|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 9:40:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: Ambulanta MB - 2. del
18.8.2010 9:50:46   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

WP, ful maš lepe tickerčke! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

aneda... user posted image men so full všeč. Kak si mi ti?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 377
18.8.2010 9:50:48   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: september1

no da se še jaz malo javim user posted image

talika, baby, zaljubljena, pikachu user posted image user posted image user posted image user posted image za brcike.

WP čestitke za uspešen postopek. zdaj pa uspešno user posted image do konca.

mi smo tudi zaenkrat vredu. včasih spimo skoraj celo noč, včasih pa vsaki dve uri na joški. drgač pa zelo uživa zunaj na sončku in da vozičkamo.

hvala ti za lepe želje. končno nam je uspelo, in še sedaj teko verjamem. Mislim da bom čist dojela šele na prvem uz. drgač pa me mal dajejo krči v maternici, tko da sem mogla mojga mirit da je to od širjenja maternice. ah, ti moški...

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 378
18.8.2010 10:10:01   
talika81
Registrirana, a res? no, pri meni se je dr. Pelkič potrudla in res vse pogledala. sem pa tudi ugotovila, da pri vseh traja NS nekje 15-20 minut. tko ma tud nekak naročene. tak da sem bla zadovoljna s pregledom.

WP*, kako se počutiš? že kaj slabosti?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 379
18.8.2010 11:44:08   
talika81
punce, če katero zanima voziček quinny speedy, ga ima moja sodelavka za prodat. je rdeče barve. mislim, da je letnik 2008. nisem pa 100 %. prejle mi je rekla. prodajajo pa ga zato, ker pa zdaj pričakujejo user posted image  user posted image , tako da jim ne bo več koristil.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 380
18.8.2010 12:09:57   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

Registrirana, a res? no, pri meni se je dr. Pelkič potrudla in res vse pogledala. sem pa tudi ugotovila, da pri vseh traja NS nekje 15-20 minut. tko ma tud nekak naročene. tak da sem bla zadovoljna s pregledom.

WP*, kako se počutiš? že kaj slabosti?

slabosti so tko tko... kako jutro ja kako jutro ne.. ampak ni pa tko da bi morala it bruhat... drugače pa prsi me že manj bolijo kot prej. imam pa ponavadi popoldan ali proti večeru krče v maternici.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 381
18.8.2010 12:19:32   
talika81
krči so običajni v začetku user posted image . jaz sem jih tudi imela mislim da nekje do 10. tedna, potem so se pa umirili.
boleča prsa pa se bodo pojavila nazaj, brez skrbi. vsaj tko je blo pri meni.
tko da je še zdaj tak, da se jih včasih niti dotaknit ne smem, da ne govorim bradavicah.

Neposredna povezava do sporočila: 382
18.8.2010 12:42:39   
latka
Pozdravljene!

Kako lepo je brat, ko se pogovarjate o nosečnosti!
No jaz pa bom pri naslednjiuser posted image začela s Femodenom, punkcijo pa imam predvideno 27.10.!
Zdaj me pa zanima, kako je s spolnimi odnosi pred punkcijo in ali in koliko mora imeti mož abstinenco, ker na dan punkcije mora dati seme in kako je boljše(pri njemu je problem majhna količina)?
Zelo bi bila vesela vsakega nasveta, saj sem že nekje zasledila razne napotke, ampak vseeno bom še vas povprašala, ki vam je končno uspelo!user posted image
Punkcijo ste imele vse pod narkozo, kako to sploh izgleda, si tisti dan kako dolgo v bolnici ter kaj rabiš imeti s seboj?
Vem, sem tečna, ampak rada bi se pripravila!user posted image

Sedaj pijem nek zeliščni čaj, ki sem si ga kupila na morju, naj bi pomagal pri ženskih tegobah, pa upam, da mi bo vsaj uravnal cikel!

Pa še to me zanima, kako so se pri vas obnesle napovedi tiste vedeževalke, ker meni je napovedala zanositev v času leva, ampak bo lev kmalu mimo, ena druga pa mi je odgovorila, da pri meni ne vidi več nosečnosti niti v prihodnosti, čeprav bomo vztrajali, pa da naj razmislimo, da bi odnehali, ter naj uživava s tem, ki ga imava!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 383
18.8.2010 12:45:53   
womanpolice

krči so običajni v začetku user posted image . jaz sem jih tudi imela mislim da nekje do 10. tedna, potem so se pa umirili.
boleča prsa pa se bodo pojavila nazaj, brez skrbi. vsaj tko je blo pri meni.
tko da je še zdaj tak, da se jih včasih niti dotaknit ne smem, da ne govorim bradavicah.

zdajle gledam tvoj nick in vidim da sva iste letnice... user posted image

ja, sej sm včeraj mojega mirila, ker se je že ustrašil da je kaj narobe; sem mu povedala, da je to od raztezanja maternice...

