Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.11.2010 19:28:58
|
|
|
|
miklarom
|
mateja_ goljev - jutri te pridem pogledat gor preden greš na ET ali pa boš mogoče že celo grela, odvisno kdaj bom na vrsti ker imam uro ob 9.00 pa srečno
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 30.11.2010 14:43:36
|
|
|
|
mateja_goljev
|
ojla punce! miklarom: na žalost se nisve videli sva se zgleda zgrešile. Drugič... Kako si opravila na UZ? Tako ja, MACA je pomagala!!!! od 12 jajčk jih je bilo 6 oplojenih. Od tega so mi vstavili dva SUPER ZARODKA, enega so takoj zamrznili, dva malo zaostajata vendar naj bi jih zamrznili jutri, eden pa verjetno ne bo za zamrznitev. Je rekel dr. Reljič da imava zlooo kvalitetne zarodke, tko da.... grejemo zmagovalni parček.... Test imam 13.12. Do takrat pa možgančke na of in po penzionistično....
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 30.11.2010 15:08:04
|
|
|
|
Roži_
|
Mateja_goljev, , sedaj pa lepo počivat in čez 14 dni en deeebel + Mikla, ti pa še malooo
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 30.11.2010 16:00:34
|
|
|
|
Matejčika
|
Mateja, superca! Zdaj pa bo ziher en debel .
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 30.11.2010 17:02:25
|
|
|
|
mateja_goljev
|
hvala roži_ in matejčika! verjamem da bo res uspelo tokrat meni in vsem ostalim puncam, ki si tega želijo!!!! Mislim, da bo na 11 obletnico tudi pri nama veselo!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 30.11.2010 18:52:10
|
|
|
|
miklarom
|
mateja_goljev - ne nisma se zgrešile sem bla gor na vrhu okoli desetih pokukala noter prvič, ni bilo nikogar, samo cunje , če nekaj časa spet pokukam notri pa samo dva moška, ženske vse pobegnale, mislim da je eden bil celo tvoj če se ga prav spomnim, vprašaj ga če se spomni da jeena noter pokukala v vijolčni bundi. Skratka verjetno ste ženske že čakale na oni strani na ET, sem pa vesela zate za diober rezultat in srečno ter čez 14.dni lep +, pa lepo čuvaj pikice. mi smo pa danes na 10.dan imeli E - 10mm kar je rekel dr. R . da je zelo super, in gremo po pingvinčka 8.12.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 30.11.2010 19:29:01
|
|
|
|
Matejčika
|
Mikla, super! Držim pesti, da bo pa ta pingi tisti ta pravi!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 30.11.2010 19:30:43
|
|
|
|
zaljubljena23
|
mateja 13. pa ti želim pozitiven rezultat... Miklarom..tebi tudi uspešno...Naj bo božiček letos radodaren
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.12.2010 7:48:17
|
|
|
|
mateja_goljev
|
mikla ja verjetno je bil eden moj (modra jakna).... Itak da bo zmagovalno tud pri tebi Punce je prišel praznični december, in ker smo bile vse leto "pridne" na bodo verjetno prinesli tisto darilo, ki si ga tako želimo. Zato hitro pisat možem... O kako je bilo luštno biti otrok, brez obveznsti, predvsem pa brez skrbi.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.12.2010 9:00:13
|
|
|
|
miklarom
|
mateja_goljev- ja imel je modro jakno ja , itak pa da nam bodo letos dobri možje prinesli lepa darila in to + zaljubljena - hvala ti in upam da bo res zmagovalen , ti pa še malo pa boš imela v naročju malo lepo štručko, želim ti da bi ti porod čim hitreje minil, brez velikih bolečin in predvsem da bi ti otal v lepem spominu evo pa še en čajček da vas malo pogreje od tega mraza
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.12.2010 9:15:04
|
|
|
|
talika81
|
mateja_goljev, za tvoji dve pikici, ki ju lepo greješ. naj bo december res srečen za vaju. miklarom, tudi zate, da boš uspela pridet čez cel postopek. uh, pa sej to je že naslednji teden, ko greš po pingvinčka. super, sem ful vesela zate. jaz pa sem imela včeraj pregled in je vse vredu. edino, kar mi ni bilo všeč, je bilo to, da je obrnjen na ritko. ampak še ima čas, da se lepo obrne.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.12.2010 9:20:53
|
|
|
|
mismis
|
uf, tukaj je pa veselo mateja_goljev, lepo grej svoji zmagovalni pikici Skuštranka, kako gre, kateri dan po ET si že? Miklarom, saj veš da navijam zate zaljubljena, še malo pa boš k sebi stisnila svoj zaklad Talika, nikar ne skrbi, saj se bo obrnil. Drugače sem pa slišala, da obstajajo neke vaje, ki jih lahko delaš in se potem otroček obrne (tako da ni potreben CR ali pa obrat s strani zdravnikov)
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.12.2010 10:51:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Skuštranka, kako gre, kateri dan po ET si že? Ej, a veš, da sem mogla prav štet? 6 dan je danes..
