|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
2.3.2011 13:35:10   
drejčy

Anonimna, andreja in mala hvala za vzpodbudne besede.Tudi jaz živim naprej z mislijo, da bo vse ok.Od včeraj ni več krvi, je še le svetlo rjav izcedek, mi pa je G rekla da bo in da to ni nič nevarnega, tako da sedaj nisem več tako prestrašena.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
2.3.2011 13:50:19   
Zojatisa
živjo
Danes sem bila na UZ v mb ker ma spremljajo kako reagiram na klomifen in mi je potrdila da uvolacija je bila.
Za kaj drugega je še prekmal, tako da bo še treba malce počakati in potem bomo videli kaj bo user posted image  aliuser posted image .
Hvala vsem in držim pesti za vse sotrpinke in da nam čim prej rata.
lp

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
2.3.2011 14:19:14   
latka
Beba75, hvala za info., torej jaz lahko tudi pričakujem komaj naslednji oz. čez 2 tedna pošto, ker sem imela postopek prekinjen proti koncu oktobra, torej je čisto možno, da bova spet skupaj v postopku!
drejčy, vse bo ok, boš videla, samo nič ne skrbi!Glede pošte ne bom več klicala, ker sem pred 1 mesecem, pa mi je takrat sestra dejala, da do konca febr. oz v roku enega meseca naj bi prejela pošto, tako da če ne ta teden, pol pa upam, da naslednji že, ker si moram uredit neke nujne zadeve, vendar rabim to pošto kot potrdilo oz. dokaz!

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
2.3.2011 14:53:57   
latka
beba75, tebi kaj pomaga krvomočnica, se ti je kaj ciklus uredil, ali pa te še dajejo hormonske motnje, ker meni čaj ni pomagal, še vedno me dajejo hormoni!user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
2.3.2011 18:13:41   
diana79
zojatisa:ob kateri uri si imel uz?midva z možem tudi bila danes tam ker je imel androloga!ura sva imela 9:45,ampak zdravnik malo zamudil in sva mogla malo čakat!mogoče sva se videla?

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
2.3.2011 21:29:51   
Zojatisa
Zdravo diana79!
Ja čisto možno da sva se videle ker jaz sem tudi bila tak čas tam. Bla sem klicana pod romeno 2.za UZ.
Sedela pa sem tam ko se delijo terapije.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
2.3.2011 22:45:46   
diana79
mislim da te spomnim,midva sva en čas stala pred vratem potem pa sedela na ta prvi dva stola zraven tistih vrat kjer daš kri!sem blonda na kratko postrižena in imela sem vijolična pulover!mislim da sva sedela čist blizu!rumena št 1 je bila tista punca ki sedela takoj ob vrati in je brala knjigo in ti si sedela zraven nas če imam prav a ne??'

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
3.3.2011 9:12:54   
Zojatisa
Točen tako je bilo.
Jz sm mela pa čop črne lase ja ona punca z rdečimi lasi je bila št1 jz št2. Škoda da se nisva že prej srrečali tuki gor bi lahko kakšno rekli včeraj.
lp

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
3.3.2011 12:22:13   
pika.po
Pozdravček!

Mi lahko katera napiše številko za IVF naročanje? Pa od katere do katere ure naročajo?

Mi ne odpre spletne strani user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
3.3.2011 12:27:03   
Matejčika
02 / 321 24 42 mislim da med 13 in 15h, nisem pa čisto ziher. Al pa med 14 in 15h? Pozabla.

Kaj pride katera jutri po zamrznjenčka? Da nebom sama tam. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
3.3.2011 12:28:45   
pika.po
Thnx user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
3.3.2011 12:30:33   
Matejčika
Upam, da se ti nisem zlagala. Bom pa šla še potem preverit. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
3.3.2011 14:48:36   
Cameleon
evo mene iz Mb. Sem pričakovala, da bomo samo poklepetali o prejšnjem postopku in, da bom še malo čakala na pošto, pa so me presenetiliuser posted image
Z naslednjo user posted image začnem s KT, planirana punkcija je po 11.5. A ima še katera takrat?
Vsaj nekaj pozitivnega v teh sivih dnehuser posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
3.3.2011 15:07:03   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

evo mene iz Mb. Sem pričakovala, da bomo samo poklepetali o prejšnjem postopku in, da bom še malo čakala na pošto, pa so me presenetiliuser posted image
Z naslednjo user posted image začnem s KT, planirana punkcija je po 11.5. A ima še katera takrat?
Vsaj nekaj pozitivnega v teh sivih dnehuser posted image

user posted image user posted image user posted image da so te tako lepo presenetli. Jaz sem mesec pred tabo in že veselo jem KT.