Kdaj imaš ti PDP*?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 384
18.8.2010 12:47:43   
zaljubljena23
latka, punce ki imajo punkcijo pod narkozo niso noter en dan, ampak grejo tam okrog 13 ure že domov...preverjeno..Sem bila tri dni v decembru v bolnici in sem bila v sobi s temi puncami..

Glede zanositve, pa sta meni dve vedeževalki letos napovedale, da do nje v tem letu ne bo prišlo...In poglej me zdaj..

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 385
18.8.2010 12:49:42   
latka
Hvala, saj se ne zanašam na te napovedi, ker upam in verjamem v to, da nama bo uspelo, saj naravno že imava enge sončka!

Jaz sem tudi letnik 81!user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 386
18.8.2010 12:51:33   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

latka, punce ki imajo punkcijo pod narkozo niso noter en dan, ampak grejo tam okrog 13 ure že domov...preverjeno..Sem bila tri dni v decembru v bolnici in sem bila v sobi s temi puncami..

Glede zanositve, pa sta meni dve vedeževalki letos napovedale, da do nje v tem letu ne bo prišlo...In poglej me zdaj..

Po punkciji smo bile v sobi kakšne dve uri, potem pa smo lahko šle domov.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 387
18.8.2010 13:01:40   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: latka
No jaz pa bom pri naslednjiuser posted image začela s Femodenom, punkcijo pa imam predvideno 27.10.!
Zdaj me pa zanima, kako je s spolnimi odnosi pred punkcijo in ali in koliko mora imeti mož abstinenco, ker na dan punkcije mora dati seme in kako je boljše(pri njemu je problem majhna količina)?
Pred oddajo semena mora biti vsaj 3 dni posta. Pred punkcijo imata lahko spolne odnose, ampak kot sem že rekla, da tri dni pred punkcijo ne. Sej mislim, da ti to tudi piše na listu, ki si ga dobila na razgovoru.

Punkcijo ste imele vse pod narkozo, kako to sploh izgleda, si tisti dan kako dolgo v bolnici ter kaj rabiš imeti s seboj?
Zjutraj ob pol osmih moraš biti tam - in sicer v 1. nadstropju, tam kjer imajo oddelek. Partnerji pa počakajo kar dol v ambulanti. V posebni sobi se preoblečeš - s sabo imaš spalno srajco ali pižamo, plašč in copate. Počakaš, da pridejo po tebe in da greš (greste, ker vas bo verjetno več tisti dan za punkcijo) proti prostoromo, kjer se opravljajo punkcije in ET. Potem pa čakaš, da te pokličejo, greš v operacijsko in čez cca. 10 minut prideš ven. Ko se orng zbudiš, pride do tebe zdr., ki je opravljal punkcijo povedat, kolko celic si pridelala. Pol še malo poležiš (če se prav spomni, cca. 2 uri) in lahka greš domov. Torej, to traja nekje od 8. do 12. ure. Glede tega, katera boš na vrsti pri punckiji - se boste zmenle, kdaj ste si dale stopko in prej si jo boš morala dat, prej boš na vrsti na punkciji. Jaz sem imela punkcijo točno ob 9. uri zjutraj, ker sem si dala stopko ob 21. uri zvečer.
Takoj po punkciji ti tudi povedo, kdaj prideš na ET oziroma vsaj na pogovor. Jaz npr. sem imela predviden ET 3 dni po punckiji, ampak so pol rekli, da se ne morejo odločiti, kateri zarodek je bolj kvaliteten, in sem imela pol ET na 5. dan po punkciji (je baje tudi boljš, ker je boljši rezultat).
Dobiš list z navodili, recept za utrogestan in lahka greš domov.
Vem, sem tečna, ampak rada bi se pripravila!user posted image   Ni panike, ti kar vprašaj, kar te zanima.

ET pa je podobno kot punkcija - počakaš v ambulanti (če je med vikendom, drugače v 1. nadstropju), da ti povedo, kakšen je rezultat in če je vse vredu, greš spet v posebno sobo, da se preoblečeš in počakaš, da te pokličejo. in pol ti vstavijo en al pa dva zarodka in pol še kake pol ure poležiš in lahko greš domov. dobiš list z navodilom, da si še doma na bolniški do testa - datum testa ti napišejo na tistem listu, ki ga dobiš po punkciji.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 388
18.8.2010 13:03:40   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

[
Kdaj imaš ti PDP*?

PDP imam predviden 12. januarja.

