Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.9.2010 5:54:20
|
|
|
|
tassi1
|
spet se malo oglašam iz ilegale V petek sem imela transfer in grejem dve pikikci- hvala mikla da si jim sporočila . Test imam 16.9.2010 in upam na najboljše- sem pa šla v službo, ker se mii bo drugač zmešalo doma kaj pa kaka kavica, babe žabe?? a se bomo kej zmenile?? lep dan vsem skupaj
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.9.2010 7:02:12
|
|
|
|
beba75
|
tassi za dve pikici, v službi pa se le čuvaj in ne delaj preveč!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. delanes je test pozitiv... 7.9.2010 8:35:17
|
|
|
|
nanika 1
|
tassi čestitam za bebice in lepo jih čuvaj, da prideš za mano-meni zgleda, da je uspelo. Včeraj in danes je test pozitiven, vendar ne verjamem dokler mi v MB tega ne potrdijo. Nekako ne verjamem in ne dojamem!
|
|
[Brisano sporočilo] 7.9.2010 8:44:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. delanes je test pozitiv... 7.9.2010 9:38:53
|
|
|
|
pikachu
|
O punce same lepe novice. tassi bravo za dve pikici sedaj pa jih lepo grej in čuvaj. nanika čestitam za plusek, keri dan po transferju pa si delala test?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. delanes je test pozitiv... 7.9.2010 9:45:01
|
|
|
|
nanika 1
|
pikachu transfer sem imela 29.8., 8.9. dan. Prezgodaj? od stopke je že danes 16 dni.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. delanes je test pozitiv... 7.9.2010 10:00:40
|
|
|
|
pikachu
|
nanika jaz sem delala test deseti in trinajsti dan po transferju in je obakrat pokazal lep plus. In danes sem v 15 tednu nosečnosti. Tak da ti lahko kar čestitam.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. delanes je test pozitiv... 7.9.2010 13:06:58
|
|
|
|
mirabela
|
Evo se mene, cestitke vsem novopecenim , vsem ostalim pa velikoooooo srece. Jaz sem danes dobila ze drugo dozo dipherelina, upam, upam da bo vse ok in da bomo zibali naslednje leto. Sem v skupini st. 28,modri list, a je se katera v isti skupini? Lep dan vsem in veliko sreceeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. delanes je test pozitiv... 7.9.2010 14:28:00
|
|
|
|
zaljubljena23
|
nanika, iskrene čestitke tassi tudi ti lepo grej dve pikici, ki naj te razveselita z lepim pluskom
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. delanes je test pozitiv... 7.9.2010 20:20:19
|
|
|
|
drejčy
|
nanika iskrene čestitke tassi tebi pa tudi želim, da se pikici lepo vgnezdita in pridno rasteta mirabela midve pa sve se za las zgrešile, mam skupino 27
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. delanes je test pozitiv... 8.9.2010 10:43:27
|
|
|
|
talika81
|
nanika, , mislim, da je to to. najbolj važno je, da od stopke mine minimalno 14 dni. jaz sem delala test na 10. dan po ET in se je pokazal lep . tassi, lepo grej svoji dve in pazi v službi - ne pretiravat. jaz pa sem včeraj imela UZ srčka in je vse okej. mi je lepo spet vse premeril in pogledal in rekel, da ne vidi, da bi bilo kaj narobe. juhej, sem bila zelo vesela.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. delanes je test pozitiv... 8.9.2010 11:57:05
|
|
|
|
pikachu
|
talika bravo za uspešen pregled srčka.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.9.2010 12:27:40
|
|
|
|
september1
|
dan vas je ponovno kr neki v postopku in ki boste kmalu šle v postopek. za vsako posebej z Linom drživa pesti, da bo postopek uspešen. tassi za , in da ti po zamrzjenčka nebo potrebno it. talika super za srčeka da je vse bp. mi smo ok, je pravi politik in živček ob enem. no jst sem tud za kofe. pa da vam mušter pokažem je že več kot eno leto odkar smo bile na kofetu.