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
3.3.2011 17:28:51   
latka
cameleon, kako to, da si imela danes posvet, a nisi rekla, da ga imaš 7.4.?Vglavnem super, da boš že štartala z novim postopkom!Malce mi je vse čudno to s temi poštami, jaz je namreč še nisem prejela oz. mislim da niti beba75, sva pa oktoberki!user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
3.3.2011 18:01:27   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: latka

cameleon, kako to, da si imela danes posvet, a nisi rekla, da ga imaš 7.4.?Vglavnem super, da boš že štartala z novim postopkom!Malce mi je vse čudno to s temi poštami, jaz je namreč še nisem prejela oz. mislim da niti beba75, sva pa oktoberki!user posted image

To tudi mene zanima, ker meni še sploh niso znali kaj točnega povedat glede te pošte.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
3.3.2011 18:05:27   
beba75
latka meni krvomočnica ni nič pomagala, mogoče zato ker sem jo samo en mesec pila. Samo sem mislila vsaj da mi bo sprožila M, ki je od postopka v oktobru več nisem imela. Sedaj je ne pijem več, ker je več nimam. Sem pa začela kar jemati kapsule koren maca, pa da vidimo če bojo te kaj pomagale. Sicer se jih naj nebi začelo jemati sredi ciklusa, ampak jaz sem probala in jih bom jemala 10dni potem pa da vidimo če bo mi sprožilo m. 

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
3.3.2011 19:29:46   
Cameleon
Klicali so me, da je ena odpovedala in, če lahko pridem 3.3, srečnica jazuser posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
4.3.2011 15:02:02   
beba75
Punce dobila sem pošto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Razgovor imava 15.3. in piše začetek priprav na postopek v marcu(konec) ali aprilu.
Res so me presenetili ker je še nisem pričakovala , pa tudi v bolnici so mi rekli da naj bi jo dobila komaj čez 14dni.
latka če je ti v naslednjem tednu ne dobiš, bi jih jaz na tvojem mestu poklicala.

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
4.3.2011 15:07:45   
Matejčika
Beba, super fantastično!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Samo da si dočakala to pošto!!! user posted image

So mi pa danes rekli, da se drugi teden selijo v prenovljene laboratorije. user posted image

Jaz pa grejem 2 pingnivčka! Jeeeej!!!user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
4.3.2011 17:22:46   
Cameleon
user posted image Super Bebauser posted image evo vidiš, da je prišlauser posted image pol bova pa verjetno istočasno v postopku, oz. odvisno kakšen postopek boš imelauser posted image

Matejčika držim pesti za obauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Cameleon -- 4.3.2011 17:23:14 >

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
4.3.2011 19:00:57   
drejčy

beba75 user posted image user posted image user posted image to bo pa "ja pa ne" tu!!!!!!!

latka ti pa si sedaj naslednja na vrstiuser posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
4.3.2011 19:44:47   
mala06
user posted image user posted image tudi od mene Beba za pošto in Matejčika user posted image user posted image za pingvinčka in da ostaneta user posted image pri tebi.
Latka zdaj si pa res ti na vrsti in da že enkrat dobiš to pošto. Držim pesti

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
4.3.2011 21:27:33   
andreja83
Tudi jst ti čestitam beba za pošto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Matejčika teb pa čestitke za pingvinčka, le lepo ju grej pri sebi...

Se ti bomo upam pridružli zlo zlo kmalu  user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
5.3.2011 6:56:45   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

Matejčika držim pesti za obauser posted image user posted image

Tudi jaz, tudi jaz !!!!!

cameleon vedno imam dolgi postopek, oz. 1.5meseca kt in potem dalje. Ja bi bila zelo vesela če bi bile skuppaj, samo mislim da bom jaz puncijo imela nekje proti koncu maja. Bom pa seveda sporoćila ko dobim list in bo se točno vse vedelo.

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.