Ja, krči so nekaj čisto običajnega, ker to pač pomeni, da se je telo začelo pripravljat na user posted image . Tudi potem kasnej je čisto normalno, če kdaj pa kdaj čustiš kake krče, ker to pomeni samo to, da se maternica veča.
Nevarno bi bilo samo takrat, če bi se poleg teh krčev pojavila tudi krvavitev.

Neposredna povezava do sporočila: 389
18.8.2010 13:04:47   
talika81

a res? v katerem mesecu imaš RD?

Neposredna povezava do sporočila: 390
18.8.2010 16:54:33   
womanpolice

a res? v katerem mesecu imaš RD?

konec januarja... vodnarka...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 18:46:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 392
18.8.2010 19:08:14   
september1
latka ti je že talika vse razložila.

tudi jaz sem 81 letnik.

men je vedeževalka pravilno napovedala. lansko leto mi je rekla da bom letos rodila.

kaj pa kako srečanje ob kavici?

Neposredna povezava do sporočila: 393
18.8.2010 19:27:34   
womanpolice

WP, ful maš lepe tickerčke! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

aneda... user posted image men so full všeč. Kak si mi ti?

Fino sem, fino. Jutri bo že polnih 14 tednov nosečnosti! user posted image Še vedno sem na bolniški & mi čisto nič ne manjka.

če bi mi prejšnja dva user posted image user posted image bila namenjena, bi mi tudi sedaj že bili 14 tednov in bi si že mal oddahnili user posted image . Ampak vse je za nekaj dobro. Zelo se veseliva te najine pikice user posted image , ki je res bil taaaaaaaaaak borček, da je najprej preživel odmrznitev potem pa še ostal pri mamici user posted image user posted image user posted image . Tako se ga veselim in res komaj čakam, da ga/jo stisnem k sebi in taaaaaaaaaaaaaak polubčkaaaaaaaaaaaaam.... user posted image Ta user posted image je najin veliki čudež.

Neposredna povezava do sporočila: 394
18.8.2010 19:28:11   
womanpolice
vidim, da 81 letnice že mal tle prevladujemo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 395
19.8.2010 8:36:01   
talika81
ja, očitno nas je res nekaj, ki smo ,letnik 81.

WP*, jaz sem pa  škorpijon (konec oktobra sem rojena).
in vsaka stvar je res očitno za nekaj dobra in slaba. ampak vedno se iz vsake stvari lahko kaj naučimo, a ne?

kavica? jaz sem tudi zato, da se dobimo na kavici. da lahko vidimo Lana tudi v živo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
19.8.2010 11:15:41   
miklarom
pozdravljene, evo mene z dopusta, bilo je tak fajn da bi kar ostala celo poletje na morjuuser posted image , zdaj pa še par dni doma potem pa spet na šihtuser posted image ,pa saj bo hitro minilo do decembra ko gremo spet po našega pingota.
vidim da se naše user posted image lepo držite, le tako naprej, vse ko pa še to nismo še pa bomo kaj kmaluuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 397
19.8.2010 11:37:13   
talika81
o, miklarom, a ti si že nazaj z dopusta? se mi zdi, da sploh nisi šla.

kako je bilo? si se odpočila in nabrala novih moči za prihajajočo jesen in še bolj za zimo?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 398
19.8.2010 14:49:24   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

pozdravljene, evo mene z dopusta, bilo je tak fajn da bi kar ostala celo poletje na morjuuser posted image , zdaj pa še par dni doma potem pa spet na šihtuser posted image ,pa saj bo hitro minilo do decembra ko gremo spet po našega pingota.
vidim da se naše user posted image lepo držite, le tako naprej, vse ko pa še to nismo še pa bomo kaj kmaluuser posted image

o, dopustnica... nič mi nisi odpisala na zs... pa tud na sms ne... user posted image user posted image user posted image pa čez tvoj kraj sm se peljala domov iz MB. Sem še bla pri sestri na obisku (bliz Žalca).
Kdaj štartaŠ?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 399
20.8.2010 17:44:15   
zaljubljena23
In še moje poročilo iz morfologije, tako kot sme pričakovala..Naslednji teden v četrtek imam ponovno morfologijo, tokrat v P v MB-ju..To kar smo lahko videli, je bilo ok..Merjenje MV je pokazalo, da ga je potrebno spremljat..Je malo skrajšan (33,5mm) in ni tako ozek kot bi moral biti, je malo odprt, tako da kontrola čez 14 dni pri mojem G oz naslednji teden morajo meritev ponoviti tudi v MB-ju..Če bo se stanje naprej slabšalo, mi sledi obisk LJ in vstavitev obročka...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?