< Sporočilo je popravil september1 -- 8.9.2010 12:36:20 >
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.9.2010 12:52:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, mene pa zanima, če se v MB ful držijo tega, da vstavljajo samo en zarodek do 35 leta? Ker kolikor berem se res držijo tega, razen v primeru, da imaš za seboj že nekaj postopkov. Koliko pa naj bi jih bilo?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.9.2010 13:15:16
|
|
|
|
talika81
|
SS, lahko ti vstavijo tudi dva zarodka, če eden ni ful kvaliteten. tako da odvisno od kvalitete tvojih zarodkov. je pa mogoče tudi res, da če si prvič na umetni, da ti vstavijo samo enega.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.9.2010 13:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
talika, hvala, ampak to vem. Zanimajo me dejanske izkušnje. Za mano so itak že 3 IVFi v LJ, kjer so mi vedno vstavili po 2, čeprav sem še ful mlada.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.9.2010 13:55:39
|
|
|
|
drejčy
|
SS iz svoje izkušnje ti lahko povem da so mi pri 30letih vstavili dva zarodka.Eden je bil slabše kvalitete in je tudi šel.Malo je manjkalo da s sabo ni potegnil tudi drugi zarodek, saj sem pri 6t končala v bolnici za teden dni, kjer so poskusili ravno to preprečiti.In jaz osebno si nikoli več ne bi dala vstaviti zarodka slabše kvalitete, ravno zaradi tega ker se lahko zgodi da potem greta oba,...Tak so to meni takrat obrazložili
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.9.2010 17:55:14
|
|
|
|
Sunia
|
Drejčy - jutri pa se verjetno vidiva, če le ne bo prevelika gužva tako kot ponavadi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2010 22:05:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.9.2010 6:40:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce. No, sej itak je odvisno od večih faktorjev, sam tko me je zanimalo, če sploh je šansa, da dajo dva. Jaz bi načeloma tudi raje enega, ampak glede na to, da je večja možnost z dvemi.... saj vemo kako to gre.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. delanes je test pozitiv... 9.9.2010 6:48:21
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirabela Evo se mene, cestitke vsem novopecenim , vsem ostalim pa velikoooooo srece. Jaz sem danes dobila ze drugo dozo dipherelina, upam, upam da bo vse ok in da bomo zibali naslednje leto. Sem v skupini st. 28,modri list, a je se katera v isti skupini? jst sm v tvoji skupini. danes 4 diphereline :) in kako si? kako se počutiš? jst imam skos ene izcedke ze dva tedna, upam da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. delanes je test pozitiv... 9.9.2010 6:54:26
|
|
|
|
drejčy
|
jaz pa mam danes UZ moje M pa še ni, pa je četrti dan po zadnji tabletki Šraufle me ful, pa občutek mam da se bo zdaj zdaj ulila, ampak nič zaenkrat.Mi bodo vseeno delali UZ?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.9.2010 7:55:01
|
|
|
|
september1
|
SS men so na prvem ICSI-ju pr 28 letih vstavili dva zarodka. bila sta normalno razvita(in ne optimalno) in so rekli da je bolše če mi dva vstavijo je večja možnost da se obdrži vsaj eden kot pa če bi vstavili enega.bil je pa že 5 dan. no in tako se je obdržal naš Lin.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.9.2010 8:42:02
|
|
|
|
talika81
|
dreyci, ja, vseeeno ti bodo naredili UZ, boš pa verjetno kasnej začela z gonalom, ker še nimaš . ampak to ni nič narobe. važno je, da boš dobila in da boš pol začela z gonalom.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.9.2010 8:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene soborke, bom kar tukaj vprašala, ker veste vse odgovore in se bo sigurno našla kakšna prijazna duša, ki mi bo odgovorila. In sicer dne 07.09. sem začela s KT (Femoden), ki naj bi ga jemala do 03.10., potem pa naj bi 07.10. sledil UZ. Dajte mi prosim povedati, kdaj moram poklicati in se naročiti na UZ, pri tej ali počakam do konca jemanja KT in šele potem pokličem. a ja, a ima morda katera še številko, kjer se naročamo na UZ-je? Glede na to, da je to moj priv postopek, sem čisto zmedena, zato vam bom hvaležna za vse odgovore. Hvala
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?