|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
17.3.2011 15:09:18   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Jaz sem imela danes krvnega. Negativno. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image o šment. Pa sem bila sigurna, da si srečka user posted image Samo optimistično naprej v nov postopek in boš vidla, da bo ratal.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
17.3.2011 16:25:19   
mateja_goljev
matejčikauser posted image zate, sm upala da bi vama uspelo, saj bo drugič, boš videla!!!

6.3.2011 ob 03:20, je med nagelčke odšel sinček ANŽE; 7.3.2011 ob 10:20 pa se mu je pridružila sestrica IZA

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
17.3.2011 17:17:01   
beba75
matejčika  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se punca. Vem kako je to, samo pogumno naprej. Saj enkrat nam bo pa ja ratal, a ne!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1703
17.3.2011 19:22:32   
Cameleon
Oh Matejčika user posted image žal mi jeuser posted image drži se!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
18.3.2011 7:48:39   
Anonimen
matejčika, žal mi je.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cameleon)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
18.3.2011 16:26:57   
Matejčika
Hvala! user posted image user posted image user posted image Čisto sem skrušena. Dva dni sem samo jokala. Ne razumem, kaj gre narobe. Zakaj noče uspet! Pa zakaj glih jaz?! To se najbrž vse tukaj sprašujemo, ne...

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.3.2011 16:49:44   
Zojatisa
Živjo punce samo toliko da z vami delim to lepo novico.
Kajti včeraj sem naredila test in danes na tešč še enega ker kar nisem mogla dojeti da je pokazal plusek.
lp

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
18.3.2011 16:50:57   
Matejčika
Čestitam! user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
18.3.2011 17:11:10   
mala06
Zojatisa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za plusek! Sedaj pa srečno vse do konca.

Matejčika to se res vse sprašujemo, zakaj ravno jaz ampak, nobenega pravega odgovora si ne znam dati. Moramo biti močne in upat, da enkrat tudi za nas posije sonček. Zato, pa kar pozitivno naprej in boš videla, da bo uspelo tebi, meni in vsem, ki smo tukaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1709
18.3.2011 17:36:05   
Matejčika
Mala, lepo si to napisala! user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
18.3.2011 18:10:23   
mala06
Matejčika zato pa smo tu, da se bodrimo in tolažimo v slabih trenutkih, v dobrih se pa veselimo in delimo srečo z drugimi. upam, da od sedaj naprej beremo samo vesele stvari in nasledni mesec boš pa ti mene spodbujala, ko bom čakala na user posted image ali user posted image   Zmenjeno?

Neposredna povezava do sporočila: 1711
18.3.2011 19:05:05   
Cameleon
Matejčika pride naš čas.... pač ne tako hitro kot drugimuser posted image
Zojatisa čestitam iz srcauser posted image

< Sporočilo je popravil Cameleon -- 18.3.2011 19:06:46 >

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
18.3.2011 19:18:35   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Jaz sem imela danes krvnega. Negativno. user posted image user posted image user posted image user posted image
Matejči, žal mi je  user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1713
18.3.2011 19:18:49   
Matejčika
Mala, se bom potrudla! ;)
Ja, Cameleon...samo ta čas že doooolgo prihaja, pa še ga kr ni in sem ˝malo˝ neučakana in naveličana.user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
18.3.2011 21:08:45   
andreja83
Matejčika tud men je zlo žal user posted image user posted image ,

sm res mislila da se bodo začele vesele novice spet objavljat  da ste med  veselimi user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Punce kdaj pa lahko potem spet začneš z ponovnim ivf, če maš rečmo 3 zamrzjenčke pa ti rečmo z prvim ivf ne uspe ( vstavijo pa samo enega) ???

Pa še eno vprašanje imam, rečmo lani sm jst imela baje 15 foliklov, ko smo mislili delat inseminacijo, ampak potem zaradi tako velikega števila raj nismo. Je možno da bi mi zdej  tud ratalo imeti 15 foliklov???

