Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Nahajate se:
Forum >
[Zanositev] >
Upamo skupaj > RE: Ambulanta MB - 2. delanes je test pozitiven, vendar ne verjamem, dokler mi v petek tega
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. delanes je test pozitiv... 9.9.2010 9:02:59
|
|
|
|
Sunia
|
drejčy- tudi jaz še nisem dobila M , bodo pa UZ vseeno naredili - vsaj nazadnje je bilo pri meni tudi tako le z gonalom sem začela en dan kasneje.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.9.2010 10:29:23
|
|
|
|
Roži_
|
Hooj Da vam javim, da sem imela včeraj razgovor, so resnično zelo zelo prijazni, naslednji mesec začnem s postopkom in sicer brez kontracepcije, bom v kratkem postopku z 2 ampulama Menopurja in še nekaj zraven, da folikli ne počijo! Je imel kdo od vas tak postopek? Vso srečo vsem pa lepo se imejte
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.9.2010 10:36:15
|
|
|
|
latka
|
Pomoč! Kaj se zgodi, če do omenjenega datuma, ki je na listu skupine, ne pride ?Takrat moram začet jemat KT!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.9.2010 10:49:12
|
|
|
|
talika81
|
hmm, v tem primeru bi jaz poklicala v MB in to povedala. pa ti bodo mogoče rekli, da si pa v naslednji skupini. kdaj pa bi jo morala dobiti in kdaj je zadnji datum za tvojo skupino?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.9.2010 10:57:20
|
|
|
|
latka
|
Po izračunih bi morala prit ta teden, saj imam bolečine kot pred prohodom M, boleč križ, glavobol, sedaj pa nekaj ne štima!Sluz sem imela prisotno 3 tedne, je to možno? V glavnem, zadnji dan v skupini za M je 17.9.!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2010 11:07:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2010 11:10:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.9.2010 11:30:36
|
|
|
|
latka
|
Kako dolgo imate ve prisotno ovulacijsko sluz? Sem probala CB in spet enaka zgodba kot prejšnjič, pojavila se je tanka navpična črta! Kaj sploh zaznava ta test, ker naj bi zaznaval samo noseč. hormon, ampak nisem edini tak primer!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.9.2010 12:41:41
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: talika81 dreyci, ja, vseeeno ti bodo naredili UZ, boš pa verjetno kasnej začela z gonalom, ker še nimaš . ampak to ni nič narobe. važno je, da boš dobila in da boš pol začela z gonalom. aja tako to gre. dokler ne dobim menstruacije ne začnemo z gonalom? in nadaljujemo le z diphereline? o madona. dobr da vem. v prvo sem dobila takoj na 1. UZ menstruacijo in je blo vse zelo hitro. glede na to, da mam skos neke izcedke že 14 dni in včasih mal prave krvi, se bojim da v nedeljo k vzamem zadnjo tabletko femoden sploh ne bom dobila pred 1. UZjem 16.9. kakšni so scenariji?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.9.2010 13:10:19
|
|
|
|
talika81
|
sej se boste vse zmenili na UZ, kako naprej.mogoče boš pa pravi čas dobila . sej še maš en teden časa.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.9.2010 16:49:32
|
|
|
|
drejčy
|
Punce hvala vam za odgovore.Tik preden sem štartala da grem v MB se je vlila .Tako da je prvi UZ uspešno za mano.Naslednji je 17.9,začnem pa jutri z 150 gonala.Jaz pa pridno papcam matični mleček, mogoče bo pa pomagalo da bo v prvo uspelo tako kot prejšnjič sunia je možno da sve se srečale?Jaz sem bila skupaj z možem in sva sedela takoj pri vratih,..
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.9.2010 20:30:49
|
|
|
|
Sunia
|
Tam sem bila do 11:30 , hm ne spomnim se, da bi videla pri vratih sedet par , morda se spomniš ti mene sedela sem par stolov od Marijinih vrat, črno oblečena in lase sem imela spete . No moje še vedno , UZ pa imam tudi jaz 17. Zraven vseh vitaminov in folne kisline pa hodim še k Karmen na masažo stopal. Glede na to da sem v oktobru imela splav, v februarju letos kornualno nosečnost ( podobno kot izven maternice), moj Beta HCG je bil kljub operaciji in metrotexatom še do maja pozitiven upam sedaj, da uspe.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.9.2010 21:08:26
|
|
|
|
drejčy
|
sunia sedele sve si očitno nasproti, ker jaz sem šla notri točno 11.40 Žal se tudi jaz ne spomnim ker je en čas bila prav gužva.Pa saj mave še 17.09
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.9.2010 9:35:45
|
|
|
|
talika81
|
sej se bosta še imele čas spoznati, sploh če sta skupaj v postopku. potem se bosta redno srečevale.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.9.2010 10:48:56
|
|
|
|
mateja_goljev
|
evo punce, sredin razgovor za menoj. Imamo dolgi postopek (5 postopek- 2 v MB IVF); in začenemo , ko dobimo M z kontracepcijo.... Prevzem zdravil je 2.11.. JUPI komaj čakam....
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.9.2010 16:31:04
|
|
|
|
Matejčika
|
Nekaj me zanima. Včeraj sem imela punkcijo, danes pa sem dobila glivično vnetje nožnice. Kaj moram it v MB? Al lahko vzamem vaginalete?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.9.2010 17:20:02
|
|
|
|
napalmica
|
Matejčika, pomojem lahko vzameš Canesten vaginalete, tudi če si imela včeraj punkcijo, saj boš mogla bit ok do ET-ja, ki bo pa verjetno kmalu,ane. Sej če je za noseške varen, je zate tudi.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 13.9.2010 17:57:58
|
|
|
|
tassi1
|
Sporočam, da je pri meni konec,.. lepo se imejte
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 13.9.2010 18:14:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev evo punce, sredin razgovor za menoj. Imamo dolgi postopek (5 postopek- 2 v MB IVF); in začenemo , ko dobimo M z kontracepcijo.... Prevzem zdravil je 2.11.. JUPI komaj čakam.... a si 36 številka?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 13.9.2010 18:35:17
|
|
|
|
zaljubljena23
|
tassi
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 13.9.2010 18:49:16
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Sporočam, da je pri meni konec,.. lepo se imejte drži se, snisni se k dragemu in upam da čimprej minejo teli prvi grozni trenutki. mislimo nate in na vse ostale, ki jim ni uspelo.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.9.2010 7:12:44
|
|
|
|
beba75
|
joj tassi pa tako sem upala da zaj pa le bo. Saj ne vem kaJ naj rečem da ti bo lažje, drži se s tvojim bodita skupaj in si dajajta oporo, da bo lažje. Res mi je full hudo upam in želim pa da ti kmalu posijejo srečnejši dnevi. Drži se lubika, mislim nate!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.9.2010 7:35:57
|
|
|
|
mateja_goljev
|
ojla! zarja1 ja miselm da sem številka 36. Joj naj zdrvi tale mesec mimo in pridemo do tečke potem pa štartamo.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2010 7:45:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.9.2010 8:52:49
|
|
|
|
talika81
|
tassi1, ... po mojem ne najdem besed, ki bi te potolažile...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?