|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. delanes je test pozitiv...
9.9.2010 9:02:59   
Sunia
drejčy- tudi jaz še nisem dobila M , bodo pa UZ vseeno naredili - vsaj nazadnje je bilo pri meni tudi tako le z gonalom sem začela en dan kasneje.

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 526
   RE: Ambulanta MB - 2. del
9.9.2010 10:29:23   
Roži_
Hoojuser posted image
Da vam javim, da sem imela včeraj razgovor, so resnično zelo zelo prijazni, naslednji mesec začnem s postopkom in sicer brez kontracepcije, bom v kratkem postopku z 2 ampulama Menopurja in še nekaj zraven, da folikli ne počijo!
Je imel kdo od vas tak postopek?
Vso srečo vsem pa lepo se imejteuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 527
9.9.2010 10:36:15   
latka
Pomoč!

Kaj se zgodi, če do omenjenega datuma, ki je na listu skupine, ne prideuser posted image ?Takrat moram začet jemat KT!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 528
9.9.2010 10:49:12   
talika81
hmm, v tem primeru bi jaz poklicala v MB in to povedala. pa ti bodo mogoče rekli, da si pa v naslednji skupini.

kdaj pa bi jo morala dobiti in kdaj je zadnji datum za tvojo skupino?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
9.9.2010 10:57:20   
latka
Po izračunih bi moralauser posted image prit ta teden, saj imam bolečine kot pred prohodom M, boleč križ, glavobol, sedaj pa nekaj ne štima!Sluz sem imela prisotno 3 tedne, je to možno?

V glavnem, zadnji dan v skupini za M je 17.9.!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 530
   [Brisano sporočilo]
9.9.2010 11:07:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
   [Brisano sporočilo]
9.9.2010 11:10:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 532
9.9.2010 11:30:36   
latka
Kako dolgo imate ve prisotno ovulacijsko sluz?

Sem probala CB in spet enaka zgodba kot prejšnjič, pojavila se je tanka navpična črta!user posted image Kaj sploh zaznava ta test, ker naj bi zaznaval samo noseč. hormon, ampak nisem edini tak primer!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 533
9.9.2010 12:41:41   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

dreyci, ja, vseeeno ti bodo naredili UZ, boš pa verjetno kasnej začela z gonalom, ker še nimaš user posted image . ampak to ni nič narobe. važno je, da boš dobila user posted image  in da boš pol začela z gonalom.

aja tako to gre. dokler ne dobim menstruacije ne začnemo z gonalom? in nadaljujemo le z diphereline? o madona. dobr da vem. v prvo sem dobila takoj na 1. UZ menstruacijo in je blo vse zelo hitro. glede na to, da mam skos neke izcedke že 14 dni in včasih mal prave krvi, se bojim da v nedeljo k vzamem zadnjo tabletko femoden sploh ne bom dobila pred 1. UZjem 16.9. kakšni so scenariji?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 534
9.9.2010 13:10:19   
talika81
sej se boste vse zmenili na UZ, kako naprej.mogoče boš pa pravi čas dobila user posted image . sej še maš en teden časa.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 535
9.9.2010 16:49:32   
drejčy

Punce hvala vam za odgovore.Tik preden sem štartala da grem v MB se je user posted image vlila user posted image .Tako da je prvi UZ uspešno za mano.Naslednji je 17.9,začnem pa jutri z 150 gonala.Jaz pa pridno papcam matični mleček, mogoče bo pa pomagalo da bo v prvo uspelo tako kot prejšnjič user posted image

sunia je možno da sve se srečale?Jaz sem bila skupaj z možem in sva sedela takoj pri vratih,..

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 536
9.9.2010 20:30:49   
Sunia
Tam sem bila do 11:30 , hm ne spomnim se, da bi videla pri vratih sedet par user posted image , morda se spomniš ti mene user posted image sedela sem par stolov od Marijinih vrat, črno oblečena in lase sem imela spete . No moje user posted image še vedno , UZ pa imam tudi jaz 17. Zraven vseh vitaminov in folne kisline pa hodim še k Karmen na masažo stopal. Glede na to da sem v oktobru imela splav, v februarju letos kornualno nosečnost ( podobno kot izven maternice), moj Beta HCG je bil kljub operaciji in metrotexatom še do maja pozitiven upam sedaj, da uspe.

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 537
9.9.2010 21:08:26   
drejčy

sunia sedele sve si očitno nasproti, ker jaz sem šla notri točno 11.40 user posted image Žal se tudi jaz ne spomnim ker je en čas bila prav gužva.Pa saj mave še 17.09 user posted image

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 538
10.9.2010 9:35:45   
talika81
sej se bosta še imele čas spoznati, sploh če sta skupaj v postopku. potem se bosta redno srečevale.

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 539
10.9.2010 10:48:56   
mateja_goljev
evo punce, sredin razgovor za menoj. Imamo dolgi postopek (5 postopek- 2 v MB IVF);  in začenemo , ko dobimo M z kontracepcijo.... Prevzem zdravil je 2.11.. JUPI komaj čakam....

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 540
10.9.2010 16:31:04   
Matejčika
Nekaj me zanima. Včeraj sem imela punkcijo, danes pa sem dobila glivično vnetje nožnice. Kaj moram it v MB? Al lahko vzamem vaginalete?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 541
10.9.2010 17:20:02   
napalmica
Matejčika, pomojem lahko vzameš Canesten vaginalete, tudi če si imela včeraj punkcijo, saj boš mogla bit ok do ET-ja, ki bo pa verjetno kmalu,ane. Sej če je za noseške varen, je zate tudi.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 542
13.9.2010 17:57:58   
tassi1
Sporočam, da je pri meni konec,..user posted image user posted image
lepo se imejte

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 543
13.9.2010 18:14:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

evo punce, sredin razgovor za menoj. Imamo dolgi postopek (5 postopek- 2 v MB IVF);  in začenemo , ko dobimo M z kontracepcijo.... Prevzem zdravil je 2.11.. JUPI komaj čakam....
a si 36 številka?

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 544
13.9.2010 18:35:17   
zaljubljena23
tassiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 545
13.9.2010 18:49:16   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

Sporočam, da je pri meni konec,..user posted image user posted image
lepo se imejte

drži se, snisni se k dragemu in upam da čimprej minejo teli prvi grozni trenutki. mislimo nate in na vse ostale, ki jim ni uspelo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 546
14.9.2010 7:12:44   
beba75

joj tassi pa tako sem upala da zaj pa le bo. Saj ne vem kaJ naj rečem da ti bo lažje, drži se s tvojim user posted image bodita skupaj in si dajajta oporo, da bo lažje. Res mi je full hudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam in želim pa da ti kmalu posijejo srečnejši dnevi.

Drži se lubika, mislim nate!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 547
14.9.2010 7:35:57   
mateja_goljev
ojla!
zarja1 ja miselm da sem številka 36.

Joj naj zdrvi tale mesec mimo in pridemo do tečke potem pa štartamo.....

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 548
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 7:45:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 549
14.9.2010 8:52:49   
talika81
tassi1, user posted image   user posted image   user posted image  ... po mojem ne najdem besed, ki bi te potolažile...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?