Neposredna povezava do sporočila: 1715
18.3.2011 22:09:32   
vesper
Matejčika user posted image user posted image user posted image user posted image

tojatisa čestitam. Želim ti prelepo user posted image

no tako, zdaj pa še moje poročanje. V četrtek sva bila pri Reljiču in naslednji mesec začnemo s klomifenom. Tako, da je rekel, da me čakata dva postopka inseminacije, če ne bo šlo pa potem kar takoj v čakalno vrsto za IVF. Ampak jaz verjamem da bo šlo user posted image user posted image user posted image
Hja, mi pa je seveda potrdil, da spadava med pare z nepojasnjeno neplodnostjo user posted image user posted image user posted image

punce za vse ki pa čakate user posted image pa držim pesti!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
19.3.2011 6:59:22   
beba75
matejčika meni je na zadnejm razgovoru dr. rekla da eni pač rabimo več postopkov da rata. Zato le pogumno naprej, seedaj ko si se potolažila! Saj nam bo uspelo, boš videla/( pa tudi jaz že 5let čakam)! Jaz sem še vedno prepričana o tem!!!!

andreja najprej moreš porabiti zamrznjenčke in šele potem greš v nov ivf postopek. Si pa dana na čakalno listo avtomatsko takrat ko si imela punkcijo. Tak da tebi bo čas čakanja še hitreje minil ker se bo skozi nekaj dogajalo.

zojatisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitam in ti želim čim lepšihuser posted image !

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
19.3.2011 7:46:32   
Zojatisa
Hvala vsem za čestitke, tudi jaz upam da bo vse ok.
Še zdaj ne morem dojeti da po toliko časa matranja v prvo ratal z klomifenom.
lp

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
19.3.2011 10:17:05   
miklarom
vsem novim nosečkam čestitke in lepo se čuvajte, vse ki pa še niste, pa boste zagotovo kmalu, in za vse držim pesti in navijam že zdaj.

no mi smp pa po desetih dneh zopet doma iz bolnice, cerklaža narejena super , vse je bp, z otročom je super in lepo raste, ter je tako živahen v trebuščku, da še zdaj noče pokazati kaj ima med nogamicamiuser posted image , skratka, sedaj pa samo veliko počivanja in upamo na najboljše. Moram pa priznati da vsaka čast zdravnikom in sestram v porodnišnici MB, kako to lepo skrbijo zate in kako so odgovorni da je ja vse vredu.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
19.3.2011 10:25:04   
db
čestitke vsem nosečkam ,tiste ki ste v postopku pa želim da je čimbolj uspešen.
jaz pa sem bila včeraj na uz in edometrij je 5,malo pco imam in nič svojih foliklov,tako da imam v torek zopet uz , da vidijo kako močno dozo mi bodo dali za stimulacijo.
ali je katera v torek v mb?

lp

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
20.3.2011 7:15:05   
beba75
miklarom bravo za tebe on da je vse bp. Ti lepo poćivaj, božaj bušija saj bo kmalu ta nosečniški čas mimo. Ko boš pa vedela kaj nosuš nam pa le sporoči. Saj v bistvu je tako vseeno, samo da bo zdravo ampak firbec pa me cseeno mantra.
Ja pa da te malo skregam. Lahko bi javila da ležiš v bolnici, saj sem ravno te dni tam nekaj hodila, pa tudi drugače bi ti prišla na obisk. Saj veš da sem blizu doma!

db jajčka pa pivo, pa malo večjo dozo user posted image pa da vidimo če se bo še kakšen folikel upal skrivat in ne bo rastel, jih bo treka kar user posted image !

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
20.3.2011 13:28:35   
latka
Punce, pri meni je prišlo danes do spremembe, namreč danes zjutraj me je klicala sestra Marija, da je prišlo do spremembe datumov in da naj pridem na UZ že 21.4., namesto 24.4.!Takrat tudi namreč vzamem še zadnjo tableto Femoden,tako so se odločili!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
20.3.2011 14:10:46   
nitana
Pozdravljene punce,
jaz pa sem prvič naročena v MB šele 1.8. Najlepše bi tako bilo če bi se v tem času stvari tak obrnle (beri user posted image ), da sploh nebi rabla it tja.user posted image Pa me nekaj zanima. Namreč rekla je, da lahko fant pride zraven s svojo napotnico. Ni pa nujno, da je že prvič zraven, ali sem narobe razumela? In še, kako sploh zgleda ta čisto prvi obisk?

Lepo sončno nedeljo vsem in čimveč +!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.3.2011 8:45:02   
db
oj a je jutri dopoldne katera v mb? jaz imam uz ob 9:30

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.3.2011 10:03:52   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

Zojatisa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za plusek! Sedaj pa srečno vse do konca.

Matejčika to se res vse sprašujemo, zakaj ravno jaz ampak, nobenega pravega odgovora si ne znam dati. Moramo biti močne in upat, da enkrat tudi za nas posije sonček. Zato, pa kar pozitivno naprej in boš videla, da bo uspelo tebi, meni in vsem, ki smo tukaj.

se podpišem

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.