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.12.2010 14:18:53
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Mismis in miklarom hvala za lepe želje... Punce, vsem vam želim, da bo ta veseli december za vas dejansko veseli in vam bo prinesel težko pričakovane razultate/pluske...Stiskam pestke
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.12.2010 14:34:36
|
|
|
|
talika81
|
mišmiš, ja vem, da obstajajo ene vaje in neki točno določeni položaji, ki nekak prisilijo otročka, da se obrne. sej se ne sekiram. ker je tudi moja G rekla, da je še veliko možnosti, da se obrne, ker ima pokrčene noge. ker če bi imel zravnane noge, bi bilo malo možnosti, da se obrne. ima moj še čas nekje 3 tedne, da se obrne. in vem, da se bo.
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2010 15:48:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.12.2010 15:57:57
|
|
|
|
talika81
|
Registrirana. ravno tak položaj sem gledala, da včasih pomaga. in ga nameravam tudi izvajati nekaj časa. in bom pol čez 14 dni, ko imam spet pregled videla, kaj in kako. ker škodit res definitivno ne more. a ne?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.12.2010 18:52:57
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev ojla punce! miklarom: na žalost se nisve videli sva se zgleda zgrešile. Drugič... Kako si opravila na UZ? Tako ja, MACA je pomagala!!!! od 12 jajčk jih je bilo 6 oplojenih. Od tega so mi vstavili dva SUPER ZARODKA, enega so takoj zamrznili, dva malo zaostajata vendar naj bi jih zamrznili jutri, eden pa verjetno ne bo za zamrznitev. Je rekel dr. Reljič da imava zlooo kvalitetne zarodke, tko da.... grejemo zmagovalni parček.... Test imam 13.12. Do takrat pa možgančke na of in po penzionistično.... Bravo Mateja.Ma štajrčki rulajo
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.12.2010 18:54:27
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom mateja_goljev - ne nisma se zgrešile sem bla gor na vrhu okoli desetih pokukala noter prvič, ni bilo nikogar, samo cunje , če nekaj časa spet pokukam notri pa samo dva moška, ženske vse pobegnale, mislim da je eden bil celo tvoj če se ga prav spomnim, vprašaj ga če se spomni da jeena noter pokukala v vijolčni bundi. Skratka verjetno ste ženske že čakale na oni strani na ET, sem pa vesela zate za diober rezultat in srečno ter čez 14.dni lep +, pa lepo čuvaj pikice. mi smo pa danes na 10.dan imeli E - 10mm kar je rekel dr. R . da je zelo super, in gremo po pingvinčka 8.12. Jupiiii Miklica
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2010 18:56:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.12.2010 6:03:19
|
|
|
|
Anonimen
|
A je vseeno treba it na krvnega, čeprav dobiš M ali ni treba? Pa kaj sledi sedaj - ponovni posvet ali kar datum za postopek? Ker jaz bi rada čimprej do zdravnice, ker bi rada, da me da še 1x na laparoskopijo.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.12.2010 7:28:08
|
|
|
|
mateja_goljev
|
Dobro jutro skuštrana suzi: jest sm v prejšnjem postopku klicala da sem dobila M, pa mi je sestra rekla da naj vseeno pridem na test, ker pa sem iz okolice LJ sm rekla da mi je mal predaleč in me je uvrstila na čakalno vrsto brez testa. Je pa rekla, da če pridem na test, bo po rezultatih možnost razgovora z zdravnikom. tko da sm sklenila, da če nama tokrat ne uspe, grem vseeno na test in razgovor.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.12.2010 7:41:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala. Mogoče veš na katero številko si klicala?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.12.2010 7:49:05
|
|
|
|
mateja_goljev
|
suzi, kaj ti ni uspelo, oprosti, veš ne spremljam redno foruma, kateri postopek? jaz sem sedaj imela petega, zamrzjenčke imam, enega zagotovo, za ostala dva pa še čakam da zvem. Mislim da sem klicala na 02 321 24 48 od 8-9 ure. če ne ti pa pol sestra Marija pove kako in kaj. Drži se!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.12.2010 7:51:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala. Ne, ni uspelo. 4 postopek je šel po vodi. Danes sem dobila M, pa tudi test je bil negativen. Zamrznjenčkov itak nobenih, o njih lahko samo sanjam.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.