opomore od ss. In ta mesec po daljšem predahu sva res sexsala na plodne dni,... ampak ne razmišljam več o tem. Mislim, da je res potreben čas za žensko psiho, sploh po ss... ker se drugače enostavno ne prime...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 27.7.2010 12:53:05
|
|
|
|
MEGi20
|
Slabost ne popušča....čakala bom če mi bo zamudila do takrat pa trpela Se slišimo.Grem spet na relacijo WC Megi
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 27.7.2010 16:05:59
|
|
|
|
mojamura
|
Megi20 tebi je slabo, mene pa joški bolijo za znoret....izgleda bove kar naenkrat ugotovile ali sve ....vidim naju namreč na istem datumu na seznamu....držim pesti za vse nas
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 27.7.2010 18:54:12
|
|
|
|
mladika
|
mladika jaz ti povem, da midve bova imele 20.8. obe srečen dan !!!! Sem se jaz odločila da mora toko biti. Ti boš dočakala / jaz bom pa končno zvedela kaj najina pikica skriva med nogicami. Lidik iz tvojih ust(tipk) v Božja ušesa,upam da bo res tako!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 8:01:01
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika mladika jaz ti povem, da midve bova imele 20.8. obe srečen dan !!!! Sem se jaz odločila da mora toko biti. Ti boš dočakala / jaz bom pa končno zvedela kaj najina pikica skriva med nogicami. Lidik iz tvojih ust(tipk) v Božja ušesa,upam da bo res tako!!!!!!!! ja ja sej tistemu zgoraj vsak dan povem, da mora tako narediti !!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 8:25:06
|
|
|
|
MEGi20
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura Megi20 tebi je slabo, mene pa joški bolijo za znoret....izgleda bove kar naenkrat ugotovile ali sve ....vidim naju namreč na istem datumu na seznamu....držim pesti za vse nas Jaz sem čisto obupala ... nevem kako uspevajo tite ki se trudijo več let (svaka čast) ampak vsak mesec je huje .... Včasih razmišljam da bi G vprašala za klomiflen ...bom probala ji omeniti ker če zdaj nebo test + se bm naročila in prosila naj me pregleda.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 8:34:20
|
|
|
|
mojamura
|
MEGi20 ja to pa definitivno...jaz sem naročena septembra
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 8:39:05
|
|
|
|
MEGi20
|
mojamura ravno gledam sedajda bo kmalu moja G na dopustu in razmišljam da bi se že kar zdaj naročila da dobim termin septembra ali oktobra...sam kaj naj rečem, ker vem kako čudna je medicinska sestra tam??
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 8:57:09
|
|
|
|
witch
|
Hej hoj Sem vas prišla na hitro pozdravit, ker sem še vedno na počitnicah in brez neta Kako ste? Vidim da ene pa že kar lulate jaz sem pa glih v plodnih dneh, tak da kar lepo slončkava in upava, da pa zdaj kaj bo lidik, mladika kako sta? Oh, kako vaju pogrešam.... Punce za vse ki lulate držim pesti, da bo več rozik kot julija Lep dan vam želim
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 9:03:27
|
|
|
|
lidik
|
tetka witch. Pa kje mi hodiš????? Veš kako šele jaz tebe pogrešam. Ni ni več moje čvekice nič tu. No vidva le pridno , sej počitnice so naravnost za to narejene. aja drugače pa vprašaj mladiko - mene že pošteno razganja - sem kot balonček.
< Sporočilo je popravil lidik -- 28.7.2010 9:04:06 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 28.7.2010 9:10:33
|
|
|
|
MEGi20
|
mojamura evo klicala sem in ker gre dohtarca na dopust moram šele septembra poklicati za termin mi je pa rekla da naj odmislim in uživam dopust mogoče pa se po dopustu naročim iz drugih razlogov mal upanja pa mi je le ulila =)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?